Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne ruhákat (27 db)

Hol lehetne ruhába való ragasztót venni?

Olyat, amit ha beleragasztasz a ruhába, hozzáragad a ruhához is, meg a b?rödhöz is, és nem csúszik le a ruha.

Hol lehetne eladni lányom kinőtt ruháit? 0-2 éves korig, és egybe szeretném, nem darabonként?

Tesz-veszen, Apródon vannak fenn, azok kizárva.

Legjobb válasz: 0-2 éves korig, egyben? Szerintem kevesen vásárolnának úgy. Lehet, hogy szépek a ruhák, de nem biztos, hogy minden darab tetszik a vevõnek. Meg azért én azt is figyelembe veszem vásárláskor, hogy milyen évszak jön. Lehet a kollekciód tele van kisebb méretû nyári darabokkal, és rég kinövi, mire ráadhatnám. Vagy tök mindegy az évszak. Amikor várandós voltam, vettem nagyobb méretû ruhákat is, hogy majd belenõl, de a végén volt olyan ruha, amit úgy nõtt ki, hogy egyszer se volt rajta, mert az évszaknak nem volt megfelelõ a ruha. Gondolj bele, az én lányom egy éves, lehet szívesen vennék tõled ruhákat, akár többet is egyszerre, de minek vennék kis méretet? Szerintem inkább rendszerezd valamilyen szisztéma szerint (pl. 0-fél éves, esetleg 7-8 hónapos korig, stb.- átfedéssel 3 csomag), úgy könnyebb eladni. Vagy vidd be egy baba bizományiba, ott akár azonnal levásárolhatod valami másra.

0-2 éves korig, egyben? Szerintem kevesen vásárolnának úgy. Lehet, hogy szépek a ruhák, de nem biztos, hogy minden darab tetszik a vevõnek. Meg azért én azt is figyelembe veszem vásárláskor, hogy milyen évszak jön. Lehet a kollekciód tele van kisebb méretû nyári darabokkal, és rég kinövi, mire ráadhatnám. Vagy tök mindegy az évszak. Amikor várandós voltam, vettem nagyobb méretû ruhákat is, hogy majd belenõl, de a végén volt olyan ruha, amit úgy nõtt ki, hogy egyszer se volt rajta, mert az évszaknak nem volt megfelelõ a ruha. Gondolj bele, az én lányom egy éves, lehet szívesen vennék tõled ruhákat, akár többet is egyszerre, de minek vennék kis méretet? Szerintem inkább rendszerezd valamilyen szisztéma szerint (pl. 0-fél éves, esetleg 7-8 hónapos korig, stb.- átfedéssel 3 csomag), úgy könnyebb eladni. Vagy vidd be egy baba bizományiba, ott akár azonnal levásárolhatod valami másra.
0-2 éves korig, egyben? Ne haragudj, de úgy senki sem fogja megvenni! Úgy célszerû, hogy különválogatod: 0-3 hó, 3-6 hó, 6-9 hó és így tovább... A 2 év túl nagy intervallum ahhoz, hogy bárki is elvigyen annyi ruhát egyszerre. Sõt, amiatt is (amit az elõzõ is írt), hogy nem biztos, hogy a vásárlónak minden tetszik, ill a babák növekedése miatt sem lehet kiszámolni, hogy bizonyos méretû ruha milyen évszakra esik! 31 hetes kismama vagyok, max 68-as ruhát veszek meg elõre, de abból is inkább csak bodykat..., nagyobbat semmit! Kiszámolni nem tudom elõre, hogy milyen tempóban fog a babám nõni...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van lányok, csak már nem tudom tárolni, és szabadulnék tõlük. Majd akkor különválogatom õket.
Jófogás, expressz, babaszoba.
Van egy ismerõsöm, aki a facebookra pakolja fel az eladni kívánt ruhák képeit, majd az érdeklõdõknek privátban megírja, hogy mikor mehetnek el megnézni. Rendszeresen frissíti. Ennek csak az a hátulütõje, hogy csak az ismerõsök látják az adatlapját. Amelyik ruhákat nagyon rég nem adja el, azokat összegyûjti, és egy szombaton kiárusítást tart az udvarukon, pár száz forint/db áron. Jó elõre meghirdeti az utcai hirdetõn/ védõnõnél, szinte mindent elvisznek tõle. Egyébként a védõnõtõl is lehet érdeklõdni, hogy van-e olyan a körzetében, akit érdekelnek jó minõségû, használt ruhák bolti árnál olcsóbban. Esetleg ki lehet írni gyerekorvosi rendelõ várójába, védõnõ várójába, stb. Ha a közeledben élõk vásárolnak, nem kell postaköltséget fizetni, és ha egyenként is, de elcsorog minden.

