Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne az Egyesült Királyság (1 db)

Hol lehetne utánanézni az Egyesült Királyság egyetemeinek? Melyikbe lenne érdemes elmenni, melyik a tekintélyesebb, melyik papírját tartják legtöbbre?

Legjobb válasz: http://europaiegyetem.linkcenter.hu http://www.bigben.hu/page05felsooktatas2.html http://brit-egyetem.lap.hu/

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem egészen erre gondoltam, inkább amolyan nem hivatalos rangsorra (BME>Gábor Dénes Mûszaki Fõiskola)
Használd a google-t
a google beírod, hogy university england és felsorakoztatja az összest, én is nem rég néztem utánna, érdekelnek engem is az ottani tanulási lehetõségek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szakmával tudok elhelyezkedni tengerpart mellett?

Az mihez tartozik aki apartmanokat mutogat és ad ki??

3

A ny-i határhoz közel, Ausztriában van olyan gazdasági képzés, ami nem tart el több évig, hanem mondjuk pár hetes?

2

Külföldi egyetemre hogyan zajlik az ájelentkezés?

Itthon elvégeztem egy évet, de nem igazán tetszik ahogyan itthon tanítanak és régi vágyam, hogy külföldön tanulhassak. Viszont nem tudom, hogy az effajta átiratkozásnak mégis mi a módja. Esetleg van valaki, akinek van tapasztalata ezen a téren?

6

Kanadában milyen a középiskola?

Utána néztem,megvan a legtöbb dolog,de ilyen apróságokat nem találtam meg:
-Reggel hánykor kezdődik?
-Jár iskolabusz a suli környékén,mint általánosban?
-Délután kb. hány órakor ér véget?
-Kell-e annyit görcsölni(úgy értem,hogy van-e olyan stresszes a sulis élet,mint itthon egy olyan gyereknek,aki tényleg mindig tanul minden jelentősre)?
Ha valaki tudja ezeket,vagy akár más infót,köszönöm a válaszát!

1

Az építészetnek lesz még jövője?

Egyébként egy lány lehet építészmérnök? És az építész mennyit keres itthon és európa más országaiban vagy amerikában ? Hol keres a legtöbbet egy építész melyik országban? És lécci ne modjátok h semmit nem keres meg éhenhal. És egyébként vannak szabadnapjai?

2

Tudnátok jó külföldi egyetemeket ajánlani?

Építészmérnöki egyetemre gondoltam ja és leginkább anglia, francia.o. spanyol.o. érdekel meg amerika és olasz.o köszönööm :)))))

3

Kanadába szeretnék egyetemre menni ott is kell zöld kártya?

Egyébként érdemes oda menni vagy nagyon drága és bárkit felvesznek?
Vagy ti melyik országot ajánlaátok?
Egyébként ausztráliába kell zöldkártya?
És kanadában jól megfizetik az építészeket?

0

Pedagógus diploma Németországban?

SZTE-re járok pedagógiára, illetve második szakom a történelem. Úgy fest, hogy családostól Németországba költözünk, amint meglesz a BA diplomám (jelenleg kisfiam mellett, levelező úton sulizok, férjem pedig kint dolgozik). Tehát, szeptembertől német órákra fogok járni (jelenleg is tanulom egyedül), és a két éves tervemben szerepel legalább a középfokú nyelvvizsga...Úgy gondoltam, hogy kint fejezem be a pedagógia mesterképzést, illetve utána Szegeden, vagy Németben elkezdeném a germanisztika alapszakot is levelező úton. Tehát, úgy gondoltam, hogy miközben csinálom a pedagógia MA-t Németben, vállalnék munkát (pl. oviban...), és ha megvan a diplomám (pedagógus és történelem tanár), illetve a germanisztika is, akkor tanárként szeretnék mindenképp elhelyezkedni. Na, de ez az én filozófiám, mert korántsem biztos, hogy így működnek a dolgok :)
A kérdéseimre olyan emberek válaszát várnám, akik valamennyire otthon vannak ebben...és tudnak kis segítséget nyújtani.
Németben elismerik-e a pedagógia BA-t + történelem minort "teljesértékűen", és tudom-e mesteren folytatni, illetve megkapom-e a tanári képesítést az MA befejeztével?
Mekkora esélyem van elhelyezkedni? Tudom, hogy természettudomány tanárból van hiány (mint mindenhol), de igazából az érdekel elsősorban, hogy ennyi tanulmány után számíthatok-e még hátrányra amiatt, hogy külföldi vagyok?
A pedagógia BA + történelem minor szakkal el tudok-e helyezkedni óvodában ideiglenesen, vagy ehhez mindenképp szükséges óvodapedagógus képzettség?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. És nem az a célom, hogy itt tudjak meg mindent, természetesen szeptembertől utána nézek a dolgoknak hivatalos formában is, de szeretnék tapasztalatokat is hallani.
Üdv

4

Ahhoz hogy kulfoldon tanulhassak, mit kell tennem? Tobbilent.

A 10.et keydenem a gimiben, de ki szeretnek koltoyni apukamhoz kulfoldre. Konkretabban Londonba. Abba kell hagynom a gimit otthon, vagy magantanulokent be kell fejeznem? Kint ugyanugy tanulnak, de ha nem vegeznem el a gimit, akkor lenne erettsegim?

1

Melyik a legjobb külföldi egyetem ha építész szeretnék lenni?

Vagy legalább azt mondja el vi hogy hova érdemes egyetemre menni külföldri építész képzésre melyik országba?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!