Találatok a következő kifejezésre: Hol rontom Miért mindig (3 db)

Miért van ez? Hol rontom el mindig?

Barátn?t keresek de sose jön össze. Mások szerint nem vagyok csúnya, viszont önbizalmam nincs és fogalmam sincs hogy kell csajozni. Már többször volt olyan ho elkezdtem ismerkedni vkivel és állítólag tetszettem neki, de kés?bb mindig csak "maradjunk csak barátok" Hol ronthatom el?

Legjobb válasz: Ott rontod el, hogy már 20x teszed fel ezt a kérdést. Esetleg mozdulj ki és barátnõkereséssel töltsd az idõd ne azzal, hogy mindig ugyanazt megkérdezed.

Ott rontod el, hogy már 20x teszed fel ezt a kérdést. Esetleg mozdulj ki és barátnõkereséssel töltsd az idõd ne azzal, hogy mindig ugyanazt megkérdezed.
rosszul adtad elõ magad, akárki akármit mond, egy lánynak vonzó a határozottság, és ezt nem lehet csak megjátszani, mert olcsó húsnak híg a leve, azzá is kell válni, higgy magadban
A kérdező hozzászólása: Az nem én voltam!! még nem tettem fel ezt a kérdést... 2. válaszoló köszönöm.
Állítólag tetszettél neki? Mondta vagy csak te gondoltad úgy? Hogy közeledtél felé? Mint egy barát vagy mint aki többet akar? Nem vagy elég határozott, akkor a nõk föléd kerekednek és nem akarnak többet barátságnál. Neked kell keményebben odalépni, de túl nyomulósra sem szabad venni a figurát.
szívesen, bár tudom, hogy közhelyesen hangzik, és ebbõl nem tudja meg az ember, hogy konkrétan mit is csináljon, de nem tudom, hogy ezt el lehet-e magyarázni, mindenkinek magában kell megélnie
Ez kb olyan, mint én ha jó hajat vágatnék, nem túl....másmilyen(régi típusú, egyszerû) ruhákat hordanék, ki is mozdulnék szórakozni, akkor megy 100szorozódna a szép és nem ribanc csajoknál az esélyem(attól, hogy egy nõ igényes és van egyfajta ízlése , amibe így nem férek bele, attól még nem lesz ribanc a szememben).Csak én ezt tudom, és te tudod hol nálad a hiba kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Mások mondták, hogy tetszettem neki. Igen kezdem sejteni, hogy az a hibám, hogy nem tudok dominálni nekik.

Hol rontom el? Miért mindig én húzom a rövidebbet?

albérletet szeretnék kiadni és hát eléggé "megdézsmálnak" az albérl?k, értem ez alatt- úgy lépnek le, hogy nem fizetnek, kijátszák a szabályokat amiket azért hozok, hogy több ilyen ne történjen meg..:-( mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Szia! Kérj elõre 2 havi kaukciót! Mikor én albérletbe mentem, tõlem is ennyit kértek elõre! Persze közben minden hónapot fizettem, tehát a 2 hónap végig bennt volt fedezetként. Amikor már tudtam, hogy lassan kiköltözök, akkor megbeszéltem a fõbérlõvel és "lelaktam" a 2 hónapot, ennyi! Ez idõ alatt a fõbérlõnek is volt esélye új lakót találnia!

Szia! Kérj elõre 2 havi kaukciót! Mikor én albérletbe mentem, tõlem is ennyit kértek elõre! Persze közben minden hónapot fizettem, tehát a 2 hónap végig bennt volt fedezetként. Amikor már tudtam, hogy lassan kiköltözök, akkor megbeszéltem a fõbérlõvel és "lelaktam" a 2 hónapot, ennyi! Ez idõ alatt a fõbérlõnek is volt esélye új lakót találnia!
Szia, pontosan, 2 havi kaúció elöre. én adtam ki sokáig a lakásom. és már eleve úgy hírdettem meg hogy 2 havi kaució. fizették a rezsit, és a bérletet minden hónapban mentem a pénzért, meg a csekkekért. és itt is szoltak az albérlök hogy ha elakartak menni idöben és itt is általában így az uccso 2 hónapban nem fizettek albérletet így a 2 havi kauciót viszza kapták. de volt olyan bérlöm aki után olyan szutyok maradt a fal (amúgy is mindig meszeltem utánuk, de ez egy szutyok volt) ki volt törve egy beltéri ajtón az üveg, és egy csomó tartozás. na itt egy picit ráfizettem, természetesen a kauciót nem adtam vissza. (érdekes nem is ellenkeztek)
Nem is értem, miért nem kérsz kauciót, ma már szinte nincs is enélkül albérlet. Ne félj, anélkül nem lépnének le, és nem is a legtrógerebbek mennének. Legyél kicsit következetesebb, néha nézz a körmükre, hogy mit csinálnak. Ja, és persze írjatok szerzõdést, ez mindkét félt védi. Ha a szerzõdés nincs betartva, akkor lehet feljelentést tenni. A szerzõdésbe írd bele a bérleti díjat, a kauciót, azt, hogy a költözést neki és neked is elõre X idõvel be kell jelenteni (ált. egy hónap), legyenek benne a szabályok (pl. hogy este hány óra után kell csöndben lenni, mikor hány darab látogatót vihet fel, lehet-e dohányozni és ha igen, akkor hol, illetve legyen benne, hogy a lakást olyan állapotban kell tartani és visszaadni, ahogy átvette), és természetesen legyen benne egy állandó lakcím (már persze ha van neki), telefonszám, és mindannyiótok személyi igazolvány száma. A szerzõdést minen félnek meg kell kapni és alá kell írni. Ez biztosít téged és õt is, hogy nem sérülnek jogok.
A kérdező hozzászólása: nem értitek, olyan embereket fogok ki akik egyszerûen nem tudnak fizetni idõben, kauciót pedig félreértelmezik, egyáltalán nem értik mikor elmennek, hogy még tartoznak, és mondjuk 1 hó kaució nem fedezi a lakbér és rezsit, 2 hónap kauciót pedig nem mindenki tud fizetni, mert még félre sem tudnak tenni.... olyanok válaszát kérném privátban, akivel hasonló már megtörtént, hiába megyek a pénzért, ha azt mondja nincs, a jövõ héten lesz, igéri és biztos és igy elmegy egy hónap és tartozik... valaki irja meg priviben, a pontos pénzügyi menetét a SIKERES lakás-kiadásnak, beleértve a 2 hó kauciót..!!
merre van csepelen ez a kiado lakäs?
A kérdező hozzászólása: csepel, ady e. u- légyszi irj priviben, minden elérhetõséget megadok!
-2^6 helyett (-2)^6
A kérdező hozzászólása: Ennyin????-.-" bakker...így írom le..de persze a számológépbe nem így ütöm....
A kérdező hozzászólása: És köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!