Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnám Tóth (1 db)

Hol találhatnám meg Tóth Árpádtól a Jó éjszakát és Arany Jánostól Letészem a lantot című vers összehasonlítását?

Legjobb válasz: Együtt szerintem sehol,esetleg külön-külön.Keresgélj a könyvtárban ilyen könyvek után,hátha találsz valami érdekeset.

Együtt szerintem sehol, esetleg külön-külön.Keresgélj a könyvtárban ilyen könyvek után, hátha találsz valami érdekeset.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 fizika feladatban akadtam el, elektrosztatika témakörben. Hogy lehet megcsinálni az olyen példákat? (egymástól független a két feladat)

1.) Két kisméretű golyó távolsága 40cm,kettejük töltése megegyezik,de ellentétes előjelű és a köztük fellépő erő 8*10^-3 N. Mekkora a töltések nagysága?

2

Trigonometria-i matek házifeladatba segítene valaki?

Matek tanárunk feladta ezt a feladatot úgy, hogy még nem is vettük, de ha meg bírná valaki oldani annak 5-öst ad és hát rám férne az a +5-ös. Szóval nagyon megköszönném annak aki bármilyen módon hozzájárul a megoldásához.

2

Fizika segítség?

így szól a feladat:

2

Powerpoint hidrogénről. Tudnátok segíteni?

Powerpointot kell készítenem a hidrogénről 5 diának kell szólnia róla. 4 van csak meg az elsőre leírtam hol található meg a periódusos rendszerben stb. 2. tulajdonságai 3.előállítása 4. felhasználása kéne egy utolsó tudtok ötletet adni?

1

Hogyan kell megoldani az alábbi szögfüggvényes feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Egy repülőgép 500m sugarú körpályán 360km/h sebességgel halad. Mekkora körmozgásának periódusideje. Fordulatszáma, szögsebessége és centripetális gyorsulása?

fizika házi de nem nagyon tudom.megköszönném a gondolat menetet is.

2

1. Miért nem használható a transzformátor egyenáramú áramkörben? 2. Mennyi a Föld mágneses indukciója? Hogyan lehet megmérni?

5

(x^2-7) ^3-nak mennyi a deriváltja?

2

Hogyan kell megoldani a következő logaritmusos feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

7

A búcsú lírai megfogalmazása?

Az a feladat, hogy írjak egy 2 oldalas fogalmazást a búcsú lírai megfogalmazásáról 3 magyar költeményben. A versek a búcsú váradtól Janus Pannonius Bornemisza péter siralmas énnékömés Balasai Bálint Búcsú hazájától. Mit írjak bele illetve valami forrás ami segít?!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!