Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék Pest megyében, (11 db)

Szeretnék munkát vállalni a nyáron, de még csak 17 éves (lány) vagyok. Hol találhatok Pest megyén belül munkát?

Mindenre nyitott vagyok ,de sajnos mindenhol azt mondták el kell múlnom 18-nak. Hosteskedek pár alkalommal a nyár folyamán ,de szeretnék még ezen felül dolgozni.Nagyon nagyon örülnék a segítségnek.

Legjobb válasz: Nekem is ez a problémám, én már szinte letettem arról, hogy dolgozzak a nyáron. Végül mégiscsak rátaláltam 2 munkára is a neten, ahol nem volt kiírva, hogy 18 éven felüli nappalis diákokat keresnek, így megpróbálkozok, hátha sikerül. :) A diákszövetkezetek honlapja helyett inkább azt ajánlom, hogy a keresõbe írd be, hogy 'diákmunka Pest megyében' és böngéssz, hátha találsz valami. :) Sok sikert a keresgéléshez. 17/L

Nekem is ez a problémám, én már szinte letettem arról, hogy dolgozzak a nyáron. Végül mégiscsak rátaláltam 2 munkára is a neten, ahol nem volt kiírva, hogy 18 éven felüli nappalis diákokat keresnek, így megpróbálkozok, hátha sikerül. :) A diákszövetkezetek honlapja helyett inkább azt ajánlom, hogy a keresõbe írd be, hogy 'diákmunka Pest megyében' és böngéssz, hátha találsz valami. :) Sok sikert a keresgéléshez. 17/L

Hol találhatnék Pest megyében angolul is jól beszélő pszichológust?

A férjemnek kéne, súlyosan depressziós, de itt nem tudja magát kezeltetni. Az egyik budai klinikán utána néztünk, de valami masszív 28 ezer ft lett volna az els? alkalom. Az a fizum egyharmada!

Legjobb válasz: A súlyos depresszióra pszichiáter kell! TB alapon nem jár neki az ellátás? Egyébként maszek alapon is 10-15 ezer forint per alkalom max. (nem magánklinikán persze)

A súlyos depresszióra pszichiáter kell! TB alapon nem jár neki az ellátás? Egyébként maszek alapon is 10-15 ezer forint per alkalom max. (nem magánklinikán persze)
A kérdező hozzászólása: Hiába járna neki tb alapon ha nem beszélnek olyan jól angolul, hogy elvállalják. Az ország egyik vezetõ pszichológusával beszéltem, aki azt mondta, hogy van nyelvvizsgája angolból, el tud olvasni szakirodalmat, megért egy konferenciát, de tiszta lelkiismerettel kezelést nem vállalna, mert sokszor apró szavak is óriási jelentést hordozhatnak.

Hol található Pest-Nógrád megyékben közterületen több eperfából álló eperfa sor?

Ha tudsz válaszolni, kérlek írd meg kb. hány fából áll.

Legjobb válasz: Minek ez neked? Elmész összeszedni? Részeges! :-)) Amúgy egyesével szoktak azok lenni... Olyan Pesten is van...

Minek ez neked? Elmész összeszedni? Részeges! :-)) Amúgy egyesével szoktak azok lenni... Olyan Pesten is van...
Minek? Én egy vegyes eper-nyár akácerdõt is tudok. De Bp-en is van több.
A kérdező hozzászólása: "Minek?"....tudományos célból. Budapest épp elég nagy ahhoz hogy ne találjam meg. Mondjuk a közterület neve, vagy csak a környék behatárolása, esetleg koordináta sokat segítene:) .


Budapesten, ill. Pest megyében hol találhatnék profi bútorasztalost?

Olyan szakember kellene, aki régi stílusú bútorok, rádiódobozok készítésében, felújításában, politúrozásában jártas. Lehet, hogy túlzottak az igényeim a mai világban, de rengeteg ilyen "relikvia" akad saját és ismeretségi körben is.

Legjobb válasz: Bàr nem Pest megyében, de tudok egyet Hajdu-Biharban! Sok felujitàst csinàlt màr és szokott erre jàrni/Pesten/! :)

Bàr nem Pest megyében, de tudok egyet Hajdu-Biharban! Sok felujitàst csinàlt màr és szokott erre jàrni/Pesten/! :)
http://www.antikmasolatok.hu/ Nézd meg ezt. Készítettek már Pestre is dolgokat.
1.vagyok! Bàr még csak a galéria van feltöltve, de van egy-két felujitott darab is! http://www.faforgacsbt.extra.hu/galery.html Ha gondolod, meg adom az elérhetöséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket!

Hol találhatnék TFCD alapon modellt Pest megye környékén?

Amat?r fotós vagyok és gyakorlás céljából keresnék modelleket a kor nem számít! Fiúkat és Lányokat is szívesen vállalok

Legjobb válasz: Bárhol... Csak érdemeld ki a bizalmukat!

