Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori meggyilkolt vállalkozók autói (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Apám ha áttér zsidó/izraelita vallásra attól én nem vagyok zsidó?

azt hallottam hogy aki felveszi a zsidó vallást az zsidó lesz és be is fogadják, na akkor a családdal mi a helyzet, azt nem fogják zsidónak nézni?

3

Törökország európai területe fejlettebb mint a kis ázsiai?

és az európai törököknek más a mentalitásuk mint a ksi ázsiaiaké, szóval van némi európai mentalitásuk?

2

Mit neveznek a Pride ellentüntetésének, és hol lesznek ezek?

Azt mondták a tv-ben,hogy 8 helyen számítanak ellentüntetőkre, amik hivatalosan nem ellentüntetések lesznek, de nyilvánvaló.
Ezek milyen rendezvények lesznek, és hol?

3

Visszterhes vagyonszerzési illeték. Első ingatlan vásárlásnál akkor is csak a felét kell befizetni 35 év alatt, ha csak a fele az enyém?

1

Értelmezné nekem valaki ezt a pár képet?

http://acidcow.com/pics/17777-satiric-drawings-by-a-polish-a..
4.
6.
20.
21.
35.
80.
82.
85.

1

Az európai zsidók miért érdemelték ki a nácik gyűlöletét és bosszúját?

Mik voltak az okok amikre a nácik hivatkoztak?
Azért mert(***)?

6

Ami a románoknak a dákok és a rómaiak, az a magyaroknak a (. )?

Mely régi népek lehetnek?

5

A CIA és az FBI ügynökei mind különlegesek?

1

Mi értelme van annak, hogy 18 éven aluli gyereket nem engednek be a nemzeti dohányboltokba? (egyáltalán ennek az egész nemzeti dohányboltnak mi az értelme? )

Mert ha mondjuk az, hogy a gyerek ne lássa, hogy cigit vesz a szülő az jó nagy baromság, mert úgy is látja ha elszívja a gyerek előtt... A másik meg az, hogy most hagyja kint a szülő a mondjuk 2 éves kisgyerekét az utcán vagy mi?!

5

Akkor most mégiscsak Hitlernek volt igaza?

Szerinte az élet szakadatlan harc,ahol a természet törvényei uralkodnak: az erős elnyomja a gyengét,az okos a butát,a tehetséges és szorgalmas ember/nép a semmirekellőt. Tehát úgy mint a természetben,az életképtelen szelektálódik,az életképes megmarad,továbbfejlődik.

Hitler szerint:"figyelembe kell venni a természetet". És ha megnézzük,minden a természet elvei alapján valósul meg,valóba.

A fasizmus szerint összpontosítani kell,és győzelemre vinni az erőt. Ez sokkal reálisabb kép,mint amit a többi eszme tár elénk,tudniillik,hogyha megnézzük a mai kapitalizmust-itt is a nagy versenyben elnyomjuk egymást,csak kb. nem nemzet nyomja el nemzetet,hanem ember az embert,vállalat a vállalatot,férfi a férfit,tehetségesebb a tehetségtelenebbet. A történelem során pedig mindig is így volt. Illetve a többi eszme?

Kommunizmus?-megvalósíthatatlan egy tökéletes társadalom

liberális demokrácia-nem veszi figyelembe a TERMÉSZET törvényeit (pl. ha betegen,nyomorékon születik egy gyermek,akkor nem altatjuk el örökre,hanem -a mai furcsa felfogás alapján- bármi áron életben tartjuk,hogy majd egész életén keresztül gyógyszereken éljen,nyomorékon szegény,betegen,stb... Tehát nincs szelekció!;az emberi test mindenféle méreggel van teletömve(isszuk a kólát,esszük a műanyag-kaját,a vegyszert);a lelkek is eléggé meg vannak mérgezve

a liberalizmus egy szép eszme: mindenki egyenlő,nem számít a másság. Azonban a liberalizmus miatt van a nagy arab-muszim,stb bevándorlás Európába,és sok más probléma is.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!