Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne az Egyesült Királyság (1 db)

Hol lehetne utánanézni az Egyesült Királyság egyetemeinek? Melyikbe lenne érdemes elmenni, melyik a tekintélyesebb, melyik papírját tartják legtöbbre?

Legjobb válasz: http://europaiegyetem.linkcenter.hu http://www.bigben.hu/page05felsooktatas2.html http://brit-egyetem.lap.hu/

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem egészen erre gondoltam, inkább amolyan nem hivatalos rangsorra (BME>Gábor Dénes Mûszaki Fõiskola)
Használd a google-t
a google beírod, hogy university england és felsorakoztatja az összest, én is nem rég néztem utánna, érdekelnek engem is az ottani tanulási lehetõségek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a bursaries és scholarships között?

2

A nizzai egyetemen van- e angolul mesterszak pénzügy, közgász, vagy marketing területen? Elég az angol nyelvvizsga a jelentkezéshez?

0

Szeretném külföldön elvégezni az MA-képzést, hogyan lehetséges ez?

Meg fogom érdeklődni majd természetesen az egyetememen, de még nem kezdődött el a félév és nem akarok senkit ezzel nyaggatni.
Ha van valakinek tapasztalata vagy bármi infőja hogyan kell, s mit kell tenni, hogy külföldi egyetemre felvegyenek, azt nagyon megköszönném! (Milyen eredmények, plusz végzettségek, vizsgák, stb...)
(Erasmus nem téma!!)

3

Telekommunikáció vagy grakikai mérnök? Álláslehetőségek? Fizetés?

Jövőre megyek egyetemre, és nem tudok dönteni két szak között... A 'grafikai mérnök és dizájner' az egyik, ezt sokka jobban szeretem csinálni. Az 'energetika, elektronika és telekommunikáció' a másik, ez pedig sokkal nehezebb szak, és szeretem a kihívásokat.
Melyiket ajánlanátok? Melyik a keresettebb szakma? És a jobban fizető?

4

Amerikában az órai jegyzeteléshez használnak még füzeteket, vagy mindenki laptopba gépel?

5

YFU svedorszagba korulbelul mennyi es milyen?

Erdekelne egy ev vagy egy fel ev.

0

Szerintetek érdemesebb lenne kint tanulni?

Belgiumban él az egyik ismerősünk a családjával, és kihívtak engem magukhoz jövő nyárra, nyaralni, és azon gondolkoztunk a szüleimmel, hogy mi lenne ha kint maradnék, és ott fejezném be a középiskolát, valamint az egyetemet is ott végezném el.
Szerintetek több lehetőségem lenne ott, mint itt?

0

Bécsbe még be lehet irtakozni a középiskolákba?

Fontos lenne! Köszi előre a választ!

0

Mi a reális esélye annak, hogy Dániában munkát találjak egyetem mellett?

Elég régen hezitálok, hogy kimenjek-e oda tanulni. Akik ott tanultok, milyen tapasztalatokkal rendelkeztek?Nyelvtudás nélkül kb. mennyi idő találni, milyen jellegű munka van? milyen fizu, hogy lehet belőle kijönni?

5

Külföldi egyetemre szeretnék menni. Ezekben az országokban ingyenes a felsőoktatás? (Ausztria, Norvégia, Svédország, Dánia) Szerintetek melyik érné meg legjobban?

Milyen árak vannak, mennyire nehéz megélni, lakást találni? Van-e lehetőség egyetem mellett dolgozni?
Hallottam több országról még, hogy eu-s diákoknak ingyenes a felsőoktatás, de ez a négy ország érdekelne igazán. Még nem döntöttem melyiknek nézek utána jobban, melyik nyelvhez keresek tanárt stb. Szüleimre ebben nem tudok hagyatkozni, mert szerintük a szomszéd város egyeteme ugyanannyit ér, mintha vmi puccos külföldiben végeznék... :D Szóval tőletek kérdezem, hogy ti melyik országot választanátok, és miért?
Esetleg személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!