Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori meggyilkolt vállalkozók (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tanár és diák párkapcsolat esetén, ha kiderül mik a következményei?

A diák elmúlt 18 a tanár huszonéves.

Milyen következményei lehetnek ha kiderül a kapcsolatuk?

6

Jár az aktív korúak segélye (azaz a rendszeres szociális segély) abban az esetben, ha van a nevemen egy lakás ami 1/1 arányban azaz teljes mértékben az enyém, független attól hogy devizahiteles vagyok?

3

Miért nem mennek rá a rendőrök a nyíltan illegális szereket forgalmazó emberekre?

Facebook-on is több olyan oldalt láttam,ahol szteroidokat,fogyasztó csodaszereket,szintetikus drogokat árulnak.Emellett tele van az internet apróhirdetésekkel és a kutya nem szól nekik.

Bezzeg,engem a múltkor fél órán keresztül faggattak,hogy miért van nálam egy levél gyógyszer doboz és leírás nélkül,pedig csak mentem haza munkából az autómmal.

8

Bethlen Gábor erdélyi fejedelem és Bwthlen István egykori miniszterelnök rokonok voltak?

Ha igen, milyen kapcsolat volt köztük?

3

Ettől miért lennék rasszista szülő?

Egyes magyarok mitől lettek ilyen furcsák?
Elmesélem...

A lányomat átírattam egy másik óvodába, mivel nem érezte jól magát és többször bántották is.
Ebbe az óvodában sok kisebbségi fiatal is jár.

Amikor új intézményt kerestem, próbáltam kutakodni, hogy mennyi kisebbségi jár oda, nem akartam, hogy újra megismétlődjön az ami történt.
Pár ismerősöm szerint én ezért rasszista vagyok, mert aszerint választok óvodát, hogy milyen az odajárok etnikai összetétele.

Nem értem , hogy ez miért rasszizmus.
Ahova sok kisebbségi gyermek jár, azok az óvodák nem jó hírűek és ok szülőtől érkezik panasz.

13

Nem tudtok egy olyan oldalt, ahova ki van írva, hogy a közeljövőben, jönnek-e, és mikor, valamilyen delegációk, miniszterelnökök Budapestre?

5

Közalkalmazotti munkavállaláshoz milyen erkölcsi igazolásra van szükség, csak a büntetlen előélet vagy más is számít? Mit kell bejelölni az erkölcsi bizonyítván kérő lapon?

0

Mit kell bejelölni az erkölcsi bizonyítvány igénylőlapon, ha közalkalmazotti munkavállaláshoz kell?

3

Mi az oka, hogy nem lehet szavazni az eutanáziáról?

a href="http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-eutanaziarol.html" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-euta..

4

Ti Hitlert mivel büntetnétek meg?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!