Találatok a következő kifejezésre: Hol rontom Miért (7 db)

Miért van ez? Hol rontom el mindig?

Barátn?t keresek de sose jön össze. Mások szerint nem vagyok csúnya, viszont önbizalmam nincs és fogalmam sincs hogy kell csajozni. Már többször volt olyan ho elkezdtem ismerkedni vkivel és állítólag tetszettem neki, de kés?bb mindig csak "maradjunk csak barátok" Hol ronthatom el?

Legjobb válasz: Ott rontod el, hogy már 20x teszed fel ezt a kérdést. Esetleg mozdulj ki és barátnõkereséssel töltsd az idõd ne azzal, hogy mindig ugyanazt megkérdezed.

Ott rontod el, hogy már 20x teszed fel ezt a kérdést. Esetleg mozdulj ki és barátnõkereséssel töltsd az idõd ne azzal, hogy mindig ugyanazt megkérdezed.
rosszul adtad elõ magad, akárki akármit mond, egy lánynak vonzó a határozottság, és ezt nem lehet csak megjátszani, mert olcsó húsnak híg a leve, azzá is kell válni, higgy magadban
A kérdező hozzászólása: Az nem én voltam!! még nem tettem fel ezt a kérdést... 2. válaszoló köszönöm.
Állítólag tetszettél neki? Mondta vagy csak te gondoltad úgy? Hogy közeledtél felé? Mint egy barát vagy mint aki többet akar? Nem vagy elég határozott, akkor a nõk föléd kerekednek és nem akarnak többet barátságnál. Neked kell keményebben odalépni, de túl nyomulósra sem szabad venni a figurát.
szívesen, bár tudom, hogy közhelyesen hangzik, és ebbõl nem tudja meg az ember, hogy konkrétan mit is csináljon, de nem tudom, hogy ezt el lehet-e magyarázni, mindenkinek magában kell megélnie
Ez kb olyan, mint én ha jó hajat vágatnék, nem túl....másmilyen(régi típusú, egyszerû) ruhákat hordanék, ki is mozdulnék szórakozni, akkor megy 100szorozódna a szép és nem ribanc csajoknál az esélyem(attól, hogy egy nõ igényes és van egyfajta ízlése , amibe így nem férek bele, attól még nem lesz ribanc a szememben).Csak én ezt tudom, és te tudod hol nálad a hiba kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Mások mondták, hogy tetszettem neki. Igen kezdem sejteni, hogy az a hibám, hogy nem tudok dominálni nekik.

Miért nem tudom letölteni az iTunes-t? Hol rontom el?

apple.com/hu/itunes innen akarom letölteni, és mikor rákattintok a gombra, bejön a 'köszönjük hogy letöltötte a blablabla " oldal, de sehol semmi frissebb iTunes. Így nem is tudom hozzá csatlakoztatni a telefonom, mert frissebb iTunes kellene hozzá. A letöltések között semmi, a böngésző se jelzi hogy töltene valamit. Próbáltam már mozzillával, operával, chrome-mal, de semmi. Hol rontom el?

Legjobb válasz: Pedig elég hülyének tünsz az apple termékekhez...

Pedig elég hülyének tünsz az apple termékekhez...
A kérdező hozzászólása: elsõ: tartsd meg magadnak az értelmes válaszaid, és lapozz át egy helyesírási szótárt! :) ) második: köszi a linket, elkezdtem letölteni. egyébként vicces, mert két hét próbálkozás után, most írta csak ki a program hogy van új frissítés, de már mindegy, megoldottam.:)

Miért nincs soha szerencsém? Hol rontom el? 18/L

Úgy érzem, párkapcsolatok terén soha nem mosolyog rám a szerencse. A küls?ségekkel semmi gond, úgy érzem szellemi téren is rendben van minden. A fiúkkal szemben viszont mindig visszahúzódóbb voltam. Fogalmam sincs mit tehetnék az ügy érdekében, szórakozóhelyen eléggé nehézkes az ismerkedés, az ismerked?s oldalak nem jöttek be, ezeken kívül meg max annyit tehetek, hogy várom a sültgalambot. Ti mit tanácsolnátok nekem? Hogy ismertétek meg a párotokat? :)

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül.Majs össze jön.Ne akard.Jön az magától :)