Bárhol... Csak érdemeld ki a bizalmukat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
http://www.modellonline.hu :) Én is Pestmegyei vagyok ha tetszenek a képeid megbeszélhetünk egy idõpontot. Persze csak ha él még az ajánlat:)
Szia!Én szívesen vállalkoznék a fotózásra írj a [email protected]-ra és küldök képet. :)
én is lennék modell :)
Én is szívesen vállalkoznék. [email protected]
A kérdező hozzászólása: aki szivesen lenne modell irjon kort és vàrost is:) köszii

Hol találhatok rendes boltot pest megyében ahol gitárt és gitár kiegészitöt kapok (minöségit)? :D

Szeretnék venni egy kezdöknek valo teljes gitárszetet oktato cd-vel.

Hol találhatók gyülekezetek pest megyében? (pontosabban a "Tápió vidékek" környékén).

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ez nagyon jól hangzik, de sajnos még nem találkoztam olyan gyülekezettel amelyik nem talált volna ki magának nevet, vagy nem taláktak volna ki dogmákat, vagy belemagyarázásokat, és csakis kizárólag az igével foglalkoztak volna! Ha Te találsz ilyen embereket, és ilyen gyülekezetet akkor írd meg nekem légyszíves! Én is nagyon örülnék ha lenne ilyen gyülekezet!!!

Kedves kérdezõ! Ez nagyon jól hangzik, de sajnos még nem találkoztam olyan gyülekezettel amelyik nem talált volna ki magának nevet, vagy nem taláktak volna ki dogmákat, vagy belemagyarázásokat, és csakis kizárólag az igével foglalkoztak volna! Ha Te találsz ilyen embereket, és ilyen gyülekezetet akkor írd meg nekem légyszíves! Én is nagyon örülnék ha lenne ilyen gyülekezet!!!
Mire gondoltál ? Alkoholisták gyülekezetére ?
Szia! Kicsit nyomoztam Farmos ügyben: 10-12 fõs a gyülekezet, igazán családinak mondható. Péntek este 8-kor is tartanak Bibliaórát, ezen kb. 5-6 fõ szokott lenni. Többen környezõ településekrõl járnak. Szerdánként külsõ helyszínen egy testvérnél szoktak összejönni Bibliatanulmányozásra. Az Istentisztelet után mindenkit szívesen látnak egy közös ebédre, utána egy-fél kettõ körül van még egy alkalom. Most szombaton Fekete Dávid lesz az igehirdetõ, jövõ héten Boda László. Tudok adni kapcsolattartó nevet és telefonszámot is privátban... Üdv. Péter
A kérdező hozzászólása: Szerintem a "Vallás" kategóriában csak szinte csak (nem akarok annyira ítélkezni) Péternek van helye, de hogy a többi minek jön ide ebbe a topicba azt nem tudom... Köszönöm Péter a választ. Farmoshoz közel vagyok, de viszont sajnos Gödöllõ kiesik:/
>> Én simán csak olyan emberek között szeretnék lenni, akik összejönnek pl hetente és Jézusról tanítanak, beszélgetnek stb... Kérdezõ, szégyelld magad, hazudtál !!
A kérdező hozzászólása: Én simán csak olyan emberek között szeretnék lenni, akik összejönnek pl hetente és Jézusról tanítanak, beszélgetnek stb...
A kérdező hozzászólása: Keresztény gyülekezetre gondoltam, ahol Jézusról beszélnek. Egy kis házikó vagy hasonló. És nem vagyok Jehovista félreértés ne essék.
Ha így hallgat, akkor biztos jehovista...
De milyen gyülekezetre gondolsz? Katolikus, református, evangélikus, hit gyülekezet vagy mégis milyenre?
A kérdező hozzászólása: Mivel hogy ez a "vallás kategória" és magyar ember vagyok biztos nem alkohol vagy buddhizmus gyülekezetére gondolok, hanem keresztény gyülekezetre.
Milyet?
A kérdező hozzászólása: Nem kell köszönöm majd lehet elmegyek egyszer, és elnézést ha "lehordtam" valakit is csak nem tetszettek azok a válaszok hogy "alkoholisták" csoportjára vagyok-e kíváncsi. Amúgy sem értem hogy mit kell ezeken értetlenkedni, amikor "Vallás topicban" tettem fel ezt a kérdést.

Hol találhatnék munkajogászt Pest megyében, illetve Budapesten?

Minden tapasztalatnak örülnék.

Legjobb válasz: Minden területi munkaügyi központnak van munkajogásza.Meghatározott napokon tart ügyfélfogadást,ami ingyenes. Menj be oda és biztos segítenek!

Minden területi munkaügyi központnak van munkajogásza.Meghatározott napokon tart ügyfélfogadást, ami ingyenes. Menj be oda és biztos segítenek!
Dr Bassola Zoltán munkajogász Budapesten, elérhetõséget nem tudok sajnos mondani. Engem az egyetemen õ tanít, de vizsgaidõszakban nem tudom elérni, szerintem valahogy biztos megtalálható ha más nem akkor tudakozó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!