Találatok a következő kifejezésre: Hol lesz látható a Rómeó (1 db)

Hol lesz idén látható a Rómeó és Júlia musical?

Legjobb válasz: Operett színház,barátnõim éppen tegnap nézték meg és állítólag marha jó volt.Én valentin napkor(febr.14)megyek az Új Színházba.Este 7 óra.Remélem jó lesz.Ez a kettõ tuti.Többet nem tudok segíteni.Pusz

Operett színház, barátnõim éppen tegnap nézték meg és állítólag marha jó volt.Én valentin napkor(febr.14)megyek az Új Színházba.Este 7 óra.Remélem jó lesz.Ez a kettõ tuti.Többet nem tudok segíteni.Pusz
AZ Operett színházban: http://www.operettszinhaz.hu/index.nof?nyelvid=1&mod=elo&did.. Én már 3x láttam, nagyon jó, és megnézném még akár 1000x is:) )) mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Budafoki Musical Stúdióban :D
Budapesti Operettszínház Nagymezõ út 17.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Arany János: Híd-avatás c versében SZERINTED szellemek vagy emberek ugranak a Dunába?

1

Vannak itt horvátországi magyarok? Mekkora ott a felhajtás a vasárnapi melegházasság elleni népszavazás körül? Szerintetek milyen a valószínű kimenetel, milyen a közhangulat e téren?

Van esély rá, hogy a nem szavazatok kerülnek többségbe (kérdés: Bekerüljön-e az alkotmányba a házasság férfi-nő definíciója)? Úgy tudom a horvát kormány is azt támogatja. Milyen ott a melegek élete és megítélése a magyarhoz képest?

1

Mi a különbség az emocionális és a szentimentális között?

4

Honnan lathato este Buda kivilagitva a legjobban Pestrol? Leginkabb a xvii. Keruletbol erdekelne, vagy Kobanyarol, Kereszturi ut kornyekerol. Nagy, magas dombok is lehetnek.

2

Mikor lesz gyakorikerdesek.hu androidra?

4

A franciák a kelet-európai (pl magyar) bevándorlókkal is olyan ellenségesek, mint az afrikaiakkal, ázsiaiakkal?

3

Volt már olyan érzésed, hogy nem akarsz Te már semmit ettől az országtól és ha törik ha szakad külföldre mégy?

5

Melyik lehet pozitív a sztereotípia vagy az előítélet?

Annyi tanulmányt olvastam, hogy már összezavarodtam. Egy helyen azt olvastam, hogy az előítélet lehet pozitív másik helyen meg azt, hogy a sztereotípia... már nem értem a kettő közötti különbséget.

2

A magyar ember miért ilyen savanyú? Miért csak akkor mosolyog rá a másikra, amikor segítséget kér stb.

8

Van közöttetek külföldön élő magyar? (többi lent)

A kérdésem azért született meg, mert erősen elgondolkodtunk a párommal azon, hogy mindketten külföldön vállalnánk munkát. Kíváncsi lennék arra, hogy aki kint él, mikén vélekedik arról, hogy mennyire jó ennek nekivágni, megéri-e, és ha kimegy az ember, mibe is vághatja bele a fejszéjét. Egyenlőre konkrét helymeghatározásban nem gondolkodtunk, ezért is nem írtam hogy hová mennénk... Kérem csak az írjon, aki érdekelt volt, vagy jelenleg is érdekelt a témában, semmitmondó válaszokra nincs szükségem. Előre is köszönöm!:)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!