Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne komolyabban (2 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöööm!
Hideg- és melegfrontok váltják egymást folyamatosan az elmúlt hetekben, aki erre érzékeny, mindenki szenved a fejfájástól, migréntõl. A fejfájás ambulanciák foglalkoznak a panaszod kivizsgálásával (nincs-e szervi oka) ill. a megfelelõ gyógyszer, esetleg gyógyszerkombináció felírásával. A háziorvosod megmondja, hogy hozzátok hol mûködik legközelebb ilyen rendelés.
Rengeteg oka lehet, százegyféle. Igyál sok folyadékot, aludd ki magad, olvass és tévézz és számítógépezz kevesebbet, és fordulj a háziorvoshoz.
háziorvos ad beutalót neurológiára, a fájdalomambulancia akkor fogad, ha nincs szervi oka a fejfájásnak
Jobban vagy?
A kérdező hozzászólása: 2 napig nem volt semmi és most megint, , ja és lusta voltam elmenni dokihoz.:S:D szóval nem tudom hova tenni, lehet csak stresszelek mert vizsgaidõszak van és van még 2 vizsgám:S nem tudom..de pedig nem stresszelek, én nem érzem magamon, akkor már rég gyomorfekélyem lenne... DE, köszönöm, h érdeklõdtetek:) ))
Nézzél postát is.
A kérdező hozzászólása: ???ezt most mire?:D és még szõke sem vagyok:P:D

Hol lehetne matematikával komolyabban foglalkozni?

Esetleg valami "tanfolyam"-féle, vagy "alkalmazott matematika" létezik?

Legjobb válasz: Tuti nincsen. Egyedüli megoldás ha nem akarsz egyetemre járni, hogy magántanárhoz elcsattogsz idõközönként.

Tuti nincsen. Egyedüli megoldás ha nem akarsz egyetemre járni, hogy magántanárhoz elcsattogsz idõközönként.
A kérdező hozzászólása: Szó sincs arról, hogy nem akarok egyetemre járni! Most felvételiztem, közgázra, de igazából a matek nagyon érdekel!
Akkor miért nem alkalmazott matek szakra mentél? Amúgy van matematikai specializáció is közgáznál, ha jól tudom.
Vannak alkalmazaott matematikus képzések.Ez úgy megy, hogy valamelyik egyetemen jelentkezel matematika szakra, és ott tudsz specializálódni.De ha van egy csöpp eszed nem mész oda.Nagyon szeretem a matematikát, és lehúztam egy évet az ELTEn matematikusként.Imádom a matekot, de jobbnak láttam otthagyni, mert matematikusként nem mész sok mindenre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Gondolkoztam én is az Elte-n, csak valahogy mégsem... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!