Találatok a következő kifejezésre: Hol mérjem hőmet (4 db)

Hol mérjem a hőmet? Hüvelyben vagy szájban? Tegnap kíváncsiságból mindkét helyen megmértem és a hüvelyben sokkal magasabb volt mint szájban. Meg valahol azt olvastam hogy hüvelyben pontosabb. igaz ez? Nem digitálissal mérem hanem higanyossal.

Legjobb válasz: Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!

Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!
Mindenkinek magasabb hüvelyben.Ha hõgörbét akarsz vezetni akkor ott mérd, mert tényleg pontosabb.A higanyos lázmérõ ugyan olyan jó mint a digitális.
teljesen mindegy melyiket választod, de akkor mindig ugyanott mérd.
Utolsónak igaza van lényeg hogy mindíg ugyanott mérd. Én hónaljban mértem.

Hol mérjem a hőm? Tudni szeretném mikor van peteérésem.

Legjobb válasz: nem mindegy reggel ébredés után,mielött kikelnél az ágybol elsö vagyok

nem mindegy reggel ébredés után, mielött kikelnél az ágybol elsö vagyok
szádban nyelv alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!És az mindegy, hogy mikor?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!:)
És lehetõleg aludj minimum 6 órát...
Nekem a hüvelyi mérés jött be, nagyon pontos. Egyébként mindenben kövesd az elõzõ hozzászóló tanácsait.
én is nyelv alatt szoktam digitálissan mindig ugyan azzal , nekem szép a görbém. sztem a lényeg az hogy mindegy hol méred, ade ha pl honaljban akkor ott is mérd mindig, ha hüvelyben akkor meg ott. ne legyen az hoigy egyszer itt egyszer ott. és 6 ora alvás és ha beteg vagy (lázas) akkor nincs értelne..
Nekem nõgyógyász mondta hogy szigorúan csak szájban, nyelv alatt digitálissal. A 2. csipogás után még kb 2 percig hagyd bent.

Ez a hőmérőzés hogy megy? Mikor kell csinálni, hol mérjem a hőmet, mikor kell elkezdeni?

kérlek segítsetek sima h?mér? vagy digitális?

Legjobb válasz: Szia! Én is most kezdtem. Érdemes sima hõmérõvel 5 percig hüvelyben vagy nyelv alatt, de sztem hüvelyben pontosabb... ((A ciklus.hu-n tudod a mért adatokat rögzíteni, és a linket itt velünk is megosztani.)) A mérést mindenképpen reggel kell, mielõtt még kikelnél az ágyból, és mindig ugyanabban az idõpontban. Viszont a diagram leolvasáshoz/értelmezéséhez nem értek, de itt vannak olyan kedves ismeretlen ismerõsök akik ebben segítenek. (Bármikor el lehet kezdeni a mérést, de jobb úgy gondolom, hogy menstruáció után, így napról napra pontosan nyomon tudod követni a változásokat. Üdv. Kócos Barby

Szia! Én is most kezdtem. Érdemes sima hõmérõvel 5 percig hüvelyben vagy nyelv alatt, de sztem hüvelyben pontosabb... ((A ciklus.hu-n tudod a mért adatokat rögzíteni, és a linket itt velünk is megosztani.)) A mérést mindenképpen reggel kell, mielõtt még kikelnél az ágyból, és mindig ugyanabban az idõpontban. Viszont a diagram leolvasáshoz/értelmezéséhez nem értek, de itt vannak olyan kedves ismeretlen ismerõsök akik ebben segítenek. (Bármikor el lehet kezdeni a mérést, de jobb úgy gondolom, hogy menstruáció után, így napról napra pontosan nyomon tudod követni a változásokat. Üdv. Kócos Barby
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen akkor holnap elkezdem mert holnapra elfog múlni és a második ciklustól gondolom beáll mikor milyen a hõm köszönöm mégegyszer

Hol mérjem a hőmet melyik a jobb?

mert nekem szájban olyan alacsony. nektek bevállt szájban?

Legjobb válasz: Nekem nem. Félek, hogy összeroppan. A doki hüvelyt javasolt. Ott tuti nem mozog és az igazat mutatja.

Nekem nem. Félek, hogy összeroppan. A doki hüvelyt javasolt. Ott tuti nem mozog és az igazat mutatja.
Hüvelyben, a ciklus második felében mértem már 37.6-ot is, és pedig nem is voltam beteg.
Hüvelyben nekem is magasabb mint hónaljban. Hüvelyinél melyik az érték ami utalhat babára vagy ez mindenkinél más? Nálam napok óta 37, 2. a mesim meg késik.
A hüvelyben mért érték a valós, és megbízható! Ha a hõd nem megy le 37 (vagy körülirõl) és még késik is, akkor nagy a valószínûsége a babának, de azért várj még pár napot, aztán tesztelt, majd írd meg mi lett! Szorítok Nektek! Próbáld meg azonos idõben, ugyanazzal a hõmérõvel - higanyossal - ébredés után, még mielõtt kikelnél az ágyból és hüvelyben! Jó méregetést! Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!