Találatok a következő kifejezésre: Hol lesz a (654 db)

Baloldaliak a zsinagógánál lesznek.
Az összefogás annyira összefog hogy mindenki külön külön a saját helyén lesz.
Az lenne a legnagyobb buli, ha két pár egy helyre szervezné ezt és akkor találkoznának. :D Kíváncsi lennék melyik csapat jönne ki gyõztesen. :D

Május 1-én Debrecenben hol lesz a Hooligans koncert?

Legjobb válasz: Szijjja!! Én beszéltem a hooligans menedzserével és õ azt mondta hogy Debrecen Kerekestelepi fürdõ komplexumban lesz 20:00kor énis ott leszek=)=) Nagyon nagy buli lesz!!! HOOLIGANS FOREVER

Szijjja!! Én beszéltem a hooligans menedzserével és õ azt mondta hogy Debrecen Kerekestelepi fürdõ komplexumban lesz 20:00kor énis ott leszek=)=) Nagyon nagy buli lesz!!! HOOLIGANS FOREVER
A kérdező hozzászólása: és az hol van ?:D mert mi is megyünk de a honlapon se volt kiirva hogy hol csak az hogy debrecen
Hát azt nem tudom, mert énsem Debreceni vagyok...(Salgótarjáni) csak a barátom nem messze lakik Debrecentõl szal én vele megyek...de ha valami többet tudok meg akkor szólni fogok igérem=)=) de sztem nézzétek meg útvonal tervezõbe Googlén =) én ott nézegettem=) hátha többre jutok mint én XD na pussziii
A kérdező hozzászólása: Köszi:D és azt se tudod mennyibe kerül? am mi is vidékrõl emgyünk:D
A kérdező hozzászólása: Szávay Gyula u. 22. igen ez az :D:D
Jaja énis ott leszek csak megtaláljam a helyet...am sztem nem lesz belépõ=)
A kérdező hozzászólása: Az jooo :)

Hol van az OMSE, hol lesz a tenyészszemle?

Úgy értem ott lesz majd egy tenyészszemle, és nem tudom hogy hova kell menni.

Legjobb válasz: www.omse.hu CÍm: 1138 Bp. Cserhalom u. 1-3.

http://www.omse.hu CÍm: 1138 Bp. Cserhalom u. 1-3.
Központi iskolánkhoz tartozó iskola 1158 Bp. Felsõkert utcai iskola /hulladékégetõvel szemben/. Kiképzésvezetõ: Csapó Mária kétszeres aranykoszorús mesterkiképzõ Telefon:06-30-435-2469 Az utóbbi idõben itt rendezik a tenyészszemléket!!!! Érdeklódj, mielõtt elindulsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szépen.


Mikor és hol lesz a "Nem kellesz eléggé" (He's just not that into you) cimű film premier vetitése? Hol tudok jegyet szerezni rá?

Csak annyit találtam hogy február 26. De hogy hol azt nem tudom... meg a jegyekr?l se találtam infót...

Hol lesz a 2011-es EFOTT?

Oyan pletykát hallottam, hogy Dunaújvárosba

Legjobb válasz: Én úgy tudom Gyõrben lesz :)

Én úgy tudom Gyõrben lesz :)
Az év legnagyobb hallgatói bulija 1976 óta! 2011. július 12-17. Szolnok - Tiszaliget Ott találkozunk! Vagy nem, deh én megyek!!!
A kérdező hozzászólása: oh végre valami biztos köszönöm
Az Efott 2011-ben Szolnokon lesz megrendezve. http://www.szolnokinaplo.hu/node/80381
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm
Szia! Láttam sokan írtak, de elvileg Tatabányán lesz( ezt onnan tudom, hogy ismerõsömék csinálják a mentõs ügyeletett, és már meg lettek rendelve, és õ mondta).Az idõpont meg július 11-17:D
Szolnokon, mivel az volt az egyetlen pályázó
A kérdező hozzászólása: Ok köszi
A mostani EFOTTon többeken láttam olyan pólót miszerint: 2011 Gödöllõ. (személyes véleményem szerint még nem döntötték el egyébként.)
A kérdező hozzászólása: A választ köszönöm. de te is csak pletyka szinten, vagy valami komolyabb helyrõl értesültél?
szolnoki vgyok szolnokon lesz

Hol lesz a Budapesti utcabál idén szilveszterkor?

