Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért piszkálja Brüsszel Magyarországot jogtiprásra hivatkozva, ha egyszer semmilyen konkrét demokráciát sértő törvénytelenség nem állapítható meg?

Olyan közhelyeket hallhattunk a tavaris jelentés vitájában mint pl, "senki nem lehet egyedül a kizárólagos igazság birtokosa,senki nem tévedhetetlen" stb. Ez a vita individuális volt,politikai és nem érdemi.Az sem demokrácia ellenes,ha egy párt él a 2/3-ad adta lehetőségeivel.A Horn kormány is élt vele,nyugaton is így van.
"A határozat elismeri, hogy a kétharmados törvények jogintézménye más tagállamokban is létezik, és a rendszerváltás óta része a magyar jogrendnek is, ugyanakkor a jelentéstervezet szerint ezek "kiterjedt alkalmazása" továbbra is "aláássa a demokrácia elveit és jogállamiságot".A jogot inkább az ássa alá,ha Brüsszel politikai és gazdasági szempontok alapján "pofára" akar büntetni és jutalmazni, önkényesen felállított bizottságokkal,melyeknek nincs is törvényi jogalapja.

19

Ha valaki diplomát szerez akkor automatikusan értelmiségéinek számít? Mert elbeszélgetve néhány friss diplomással nem úgy tűnik.

28

A dohányboltok miért "Nemzetiek"?

Nekem a nemzeti szóról ilyesmi ugrik be:
nemzeti összefogás
nemzeti jelképek
nemzeti dal
nemzeti béke

Nem, nem vagyok turul szárnyakon repdeső hősmagyar, csak nem értem, hogy egy dohánybolt, hogy lehet nemzeti.
Szerintem ez meglehetősen komikusan hangzik.

18

Holnap felvételizek. Rendőrök segítse jól jönne. Hogyan fogalmazzam meg szépen azt, hogy miért akarok rendőr lenni?

Testhezálló szakma,biztos állás....stb. Hogyan tudnám ezeket egybe foglalni szépen?
Holnap ettől is függhet a jövőm.

10

Az óvónők mennyi béremelésre számíthatnak?

Aki még csak harmadik nevelési évét kezdi kaphat béremelést?

5

Milyen nemzeties előtaggal csináljak mail-címet és melyik szolgáltatónál? (tipp)

10

A személyim kötelességem magamnál hordani? A rendőr az utcán csak úgy megállíthat igazoltatni?

8

Milyen munkám legyen?

Nem tudtam hova csatoljam ezt a kérdést! Itt egy kis rövid ismertető rólam: Barna hajú, barna szemű, kedves, barátságos, állatszerető( kutya, ló főleg) lány vagyok. tanulok angolul, az első 4 évben kitűnő tanuló voltam, 5.-ben 4.8, 6.-ban 4.7 voltam! Most 7.-es leszek és még nem tudom mi leszek!! Akartam már fodrásznak, katonának, tanárnak, rendőrnek, pincérnek és pankrátornak tanulni de nem tetszenek! Valami állatokkal (kutya, ló) való munkát szeretnék! Persze amiért fizetnek!!! :)

17

Sokan miért gondolják a homoszexualitást veszélyesnek a társadalomra nézve?

Szerintem nem veszélyesek a társadalomra ,a többségük kulturált ember.Persze itt is vannak olyan akik direkt provokálják az embereket ,de szerencsére ez csak egy kisebbség közöttük.

A vallás miatt gondolják őket "veszélyesnek?

Szögezzük le ,én nem vagyok meleg.
A nézeteimet tekintve erősen jobboldali vagyok ,de a vallásosság igen távol áll tőlem.
Egyetemre járok, itt vannak melegek ,egy jobboldali társamnak sem volt velük gondja eddig.

A társadalmunkra nézve ,van valami ami tényleg veszélyt jelent.
Ez a veszély egyre csak növekszik ,évről évre.
Ha leírnám akkor letörölnék a kérdést:D

Szóval erre a veszélyre kellene koncentrálni és nem a homoszexualitásra.

13

A Transzcendentális Meditáció (TM) kollektív gyakorlása szerintetek is segítene abban, hogy végre ne duális módon (jobb oldal - bal odal) lássuk a politkát hanem univerzális értékek alapján ítéljünk, mint becsület, tisztesség, szeretet?

TM

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!