Találatok a következő kifejezésre: Hol merjuk testhomersekletet (2 db)

2 éves gyerkőcödnek hol méred a testhőmérsékletét?

Legjobb válasz: Hónaljban. Az ölembe ültetem és úgy, folyamatosan beszélek közben hozzá vagy mesélek valamit.

Hónaljban. Az ölembe ültetem és úgy, folyamatosan beszélek közben hozzá vagy mesélek valamit.
a nagyobbik lányom ost 2 év fél éves, és már tavaly nyár óta hónapljban mérem neki én is. Magas lázra hajlamos, így 39n felett kénytelen vagyok kúpot használni, de ha nem muszáj, akkor inkább szirupot adok neki.
En a fulebe merem digitalis lazmerovel, altalaban eszre sem veszi mert 3 masodperc. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eddig a popsijában mértem, de most már nem engedi. Gondoltam, hogy veszek fül, vagy homlok lázmérõt, de sokan azt írták, hogy az nem pontos. Megpróbálom én is a hónaljában!

Hol merjuk a testhomersekletet a terhesseg megallapitasara? Hova dugjuk a homerot?

Legjobb válasz: Szia! Úgy mûködik, hogy a mensi elsõ napjától kell mérni, minden nap írd fel, ingadozik picit, nekem pl 36,2 és 36,4 között... Aztán egyszercsak felugrik kb 36,7-36,9-re.. na akkor van valamikor a peteérés azokban a napokban, utána leesik, lejjebb, mint az átlag (36,00-36,1), aztán visszaáll normálisra.. Abban a pár napban van, amikor az átlagtól eltér.. Én a számban mértem.. Sok sikert!

Szia! Úgy mûködik, hogy a mensi elsõ napjától kell mérni, minden nap írd fel, ingadozik picit, nekem pl 36, 2 és 36, 4 között... Aztán egyszercsak felugrik kb 36, 7-36, 9-re.. na akkor van valamikor a peteérés azokban a napokban, utána leesik, lejjebb, mint az átlag (36, 00-36, 1), aztán visszaáll normálisra.. Abban a pár napban van, amikor az átlagtól eltér.. Én a számban mértem.. Sok sikert!
tudtommal szájban, végbélben, hüvelyben egyaránt pontosan mér a hõmérõ.
A kérdező hozzászólása: tehat nem klasszikusan?menstruacio utan alacsony vagy magas? vki elmagyarazna?nekem 37, 4 és ciklus utan vaok 2 nappal
Mindegy hova rakod (szájba, hüvelybe, végbélbe)
Szia! Genetikusnál jártam, Õ a szájban nyelv alatt mérést javasolta. Minden reggel azonnal ébredés után mielõtt kikelnél az ágyból. Nekem mensi elõtt egy nappal kezd fokozatosan leesni a hõm. Peteérés elõtt alacsony peteérés után magas a hõmérséklet 37 C körüli. A legutolsó alacsony hõmérsékletû napon van a peteérés, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon. Ha valaki terhes lesz akkor a hõmérséklet magas marad.
a hõmérséklet magasan maradása a tehességet és a menstruációra várást is jelentheti. Ebbõl még nem egyértelmû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!