Legjobb válasz: v. kerületben, árcius 15.-e téren lesz blikk szilveszteri utcabál

v. kerületben, árcius 15.-e téren lesz blikk szilveszteri utcabál

Tudom korai, de - Hol lesz a karácsonyfátok? (1 év körüli baba esetében)

Nem nagyon tudom eldönteni hogy nagy fa legyen a földön, vagy kisebb, asztalon. Most már egész jól megérti hogy NEM. 95%-ban szótfogad. Csak félek hogy annyira érdekelné hogy nem tudnám megakadályozni a t?levél kóstolást, és a dísz leszedést. Viszont ha asztalra teszem, akkor pedig egész nap az asztal lábánál fog reklamálni hogy emeljük fel, had fogja meg. Karácsonykor lesz 13 hónapos és el?reláthatólag járni fog már akkor. Nálatok hogy lesz? Olyan jó lenne szép nagy fa...

Legjobb válasz: 10 hónapos lesz karácsonykor a lányom. A karácsonyfa a szokott helyén lesz, a földön. Általában olyan 150-160 centis fánk szokott lenni, most is akkora lesz. Megérti õ is, hogy nem szabad. Abban az 1-2 hétben majd jobban odafigyelek rá, nehogy baj legyen. Nem szabad egyedül hagyni, és kész.

10 hónapos lesz karácsonykor a lányom. A karácsonyfa a szokott helyén lesz, a földön. Általában olyan 150-160 centis fánk szokott lenni, most is akkora lesz. Megérti õ is, hogy nem szabad. Abban az 1-2 hétben majd jobban odafigyelek rá, nehogy baj legyen. Nem szabad egyedül hagyni, és kész.
Mindig nagy fánk van, a földön. 4 gyerek van, 1 macska, de eddig még sosem volt probléma a nagy fából.
nekem most 13 hós, mi anyósékhoz megyünk és nagyfa lesz a földön. lányom nem eszik fel mindent a földröl csak a széke körül, de pl se szöszt se más dolgot nem eszik meg. a karácsonyfát meg megmuatjuk hogy óvatosan kell hozzányúlni és akkor nem fogja bántani. mondjuk anyósék nappalija csukható, így ha nem vagyunk a szobába rácsukom majd az ajtót.
Nem beszéltünk még róla, de biztos vagyok benne, hogy a szokásos mûfenyõnket fogjuk felállítani a nappaliban, biztonságos helyen. Közepes méretû, kisasztalra kerül. Talán majd egyszer lesz igazi is, de az a helyzet, hogy férjem és én is sajnáljuk a kivágott fákat. Dec. 27-én lesznek 1 évesek a srácaink. :)
Tavaly karácsonykor 14 hónapos volt a fiam, és egy pici, 1 méteres mûfenyõt vettünk, amit egy jó magas asztalra tettünk. Azért döntöttünk így, mert akkor az a mindent szájba vevõs korszaka volt, és azt nem akartuk, hogy a lepotyogott tüskéket vagy a kisebb díszeket megeszegesse. Szerintem még idén is ez lesz, bár már 2 éves és ilyentõl nem kell félni, aztán majd jövõ évtõl visszatérünk a nagyobb, igazi fenyõre. Egyébként meg egy nap alatt megszokta a fát, utána már nem is igazán érdekelte, tehát nem hisztizett a fa tövében:)
Nekem 1, 5 és 3 éves a két gyerek, de nem tartom õket 100%-ig megbízhatónak ilyen csábító dolog esetében, mint a szaloncukor meg az üveggömbök. Véletlenül is eltörhet egyet, neki mehet a fának véletlenül is, feldönti. Inkább a zárható hálóba tesszük a fát, ha nagyobbak lesznek, akkor meg a nappaliba. Ha tudunk rájuk figyelni, akkor beehetnek a fához, ha meg nem, akkor ajtót becsukjuk.
:) pici off..tegnap kérdeztem pont a párom, hogy hogyan legyen nálunk a karácsonyfa, szintén pont 13 hós lesz a fiunk, õ teljes lelki nyugalommal mondta, hogy ugyanúgy felállítjuk ahogy szoktuk, majd jobban figyelünk rá :) )) Amikor itthon van és kb harmadjára indul a gyerek a HIFI-hez, akkor már teljesem kiakad, hogy mindig odamegy ahova nem szabad, majd kíváncsi leszek a csillogó, villogó 180 cm-es újdonságtól, hogy fogja távol tartani :D
Pont itt olvastam egy anyukától, hogy a járókába állítják fel a karácsonyfát.. :) Én azért lehet megpróbálnám kicsit elbarikádozni..
Kicsi karácsonyfát vegyetek és azt tehetitek akár az asztalra is.

