Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne az Egyesült Királyság egyetemeinek (1 db)

Hol lehetne utánanézni az Egyesült Királyság egyetemeinek? Melyikbe lenne érdemes elmenni, melyik a tekintélyesebb, melyik papírját tartják legtöbbre?

Legjobb válasz: http://europaiegyetem.linkcenter.hu http://www.bigben.hu/page05felsooktatas2.html http://brit-egyetem.lap.hu/

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem egészen erre gondoltam, inkább amolyan nem hivatalos rangsorra (BME>Gábor Dénes Mûszaki Fõiskola)
Használd a google-t
a google beírod, hogy university england és felsorakoztatja az összest, én is nem rég néztem utánna, érdekelnek engem is az ottani tanulási lehetõségek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék Németországban dolgozni bébiszitterként. Valaki dolgozott már kint bébiszitterként? Hogy sikerült kijutnia? Tapasztalatokat írjatok légyszíves

2

17 évesen jövő tanévtől angliában?

17 éves vagyok, 1 év múlva leszek 18. Nem kollégiumban lennék, de nagykorúval élnék. Lehetséges ez? Kell valamit intézni ennek ügyében? Ha igen hol és mit?
Kérek tapasztalatokat a kinti iskoláról, tanulásról!Első évben mindenképp ESOL osztályba mennék, utána hogy tovább?

0

Tanult valaki Spanylországban?

Erasmusszal vagy bármi más ösztöndíjjal, vagy egyébként? Ha igen, akkor tudna írni tapasztalatokat? Milyen a kinti oktatás, kb hány tanóra van, mennyire volt nehéz az átállás és, hogy mennyire más, mint itthon?

2

Kodolanyi diploma mennyit ér külföldön?

Kapok vele munkát? Elismert?

4

Törökországban miért írják kisbetűvel a neveket?

6

Németországban a magyar érettségit hogyan számolják, hogyan "konvertálják" át németté?

Az érdekelne, hogy csak a jegy számít vagy a százalék is? Tehát ha van egy 60%os emelt érettségim azt ugyan úgy elfogadják a legjobbnak mint egy 100%-osat?

Esetleg valaki tudja, hogy "numerus clausus" szakon (orvosi) hogyan jön ki az "NC" érték? Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban?

1

Orvosi egyetem Moszkvában?

Tegyük fel, hogy felvesznek az egyetemre. Középszintű orosz nyelvvizsgával el tudnék boldogulni a tananyaggal? Milyenek a moszkvai egyetemek?

3

Amerikában a 10. -11. évfolyamos tanulók mit tanulnak?

Írok egy kisebb történetet. Amerika a helyszín. Szeretnék beleírni pár dolgot,amit a diákok órán művelnek. Pl: Angol, Történelem,Matematika,Biológia...stb.
Előre is köszi a válaszokat :)!
Kérlek írjátok meg,hogy melyik évfolyam amilyen tárgyhoz írtok.

1

Fogtechnikus képzés, labor, ár Londonban?

Családi okok miatt, Londonba kell költöznöm. És nagyon érdekel a fogtechnika. Találtam egy iskolát, a Lambeth College-t(

0

Madrid vagy Málaga?

Ha lehetőségetek lenne rá, Ti hova mennétek 6 hetes spanyol nyelvtanfolyamra és miért?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!