Nem vagy egyedül.Majs össze jön.Ne akard.Jön az magától :)
azt írod h a fiúkkal szemben visszahúzódóbb vagy. lehet csak beszélgetés, hülyéskedés szinten is jó lenne, ha lenne néhány fiú barátod, ismerõsöd, az segítene ezt a falat ledönteni. velem is beszélgethetsz, ha van kedved, hátha segít, persze csak beszélgetésre gondolok mert én kb. 2x annyi idõs vagyok mint te. ha már néhány fiúval elbeszélgetsz, közelebb kerülsz hozzájuk, akkor talán változni fog a dolog, nem leszel olyan visszahúzódó a fiúkkal, ha jobban megszokod a társaságukat.
ne utasítsd vissza a randikat, attól h elmész 1 -re még semmi se kötelezõ :) én fiú vagyok de nagyon nehéz elhívni a lányokat mert rögtön rosszra gondolnak :D
Ebben hol a rinyálás? Nem azt írta, hogy egy 150 centis lánynak lehet esélye egy fiúnál?...Most én is hasonló cípõben járok, fogalmam sincs hol ismerkedhetnék, abban a kevéske szabadidõmben. Ha már nagyon zavar, hogy nincs párod, akkor legyél bátrabb, mondjuk ha látsz egy helyes fiút pl a vonaton, akkor merj kezdeményezni.
Én is így voltam vele, végül az egyik barátnõm elvitt egy buliba, de úgy mentünk oda hogy elõtte 10-en megbeszélték hogy hol találkozzunk mert õk már egy összeszokott csapat voltak, az elsõ akinek sikeresen ráléptem a lábára úgyhogy majdnem hasra esett 11hónapja a párom, pedig azt hittem hogy nem találok senkit és csak beégetem magamat. A lényeg hogy ne add fel, lehet hogy te is egy ilyen egyszeri alkalommal találod meg az igazit, de a discokat tényleg jobb kihagyni mert ott mindent lehet csinálni csak beszélgetni nem. Ne add fel, én is visszahúzódó voltam még is sikerült:)
Mert csak a legjóképûbb fiúkat veszed észre.
Lányoknak még mindig nagyobb esélyük van a sültgalambra. Legyél egy kicsit kacérkodóbb a fiúkkal de ne túl flörtölõs és rámenõs. Ha pedig ide leírod hol laksz akkor legalább 10-15 üzenetet kapsz majd fiúktól.
Én pali létemre vártam a sültgambot, be is röpült ráharaptam, osszeköltöztünk, boldogan élünk. Szóval gondolom neked is összejön
Idõ mint a tenger... ;)
Fiatal vagy még, ne aggódj, majd megtalálod az igazit, ne görcsölj rajta, akkor nem fog összejönni.Én mindig úsztam az árral, és nem görcsöltem rajta, mindig bejött.
Háh.Eddig csak a fiúk rinyáltak, most elkezdõdik a rinyálós lányok korszaka.Éljen a változatosság! 21/F
Ilyen tanácsot hogy majd jön magától meg ilyeneket:"Én pali létemre vártam a sültgambot, be is röpült ráharaptam, osszeköltöztünk, boldogan élünk. Szóval gondolom neked is összejön" Semmiféleképp ne fogadj el.... Ráadásul ehhez rendesen kell mázli, fiuknál meg fõleg.
-2^6 helyett (-2)^6
A kérdező hozzászólása: Ennyin????-.-" bakker...így írom le..de persze a számológépbe nem így ütöm....
A kérdező hozzászólása: És köszönöm!

Miért büdösek a hörcsögeim? Hol rontom el?

Volt 1 angórám, egyedül, egy 30 l-es terráriumban, és hetente/5 naponta elég volt forgácsot cserélnem alatta. Most van 2 sima aranyhörim, kanok, ugyanott vannak, ugyanolyan körülmények között, de oltári büdösek, 2 naponta csere van, de így is eléggé érezni őket. Mit csináljak? 2 már ennyire büdös? Mennyi forgácsot rakjak nekik? Egyéb ötlet? Köszönöm!

Legjobb válasz: Én úgy szoktam, hogy a pisis almot minden nap kiveszem és mindig friss forgácsot halmozok fel abban a sarokban ahol pisilnek. Nekem 9 aranyhörcsögöm van külön ketrecbe mindegyik, mindegyikre maximálisan odafigyelek, hogy tisztában legyenek, még a házukat is naponta átnézem, a romlandó kajákat naponta kiveszem tõlük, a kakit is igyekszem kiszedni, mert van úgy, hogy szétkenõdik és szerintem az se valami higiénikus. u.i.: Remélem külön ketrecbe tartod a höriket!!

