Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori meggyilkolt vállalkozók autói (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Támogatnátok a bűnözők chippelését?

A közepes , súlyosabb (pl nemi erőszak) bűnt elkövetők szabadulásuk után nyomkövető chip lenne a testükbe ültetve, így könnyebben ellenőrizhetőbbek lennének.

Drágább, mint az ujjlenyomatos , DNS alapú rendszer ,de sokat egyszerűsítene a bűnüldözésen.

Maga a tudat is, hogy egy ilyen van az emberbe ültetve, elrettentő lehet.

Lehet, hogy a jövőben lesz ilyen?
Támogatnátok?

23

Csak szerintem aggasztó ez a helyzet a menekültekkel? Ki fizeti mindezt?

"Tizennégy határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei a polgárőrséggel együttműködve tegnap reggel Mórahalom külterületén.

– Ennek a csoportnak az egyik tagja - egy Comore-szigeteki férfi - a tízezredik határsértő 2013-ban, akit a zöldhatáron fogtak el a szegedi határrendészek – tájékoztatta lapunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK). A megyében az idei év első félévében összesen valamivel több mint 11500 határsértővel szemben intézkedtek az egyenruhások. Tavaly egész évben ez a szám 4729 volt. Az illegális migránsok ellátására, őrzésére, szállítására, a tolmácsok díjaira eddig 61 millió forintot költött a CSMRFK."

6

Szerintetek is a magyarok meg a zsidók igen hasonlítanak egymásra?

A zsidók meg a magyarok is kissé paranoiásak ,mindig azt hiszik, hogy valaki bántani akarja ,keresztbe akar tenni nekik...stb
Viszont , ennek a mentalitásnak köszönhetően tudtunk fennmaradni a zsidókkal együtt.
Csak így maradhatott fent a kultúránk ,nyelvünk, hogy mindentől védtük.

Továbbá, a zsidók szeretnek antiszemitázni, a magyarok meg az antimagyar, antimagyarizmus ,magyarellenes jelzőket használják a "megfelelő" személyekre.

12

Fel kell adni? Nem érdemes fejleszteni, gyermeket vállalni, építeni ebben az országban? Semmit?

Az ország és vele együtt pár szomszédja is haldoklik.

Én szeretnék gyermeket vállalni ,de mindig arra gondolok, hogy szegény gyerek terrorban fog felnőni a sok NHSZSZ kölyök miatt.
Én pedig nem akarok ilyen borzalmas sorsot sorsot egy gyereknek.

Hiába költözik az ember össze-vissza , ez csak időhúzás ,előbb utóbb úgyis megjelennek ott is az NHSZSZ-ek.

Fejleszteni sem érdemes mert mindent tönkretesznek , ezek.

13

Hogy ha magyarország kilép az unióból, és haza kell jönni az embereknek magyarországra, a 2 állampolgárságú embereknek is haza kell menniük?

11

Hogy lehet megvédeni a társadalmat egy ilyen embertől?

Belépett az én, és a környezetem életébe egy személy, aki bedolgozta magát mindenhova. Állított magáról valamit, ami aztán később megdőlt, de hihető magyarázatot adott rá. Közben folyamatosan kölcsön kéreget pénzeket (pár ezer forintos tételeket csak), mondván hogy mindenképp visszaadja, mert van egy hatalmas öröksége, amihez ezekben a hetekben fér hozzá. Mindehhez az örökséghez bizonyítékként papírokat mutogat, de nagyon jól tudjuk, hogy nem igaz, mert nem létezhet annyi tízmilliárd eurós örökség. A lényeg, hogy folyamatosan hazudik, mindenkinek más arcát mutatja, és ez nagyon-nagyon káros a társadalomra. Fel lehet őt valamilyen jogcímen jelenteni?

6

Mit jelent a poolcorrect kifejezés?

Elnézést ha nem helyesen írtam.

25

Ajánlotok olyan politikai hovatartozás tesztet online amit azonnal kiértékel?

6

Magyarországon van roma bűnözés?

Figyelem! Ez nem rasszizmusból van kiírva. De ez mi ?
És itt van, képekkel hogy milyen sérülései lettek.
Rég történt igaz.

20

Aki a hazájáért szeretne harcolni, melyik érné meg jobban Gárdistának menni vagy Katonának?

Tudom hogy a katona eredetileg a hazáját szolgálná, de amióta benne vagyunk az Únióba azóta inkább az Únió érdekeit szolgálják.(Tudomásom szerint)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!