Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne az Egyesült (1 db)

Hol lehetne utánanézni az Egyesült Királyság egyetemeinek? Melyikbe lenne érdemes elmenni, melyik a tekintélyesebb, melyik papírját tartják legtöbbre?

Legjobb válasz: http://europaiegyetem.linkcenter.hu http://www.bigben.hu/page05felsooktatas2.html http://brit-egyetem.lap.hu/

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem egészen erre gondoltam, inkább amolyan nem hivatalos rangsorra (BME>Gábor Dénes Mûszaki Fõiskola)
Használd a google-t
a google beírod, hogy university england és felsorakoztatja az összest, én is nem rég néztem utánna, érdekelnek engem is az ottani tanulási lehetõségek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pedagógus diploma Németországban?

SZTE-re járok pedagógiára, illetve második szakom a történelem. Úgy fest, hogy családostól Németországba költözünk, amint meglesz a BA diplomám (jelenleg kisfiam mellett, levelező úton sulizok, férjem pedig kint dolgozik). Tehát, szeptembertől német órákra fogok járni (jelenleg is tanulom egyedül), és a két éves tervemben szerepel legalább a középfokú nyelvvizsga...Úgy gondoltam, hogy kint fejezem be a pedagógia mesterképzést, illetve utána Szegeden, vagy Németben elkezdeném a germanisztika alapszakot is levelező úton. Tehát, úgy gondoltam, hogy miközben csinálom a pedagógia MA-t Németben, vállalnék munkát (pl. oviban...), és ha megvan a diplomám (pedagógus és történelem tanár), illetve a germanisztika is, akkor tanárként szeretnék mindenképp elhelyezkedni. Na, de ez az én filozófiám, mert korántsem biztos, hogy így működnek a dolgok :)
A kérdéseimre olyan emberek válaszát várnám, akik valamennyire otthon vannak ebben...és tudnak kis segítséget nyújtani.
Németben elismerik-e a pedagógia BA-t + történelem minort "teljesértékűen", és tudom-e mesteren folytatni, illetve megkapom-e a tanári képesítést az MA befejeztével?
Mekkora esélyem van elhelyezkedni? Tudom, hogy természettudomány tanárból van hiány (mint mindenhol), de igazából az érdekel elsősorban, hogy ennyi tanulmány után számíthatok-e még hátrányra amiatt, hogy külföldi vagyok?
A pedagógia BA + történelem minor szakkal el tudok-e helyezkedni óvodában ideiglenesen, vagy ehhez mindenképp szükséges óvodapedagógus képzettség?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. És nem az a célom, hogy itt tudjak meg mindent, természetesen szeptembertől utána nézek a dolgoknak hivatalos formában is, de szeretnék tapasztalatokat is hallani.
Üdv

4

Ahhoz hogy kulfoldon tanulhassak, mit kell tennem? Tobbilent.

A 10.et keydenem a gimiben, de ki szeretnek koltoyni apukamhoz kulfoldre. Konkretabban Londonba. Abba kell hagynom a gimit otthon, vagy magantanulokent be kell fejeznem? Kint ugyanugy tanulnak, de ha nem vegeznem el a gimit, akkor lenne erettsegim?

1

Melyik a legjobb külföldi egyetem ha építész szeretnék lenni?

Vagy legalább azt mondja el vi hogy hova érdemes egyetemre menni külföldri építész képzésre melyik országba?

3

Németországi egyetemeket a gépészmérnökiszak hány féléves?

2

Az építész vagy az építészmérnök keres jobban?

Miben különböznek egymástól ? Melyiket érdemesebb elvégezni ha külföldön szeretnék dolgozni?

2

Oxford-ról és a Cambridge-ről mit tudtok?

Melyik nehezebb? Melyik drágább? Melyikbe könnyebb bejutni? Hogyan lehet bejutni egyáltalán valamelyikbe? Szóval mindent amit tudtok róluk. köszönöm

2

Hol éri meg jobban tanulni? Magyarországon, vagy Ausztriában? (felsőoktatás)

Főiskolára szeretnék menni, turizmus-vendéglátási szakra.
Itthon a BGF-en gondolkodtam.
Mivel itthon nincs jövője ennek a szakmának, lehetetlen belőle megélni, ezért gondolkodtam Ausztrián.
A kint lakással, munkával, anyagiakkal, nyelvtudással nem lenne gondom.
Tanulást, végzettséget, diplomát tekintve, hol ismernének el jobban, hol érné meg inkább kitanulni ezt a szakmát? Budapest, vagy Bécs? Kéne egy kis megerősítés...

3

BME közép vagy felsőfokú nyelvvizsgával felvesznek külföldi egyetemre?

Aki tudja az légyszi válaszoljon. És mely országokba lehet jelentkezni egyébként az angol nyelvizsgáról beszélek.

1

Milyen tulajdonságok, tevékenységek és háttér szükséges az UWC ösztöndíjhoz?

0

Sopronhoz viszonylag közel, Ausztriában van olyan egyetem, ahol Óvodapedagógusnak lehet tanulni?

(Burgenland, Bécs esetleg?)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!