Én úgy szoktam, hogy a pisis almot minden nap kiveszem és mindig friss forgácsot halmozok fel abban a sarokban ahol pisilnek. Nekem 9 aranyhörcsögöm van külön ketrecbe mindegyik, mindegyikre maximálisan odafigyelek, hogy tisztában legyenek, még a házukat is naponta átnézem, a romlandó kajákat naponta kiveszem tõlük, a kakit is igyekszem kiszedni, mert van úgy, hogy szétkenõdik és szerintem az se valami higiénikus. u.i.: Remélem külön ketrecbe tartod a höriket!!
A pisis sarkot akár reggel és este is takaríthatod. Egyébként lehet, az a baj, érzik egymás szagát és felül akarják írni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ két hozzászólást, ebben lehet valami, hogy érzik egymás szagát. Eddig még nem is gondoltam rá, hogy külön tartsam õket, mert bár kanok, tesók, és nem bántják egymást, jól elvannak. Az elsõ válaszolóhoz:Konkrétan mi az oka, hogy mind külön van nálatok?

Miert pisil a kanapera? Atragtam magam a valaszokon es onvizsgalatot tartottam es azt gondolom nem vagyok tul dominans! Ma 2 orat volt egyedul es mire hazaertem megint pisi volt a kanapen! Mit tegyek hol rontom el?

Maskor 5-9 orat egyedul van es nem csinal ilyen hulyeseget akkor egy sima nap mikor egesz nap vele vagyok es 2 orara itthagyom akkor pisil a kanapera!onvizsgalatot tartottam de napi 5 szor jarunk ki,jatszunk es tanulunk 1-1.5 orat vagyok kint vele reggel es 4szer 20-30 percet!minden alkalommal pipi es 3 szor kaki is!

Legjobb válasz: Szerintem legelõször kellene egy labor vizelet vizsgálat, hogy a szervi gond (vese, húgycsõ) ki legyen zárva. Aztán a napi kivitel szuper, de ajánlatos mindig ugyanabban az idõben, mert azt szokja meg legkönnyebben. Ha lelki baja van, vagy nehezen viseli az egyedüllétet, vagy éppen "bosszúból" teszi, az megint egy más dolog. Egyébként nincs létszámváltozás a családban, vagy valamilyen feszültség, ellentét? Mert arra is igen érzékenyen reagálnak. Ha elkényeztetésrõl van szó, akkor nevelni kell. Mindenért dolgozzon meg. A kajáért, a simiért, a szeretetért. És legyen rászoktatva arra is, hogy van idõ, amikor nincs vele törõdve, ezt is tudomásul kell vennie. Következetesen, de mindig higgadtan kell elhárítani a tolakodását.

Szerintem legelõször kellene egy labor vizelet vizsgálat, hogy a szervi gond (vese, húgycsõ) ki legyen zárva. Aztán a napi kivitel szuper, de ajánlatos mindig ugyanabban az idõben, mert azt szokja meg legkönnyebben. Ha lelki baja van, vagy nehezen viseli az egyedüllétet, vagy éppen "bosszúból" teszi, az megint egy más dolog. Egyébként nincs létszámváltozás a családban, vagy valamilyen feszültség, ellentét? Mert arra is igen érzékenyen reagálnak. Ha elkényeztetésrõl van szó, akkor nevelni kell. Mindenért dolgozzon meg. A kajáért, a simiért, a szeretetért. És legyen rászoktatva arra is, hogy van idõ, amikor nincs vele törõdve, ezt is tudomásul kell vennie. Következetesen, de mindig higgadtan kell elhárítani a tolakodását.
Valószínûleg dominancia. NEm tartja tiszteletben a vezetõ helyét, hanem a távollétében felüljelöli. Úgy egyébként mennyit ér a szavad nála? Mennyire tudsz szabályokat felállítani? Az a baj, hogy ez is olyan dolog, mint a behívás, hogy ezer nem is zavaró apróságot kell kijavítani ahhoz, hogy ez helyrejöjjön.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi az a behivas.nagyon kezdo vagyok kotyok kutya ugyben, de rendeteget olvastam mielott magamhoz vettem de ez is mint mint minden ki kell tapasztalni meg kell ismernem ot!nagyon okos es mindent csinal amit tanitok neki, odajon ha hivom(meg nem rogton)leul az ut szelen, var ha kell, es pacsit ad!nagyon okos es jatekos de nem orult modon!ez a kanapes ugy nem megy mivel kezdjem?
Elsõként alaposan sikáld meg a kanapét domesztosos vízzel, mert ahova egyszer elvégezte a dolgát, legközelebb is megteszi. Az ok egyszerû: Ott érzi meg elõször saját szagát a lakásban. Másik fontos dolog: Soha ne érzed úgy, hogy ez nem megy és nem vagyok falkavezér. Elõbb-utóbb kutyád megérzi, és nyeregbe kerül. Javaslom vezess be egy új szabályt: Tilos abba a szobába mennie, ahol a kanapé van. Lehetõleg több idõt tölts a kutyával a szabadban! Ne csak egyszer 1, 5 órát, utána meg többször keveset. Inkább legyen 2x 1, 5 óra !

