Találatok a következő kifejezésre: Hol nézhetem hogy mikor van (4 db)

Hol nézhetem meg a netet az összes közlekedési táblát de ugy hogy irja is hogy mire van?

Pl Stop táblánál kötelez? a megállás...

Legjobb válasz: *neten

A kérdező hozzászólása: *neten
Ezen az oldalon: http://www.kreszdoktor.hu/ a KRESZ II - Közúti jelzések menüpont alatt. Ez magában foglalja a legújabb KRESZ-módosításokat is!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hol nézhetem meg, hogy mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: vagy a ciklus.hu-n regisztrálsz , vagy veszel ovutesztet és azzal ellenõrzöd..a kettõ együtt hatásosabb.

vagy a ciklus.hu-n regisztrálsz , vagy veszel ovutesztet és azzal ellenõrzöd..a kettõ együtt hatásosabb.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
A ciklus.hu , nekem bevalt, es mar babas is vagyok:)

Hol nézhetek utána, hogy mik a végzettség-köteles tevékenységi körök vállalkozás indításnál? A neten hol vannak fent ezek a TEÁOR-számok?

Legjobb válasz: Úgy tudom ezek interneten nincsenek fent. A helyi önkormányzathoz kell becsücsülni és ott el mondják valami listából, ami csak nekik van meg.

Úgy tudom ezek interneten nincsenek fent. A helyi önkormányzathoz kell becsücsülni és ott el mondják valami listából, ami csak nekik van meg.
http://lmgtfy.com/?q=te%C3%A1or+sz%C3%A1mok+ kattints erre, majd az elsõt válaszd. szerintem további keresgéléssel találsz többet is. Sok sikert!


A hétvégi Hungaroringi Forma-1-es futamra szeretnék eljutni tömegközlekedéssel (és gyalog) Jászberényből. Hol nézhetek utána, hogy vannak-e ingyenes járatok, és mikor indulnak?

Annyit találtam, hogy Gödöll?ig érdemes menni vasárnap, mert akkor vannak közvetlen, ingyenes buszok a pályához onnan. De pénteken és szombaton mi a helyzet? A hivatalos honlapon semmit nem találtam róla...

Legjobb válasz: Az Árpád hídtól szokott indulni ingyenes buszjárat. Kb 10-15 percenként jár!

Az Árpád hídtól szokott indulni ingyenes buszjárat. Kb 10-15 percenként jár!
1.) Árpád híd (pesti hídfõ, metró megálló) ingyenes busz, tömegnyomorra számítsatok, illetve akkor menjetek onnan, ha a 8-as kapun be tudtok menni, mert onnan az van közel. 2.) Gödöllõi HÉV (Felszállás: Gödöllõ vagy Bp. Örs vezér tere, leszállás: Szilasliget), ez ugyan fizetõs, de ha állójeggyel jöttök, és az 5-ös kapun tudtok bemenni, akkor fele utat kell csak gyalogolnotok! (kb.25 perc)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, bár közben kicsit utánatelefonálgattam a dolgoknak, és úgy néz ki, hogy Gödöllõig vonat, onnan Hév Mogyoródig, onnan pedig lesznek ingyenes buszok, amik a pályához viszik a nézõket. Viszont semmi kedvezmény nincs a 3 napos álló jegyhez se a MÁV-nál, se a HÉV-en, dehát ez van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!