Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnám a (132 db)

Hol találhatnám meg ezt a fiút? Vagy hogy találhatnám meg? A nevét?

http://www.sapii.eoldal.hu/fenykepek/helyes-pasik---/488245_.. segitsetek kideriteni hogy ki ő

Legjobb válasz: Ez fiú? :D :O

Ohh annak idején egy középiskolába jártam egy hasonló sráccal és emlékszem egy szórakozóhely elõtt futottam vele össze egyetlen egyszer a sulin kívül és kért hogy segítsek neki bejutni a helyre, mert hát én elég jóba voltam mindenkivel, de mikor megemlítettem a biztiõröknek, hogy mi lenne ha beengednék azt mondták hogy ehhez nem adják a nevüket...:D Pár hónappal késõbb tisztességes frizurát vágatott, nem hordott már fülbevalót és bár még mindig anyuci hordta az slk mercivel iskolába, de legalább nem látszott köcsögnek :DDD
Ez fiú? :D :O
http://www.homoporno.hu itt megtalálod
fúúúj
Ha egy Justin Bieber koncerten nem futsz vele össze akkor a Kék Osztriga bárban biztos megtalálod. Ha ott se akkor esetleg Kapuváron.
Õ egy fiú? o.O Kajak csajnak néztem. LOL.
utolsó behaltam rajtad :DDD
Õ nem Hom Ákos, hanem az unokatestvére Buz Imre! Kedvenc hõskölteménye a Homároszi eposz, és a szerencse sosem fordít hátat neki:D
A kérdező hozzászólása: tolsó komenntelõ, 7 hónapja boldog párkapcsolatom van :) ) és mint írtam a barátnõmnek kell, de azt énse tudom milyen célból :) utolsó elöttinek köszi :) )
A feltöltõt kérdezd meg hol találta a képet. Amúgy felesleges lenne megtalálnod. Csak azért mert látsz egy csinospofit még nem biztos hogy te is bejönnél neki. Másrészt nagyon sok hasonló fiú van Mo-n. Lehet hogy ak épen lévõ épp amerikai. Te rá vesztegetnéd az idõd mikor lehet hogy jobbat is találnál a lakhelyeden, ha nem lennél ilyen felszínes aki bedõl egy jó képnek.
Matthew Stanley Nickles a neve
nem tudom, nem értem hogy nem esett le hogy konkrétan sehogy nem lehet megtudni :)
A kérdező hozzászólása: köszönjük a b*zizást meg a hom ákosozást, ennyi okos a világon nincsen
*fázik
én ismerem így hívják Hom Ákos és nagyon kemény arc, télen sose ázik.. egy szál hasig kivágott rózsaszín V nyakú pólóban mászkál
Kritizálódik? Köszöntem a kérdés kiírójának szellemi interpretálását. Jó éjszakát.
A kérdező hozzászólása: vki aki segítene is? nem csak kritizálódik meg hülyeségeket nyög be... nem olyan célból akarom megtalálni, csak egy barátnõmnek kéne a neve
Tudod, nem csak tökéletes pasik léteznek.. el kéne fogadnod
#3-as vagyok, és csak vicceltem! Tudja péló ki ez.
Én tudom de adatvédelmi okokból eredendõen nem árulhatom el!
minden 2. tini srác így néz ki
A borokat írd le nekem privátba. Lehet érdekelne. Évjárat, márka, fajta. Köszi
A röviditalokat írd le nekem árral együtt :)
hu-hú mennyi privit fogsz te kapni innét xD F18
Ezt a hülye kérdést.Te rendõr vagy?Mert ha igen rosszul csinálod.
Fiatal lányokra minden férfi bukik, én is... Tinikre... az más, nem tudom...
Mennyi idõs vagy?
Hehh! Hogy eltûntek a jó szándékkal jelentkezõk beírásai :-P :-D

Ezt a videót hol találhatnám meg?

