Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatók gyógyszertárak (3 db)

Acai Berry Thinhez melyik Budepesti gyógyszertárban tudok hozzáutni? Vagy neten kívül hol találhatnék rá?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne keresd az acai thint,mert amilyen drága ,legalább annyira nincs benne hatóanyag!! mindösszesen csak 50 gr az acai barry benne.Ja,hogy van még benne koffein,meg zöldtea kivonat is,az már igaz.De azok viszont a központi idegrendszerre és a szívre hatnak feleslegesen.Van ,aki olyan szívdobogást kapott a thin-tõl,hogy a kardiológián kötött ki.Errõl más fórumokban is sokat írtak már. Szóval maradj inkább a tiszta acai barrynél,lehetõleg minél nagyobb hatóanyag gr-ot figyelj.

Szia! Szerintem ne keresd az acai thint, mert amilyen drága , legalább annyira nincs benne hatóanyag!! mindösszesen csak 50 gr az acai barry benne.Ja, hogy van még benne koffein, meg zöldtea kivonat is, az már igaz.De azok viszont a központi idegrendszerre és a szívre hatnak feleslegesen.Van , aki olyan szívdobogást kapott a thin-tõl, hogy a kardiológián kötött ki.Errõl más fórumokban is sokat írtak már. Szóval maradj inkább a tiszta acai barrynél, lehetõleg minél nagyobb hatóanyag gr-ot figyelj.
Hali ! Nekem van, 3 dobozzal, 120 szem van egy dobozban, 8000 Ft-ért eladom. Ha érdekel, írj !

4hós lányom kengyelt kapott. Ami a gyógyszertári barna vastagszíjú, ingyen. Azt hallottam lehet már kapni puhább anyagút bababarátabat. De a neten sehol nem találtam. Valaki tud esetles ajánlani h hol találhatnék?

Mert ez nagyon durva.Mindenhol bevág,nyomja stb.Vagyis hozzászokott ? 2nap alatt semmi baja benne,DE:ha már a kiskutyáinkra is lehet kapni mindenféle puha pórázt meg stb akkor nehogy már a gyerekem legyen egy ilyenbe zárva 3hónapig.Nem baj ha drága csak hol tudnék ilyet találni?Mert az egyik ismer?söm mondta h már hallott olyanolról amik puhább anyagokból vannak,és nem ilyen durva póráz szer?!Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Szia! Tudtommal nincs másik fajta kengyel. Az én lányomon is volt 3 hónapig. Arra figyeletek mindig, hogyha szoros vagy bevág állítatni kell rajta az orvosoddal. Hihetetlen milyen hamar megtudják szokni ezt a kicsik. A lányom szerencsére meggyógyult, de mi is átszenvedtük azt a 3 hóbapot, de megérte.

Szia! Tudtommal nincs másik fajta kengyel. Az én lányomon is volt 3 hónapig. Arra figyeletek mindig, hogyha szoros vagy bevág állítatni kell rajta az orvosoddal. Hihetetlen milyen hamar megtudják szokni ezt a kicsik. A lányom szerencsére meggyógyult, de mi is átszenvedtük azt a 3 hóbapot, de megérte.

Hol találhatók homeopátiás gyógyszertárak?

Legjobb válasz: Székesfehérváron a Szent Anna Patikában, Liszt Ferenc utca.

Székesfehérváron a Szent Anna Patikában, Liszt Ferenc utca.
Kifejezetten homeopátiás WebPatika, közforgalmú gyógyszertárból szállít az egész ország területére: http://www.simonmed.hu
túlbonyolítjátok:( minden patikában lehet már homeopátiás készítményeket kapni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!