Hol rontom el? Miért mindig én húzom a rövidebbet?

albérletet szeretnék kiadni és hát eléggé "megdézsmálnak" az albérl?k, értem ez alatt- úgy lépnek le, hogy nem fizetnek, kijátszák a szabályokat amiket azért hozok, hogy több ilyen ne történjen meg..:-( mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Szia! Kérj elõre 2 havi kaukciót! Mikor én albérletbe mentem, tõlem is ennyit kértek elõre! Persze közben minden hónapot fizettem, tehát a 2 hónap végig bennt volt fedezetként. Amikor már tudtam, hogy lassan kiköltözök, akkor megbeszéltem a fõbérlõvel és "lelaktam" a 2 hónapot, ennyi! Ez idõ alatt a fõbérlõnek is volt esélye új lakót találnia!

Szia! Kérj elõre 2 havi kaukciót! Mikor én albérletbe mentem, tõlem is ennyit kértek elõre! Persze közben minden hónapot fizettem, tehát a 2 hónap végig bennt volt fedezetként. Amikor már tudtam, hogy lassan kiköltözök, akkor megbeszéltem a fõbérlõvel és "lelaktam" a 2 hónapot, ennyi! Ez idõ alatt a fõbérlõnek is volt esélye új lakót találnia!
Szia, pontosan, 2 havi kaúció elöre. én adtam ki sokáig a lakásom. és már eleve úgy hírdettem meg hogy 2 havi kaució. fizették a rezsit, és a bérletet minden hónapban mentem a pénzért, meg a csekkekért. és itt is szoltak az albérlök hogy ha elakartak menni idöben és itt is általában így az uccso 2 hónapban nem fizettek albérletet így a 2 havi kauciót viszza kapták. de volt olyan bérlöm aki után olyan szutyok maradt a fal (amúgy is mindig meszeltem utánuk, de ez egy szutyok volt) ki volt törve egy beltéri ajtón az üveg, és egy csomó tartozás. na itt egy picit ráfizettem, természetesen a kauciót nem adtam vissza. (érdekes nem is ellenkeztek)
Nem is értem, miért nem kérsz kauciót, ma már szinte nincs is enélkül albérlet. Ne félj, anélkül nem lépnének le, és nem is a legtrógerebbek mennének. Legyél kicsit következetesebb, néha nézz a körmükre, hogy mit csinálnak. Ja, és persze írjatok szerzõdést, ez mindkét félt védi. Ha a szerzõdés nincs betartva, akkor lehet feljelentést tenni. A szerzõdésbe írd bele a bérleti díjat, a kauciót, azt, hogy a költözést neki és neked is elõre X idõvel be kell jelenteni (ált. egy hónap), legyenek benne a szabályok (pl. hogy este hány óra után kell csöndben lenni, mikor hány darab látogatót vihet fel, lehet-e dohányozni és ha igen, akkor hol, illetve legyen benne, hogy a lakást olyan állapotban kell tartani és visszaadni, ahogy átvette), és természetesen legyen benne egy állandó lakcím (már persze ha van neki), telefonszám, és mindannyiótok személyi igazolvány száma. A szerzõdést minen félnek meg kell kapni és alá kell írni. Ez biztosít téged és õt is, hogy nem sérülnek jogok.
A kérdező hozzászólása: nem értitek, olyan embereket fogok ki akik egyszerûen nem tudnak fizetni idõben, kauciót pedig félreértelmezik, egyáltalán nem értik mikor elmennek, hogy még tartoznak, és mondjuk 1 hó kaució nem fedezi a lakbér és rezsit, 2 hónap kauciót pedig nem mindenki tud fizetni, mert még félre sem tudnak tenni.... olyanok válaszát kérném privátban, akivel hasonló már megtörtént, hiába megyek a pénzért, ha azt mondja nincs, a jövõ héten lesz, igéri és biztos és igy elmegy egy hónap és tartozik... valaki irja meg priviben, a pontos pénzügyi menetét a SIKERES lakás-kiadásnak, beleértve a 2 hó kauciót..!!
merre van csepelen ez a kiado lakäs?
A kérdező hozzászólása: csepel, ady e. u- légyszi irj priviben, minden elérhetõséget megadok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!