Régóta keresem ezt a videót, de sehol sem találom. A cikk több helyen is fent van, de a hozzá tartozó videó mindenhonnan le van törölve. Hálás lennék ha valaki elõkeritené valahonnan!:)<[link]

Legjobb válasz: ha megtalálom,mit kapok érte??

ha megtalálom, mit kapok érte??
A kérdező hozzászólása: Ezen még nem gondolkodtam, de tényleg hálás lennék nem gyengén!!:)
Youtube-on keress rá, szerintem lehet, hogy fenn lesz!
google: common rail vagy magyarul közös nyomócsöves
Quasimodo tornyában.
Az óperenciás tengeren túl
Mutatnál képet arról a rendkívül ronda férfiról?
Tévedsz kedves kérdezõ, a nõk szemében nincsenek átlagos pasik, csak helyesek és nem helyesek. A nem helyes kategórián belül pedig már tökmind1 hogy hol helyezkedsz el, nem fogsz nekik kelleni.
mivel a szépség még mindig szubjektív ezért akárhol.
Menj már a francba ezzel a szépség szubjektív dumával, megjátszod vagy tényleg ilyen hülye vagy? Csak egyetlen nõt mutass már, aki szerint pl Sebeõk János jobb pasi mint Tom Cruise. Vannak azért realitások b*szdmeg.
A kérdező hozzászólása: 13: Egy nõre vetítve talán igazad van, de ha többrõl beszélünk úgy már más a helyzet. Jóképû/helyes az aki mondjuk 10-bõl 5-6, tán több nõnek is helyes, átlagos az, aki mondjuk 10-bõl 1-3-nak. Aki Ennél rosszabb arányokkal rendelkezik az ronda. Én már több száz vélemény szerint vagyok ronda ellenvélemény nélkül. Ha kellenék legalább egy valakinek, akkor már nem érdekelne, hogy ronda vagyok, mert legalább egy valakinek tetszem, és az bõven elég is lenne. Csakhogy még erre sincsen semmi esélyem.
ha nektek ettõl könnyebb, akkor vannak olyan mérhetetlenûl ronda emberek, akik senkinek sem kellenek és majd magányosan, végelgyengülésben fognak kimulni egy odvas fa sötét üregében. Tessék, leírtam, igazatok van, lehet erre fogni h nincsen nõtök.
Az a helyzet, hogy jobb helyzetben vagy, mint egy "rendkívül ronda" nõ. Mi férfiak ugyanis sokkal vizuálisabbak vagyunk, mint a gyengébbik nem, ezáltal a vonzalomra is sokkal nagyobb hatással van a csinos küllem, mint a túloldalon. Én rengeteg "csúnyácska" fiút látok csinos lányokkal, és nem azért, mert gazdagok a srácok, hanem mert a belsõ tulajdonságaikkal, férfiasságukkal ellensúlyozzák az elõnytelen külsejüket, és egyszerûen az adott nõ szemében õk igenis szépek. Nem tudom, hogy konkrétan mi a bajod magaddal. Ha az alkatoddal van "gond" (pl. túlsúlyos vagy, vagy túl nyeszlett), akkor tegyél ellene. Csak elhatározás szükséges. Ha az arcod nem tetszik nekik, akkor is tehetsz valamit, például új frizura, vagy akármi. A lényeg az, hogy te elfogadd magad. Én a helyedben - ha amúgy jól érzed magad - tojnék az egészre, és elfoglalnám magam. Építgetném a kis életem, fejleszteném magam, aztán, ha alakulna valami, akkor örülnék neki, ha nem, akkor nem.
Kérdezõ, attól függ. Ha sok lóvéd van és Ferrárid, akkor lehetsz bármilyen ronda, mindig lesz barátnõd akár egyszerre több is., Ha egyik sincs, akkor felejtõs a dolog, sajnos a nõi elvárások olyanok, hogy lehetõleg minél kevesebben feleljenek meg nekik, és õszintén megmondom, én nem is bajlódnék vele különösebben.
"8: Csak éppenséggel az a baj, hogy önmagamat átlagosnak gondoltam amíg nem kezdtem csajozni. Aztán a lányoktól folyxamatosan azt kaptam, hogy ronda vagyok, nem fogok senkinek sem kelleni, még akkor se jönnének össze velem, ha én lennék az utolsó férfi a földön, erre még rátett egy lapáttal, hogy a környezetem szerint is ronda vagyok, szóval lényegében az összes külsõ visszajelzés szerint nálam ocsmányabb teremtmény nem létezik a világon, szóval elõbb-utóbb elhittem." Kedves kérdezõ, ajánlok egy könyvet. dr. Richard Wiseman - Szerencseiskola Nem kell mást tenned, csak a könyvben lévõ balszerencse szavakat kicserélni a ronda szóra, és úgy elovasni. ; )
