Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne lehetőség (5 db)

Hol lehetne koncertezési lehetőség egy kezdő együtesnek?

Van egy kezd? zenekar( 2-3 éve megvannak, elég sokszor koncerteztek már és van demo lemezük is) akiknek én is szervezem a koncertezéseiket.Nem tudnátok olyan helyet ahol felléphetnének? dobszettjük sajnos nincsen ezért az is kéne...

Legjobb válasz: Egy zenekar hagszer nélkül? Na de ha elakarnak kezdeni fellépni, a helyi kultúrházat kell megkérni, az a legjobb. Ott egy jól kiplakátozott barátokat meghívott, ingeyenes belépéssel csináljátok. Ha tetszik a közönségnek akkor pár hónap után meglehet ismételni. ha 20 év alatt vagytok akkor hívjatok olyan idösebb testvéreket vagy szülöket akik rendet tudnak rakni és nem lesz törés zúzás. ha nagyobbak akkor kidobokat kellene, mert ilyen kicsi fellépésen is sokszor elszalad a ló a fiatalokkal és akkor törnek. ja amúgy hol koncerteztek? menjenek oda.

Egy zenekar hagszer nélkül? Na de ha elakarnak kezdeni fellépni, a helyi kultúrházat kell megkérni, az a legjobb. Ott egy jól kiplakátozott barátokat meghívott, ingeyenes belépéssel csináljátok. Ha tetszik a közönségnek akkor pár hónap után meglehet ismételni. ha 20 év alatt vagytok akkor hívjatok olyan idösebb testvéreket vagy szülöket akik rendet tudnak rakni és nem lesz törés zúzás. ha nagyobbak akkor kidobokat kellene, mert ilyen kicsi fellépésen is sokszor elszalad a ló a fiatalokkal és akkor törnek. ja amúgy hol koncerteztek? menjenek oda.
ha profi, minõségi a dolog, amit csinálnak, akkor a legegyszerûbb: utánajársz gugli/haverok körében, hogy ki milyen klubról hallott, mik a tapasztalataik. Inerneten keresgélsz, felveszed a klubbal a kapcsolatot. ennyi tulajdonképpen. a többi már részletkérdés. ha elég okos és pofátlan vagy elképesztõ helyekre juthatnak el. az hogy nincs dobcuccuk viszont elég húzós... szerintem ha komolyan akarják csinálni elsõnek mindenképpen a saját portájukon kéne rendet tenniük és csak utána nagyobb dolgokba belevágni. tapasztalat. Sok Sikert!

Ismerkedős oldalt szeretnék létrehozni más életstílusú fiataloknak, mint a többség. Hol tudnám ezt megtenni ahol lehetne olyan lehetőség, hogy tagok és lehetne adatlapjuk?

Most a www.innocentyoungs.sokoldal.hu-n vagyunk, de elegem van ebb?l a html kódhibás borzalomból és a sok reklámból ami tönkre vágja az oldalt. Tudok olyan oldalt ahol lehetne tagok menü és ingyenes az oldal, nincs telerakva reklámokkal és nem írja át a html kódjaimat és a linkjeimet?

Legjobb válasz: Már nem azért, de kéne tudni programozni meg ilyesmi.

Már nem azért, de kéne tudni programozni meg ilyesmi.
Elõször kezdjél ismerkedni a PhP4-el legalább és a php alap kódjaival van neten valahol olyan hogy 24 óra alatt a php alapjai ami ugye csak az alapjai na de valahol kezdeni kell és nem a végénél hanem az elejénél
A kérdező hozzászólása: Sajna nem érek rá kitanulni a phpt. Akármilyen ingyenes oldal megfelelne csak a tagok tudjanak beszélgetni egymással.
tedd fel a tárhelyedre a socialengine-t és menni fog a balhé... ugyan olyan mint a fecebook. csak itt te választod a dolgokat :D
A kérdező hozzászólása: Nincsen tárhelyem. :| Azért köszi.
Írtam privátot!

Hol kereshetnék vevőt szerintetek működő weboldalamra? Vagy kit lehetne megkeresni ilyennel? Az oldal most is termel pénzt, de még nagyobb lehetőségek vannak benne.

Az oldal egy kupongyűjtő oldal, tehát kupon oldalak ajánlatait gyűjti össze és azokért cserébe kapunk affiliate, vagy kattintás alapon jutalékot. A részleteket pedig elmondanám a vevőnek. Az ár 3-4 millió + áfa között mozog.

Legjobb válasz: Ha ez ilyen fú de jó, akkor miért is akarod eladni? érdekes...

Ha ez ilyen fú de jó, akkor miért is akarod eladni? érdekes...
és mennyi bevételt hoz havonta?
Legutóbb, mikor belefutottam, ilyen tuti weboldalba, akkor a gazdája véletlenül elmondta, hogy, õ igazából a melójáért akar pénzt. :D Amúgy ez a kupon dolog a legtöbb embernek kifogy a Bónusz Brigádban, meg a Kuponvilágban. 4 milliós árhoz kell napi szinten 50 ezer látogató alsóhangon. Teljes böngészõ optimalizáció, stb. Ennek az oldalnak van napi 1.2 millió és azthiszem 50 milliót ér. Legalábbis tavaly. Szóval inkább a 300-400 ezer a reális az árért. Egy weboldalt nem nagy kunszt összehozni. Ha a tudod a neted használni, kb. 1 hónap alatt összelehet rakni egy nagyon komolyat.
A másik meg hogy akinek van ennyi pénze befektetni, az nem ilyen gyakorikérdéseken boltoló kóklernek adja majd oda a pénzét.
A weboldaladat miért nem linkeled be? Nem üzemkész még? Jöhet a link akár privátban is, ha itt nem mered a közönség elé tárni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Néhány kérdésre válaszolva: - Azért adjuk el, mert egy másik projektben van szükségünk pénzre, konkrétan egy vállalatirányítási rendszer fejlesztéséhez. - Nem csak a weblapot adnánk, hanem 66ezer fb lájkot, 40 ezer hírlevél olvasót, 2 blogot és az oldalt. - Az oldal teljesen üzemkész! Privátban elküldtem a linkjét, csak nem akartam, hogy spam-nek minõsítsék. Meg nem is itt akartam eladni, mert mint az alapkérdésemben is láthatjátok: "Hol kereshetnék vevõt szerintetek mûködõ weboldalamra?" Szép napot mindenkinek!
aktualis meg? engem erdekelne.


Rendõrtiszti fõiskola - Budapest
Záhonyban a Kandó Kálmán van. Vámügyintézõnek lehet menni, OKJ-s képzés ami 1éves.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!