Találatok a következő kifejezésre: Hol lesz látható a Rómeó és (1 db)

Hol lesz idén látható a Rómeó és Júlia musical?

Legjobb válasz: Operett színház,barátnõim éppen tegnap nézték meg és állítólag marha jó volt.Én valentin napkor(febr.14)megyek az Új Színházba.Este 7 óra.Remélem jó lesz.Ez a kettõ tuti.Többet nem tudok segíteni.Pusz

Operett színház, barátnõim éppen tegnap nézték meg és állítólag marha jó volt.Én valentin napkor(febr.14)megyek az Új Színházba.Este 7 óra.Remélem jó lesz.Ez a kettõ tuti.Többet nem tudok segíteni.Pusz
AZ Operett színházban: http://www.operettszinhaz.hu/index.nof?nyelvid=1&mod=elo&did.. Én már 3x láttam, nagyon jó, és megnézném még akár 1000x is:) )) mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Budafoki Musical Stúdióban :D
Budapesti Operettszínház Nagymezõ út 17.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lakik ebben az országban valaki?

Elnézést, ha nem jó kategóriában van a kérdés! Arra lennék kíváncsi, hogy Törökországban lakik-e valaki, mármint magyar :)

Tudnátok mesélni róla? Milyen kint lakni, miért éppen oda mentetek, hogy sikerült munkába állni, mit dolgoztok, stb.

0

Megbízható tudománnyal fogalkozó honlapok, blogok? Hol találhatok ilyet? Lehetőleg magyar nyelven, és természettudomány, pszichológia témakörben.

0

Mit gondoltok erről? (barátság)

3 éve ismertem meg a legjobb barátnőmet (én 7.-es voltam ő meg 8.-os). Kb 2 évig legeslegjobb barátnők voltunk, elmontdtunk egymásnak mindent. Aztán amikor ő ugye gimibe került, kevesebbet találkoztunk, de a kapcsolat megmaradt, viszont amikor én is, akkor már kb. havonta egyszer találkoztunk, de a bizalom megmaradt. Idén nyáron mindketten elfoglaltak voltunk, és mindig én kerestem, találkoztunk az egész nyár alatt egyszer, július - augusztus környékén. Azóta nem keresett, én sem őt, én vártam, hogy ő keressen, mivel mi az, hogy nem is akar velem találkozni? Pár napja összefutottunk a buszon, véletlenül és ugye muszáj volt beszélgetni. Nagyon eltávolodtunk egymástól, próbáltam úgy viselkedni mint aki nem neheztel szóval csak mondtuk a dolgainkat, de ilyen hidegek voltunk egymással... Megfogadtam, hogy amíg ő nem keres, addig külön nem találkozom vele, de még aznap délután gondoltam utoljára elhívom, beszéljük meg az egész barátságunkat, stb. a pasijával vásárolt (mindig vele van) és jött az a duma, hogy amíg nincs meg az előrehozott érettségije, addig nem nagyon ér rá. Egy másik ember, akivel mindketten jóban vagyunk, zt mondta nekem, hogy a barátnőm mondta rólam, hogy nagyon megváltoztam, már nem tud úgy megérteni, mint régen, meg ilyenek... szerintem attól még ugyanúgy barátok maradhatnánk csak mert változnak az emberek... (tényleg megváltoztam, ő meg kicsit beszűkült lett..). Ha nagyon akarna látni, szakítana rám időt, mivel a pasijával tud lenni.. Ez nagyon rosszul esik... van sok más barátom rajta kívül, de mégis csak ő volt a legjobb barátnőm sokáig.. nem hívom mostmár sehová az biztos, max elmegyek vele ha hív..
16L

2

A fém és acél húr ugyanaz a gitáron?

Most veszek majd gitárt (kezdő vagyok), csak nem látszik a gitáron, hogy milyen húr van rajta. Akik értenek a gitárokhoz: melyikkel járnék jobban? És, milyen húrok vannak rajta?

6

Mi szükség volt a középkorban a királyi tanácsra ha úgyis az uralkodó hozta meg a végső döntéseket?

9

A Millò családnévről hallottatok már?

Érdekelne az eredete stb. Családfakutatás céljábòl.

5

Nem tolódott el az arány?

Nem élek olyan rég óta, ezért csak sztorikkal tudom összehasonlítani a mai életet. Elvileg régebb sokkal több idő maradt a munka mellett arra, hogy éljük az életet, családdal törődjünk, barátokkal legyünk, neadjisten hobbink legyen. Ma meg - az átlagembernek - jóformán annyi ideje marad, hogy rákészüljön és rápihenjen a másnapi melóra, és így tovább. Tényleg máshogy volt régebb? És meddig tud a mai trend így maradni? Egyszer nem sokallnak be az emberek, hogy azért dolgoznak, hogy aludhassanak, majd ők a szemetek, hogy nem csináltak gyereket, meg ők a lelki szegények, hogy nem kulturálódnak, nem járnak el mittudomén színházba, moziba?

És a lényeg: Mitől tudna visszatolódni az arány a munka és az élet többi része között? Mi kell ehhez? És ez korfüggő, vagy országfüggő, vagy mifüggő?

6

Mi az ambíció jelképe/szimbóluma?

1

Mit postoljak? (Kpoppereknek! )

Van egy oldal(facebookon) ahol admin vagyok. Az oldal a K-pop-ról szól és rajtam kívül még van pár admin. Én is szertnék postolgatni, de az időm nem nagyon engedi szóval egy héten kb. csak 1x-2x tudnák poszolni. Annyi lenne a probláma, hogy nem tudom mit. Valahogy nem tartom annyira érdekesnek, ha képeket postolok simán... ABC-s játékot meg MV-set már amúgy is szoktunk játszani az oldalon... én meg ki akarok találni valami mást is. Ötletek?

U.I.: Bocsánat a helyesírási hibákért :"D

4

Mi a véleményetek a novelláimról?

Szeretek nagyon írni, főként novellákat, és érdekelne, hogy milyennek találjátok őket. :)
A blogot már nem nagyon szerkesztem, szóval ezért nincs friss, főleg a novellákkal kapcsolatos észrevételek érdekelnek:)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!