Én is kíváncsi lennék rá, hogy mit jelent az a nagyon csúnya számodra. Ha gondolod küldhetsz képet priviben, és írok véleményt.:)
A kérdező hozzászólása: 1: Írj privátot! 3: Attól még, hogy elõnytelen a külsõm, nem vagyok lúzer -.- 4: Köszönöm a válaszod, de elég sok helyen próbálkoztam már... 6: Értelek, csak éppenséggel az a baj, hogy a való életben vannak jóképû, átlagos és csúnyább férfiak, csak az a baj, hogy én még a csúnyáktól is fényévekre vagyok a külsõt illetõen. 7: Engem még a csúnya nõk is elutasítanak, szinte hányingere lesz tõlem bármilyen nõnemû lénynek. 8: Csak éppenséggel az a baj, hogy önmagamat átlagosnak gondoltam amíg nem kezdtem csajozni. Aztán a lányoktól folyxamatosan azt kaptam, hogy ronda vagyok, nem fogok senkinek sem kelleni, még akkor se jönnének össze velem, ha én lennék az utolsó férfi a földön, erre még rátett egy lapáttal, hogy a környezetem szerint is ronda vagyok, szóval lényegében az összes külsõ visszajelzés szerint nálam ocsmányabb teremtmény nem létezik a világon, szóval elõbb-utóbb elhittem.
Önmagadban! Amíg magadban nem teszel rendet, és a külsõd miatt aggódsz, addig sajna hosszútávon ne számíts másra, csak kudarcra, meg arra, hogy az itteni válaszolók is csesztetnek miatta. Mert a hozzáállásod miatt csesztetnek, nem azért, hogy hogy nézel ki, hisz azt nem is tudják, és a lányok is a hozzáállásod miatt kerülnek, hisz a rondaság relatív, ráadásul beszarsz, de van, akinek pont a "ronda" palik jönnek be. ; D
A renkívûl ronda nõk clubjában.
sajnáljuk, de itt csak modell alkatú pasik írnak 20 centis minimum farokmérettel, de ha kimész a való életbe ott van belõlük bõven :P
Plasztikai sebészet rendelõjében?
bárhol
Sehol, lúzerek nem kellenek senkinek se.
15-os valaszolo: abban nagy valoszinuseg szerint igazad van, hogy - a peldadnal maradva - Sebeok Janos nem nevezheto eppen klasszikus ferfiszepsegnek es relative nyilvan kevesebb nonek fog tetszeni, mint mondjuk Tom Cruise, ennek ellenere neki is van elattarsa/felesege. Valoszinuleg mert mas attributumok is szamitasba jonnek a parkeresesnel es valoszinuleg azert, mert nem zarkozott be es kezdett el haragban lenni az egesz vilaggal, hanem felmerte es elfogadta az adottsagait, megtalalta, hogy miben tud eros lenni, hogyan tud fejlodni, felepitette sajat magat, megtalalta a sajat kozeget, amin belul kibontakozhat es kiteljesedhet a szemelyisege, amin belul tudott hozza passzolo emberekkel talalkozni, megismerkedni. En nem tagadom, hogy vannak, akik hatranybol indulnak es vannak, akiknek tobbet kell kuzdeniuk es gurcolniuk, de minden azon mulik, hogy ezen felul tud-e emelkedni az illeto, nem hagyja, hogy ezek a negativ erzesek lehuzzak a mocsokba, hanem epp ellenkezoleg: inkabb kihasznalja arra, hogy az esetleges kudarcelmenyek es a sok kuzdes altal csak meg erosebb legyen a szemelyisege, ami hosszu tavon csak a javat szolgalhatja! Mar csak azert is, mert hat mennyivel tiszteletremeltobb es szimpatikusabb egy olyan ember, aki a nehezsegeken tullepve, sajat erobol, kemeny munkaval epiti fel sajat magat, mint akinek minden megy egy csapasra es csak beleul a tutiba...

Hol találhatnám meg neten a magyar gimnáziumok rangsorát?

Az első 100 helyezettre lennék leginkább kíváncsi

A Legyen Ön is milliomos kártyajáték kérdéseit hol találhatnám meg?

Ajándékba készítenék ilyet az egyik barátomnak, csak szeretném ugyanazokkal a kérdésekkel. Az nem baj, ha valamivel kedvesebb, de azért nagyjából ugyanazok legyenek. Szerintetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!