Szerintetek hol lehetne ilyen, vagy ehhez hasonló ruhát venni? (alkalmi, maxi ruha)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Szerintem a BonPrix-nél nagyon szép, elegáns maxi ruhák vannak, érdemes náluk szétnézni www.bonprix.hu

Szerintem a BonPrix-nél nagyon szép, elegáns maxi ruhák vannak, érdemes náluk szétnézni http://www.bonprix.hu
szûkítve maxi ruhára a keresést: [link]


Június 13-án van a ballagásom, és ruhát keresek az alkalomra! Nem tudom hol lehetne ilyen vagy ehez hasonló ruhát beszerezni. Tudtok boltneveket?

Netrõl meg nem szeretnék rendelni mert ha nem áll jól akkor nem tudom visszaküldeni.ott vannak linkek a ruháról!

Legjobb válasz: Robi? Linkbajnok komám! A saját gépedre még mindig nem látunk be!

Robi? Linkbajnok komám! A saját gépedre még mindig nem látunk be!
Van baj... :D
Ballagásra? Kérlek szépen, fekete szoknya, fehér blúz, fekete cipõ (vagy telitalpú vagy topánka), a suli nyakkendõ (feltéve ha van) és kész! Ráért a bankettekre ruhát venni! Ez ballagás és nem divatbemutató!
[link]

Hol lehetne ilyen ruhákat találni nem horribilis áron?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: És semmi más ruhad nincs? Mit hordtal mikor még nem kaptad meg ezt a pár dolgot? 2 dolgot írok ha 36 s a mérted nekem vannak cuccaim amik már nem jók vagy nem hordom õket de hasonló stílus mint amit linkeltel. Szivesen nekedadom.januarban szelektalom a cuccaim. A masik sok kiscsaj csinalja hogy bershkaban stradivariusban pi kieben megveszed a cuccot parszor felveszed vgy visszaviszed hogy nem lett jo es visszaadjak a penzt vagy mindig cserelgeted.

És semmi más ruhad nincs? Mit hordtal mikor még nem kaptad meg ezt a pár dolgot? 2 dolgot írok ha 36 s a mérted nekem vannak cuccaim amik már nem jók vagy nem hordom õket de hasonló stílus mint amit linkeltel. Szivesen nekedadom.januarban szelektalom a cuccaim. A masik sok kiscsaj csinalja hogy bershkaban stradivariusban pi kieben megveszed a cuccot parszor felveszed vgy visszaviszed hogy nem lett jo es visszaadjak a penzt vagy mindig cserelgeted.
"A masik sok kiscsaj csinalja hogy bershkaban stradivariusban pi kieben megveszed a cuccot parszor felveszed vgy visszaviszed hogy nem lett jo es visszaadjak a penzt vagy mindig cserelgeted." Elég hülye szokás ez, meg hát nem is szép dolog visszaélni az üzletek jóindulatával. Kérdezõ! Ha nincs 6-8 ezer Ft-od egy pulcsira, akkor marad a kínai, ott hasonló cuccok vannak és olcsóbbak.
Turkálókban is lehet jó cuccokat venni. Én is szoktam ott vásárolni, és sok márkás, jó minõségi, alig használt ruhát vettem ott hihetetlenül jó áron. :) A darabáras Hádában nagyon jó kabátokat is ki lehet fogni. :)
*jó minõségû
Saját véleményem szerint a kínait nagyon nem ajánlom mert nagyon vacak minõségû rukákat fogtam eddig csak ki (persze lehet hogy csak nekem nem volt szerencsém) A turi is jó, ha nincs olyan sok pénzed akkor inkább a kilóst javaslom mint a darabárasat. Most kezdõdnek a tèli leárazások, ilyenkor márkás szép darabokat lehet kifogni nagyon olcsón :) )

