Találatok a következő kifejezésre: Hol nézhetek hogy egy (7 db)

Hol tudom megnézni, hogy mennyire igazak a válaszaim, mert mindenki más válasza mellett láttam egy olyat, hogy pl.92%-ban igaz. Magamnak ezt hol nézhetem meg?

Kérlek válaszoljatok, új vagyok nekem ez az oldal még zavaros. De már vagy húsz kérdésre válaszoltam XD

Legjobb válasz: Fõoldal,toplista. Üdv az oldalon:D

Fõoldal, toplista. Üdv az oldalon:D
Ha frissen regisztráltál, akkor csak holnap fogod látni a százalékértékedet, vagy késõbb.
Bal oldalt a menüsorban ott vannak azok a kérdéseid, amikre válaszoltál. Ekkor rámész egy kérdésre, megkeresed amit te írtál, és ott kiírja. Vagy, rákattintasz a fõoldalra, majd alul lent a Toplista menüre ( nem minden helyen látszik ez a funkció. )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hol nézhetnék utána annak, hogy ha szeretnék egy saját üzletet, mi kellene hozzá, és egyáltalán lehet-e ilyet nyitni Magyarországon?

Legjobb válasz: Elsõnek egy gazdasági sulit ajánlanék + sok könyvet a témában (mikroökonómia, vállalkozások szervezése, alapszintû számvitel, menedzsment ismeretek, üzleti kommunikáció). Lehet enélkül is, csak nem biztos, hogy megéri.

Elsõnek egy gazdasági sulit ajánlanék + sok könyvet a témában (mikroökonómia, vállalkozások szervezése, alapszintû számvitel, menedzsment ismeretek, üzleti kommunikáció). Lehet enélkül is, csak nem biztos, hogy megéri.

Az Avatar játékhoz kell a Multiplayerhez egy CD Kulcs, igen ám de ahoz egy olyan kell amit más nem használ, vagyis akkor nekem azt valahol megkéne néznem hogy nekem melyik lenne jó, de hol nézhetem ezt meg?

Próbálkoztam ilyen Generálóval is de nem tom mi a Hardware ID !

Legjobb válasz: (az elözö kommentelö) Hát nem tudmom h ki nem nórmális...Miattatok elöbb vagy utóbb az összes cég észre fogja venni h nem éri meg PC- re fejleszteni. És akkór persze egyre menni is fognak a nagyobb és kissebb cégek is. aztán már arra eszmélünk h nem lessz PC-s játék a piacon. És mi NORMÁLIS emberek mehetnénk Xbox ozni. DE gondólj bele h milyen érzés? H minden pénzed rámegy a fejlesztésre. De gondolod h vissza fog jönni... Aztán nézed az adatokat és látszik h senki nem vette meg. Hát remélem találkozól pár ilyen játékfejlesztövel akinél lessz pár baskeball ütö...

(az elözö kommentelö) Hát nem tudmom h ki nem nórmális...Miattatok elöbb vagy utóbb az összes cég észre fogja venni h nem éri meg PC- re fejleszteni. És akkór persze egyre menni is fognak a nagyobb és kissebb cégek is. aztán már arra eszmélünk h nem lessz PC-s játék a piacon. És mi NORMÁLIS emberek mehetnénk Xbox ozni. DE gondólj bele h milyen érzés? H minden pénzed rámegy a fejlesztésre. De gondolod h vissza fog jönni... Aztán nézed az adatokat és látszik h senki nem vette meg. Hát remélem találkozól pár ilyen játékfejlesztövel akinél lessz pár baskeball ütö...
A kérdező hozzászólása: Ugyan már! Játékokat mindig is fogják venni (és bármelyik játékról van szó azt a bevételt amit kapott mindig úgy kapta hogy a pénz amit keresnének a játékkal csak olyan 60 %-ban kapta meg)! És szerintem eleve így számítják ki a keresetüket hogy levonnak! Ha valakinek nincs pénze játékra de nagyon meg szeretné szerezni akkor szerezze be ingyen nem? Most ki költene 10 000 ft-ot az Avatar játékra? Szerintem annak a játéknak a fejlesztõi nem érdemelnék meg a sok pénzt hiszen egy nagy darab [email protected] csináltak!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg szerintem nem a fejlesztõ csoport kapja meg azt a pénzt amit elköltök a CD GALAXIS -ban! Ma már mindenki ezt csinálja hiába!
csak olyan cd kulccsal lehet multiba tolni, ami legális.Am ha nem tetszik ne játsszál vele...
Az elsõ kommentelõnek írom! Az "basketball" és nem "baskeball", "lesz" és nem lessz! Remélem még van rajtam kívül valaki aki figyelt az iksolában magyar órán!


azt hasznûéja amelyikbe bevan dugva a monitor
A kérdező hozzászólása: Basszus, tényleg! :D

Hol nézhetem meg hogy egy animét honnan adják ki?

