Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetnek egykori (1 db)

Hol lehetnek az egykori meggyilkolt vállalkozók autói? Például Fenyő Jánosé vagy Seres Zoltáné?

Ezekkel az autókkal mi van? A rend?rség Mélyfúró utcai telephelyén rohadnak? Hol lehet felderíteni ?ket? Ha esetleg valaki tudná Feny? Mercedesenek a rendszámát, amiben meggyilkolták az írja le lécci. Után szeretnék nézni ezeknek az szgk.-knak. :) Köszi a segítséget, és ha valakit érdekel még ezek a maffiagyilkosság ügyek nyugodtan írjon privibe.

Legjobb válasz: Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.

Fenyõ kocsiját itt nézheted meg: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=175 Ez egy testépítõknek készülõ magazinmûsor, ahol szokott lenni autós rovat, a 39. számban a közepe felé van az állítólagos fenyõmerci. Mostanában láttam, azért jutott eszembe.
ohh és hol nézel utána?a magyarorszag.hun???nah mindegy, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszi a válaszát :-) A másodiknak pedig üzenem, hogy nem a http://magyarorszag.hu-n nézem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szolgáltató kikapcsolhatja-e a szolgáltatást az alábbi esetben?

Túlfizetés van a vízmű felé.
Édesanyám 7000ft-tal többet fizetett átalányban, mint amennyit kellett volna. Közben meghalt, átírattam a szolgáltatást a nevemre, akkor közölték velem, hogy édesanyám plusz pénzét nem adják vissza nekem, jóvá sem írják...
viszont most munkanélküli vagyok, nem tudom fizetni a vízdíjat, ilyenkor mit tehet a vízmű?

5

A szovjet megszállás alatt kötelezővé volt az orosz nyelv az iskolákban. Hogy lehet az, hogy a több mint háromszor annyi ideig tartó oszmán uralom során a török nyelvvel nem történt ugyanez? Miben volt jobb az oroszok (szovjetek) meggyőzőereje?

6

Ha most "igazságot szolgáltatnak" a múltbéli dolgok miatt akkor a magyaroknak miért nem szolgáltatnak igazságot?

Most ugye nagy "divat" leválni más országokról,biztosítani kell hogy senki se éljen "elnyomás" alatt Európában, megbüntetni a háborús bűnösöket és így tovább.

Akkor miért nem kerülhet szóba,hogy az elcsatolt magyar területek, ma is többségében magyarok lakta részeit visszacsatolják?Egyszerűn, úgy ahogy egy állam leválik a másikról.
Mert oké,hogy akkor megbüntettek minket, megszenvedtük, arra nincs esély,hogy most megerősödjünk és háborút szítsunk legyen bármekkora területünk,ettől nem kell félni.
Viszont ez egy ugyan olyan igazságtalan döntés mint például a 6 millió zsidó legyilkolása amit most próbálnak úgymond jóvá tenni.
Nem "mindent vissza" követelésekről van szó, hanem egyszerűen igazságszolgáltatásról.
Az nem érv,hogy mondjuk a magyarokkal együtt pár ezer idegen is idekerülne mert 1920-ban sem érdekelt senkit sem a sok magyar, plusz az ide kerülő kisebbségek nyugodtan átmehetnek a saját országukba, mert mint mondtam itt nem mindent vissza követelés, hanem csak egy részt.
Na meg ha az az igazságtalan,hogy mondjuk 100 ezer szlovák ide kerülne,akkor azt nem igazságtalanság,hogy 500 ezer magyar pedig oda került?!
Meg lehet kompromisszumokat is kötni ha arról van szó.
Ez csak egy felvetés amit nem értek,hogy miért nem megvalósítható, egyébként nem egy álomvilágban élő hülye gyerek vagyok, és tudom hogy erre sajnos nincs és nem is lesz esély, de megkérdezni meglehet...

5

Miért gondolják a "mélymagyarok", hogy egy esetleges népszavazásnál Erdély vagy Székelyföld (akárcsak 50%-os támogatással is) Mo. Csatlakozna exlávéként?

Még az ottani magyarok is talán inkább a jelenlegi helyzetet támogatnák. Mondjuk megszokásból, vagy mert nekik a jelenlegi helyzet is jó. Alkalmazkodtak a jelenlegi körülményekhez.
A román -magyar focimeccsen rengeteg erdélyi magyar a román csapatnak drukkolt.
Meg amikor 1940 -ben Mo.-hoz csatlakoztak (részben), akkor a Mo -ról érkezett tisztviselők fennhéjázóan, durván viselkedtek az erdélyi magyarokkal. Nem tekintették egyenlő félnek őket, mert csak a terület kellett nekik.

15

Hol lehetne arról adatot találni, hogy a rendszerváltás óta, hogy alakult Magyarországon az áram, gáz, víz, telefon nélküli háztartások száma, aránya?

0

A titkosszolgálat ugyanaz, mint a TEK vagy a CIA, KGB stb?

3

Hogyan lehet ezt a kérelmet megírni?

Egy külföldi cég zavarja a telkünket a tevékenységével, és megbeszéltük velük, hogy írunk egy kérvényt, ők ezt eljuttatják az anyavállalathoz, és ha pozitív az elbírálás kapnánk egy nagyobb értékű ingatlant egy meseszép helyen.

A probléma csak az, hogy hiába beszéltük ezt meg mosolyogva, fogalmunk sincs mit írjunk a kérvénybe. Nem akarunk belőle jogi affért, hogy bizonyítanunk kellene, hogy a cég mit hogyan csinál, egyszerűen csak kérnénk őket erre a dologra és ez elvileg meg lesz majd beszélve.

Szóval főleg úgy kellene megírni, hogy ne bonyolítsa tovább az ügyet. Ez hogyan működik?

Esetleg az is működhet, ha szociális segítségként, vagy méltányossági alapon kérjük. Fogalmunk sincs. Mert boldogan adnának új ingatlant, csak kell rá egy érv, az most tök mindegy, hogy milyen.

4

Muszály beengednem a lakóház közös képviselőjét, este 8 után a lakásomba ha feltehetőleg beázás történt?

5

Mit gondoltok Jeszenszky és Czeizel Endre nézeteiről? Valóban létezik az ő "fajelméletük"?

Jeszenszky Géza egyszer előadást tartott az egyik magyar egyetemen erről a dologról.
Főleg beszélt a cigányokról, az askhenázi zsidók "belterjességéről".

Jeszenszky nézeteit maga a híres Czeizel Endre (orvos, genetikus) is igazolta.
"születéssel és származással kódolt viselkedéskultúra"

Jeszenszky és Czeizel nem egy utcasarki kocsmából szabadult emberek, hanem mindkettő elismert értelmiségi.
Czeizel különösen híres.

A napokban beszélgettem erről egy szintén egyetemi oktató barátommal, aki egyetértett ezekkel a nézetekkel.
Ahogy mondta, manapság tabu ilyenekről beszélgetni,egyfajta politikai korrektség, pedig sok igazság van ezekben a dolgokban.

8

Hogyan viszonyult Hitler Magyarországhoz? Mi volt a véleménye a magyarokról?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!