Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék Pest megyében, illetve Budapesten (1 db)

Hol találhatnék munkajogászt Pest megyében, illetve Budapesten?

Minden tapasztalatnak örülnék.

Legjobb válasz: Minden területi munkaügyi központnak van munkajogásza.Meghatározott napokon tart ügyfélfogadást,ami ingyenes. Menj be oda és biztos segítenek!

Minden területi munkaügyi központnak van munkajogásza.Meghatározott napokon tart ügyfélfogadást, ami ingyenes. Menj be oda és biztos segítenek!
Dr Bassola Zoltán munkajogász Budapesten, elérhetõséget nem tudok sajnos mondani. Engem az egyetemen õ tanít, de vizsgaidõszakban nem tudom elérni, szerintem valahogy biztos megtalálható ha más nem akkor tudakozó


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A NAV-nak hogy lehet befizetni adótartozást?

Van 1 millió forint adótartozásom és kértem részletfizetést.
De nem tudom fognak e kérni valami igazolást hogy honnan szedtem össze a pénzt.mert az első részletet rokonoktól kértem kölcsön,csak hogy ki ne lakoltassanak muszáj vagyok valamit csinálni még ha ez nem is pont a legjobb megoldás is.

0

Az adóbevallásomat a férjem is leadhatja a NAV-nál, vagy nekem kell személyesen?

4

Adócsalás és adóelkerülés közötti különbséget le tudja írni valaki?

1

A 2013as adóbevallásnál fel kell valahol tüntetni az árvasági segélyt, vagy a családi pótlékot? És ha igen, akkor hova?

Kérlek segítsetek,mert magamnak csinálom az adóbevallásomat,a nyomtatványkitöltő programot már letöltöttem, és a1253as nyomtatványt is, de nem tudom,hogy ezeket fel kell-e tüntetni valahol. Diákmelóztam de arról kaptam papírt és azon fel van tüntetve,hogy hová kell írni az összeget! Várom válaszaitok!

3

17 évesen kell adóznom, ha van jövedelmem?

Nem diákszövetkezetnél dolgozok, tehát nincs aki elintézné ezt helyettem, ezért kérdezem hogy ha kifizetik nekem a munkám után járó jutalékot, abból le lesz vonva az adó? És ha igen, hány százalék?

6

Ha a házaspár egyik tagja meghal, jár e nyugdíja arra a hónapra?

Hogy szól a törvény? A későbbiekben az életben maradt a saját nyugdíját kapja, vagy a kettő közül azt amelyik a magasabb volt?

1

Családi kedvezmény igénybevétele hogyan lehetséges?

Az lenne a pontos kérdés, hogy az idén január óta élettársam (nincs hivatalos papír) mint utólag kiderült gyermeket vár. Természetesen nagyon örülünk neki, gyorsan elkezdtük szervezni az esküvőt. Előtte jogosultak leszünk családi adókedvezmény igénybevételére, vagy csak utána? Leendő apuka ilyenkor igényelheti?

3

Heti 40 órában alkalmazottként dolgozom. Szabadidőmben kerámiát készítek. Szeretném legálisan forgalmazni. Melyik forma erre a legalkalmasabb, adószámos magánszemély, vagy vállalkozói igazolvány kiváltása? Esetleg más megoldás?

2

Gyed alatt szültem és mégis a második gyerek után kevesebb Tgyást kaptam, mint az első után Gyed-et! Miért?

2011.09 - ben született az első gyerekem. 2012 január közepétől kaptam utána a GYED-et, kb. 85 000 havonta. A GYED - et akkor a 2011-es tényleges jövedelmem (bruttó 162 000) alapján számolták, ami havi 85 000 nettó (nem érvényesítek semmilyen adókedvezményt), szerződés szerinti bérem: 130 000 bruttó, de első körben ez nem számított.

2013.04 - ban született a második gyerek. Kértem utána a Tygás - t és csak 77 000 - et kaptam nettóba.

(Úgy sejtem, hogy azért mert a szerződés szerinti béremet vették alapul)

1.) Első kérdésem: Hibát követtek el, mert a tényleges jövedelmem alapján kellett volna számolniuk? Kérjek kiigazítást?
2.) Ha nem hibáztak, akkor kérhetem, hogy a korábban megállapított GYED összegét folyósítsák, amíg lehet, vagyis a 85 ezret kapjam még 4 hónapig? És visszamenőleg is korrigálhatom az elcse*ett két hónapra? Vagy ezt már buktam? Kérjem méltányossági alapon a korrekciót?

Válaszokat előre is köszönöm!

8

Ha az orvostól az igazoláson az adókedvezményhez J4590 -es BNO kódot kaptam, akkor igénybe tudom-e venni az adókedvezményt?

súlyos asztmám van,és úgy hallottam,hogy így lehet.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!