Találatok a következő kifejezésre: Hol található G-pont (6 db)

Hol található a G-pont?

Könnyen meglehet találni?

Legjobb válasz: A G-pont bent található a hüvelybe, a hasfal felöli részen. Pontosan h hány cm-re azt nemtom. Azt hogy tapintható e rendesen, szintén nem tudom, bár a barátom azt mondja hogy ssemmi extrát nem érez a környékén.

A G-pont bent található a hüvelybe, a hasfal felöli részen. Pontosan h hány cm-re azt nemtom. Azt hogy tapintható e rendesen, szintén nem tudom, bár a barátom azt mondja hogy ssemmi extrát nem érez a környékén.
az általam olvasott szakirodalom szerint 7 cm-re, nem nem könnyû megtalálni, de ha megvan...:) :) :)
Google? Elég sok minden van róla a neten, szerintem nem könnyû megtalálni... sõt.
Hát kicsiszivem, nem könnyû megtalálni...de ha neked megvan, értesíts minket, köszi :)
Nem túl könnyû megtalálni, és nem tudom mitõl függ, nekünk egy párszor sikerült, szerintem és hiába csináltuk ugyanabban a pózban mégsem lett meg, szerintem a párom péniszétõl is függ.
persze ott van a vaginacity 7. kerületébe a kabbe sarkán

Hol is található a G-pont? !

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=G+pont

"A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellsõ falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1, 5 cm átmérõjû területrõl, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz." - és ez igaz! Ráadásul nem csak erõsebb a kéjérzet, hanem sokszoros! Nekem eddig négyszeres G-pontos orgazmus volt a rekord, pár másodperces eltéréssel. (Hála és köszönet érte annak, aki vette a fáradságot, és elpiszmogott rajtam! :D )
Haha, 1.! :D
Google, Google, Google! Kérlek, kedves Kérdezõ használd, mert ezt a kérdést már többen feltették:)
Az orr legmélyebb pontja.
Keresd meg!
A shoppinG szó végén...

Hol is található a G-pont?

tudom persze hogy pontosan nem lehet meg mondani kinek hol van. pár hete barátn?met nyalással és ujjazással elégitettem ki és úgy ment el hogy spriccelt ( a számra) :D

Legjobb válasz: A nõi G-pont? A shoppinG szó végén! :D

A nõi G-pont? A shoppinG szó végén! :D
nekem nincs g-pontom 18L
Ha van 5 cm-es mutatóujjad akkor elérsz vele 5 cm távolságba! :D
A kérdező hozzászólása: de mutató ujjal el lehet érni azt az 5cm?
hogy hol található? hát a g betûnél!:)
Van az a mozdulat a mutatóujjal... Az a "gyere csak ide" mozdulat... Vagy mintha kaparni szeretnél csak a mutatóujjaddal, valami olyasmi... Nem tudom másképp leírni.
F és GY között helyezkedik el a G.
elvileg mindenkinek van, de minden nõ másképpen reagál a g-pont izgatására... Van, aki alig-alig, mint 1. van, akinek akár orgazmusa is lehet így. A szakszöveget a pont elhelyezkedésérõl megleled a neten. Egyébként "felül" ( hasfal felöli oldalon ), a hüvelybemenettõl ca 5-7 cm-re. Általában. de nincs rá recept, és nem reagál minden nõ egyformán az izgatására. Mindenesetre nem csak simogatni kell, inkább erõteljes masszírozásnak mondanám....
ha a barátnõd háton fekszik akkor a hüvely felsõ falán kb 5 centire a hüvely bemenettõl:)
a második jó:)
lol
A shoppinG szó végén van :D
ha benyúlsz az ujjaddal a hüvelyébe akkor egy kicsit recés bõrfelület, de a barátnõd csak tud segíteni neked ebben. amúgy meg a "gyere ide" ujj mozgatás a legjobb szerintem. beszélj vele errõl, hogy neki mi esik jól vagy szóljon miközben csinálsz valamit, hogy mi jó és mi kellemetlen. kommunikálj, de komolyan ..!
Azért, ha a száddal és kezeddel egyszerre ezt két dolgot megoldod arra kíváncsi leszek.... :) Vagy én olvasom rosszul a kérdést??
A kérdező hozzászólása: Persze hogy lehet egyszerre a kettõt :D attól hogy az ujjam bent jár a nyelvemmel még tudom izgatni.. de szerintem ez egyértelmû :D
Mondd, te jó helyen próbálkozol egyáltalán?
Elõször találd meg... és figyeld az eredményt. Utána ráérsz kombinálni a dolgokat, ha már jól megy a G-pont kézzel való izgatása! ;) Ne vállald túl magad elsõre!
Oké! Vizuáltam a dolgot :) Ha a száddal kényezteted a csiklóját az tuti jó neki.Azt, hogy a G pontot ki tudod-e tapintani-hááát nem egyszerû, de szerintem, ha jó fej a csaj szerintem rávezet.Nyugodtan kérj segítséget, abból még baj nem származott.Bátran kérdezd meg, tuti nem égõ, hiszen neki akarsz jót!!!!

Hol található az OPEL Astra G-ben olyan mérési pont, ami gyújtáskor 0V feszültséget generál?

Tehát adott 2 mérési pont (A és B). "A" pontra ráhelyezem a mér?m?szer egyik végét, a "B" pontra a másikat. Álló motorral +12V mérhet? rajta, de ha gyújtásra kapcsolok, akkor 0V lesz rajta (felhúzza tápfeszre vagy lehúzza negatívra)

Legjobb válasz: Ilyen pont lehet hogy nincs, de egy kapcsolótranzisztorral viszonylag egyszerû ilyet generálni.

Ilyen pont lehet hogy nincs, de egy kapcsolótranzisztorral viszonylag egyszerû ilyet generálni.
A kérdező hozzászólása: Biztos vagyok benne, hogy van, mert egy SUZUKI-ban már csináltam hasonlót, és tuti van, csak nem tudom, hol csatlakozzak a vezetékekre! Tudom relével is megoldható, de semmit nem szeretnék utólag beépíteni, mikor úgyis van benne!
az ÁBC egyik betüje :D
A kérdező hozzászólása: Nem a G- "betût" kérdeztem!
a punciban benn egy ilyen sima kidudorodó kis baszás
A tudósok véleménye is megoszlik a létezését illetõen. Ha valóban létezik, akkor a hüvely bemenettõl 3-4 cm-re a hüvely hasi oldalán egy kis kiemelkedõ, vérbõ terület. "Aktiválni" úgy lehet, hogy kellõ (nemi) izgalmi állapotba kerül a lány ahhoz, hogy megteljen vérrel, és megduzzadjon. Tehát ha meg akarod találni, akkor elõször jól fel kell izgatni a lányt, utána pedig ujjal lehet "keresgélni". Azt mondják, a megfelelõ mozdulat az izgatáshoz az ún. hívogató mozdulat az ujjaddal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!