Találatok a következő kifejezésre: Hol született Taranyenko (1 db)

Hol született Leonyid Taranyenko?

Legjobb válasz: Леонид Аркадьев 80;ч Тараненк 86; (Leonid Apkadevic Taranenko) 1956. június 13-án Малары́тk 2; (Fehérororszország délnyugati része, Брэ́сцкаn 3; во́бласцn 0; (Brestskaya voblasts - Brest tartomány) településen született. Latin betûkkel a település: Maloryta vagy Malorita

Леонид Аркадьевич Тараненко (Leonid Apkadevic Taranenko) 1956. június 13-án Малары́та (Fehérororszország délnyugati része, Брэ́сцкая во́бласць (Brestskaya voblasts - Brest tartomány) településen született. Latin betûkkel a település: Maloryta vagy Malorita


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meglehet valahol nézni az olimpiai versenyek alatt lejátszódó zenék listáját?

Amik a szünetekben mennek.

1

Hányra érdemes vasárnap kiérni a hungaroringre állójeggyel, hogy nyugis legyen a bejutás? Kocsival mennék a 18. kerületből.

1

Szerintetek mennyi esélye van Lewis Hamiltonnak holnap megnyerni a Magyar Nagydíjat?

Én sok esélyt látok rá. Bár félek a Lotustól. De tudom,hogy Lewis soha nem adja fel,harcolni fog amíg lehet!!! Szóval én maximálisan mellette vagyok. Kizáróan a hétvége legjobbja eddig!!! :)

12

Előző években is ilyen rövid volt az olimpia?

Meglep?dtem, amikor láttam, hogy csak augusztus 12-ig lesz az olimpia. Az csak kb. 2 hét. Úgy emlékszem régebben 1 hónapos szokott lenni, vagy mennyi. Rosszul emlékszem, vagy tényleg most nagyon rövid ideig tart?

2

Ki menne ki Angliába élőben nézni az olimpiát?

11

Ki lett a harmadik?

F1,2004

4

Csak a szegény országok sportolói buknak? Botrányos ellenőrzések.

Ósdi doppingszerek, állítólagos táplálékkiegészít?k, a szegényeknek ez jut. A gazdagok (USA stb.) már a géndoppingnál és a modern szereknél tartanak, ?ket nem is lehet lebuktatni.

8

Szerintetek ki nyeri a holnapi futamot? (F1)

14

Hány pontot szerzett 2010-ben?

a Redbull? f1

1

Hány pontot szerzett 2011-ben?

Sebastian Vettel?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!