Találatok a következő kifejezésre: Hol található az Ecseri piac (1 db)

Hol található pontosan az Ecseri piac? A Nyugati pályaudvarról hogy lehet eljutni oda legkönyebben? Tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?

Legjobb válasz: Kék metróval a Határ útig, onnan 54-es busszal a Nagykõrösi úton kifelé jó pár megálló az autópiacig, amellett van. (Jó, attól függ, mit keresel és mennyiért. Nem szívbajosak az eladók, de néha lehet alkudni.)

Kék metróval a Határ útig, onnan 54-es busszal a Nagykõrösi úton kifelé jó pár megálló az autópiacig, amellett van. (Jó, attól függ, mit keresel és mennyiért. Nem szívbajosak az eladók, de néha lehet alkudni.)
Az 54-es a Boráros térrõl indul (ahová a Nyugati pu-tól a 4-es vagy 6-os villamossal lehet eljutni), de valóban megáll a piacnál. Határ úttól a 84-es, 89-es és 94-es buszokkal lehet kijutni a piachoz.
esetleg a LAjosmizsére közlekedõ vonattal , Kispest állomáson kell leszállni és a vele párhuzamos Hoffher Alber utcán végigmenni a Nagykõrösi útig, busz is vezet ide de azt nem ismerem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti kimennétek kb 100e Huf-ért munkatapasztalat nélkül pincérkedni Görögországba a nyárra?

6

Londoni lakásbérlés, help me please?

Sziasztok! Nyáron mennék Londonba és találtam egy hirdetést amiben 500font/hó áron adnak ki egy lakást London központjában (2s zobás lakás vagyis az egyik szobát én a másikat egy ismeretlen lány bérelné). Felvettem a kapcsolatot a nővel,küldött képeket a szállásról,papirokat amiket ki kellett töltenem és visszaküldenem neki és kért előleget ami 500 font volt. Elutaltuk. Utánna rá 3 napra irt nekem levelet hogy a kaukciót is ki kell fizetnem (ugyanugy az is 500font) mert csak akkor tud küldeni papirokat és aláirt szerződést a foglalásról... Kicsit furcsálom hogy csak júniusban fogok menni és előtte 2 hónappal elkéri a KAUKCIÓT is? Meg is irtam neki de erre azt válaszolta hogy ez Angliában mindenhol igy működik...tényleg igy van? Félek hogy odautazok és átverés lesz és aludhatok a hid alatt és bukok kemény 400.000ft-ot

2

Ha van közgyógyunk (90%-os utazás ) akkor a villamosra kell jegyet venni vagy az is ingyenes?

2

A kiskorú gyermek egyedül utazna, bekísérhetném a terminálba?

Gyermekem Londonba utazna a nyáron, nem aggódom mert londoni repülőtéren várnák. Kíváncsi lennék hogy esetleg Pesten a terminálba be engednének e vele, hogy ne kelljen szegénynek órákig tök egyedül ücsörögnie.

9

Ha szeptemberbe kiköltözünk Londonba és terhes vagyok akkor honnan kapom majd a gyest, hova mehetek orvoshoz? Milyen lehetőségeim lesznek?

1

Hamburgban milyen messze van a várostól a repülőtér, mi a neve és hogy lehet bejutni a városba?

4

Stewardess, Légiutaskísérő állás után könnyű vagy nehéz munkát találni diploma nélkül, és milyen téren?

Szeretnék légiutaskísérő lenni, és miután érettségi után szeretném elkezdeni, értem úgy, hogy 1-másfél évig tökéletesítem a nyelvtudásom, majd 2-3évig dolgoznék stewardess-ként, viszont így 'elkések' az egyetemmel, ami nem igazán érdekel, viszont sima érettségivel 2+1 felső fokú nyelvvizsgával (angol,olasz+illetve ugye magyar) és egy középfokú (francia) nyelvvizsgával el tudnék majd helyezkedni külföldön diploma nélkül?

2

Nike Bowling táskát felvihetek kézipoggyászként a Ryanair fedélzetére?

Szóval ilyen táskám van: Maga a táska mérete megfelel az előírásoknak, viszont a füle mereven felfelé áll, és ha azzal együtt mérjük, már jóval meghaladja. Le tudom épp hajtani, ha bele kell gyömöszölni a keretbe, de hallottam, hogy Ryanair-nél szeretnék "szívatni", és nem szeretnék azért ráfizetni, mert hosszú a füle. Szerintetek fognak emiatt k.csögösködni? Tudom, hogy hülye kérdés, de először repülök.:) Köszi a válaszokat!

3

Ki szeretne velem jönni?

Szeretnék stoppal elmenni, világot látni a késő nyári időszakban. Konkrét uticélom nincs, tavaly előtt Dániában voltam valamint Malmöben, tavaly pedig a Német-Francia határnál jártam. Szeretnék most egy kicsit messzebbre utazni, de tényleg nincs konkrét elképzelésem. Viszont a barátaim közül, egyik sem mer belevágni, ezért bátorkodom itt kérdezni, hogy akadna-e itt valaki aki velem tartana. Július végére terveztem az indulást és Szeptember végéig szeretném csinálni. Low budget út, szóval nem kellenek milliók hozzá, sőt ha nincs semmi úgy még jobb. Kor,Nem,Etnikai,Vallási hovatartozás nem érdekel, csak gyere!

3

Mit egyek kinn Görögországban?

Nemsokára megyek ki Görögországba,és azon gondolkoztam mit kellene kinn ennem. Mit vigyek magammal amit könnyen el tudok készíteni, esetleg mit vegyek hozzá?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!