Találatok a következő kifejezésre: Hol simogassam lány (2 db)

Hol simogassam páromat? (lány vagyok)

Szijjasztok , amikor fekszünk az ágyban hol simogassam páromat, hogy élvezze de ne azt vegye le , hogy szex -et akarok....!!????? csak nagyon szeretném hogy ne legyen feszült , és jol érezze velem magát ....!! kérlek szépen segitsetek köszönöm :)

Legjobb válasz: Hát mielõtt elkezdenéd simogatni, vagy ilyesmi ezt tisztázni kéne, mondjuk, hogy te nem szexet akarsz ezzel, csupán egy kis gyengédséget, hogy oldódjon a hangulat vagy pettinget..persze csak ha akarod-így simán visszakérdezhetsz :D azt meg hogy neki hogyan jó azt is el lehet mondani és mivel férfi nyilván tudja mire vágyik és akár elsõnél "vezethet"is téged ez abszolút nem ciki és kb mindenki így kezdi sok sikert:)

Hát mielõtt elkezdenéd simogatni, vagy ilyesmi ezt tisztázni kéne, mondjuk, hogy te nem szexet akarsz ezzel, csupán egy kis gyengédséget, hogy oldódjon a hangulat vagy pettinget..persze csak ha akarod-így simán visszakérdezhetsz :D azt meg hogy neki hogyan jó azt is el lehet mondani és mivel férfi nyilván tudja mire vágyik és akár elsõnél "vezethet"is téged ez abszolút nem ciki és kb mindenki így kezdi sok sikert:)
Mit szólsz a hátmasszázshoz???? nagyon jó tud lenni, ha jól csinálják. És ebbõl talán megérti, h mit NEM szeretnél
A kérdező hozzászólása: már megbezséltük , hogy nem lesz sex meg pettin ...!! Petting még egy kis ideig nem !! szoval ez végül is felse merülhet csak sok pais olyan hogyha megtalálom a gyenge pontját ami tudom h a farka de mindenkinél álltalába változo akkor ... õ is ....elkezd ugy közeledni felém!!
Sztem a legtöbb pasinak az esik jól, és nem feltétlenül szexre közeledést jelent, ha simogatod a hátát, a nyakát a tarkójánál, a mellkasát.
Ahogy az elöttem lévõ emberke mondta, mindenkinek vagy egy gyenge potnja.A párom szereti ha maszírozom vagy ha simogatom a testét, a buksiját, de azt is nagyon szereti ha a fülét harabdálom, puszilgatom.
A fülharapdálással csak csínján. Nálam az már kõkemény szexre utalás :-)
Szerintem is meg kell elõre beszélni, különben igen könnyû félreérteni... akkor meg már sokkal nehezebben marad nyugton az ember fia :-( Utána viszont kezdetnek bújjál hozzá nyugodtan :-) Simogasd végig a testét, ahol csak eléred (csak a kritikus helyen ne. Simogasd meg a haját is, és lefelé addig, amíg eléred) - teljes tenyérrel, finoman. Ha álltok, akkor 2 kézzel. Csókold végig... arcát, nyakát, fejét... (fülét csak akkor, ha kibírja, és a száját most ne). Ezt azért óvatosan, mert nagyon izgató tud lenni így is. Végig lassan mozogjál, mert az inkább megnyugtató, mint izgató. Végül feküdj az ölébe, oldalról :-) Csak akkor vigyázz, mert az természetes, hogy ilyenkor õ is alaposan megsimogat... de a nõi mell annyira kézreáll, hogy azt egyszerûen lehetetlen elkerülni. Ami még nem lenne baj - de komoly ígéret kell elõtte, hogy nem megy tovább :-) Ha ezt nem tudja megtenni, akkor inkább a végén öleld át, és maradj így vele.
12:11 az már nálunk is...:D úgyhogy szerintem inkább azt hagyd

Fiúk! Hogyan simogasson egy lány nadrágon keresztül? Hogyan szopjon, ha lekerül a naci? Hol szeretitek még, ha csókolgatnak?

Azért kérdezem nadrágon keresztül,mert még nem tartunk a vetkezésnél,és szeretném csinálni,de fogalmam sincs,hogy hogyan kellene...szopni könnyebb lenne... nedvesen,szorosan,szerintem az jó. Olyasmiket szerettek,hogyha a lány csókolgatja a nyakatokat? vagy az nektek nem jó? kort is légyszi :) csajok is írhattok,hogy mit szeret a pasitok:)

Legjobb válasz: Szeretik, ha csókolgatják a nyakukat. A barátom nagyon szerette, amikor a nyakát csókoltam. /L/

Szeretik, ha csókolgatják a nyakukat. A barátom nagyon szerette, amikor a nyakát csókoltam. /L/
Az én párom nagyon szereti ha a fülét, nyakát, mellbimbóját, hasát puszilom. Ha a lábát simogatom attól teljesen beindul. Mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy az ölébe ültem, kitapintottam, hogy hol keményedik és elkezdtem felette mocorogni. persze ruhában. ettõl teljesen kész van. annyira élvezi, hogy elmegy így ruhán keresztül is. A simogatást meg nadrág nélkül meg szépen vedd le a nacit és ne térj egybõl a lényegre. Kezd el simogatni/puszilgatni mindenhol és szép lassan haladj a lényeg felé. Utána kapd be szép lassan és utána a többi jön magától. Rá fogsz érezni. Jó szórakozást 22/l
Az én pasim ha elkezdem a fülcimpáját finoman harapdálni, aztán le a nyakát végigcsókolni lágyan, s egyre lejjebb megyek, aztán nyalogatom, szopogatom a mellbimbóját... na ezektõl totálisan kész van... mire leérnék a jancsiig, az már áll mint a karácsonyfa! :D Vagy ha állva csókolóztok, egyik kezeddel túrj a hajába hátul a tarkójánál, másik kezeddel meg markolj bele a fenekébe. Arra is beindul sok pasi. :)
az én barátom imádja ha a hasát simogatom és haladok egyre lefele, meg ha a fülét harapdálom meg nyalogatom.aztán lejebb megyek a nyakához mert aztis imádja meg a mellét is szereti ha csokolgatom.aztán lassan haladok lefele addigra már áll:Pamugy énis a pasim hajába túrok bele meg huzigálom neki finoman.ezekért totál odavan.és én elõször a golyóit nyalogatom mer majd elájúl olyankor aztán lassan bekapom .
úgy látom sok pasi válaszolt eddig..xd nem szeretnének nyilatkozni.. :D am belsõ comb simogatás..és ha a környékén simogatod...biztos neki is felfog állni..
Jól nyomjátok csajok :) 26/f
Ha az összes csaj ennyire profi, akkor nekünk már válaszolni se kell, csak hátradõlni a fotelban, és élvezni... :P 25/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!