Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék aki horoszkópelemzést (1 db)

Hol találhatnék valakit, aki horoszkópelemzést tud csinálni?

Legjobb válasz: Szül.idõ/év/hónap/nap/óra/perc alapján.

A kérdező hozzászólása: Szül.idõ/év/hónap/nap/óra/perc alapján.
Létezett a http://www.asztroweb.hu de sajnos megszûnt. Ott elég sok hozzáértõ volt, akik ingyen is adtak tanácsot, készítettek rész-elemzést. Most ezek az emberek a http://www.kerdesem.hu és a http://www.ezoklub.hu oldalakon vannak. Teljes elemzést senki sem csinál ingyen, az nagyon sok munka. Aki azzal kezdi, hogy add meg az évet, hónapot, napot és ez elég neki, az kókler. Még a percet, másodpercet is pontosítani szokták visszafelé, az életesemények alapján és a pontosított dátummal dolgoznak az igényesebbek. Sok meló. Ne várd ingyen. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ikrek nő és halak férfi jó párosítás?

Mindkettőnk aszcendense rák. Ez mennyire meghatározó?
(3 éve boldogan együtt vagyunk, súrlódásmentesen - tudom, hogy nem ez határozza meg a kapcsolatot, de az kíváncsi vagyok, hogy ti ezt, akár asztrológus szemmel hogyan látjátok! :) )

6

Van akinek már bejött az a jóslat vagy meglátás, stb, amit a tv-ben mondtak? Tehát Te betelefonáltál, elmondta az igét, és úgy volt?

Ez nem irónia egyszerűen tényleg csak kíváncsi vagyok!

7

Jupiter tranzitja a 8. házamon az mit jelent pontosan?

Az ikrek vége kezdődik a 8. házamban, úgy hogy most lépett át a 7-ből, a rák teljesen a 8-as házamat alkotja, az oroszlán eleje még épp hogy még belelóg.
Amúgy a radixomban a merkúr az első házas skorpió, a jupiterem pedig a 3. házban van

Köszönöm a válaszokat

3

Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?

Mi ez, hogy a születési dátumomban minden benne van? Ha két ember egy napon születik, egyformák is lesznek? És a nevemben található betűk megmondjáh, hogy milyen vagyok? Pontosan hogyan? Mikor anyukám nevet adott nekem, előtte figyelembe vette a tulajdonságaimat, vagy a tulajdonságaim alkalmazkodtak a nevemhez? Lehet, hogy nem érződik, de most halálra röhögöm magam. Tényleg vannak ilyen buta emberek?

35

Okt.23-án születtem mi a horoszkópom?

tudom hogy google a barátom...xD de utánanéztem jó pár oldalon és egyik helyen azt írják hogy 23-án még mérleg vagyok máshol meg azt hogy már skorpió :D

10

Ti hisztek a horoszkópban? Nekem mostanában minden úgy történt ahogy meg volt írva, eddig nem hittem benne de ekkora véletlen csak nem lehet.

8

Szűz jegyű szűz aszcendensu lány és Kos jegyű vízöntő aszcendesu fiú mennyire illenek össze illetve hogy jönnek ki egymással?

4

Férjem ikrek, én rák. Mi a véleményetek rólunk?

Valamint nagyon sok ikrek jegyű ember áll közel hozzám. Mint pl. férjem és legjobb barátnőm is ikrek.

8

Volt itt valakinek rák férfivel dolga? Mit kell róla tudni?

Nekem még soha, de nagyon inspiráló az első fázis vele. Tapasztalatok?

8

Most még jobban fel vagyok pörögve, mint valaha. Ez azért van, mert ikrek vagyok és már ikrek hava van?

Az van, hogy vagy ezer dolgot csinálnék egyszerre, nagyon fel vagyok pörögve. És ezek után az szokott lenni, hogy egyszer csak kifáradok és összeesek. Miért van ez?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!