Találatok a következő kifejezésre: Hol található a (1652 db)

Cs, A laptpon hol található a numm 0?

A laptpom fajtája: acer Extensa 5230

Legjobb válasz: http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/6746584_.. itt találhatod azt hogyan kell aktiválni majd nyomd meg az M betüt(aszthiszem,de nem bizdos)

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/6746584_.. itt találhatod azt hogyan kell aktiválni majd nyomd meg az M betüt(aszthiszem, de nem bizdos)

Debrecenben hol található a Földibodza utca, illetve mi van a közelében? Térképen nem található.

Legjobb válasz: En Bodza utcat tudok Debrecenben. Az nem jo? A Cseresznye utcanal van... :)

En Bodza utcat tudok Debrecenben. Az nem jo? A Cseresznye utcanal van... :)
Töltsd le a google earth-t ott háta megtalálod

Hol található a Bibliában az alábbi (két) történet?

Valami olyasmirõl szól az egyik történet, hogy panaszkodnak az aktuális királynak, hogy mennyire igazságtalan egy ember. A panaszkodás után a király felháborodik, hogy meg kell ölni azt a gonosz embert, aki olyasmiket mûvelt, mint amit mondtak neki. A végén természetesen kiderül, hogy saját magáról volt szó (a királyról). Nem tudom, hogy ehhez a történethez tartozik-e, de valami hasonló történetre is emlékszem, ahol jó dolgokat mondanak a királynak és ezért nagyon sok tiszteletet és jutalmat javasol annak a jó embernek, akirõl mesélnek. Miért? Mert azt hiszi, hogy rágondolnak, de a végén kiderül, hogy a legnagyobb ellenségérõl volt szó. Elõre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ történet Dávid királyról szól: http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=10&c=12&v=0&vs= A második pedig Eszter történetében található: http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=17&c=6&v=0&vs= Üdv. Péter

Szia! Az elsõ történet Dávid királyról szól: http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=10&c=12&v=0&vs= A második pedig Eszter történetében található: http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=17&c=6&v=0&vs= Üdv. Péter
Szervusz Az egész történet, a 2Sámuel 11, 12 fejezeteiben van leírva. Amit te mlítettél, az a 12. fejezetben van. De sokkal átfogóbb képet kapsz, ha elejétõl elolvasod, mi is történt itt Dáviddal A másik történet talán az, ami Eszter könyvében (6, 7. fejezet)van leírva. Hámán gyûlölte Márdokeust, mert az nem volt hajlanó hajbókolni elõtte... jó olvasást kívánok neked. Remélem tudtam segíteni Üdvözöllek.
Pontosan, csatlakozom Zitus testvéremhez.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Igen öcsém, szerintem nagyon rossz helyen keresel:) Badoo.com, pl. vagy sok más inyenes társkeresõn. Mindenki leírja a szándékait, sokan csak jól meg akarják dugatni magukat (polkorrekten "szex kompromisszumok nélkül")
Itt lányokat találtok fõleg: rosszlanyok.hu Itt meg fiúkat: planetromeo.com
A kérdező hozzászólása: A fõvárostól elég messze, konkrétan az ország másik végén, Békés megyében. Az a gond, hogy a lányok itt nagyon anyagiasak, ha nem villantok harmincezrest (igen, a legutóbbi barátnõmet úgy szereztem, hogy fénymásoltam egy harmincezrest, Dopeman volt rajta...), rögtön lelépnek. Vagy csak én keresek rossz helyen. xD
álmaidban
ma 16:46 Linkelnél nekem is?:)
Már hol lenne baj!! Majd én bátorítalak :) Szal közel laksz a fõvároshoz?
A kérdező hozzászólása: Dr.Sámán Samy: ááá, kösz, de nem szeretném elvenni az utolsó esélyed. :)
Kérdezõ. Linkeltem 2 oldalt csak neked. Ott bárkit találhatsz. Biztos ezer örömmel megdugnak téged.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok. :)
Ingyen?? Sehol!! Sajna ez van. De talán itt felszedsz valakit :)
17, és még szûz.. ha nem baj
Hány éves?
Én lány vagyok
Én is éhezek már egy kis hancúrozásra. Lány vagy?
randi.gay.hu planetromeo.com
Ha helyes vagy, megnyerõ a humorod, bárhol. Egyébként szórakozóhelyeken is próbálkozhatsz...

Hol található a gta 4 1911. dll-je a mappájában?