13-hetes kismama vagyok! Nyitott gerinccel születtem, ami miatt császárom lesz! 2-szer volt már hasi műtétem amit köldöktől egész lentig vágtak! Hol lesz a császárom vágása?

Mennyire van sok esélye hogy bármilyen betegsége lesz neki? Az orvos szerint az én betegségem nem örökölhet?! Mennyire lesz nehéz a várandósságom? 3 hónap alatt semmi probléma nem volt

Legjobb válasz: A császárod nagy eéllyel a régi heg vonalában lesz. A betegséged nem örökletes. Az AFP nagy eséllyel szûri, de ha rossz lenne, még mindig ott az integrált teszt, majd az amniocentézis. Ne aggódj, nem lesz baj.

A császárod nagy eéllyel a régi heg vonalában lesz. A betegséged nem örökletes. Az AFP nagy eséllyel szûri, de ha rossz lenne, még mindig ott az integrált teszt, majd az amniocentézis. Ne aggódj, nem lesz baj.
eséllyel
A kérdező hozzászólása: Benett 2011 Szeptember 28-án 23:31-kor csásárral megszületett! EGÉSZSÉGES ÉS A LEGSZEBB BABA A VILÁGON!!!

Most akkor hol lesz a 2012-es olimpia, nem Budapesten?

Legjobb válasz: A 2012es olipmia LONDONban lesz!!:)

A 2012es olipmia LONDONban lesz!!:)
jah budapesten :D :D tudod mennnyi pénzt költenek a mostani olimpiára? több mint ezer miliárdot :D ebbõl kb. magyarország összes hídját föl lehetne ujitani és mindenhová autópáját épiteni :D
2012-ben Londonban, a 2016-osról mostanában döntenek.
budapesten?XD londonban lesz:)
Nem, Cegléden lesz.
de 2020-ban van rá esély, az elvetemült hülyék szerint...
reméltem hogy nem Magyarországon lesz, jól megszívnánk
te fogyatékos ...XD
szerintem meg nógrádmegyerbe és gyõzi lesz a fõszervezõ meg a tudományos sport szakértõ pedig sóbert norbi :D
A kérdező hozzászólása: Jól van na XD És nincs rá esély hogy itt legyen?
Szerinted Mo hol tud versenyezni Tokioval is akár (ami elsõként esett ki) vagy miben érünk fel olyan városokhoz mint Chicago, Madrid, vagy Rio de Janeiro-val, ahol lesz 2016-an az olimpia..? ezekben a városokban az emberek kb 60-90%-ban támogatják az olimpiát (nálunk ez jó ha 10%), plusz megvan a 35-40 megfelelõ létesítmény felépítve, illetve rengeteg szálloda a nézõknek, megfelelõ infrastruktúra, stb. Mi örülhetünk ha egyszer valami atlétikai esemény lesz itt valaha, de olimpia, az sose.
Nem rossz ez a kérdés, csak rossz kategóriába tetted. Van egy olyan is, hogy egyéb kérdések/humor. Ha oda tetted volna, akkor lenne rá egy jó kis válaszom...
Az ország egyetlen nemzetközi mérkõzésre alkalmas focistadionja a Puskás, annak is a fele életveszélyes. Kosárpályából 1db van, max 2. Most gondolod végig a kérdésed! Szerinted van esélyünk olimpiára belátható idõn belül?
és mindezt úgy hogy egy nagyobb stadion azért 80.000-es befogadóképesség fölött van (pl a barca stadionja, ami nem is olimpiai stadion tudtommal) majdnem 100.000-es. A Puskás meg 42.000 kb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!