Váltsak ilyen stílusra? Nektek tetszenek az ilyen ruhák? Hol lehetne kapni?

sziasztok..én is tök átlagos vagyok, unom a stílusom s?t igazából nincs is stílusom. Nagy japán pop és koreai pop rajongó vagyok, és nagyon tetszenek azok a stílusú ruhák amiket hordanak. Nektek tetszenek? Hol lehetne hasonló ruhákat kapni? Nekem nagyon tetszenek ezek a 'színes ruhák'. :) 16L vagyok, sz?késbarna hajú és kék szem?

Legjobb válasz: Jó stílus, mindenképp jobb mint a mai unalmas tömegcuccok. Ilyesmi ruhákat külföldrõl lehet rendelni, Magyarországon kétlem hogy találnál, ha mégis akkor iszonyat drágán.

Jó stílus, mindenképp jobb mint a mai unalmas tömegcuccok. Ilyesmi ruhákat külföldrõl lehet rendelni, Magyarországon kétlem hogy találnál, ha mégis akkor iszonyat drágán.
Terranova van a Jászain.a Blahánál és a Blaha, aztória közt egy outlete is van!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Terranova: Aréna pláza, Árkád Reserved: Árkád, Campona, Corvin, Duna plaza Kenvelo: Árkád, Westend
A kérdező hozzászólása: erranovában, Kenveloban, a Reserved ezek hol vannak?
A kérdező hozzászólása: köszi:) ) általában kínaiba megyünk, ott is vannak jó cuccok! :) am turkálóban, a hádában voltam én is, ami jól nézett ki az nem hozzám illõ, ami meg tetszett volna irtó nagy volt rám oO és sajnos semmit nem találtam:(
H&M-ben egész nyáron lehetett kapni ilyen színes felsõket, trikókat 1300-ért, biztos voltak helyi akciók is. Nem kell megijedni egy-egy bolttól, mert egy, mindenhol vannak hihetetlen leárazások, kettõ, mindenhol meg lehet találni az olcsóbb termékeket. Én a H&M-ben vettem még hónapokkal ezelõtt egy sötétkék csõnadrágot 2500-ért, és alig tudtam elhinni, hogy igaz =) Ugyanígy vannak dögivel olcsó cuccok a New Yorkerben is, a Tally Weijlben (múltkor hétszázért láttam egy ujjatlant, meg amúgy is egy csomó színes cuccuk van), a Takkoban, a C&A-ban, Terranovában, Kenveloban, a Reserved-ben szinte mindegyik alsó középkategóriás üzletben, csak keresgélni kell =) Amúgy a turkálót én is ajánlom, szerintem egyáltalán nem rossz dolog, én ismerek olyan dúsgazdag csajt, aki a ruhatára egy részét innen szerzi be, igazi kincsekre lelhet az ember fillérekért. Szóval hajrá, fedezd fel a saját kedvenc helyeidet =)
Terranova? én nemrég 790ért vettem felsõt és 2500ért nadrágot, hasonló stilusuakat.
A kérdező hozzászólása: komolyan?köszi, lehet hogy benézek:)
épp a nyújorkert akartam írni, most a nagy nyárvégi leárazásokban 900ért is vannak farmerok meg pólók.
A kérdező hozzászólása: ismerem voltam ott , sok minden nagy volt rám..:( de talán majd körbe nézek mégegyszer, köszi ^^
hada? turkalo, de nagyon vagany ruhak is vannak ott.
A kérdező hozzászólása: fúh, hát köszi! de honnan tudjam hogy jó-e a méret? esetleg ebay?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Ha nem veted meg, akkor turikban.
A kérdező hozzászólása: inkább boltok, webboltok érdekelnének, nem mintha megvetném a turis cuccokat, csak nincs idõm-energiám keresgélni.
http://www.bonprix.hu/bh/online.htm Én innen szoktam rendelni ritkán, de nagyon meg vagyok elégedve.Rendelj katalógust! :)