Legjobb válasz: gondolom crackeléshez kellene. a 1911.dll nem található meg a gta iv fõkönyvtárba, sõt sehol se. de viszont a crack mûködéséhez azt is be kell másolni a mappájába (....../program files/rockstar games/GTA IV)

gondolom crackeléshez kellene. a 1911.dll nem található meg a gta iv fõkönyvtárba, sõt sehol se. de viszont a crack mûködéséhez azt is be kell másolni a mappájába (....../program files/rockstar games/GTA IV)

HOl találhatok a neten angolból jó nyelvtant, felkészítő feladatokat?

valamilyne szinten tudok angolul, de lassan itt az érettségi, meg nyelvvizsga is kellene. sajnos nem tudom megteni hogy tanárhoz járjak, szeretnék net segítségével valahogyan felkészülni. légyszi segítsetek, köszi :)

Legjobb válasz: a nyelvvizsgához ajánlom,hogy a kiválaszott nyelvvizsga központja által kibocsátott könyvet használd. pl. telc- telces könyv, ecl- ecles könyv stb. érettségihez szintén a javasolt könyvben található feladattípusok megoldása. így tudsz a legjobban felkészülni szerintem, mert így tudsz ráállni arra a gondolkodásmódra ami majd a vizsgán kell. sok sikert! ja és bocs,hogy nincs konkrét cím

a nyelvvizsgához ajánlom, hogy a kiválaszott nyelvvizsga központja által kibocsátott könyvet használd. pl. telc- telces könyv, ecl- ecles könyv stb. érettségihez szintén a javasolt könyvben található feladattípusok megoldása. így tudsz a legjobban felkészülni szerintem, mert így tudsz ráállni arra a gondolkodásmódra ami majd a vizsgán kell. sok sikert! ja és bocs, hogy nincs konkrét cím

Hol található a számítógépen a "könyvtár"? !

Legjobb válasz: A könyvtár konyhanyelven mappa, és a háttértárakon található meg, mint pl. a merevlemez. Vagyis alapesetben Windows alatt ez a C:\ meghajtó. Tehát: Sajátgép -> C meghajtó (helyi lemez, vagy vmi ilyesmi neve lehet) -> mappák (könyvtárak) Ha másra gondoltál, akkor nem tudok segíteni. :)

A könyvtár konyhanyelven mappa, és a háttértárakon található meg, mint pl. a merevlemez. Vagyis alapesetben Windows alatt ez a C:\ meghajtó. Tehát: Sajátgép -> C meghajtó (helyi lemez, vagy vmi ilyesmi neve lehet) -> mappák (könyvtárak) Ha másra gondoltál, akkor nem tudok segíteni. :)
A mappa (könyvtár) nem található meg, csak egy bejegyzés. Fizikailag nincs a lemezen. A lemezen fizikailag csak a fájlok vannak tárolva, illetve a könyvtárszerkezetnek van bejegyzése, de olyan, valójában a könyvtárra csak hivatkozik a rendszer.
A könyvtár a mappa korábbi elnevezése. Rengeteg van belõle, minden mappa egy könyvtár. A meghajtók kiindulási pontját hívják fõkönyvtárnak, a belõlük nyílókat alkönyvtáraknak.

Hol található a G-pont?

Könnyen meglehet találni?

Legjobb válasz: A G-pont bent található a hüvelybe, a hasfal felöli részen. Pontosan h hány cm-re azt nemtom. Azt hogy tapintható e rendesen, szintén nem tudom, bár a barátom azt mondja hogy ssemmi extrát nem érez a környékén.

A G-pont bent található a hüvelybe, a hasfal felöli részen. Pontosan h hány cm-re azt nemtom. Azt hogy tapintható e rendesen, szintén nem tudom, bár a barátom azt mondja hogy ssemmi extrát nem érez a környékén.
az általam olvasott szakirodalom szerint 7 cm-re, nem nem könnyû megtalálni, de ha megvan...:) :) :)
Google? Elég sok minden van róla a neten, szerintem nem könnyû megtalálni... sõt.
Hát kicsiszivem, nem könnyû megtalálni...de ha neked megvan, értesíts minket, köszi :)
Nem túl könnyû megtalálni, és nem tudom mitõl függ, nekünk egy párszor sikerült, szerintem és hiába csináltuk ugyanabban a pózban mégsem lett meg, szerintem a párom péniszétõl is függ.
persze ott van a vaginacity 7. kerületébe a kabbe sarkán

Hol található a benzinszűrő? (Audi A4 1995-ös, 1.6-os, benzines. )

a válaszokat előre is köszönnöm!

Legjobb válasz: A benzinszûrõ az üzemanyag tápszivattyú (AC-pumpa) és a porlasztó között található. A tápszivattyút könnyen felismered, olyan kis pöfögõs bököde formájú. A porlasztót is, mert annak a tetején van a légszûrõ, ami legtöbbször egy behemót nagy basz. A két alkatrész között vezetékek mennek, ezek szállítják a benzint, a kettõ közt van egy csésze/pohárjellegû építmény. Az lesz a benzinszûrõ vagy más néven tüzelõanyag finomszûrõ.

A benzinszûrõ az üzemanyag tápszivattyú (AC-pumpa) és a porlasztó között található. A tápszivattyút könnyen felismered, olyan kis pöfögõs bököde formájú. A porlasztót is, mert annak a tetején van a légszûrõ, ami legtöbbször egy behemót nagy basz. A két alkatrész között vezetékek mennek, ezek szállítják a benzint, a kettõ közt van egy csésze/pohárjellegû építmény. Az lesz a benzinszûrõ vagy más néven tüzelõanyag finomszûrõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!