Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori meggyilkolt vállalkozók autói (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondol a Kuruc. Info a szerbekről?

Ezt tudom, hogy a Kuruc.info gyűlöli a zsidókat és a cigányokat, de a szerbekkel is ezt csinálja? Engem most csak a szerbek érdekelnek és nem a zsidók meg a cigányok.

6

Igaz az hogy a 2. VH-ban Hitler Horvátországot előszőr inkább egyesítette volna Magyarországgal?

olvastam olyat de már nem tudom hol, hogy Hitler inkább egyesítette volna Mo-gal, csak horvát területekre tartott igényt Olaszország, Magyarország meg hinta politikát folytatott így inkább szövetségest csinált belőle. így volt ez?

0

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egyes körök meg akarják határozni, hogy hogy kell egy magyarnak gondolkodni?

Utalok ezzel az Alföldi ellenes tüntetésre. Ennyi erővel lehetne minden ellen tüntetést rendezni, ami nem tetszik (eperjoghurt fuuuj, Lady Gaga fujj, Rejtő könyvei fujj). Miért kavart ez ekkora port? Miért nem tudják egyesek elfogadni, hogy van aki máshogy látja a dolgokat?

13

Mennyi a minimum szabadság, amit manapság adni kell a dolgozóknak?

Úgy tudom 20, de nekem csak 18 van.

3

A Hepatitis-B elleni védőoltás fáj?

7.-es vagyok é nemsokára megkapjuk védőoltást!ha ti megkaptátok akkor meséljetek,fájt??

5

Hogy lehet, hogy a nálunk szegényebb államokban, ahol még a munkanélküliség is nagyobb, (Bulgária, Ukrajna, Románia pl) nem ilyen tömeges a kivándorlás?

Iskolázatlanabbak az ottaniak,vagy csak jobban ragaszkodnak a hazájukhoz?

10

Orosz megszállás pozitív hatásai?

Hali,
Az érdekelne, hogy volt-e valami pozitív hatása annak, hogy az Oroszok "itt voltak" Magyarországon? (ill. abban az időben volt vmilyen pozitív hatása?
Normális válaszokat, Köszönöm!

13

Ha a közel kelet olajmezői már nem lesznek elegendőek a nyugatnak, akkor elkezd majd a kaukázus, vagy szibéria felé is terjeszkedni?

Ebben az esetben keresztezné a az erősödő keleti hatalmak olaj-érdekeit.

4

Mi a különbség a GAZDASÁGPOLITIKA és a POLITIKAI GAZDASÁGTAN között?

Légyszíves leírnátok röviden, hogy melyik mivel foglalkozik? Miről szól?

A válaszokat előre is köszönöm!

2

Csak én érzem problémásnak, hogy külföldön élő magyarok is szavazhatnak majd a jövő évi választásokon?

Nem a magyarságukat akarom megkérdőjelezni, csak egyszerűen nem érzem jogosnak, hogy olyanok szóljanak bele az életünkbe, akik nem is élnek Magyarországon. Tegnap bemondták, hogy idáig közel 7000 külföldön élő magyar regisztrált ebből a célból! Felháborítónak tartom!

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!