Ezeket a koszorúslány ruhákat (vagy ehhez 95%-ban hasonlókat) hol lehetne Mo-n megvenni/bérelni?

http://m.blog.hu/me/menyasszonyi-ruha/image/koszorusnagy/_im.. Egy hónapja keresem, már körbe jártam egy rahedli üzletet és megnéztem egy csomó honlapot, de sehol se találtam. Ezeket szeretném a koszorúslányaimnak!!! Segítséget el?re is köszi!!!

Legjobb válasz: sztem varrasd meg, aztán add el. vagy varrassák meg maguknak a lányok, mert ezt késõbb is fel lehet venni. 10-15bõl kb. kijön egy ruha

sztem varrasd meg, aztán add el. vagy varrassák meg maguknak a lányok, mert ezt késõbb is fel lehet venni. 10-15bõl kb. kijön egy ruha
Lehet, hogy én látok rosszul, de ezek a ruhák nem fehérek, hanem nagyon világos bézs/homok színûek. Elnézést, ha tévedek, de tényleg nem látom egyáltalán fehérnek. Sok szerencsét, kérdezõ, remélem, hogy megtalálod! :)
nem tudod ki a tervezõje véletlenül? amúgy nem tudom, talán az organza szalonban.
A kérdező hozzászólása: Ahogy a tegnapi válaszoló mondja, ezek a ruhák nem fehérek, hanem bézs színûek. Nyilván, mint ARA tisztában vagyok azzal, hogy milyen színû ruhát 'rakatok' a koszorúslányaimra. Nem mellesleg az sem érdekelne, ha fehérek lennének.. fõleg, hogy akkor már - mire az esküvõnk lesz - 1 éves lesz a kislányunk és neki pl. megvarratom ezt a ruhát.
Úristen ez nagyon szép! Szerintem varrasd mert nemrég voltam ruha próbán és néztem a koszorúslány ruhákat és ehhez hasonlót én sem találtam sehol.
Szépek ezek a ruhák, de szerintem nem koszorúslányoknak való. Mivel leginkább fehér anyagból vannak, ez nem tesz jót a menyasszonynak a babona szerint. Fehéret ugyanis az esküvõ napján csak a menyasszony viseljen.
Szerintem is varrasd meg! Az én koszorúslányaimnak is varratva lesz a ruha, így biztosan jó lesz méretre, és késõbb is tudják majd hasznosítani.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ahány helyen jártam, sehol se találtam ilyet vagy ehhez hasonlót. Úgy tudom, hogy ez 2010-es kollekció. Legalábbis interneten megtaláltam egy bejegyzésben és az 2010. januárjában íródott. Eddig még a tervezõt se tudtam, de köszi! Más nem, ez alapján csak megtudom valahogy keresni.
Csak annyira jutottam, hogy Tonia Ann a tervezõ, de nem találtam magyar oldalt ahol konkrétan írnák, hogy forgalmazzák ezt a márkát, de próbálkozz, hátha te találsz valamit. Vagy esetleg kérdezz meg néhány szalont, hogy nem tudnák-e beszerezni. Ha más nem, mi lenne, ha varratnátok? Szerintem nagyon szépen meg tudnák varrni, és végülis ezt a ruhát késõbb is lehetne hasznosítani (bálba, színházba, egy késõbbi esküvõre, estélyinek, stb.). Ennél jobb ötletem sajnos nincs. Sok boldogságot!
Milady szalon (Budapest)

Ezt a ruhát hol lehetne beszerezni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: üzletben keresd 1000000% h megtalállod :D

üzletben keresd 1000000% h megtalállod :D
A kérdező hozzászólása: jó de mely üzletben Geri ? :)

Hol lehetne interneten Zara ruhákat rendelni?

Legjobb válasz: teszvesz? http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?q=zara&c=0Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!