Észrevettem hogy néhány anime sorozat hasonló grafikályu és az események is hasonlóan vannak megcsinálva. Gondolom hogy azért mert egy kiadótól vannak, de javítsatok ki ha tévedek. Elég nehezen találok olyan animéket, amik bejönnek az izlésemnek. Gondolom ha a kiadó alapján, keresnék sokkal jobban találnék megfelelő animéket ezért szeretném ezt megtudni. Tudnátok adni héhány oldalt ahol fel van írva pl: a Rosario to Vampire, kissxsis, To love ru-nak a kiadója és eszerint megnészni a többi animéjit is hátha nagyvalószínűséggel azok is teccenek. kösz a hasznos válaszokat.

Legjobb válasz: ha a szerzõjét tudod lehet h ki fog adni más találatokat is:)

ha a szerzõjét tudod lehet h ki fog adni más találatokat is:)
A kérdező hozzászólása: de honnan tudnám a szerzõjét?

Egy objektíven hol nézhetem meg, hogy milyen távolságra jó?

Legjobb válasz: Fókuszgyûrûn mutatják a számok.

Fókuszgyûrûn mutatják a számok.
Jogos amit írsz, és én próbálom kicsit viccesebbre venni a dolgot, de nem nagyon veszed a lapot. :( Egyébként érdekesség képpen megnézném az általam említett összeállítás képét, összehasonlítva egy belépõ színtõ DSLR+55-200+konverter párosítással.
Akármilyen kivágás nem helyettesíti az adott nagyságú optikai rajzot.Természetesen van egy felbontási szükséglet az optikától.Az 55 200 teljesíti ezt a felbontást 2-es szorzóval már elég jó eredményt lehet elérni persze ha a konverte optikailag nem rosszabb.Ugyanis az 600mm már.
Tisztában vagyok ezzel, de mondom még egyszer:iróniának szántam. Egyébként mi a helyzet egy PhaseOne IQ180 hátfallal és egy 200-as obival, ha a Holdról készült kép közepébõl vágsz ki egy 10-15 Mpixel darabot, ami a Holdat tartalmazza?
http://kepfeltoltes.hu/view/120103/9450K_p_012_2-med_www.kep.. Ez a kép 1000 mm-es telével készült
Holdat 10mm-es obival is lehet fényképezni, legfeljebb sok csillag lesz mellette. :D (kis irónia akart lenni az elõzõ hozzászólásom az értelmetlen kérdésre) egyébként ez hasznos lehet: http://europe-nikon.com/hu_HU/product/nikkor-lenses/simulator
"és a Holdat is." De a holdhoz a 200(300)mm kevés.
Az látszik hogy az 55mm nagylátószöghöz nem jó egyáltalán, tehát ha nagy teret tájat épületeket akarsz fényképezni arra nem jó.
Van egy pont(legkisebb élességállítási távolság) amitõl élesre tud állni. Annál közelebbi dolgok homályosak lesznek. Nikon 55-200 Vr setén ez 1, 1m. Innét fölfelé fotózhatsz 2 m-re lévõ dolgot és a Holdat is.
Az teljesen attól függ hogy mekkora az az állat vagy személy amit le akarsz fényképezni. A 200mm még az 1, 5 es szorzóval is kis telének számít egy veréb nagyságú madárhoz szabadban nemigen jó.Persze ha lest épít valaki és a madarat pár méterrõl le tudja kapni akkor más.A közép tele 5-600mm-es a nagytele 600 fölötti.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor, megszeretném tudni ha veszek egy objektívet akkor az milyen távolságra jó zoom-olásilag! Tehát egy 55-200mm objektív hány méterig jó kb!
Én 54 éve fotózom a kérdésed értelmezhetetlen!
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, köszi!Kicsit bõvebben melyik szám mutatja?
http://kepfeltoltes.hu/view/120103/9450K_p_057-med_www.kepfe.. Ez mintegy 10 méterrõl 450 mm-el készült.

Hol nézhetek utána, hogy egy keresztnév Magyarországon engedélyezett-e?

Legjobb válasz: Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nyelvtudományi Intézetében

Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nyelvtudományi Intézetében
Ladó:Magyar utónevek c. könyve


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!