Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne a (653 db)

A magyar cégeknél miért megy ez? Egy külföldivel szemben csak mindig keresi mi lehetne olcsóbb, mibõl lehetne még alkudni és hol lehetne a kiskapukat megtalálni.

Egy kommemntett idézve:

Legjobb válasz: Ezt még én írtam. Próbáltam rájönni a logikára itthon, hogy miért is van így, de nehéz. Talán egy ok lehet az, hogy az emberekbe itthon már teljesen berögzült, hogy a boldoguláshoz minden lehetõséget és kiskaput ki kell használni. Innentõl kezdve pedig, mivel ez ösztönös, teljesen mindegy, hogy van-e pénz vagy nincs, a viselkedésen nem változtat. A legszebb az volt, amikor adtunk konkrét árajánlatot, pontosan lebontva, hogy mi, mennyibe kerül és miért, indoklással. Az elsõ mondat az volt, hogy oké, de nem lehetne ezt valahogy 30%-al olcsóbban?

Ezt még én írtam. Próbáltam rájönni a logikára itthon, hogy miért is van így, de nehéz. Talán egy ok lehet az, hogy az emberekbe itthon már teljesen berögzült, hogy a boldoguláshoz minden lehetõséget és kiskaput ki kell használni. Innentõl kezdve pedig, mivel ez ösztönös, teljesen mindegy, hogy van-e pénz vagy nincs, a viselkedésen nem változtat. A legszebb az volt, amikor adtunk konkrét árajánlatot, pontosan lebontva, hogy mi, mennyibe kerül és miért, indoklással. Az elsõ mondat az volt, hogy oké, de nem lehetne ezt valahogy 30%-al olcsóbban?
A kérdező hozzászólása: Ja és a vicc, hogy az amerikai cégnél is volt lajtos kocsi. Csak abban százszor jobb víz volt mint amit a magyar cég hozott. És a poén, hogy azt enm ivásra hanem mosdásra lehetett használni, amihez persze volt folyékony szappan. A wc hogy volt megoldva. Egyik, ott a természet, a másik mobilwc-vel. Aztán ki lehet találni melyik melyik cégnél volt. Az ivóvíz meg az amerikainál nem lajtos kocsiból volt, hanem nagy palackozott gépbõl adta. Mint ami egy irodában van, csak kicsit nagyobb.
A kérdező hozzászólása: ma 13:55 Van egyes cégeknek hírneve. Pl ismerõsöm ahol dolgozik, magyar! cég, mint fejlesztõ haza megrendelésük nincs is. Mert azok nem is akarnak fizetni. Külföldön meg milliárdos projekteket futtatnak. Pl amit most aktiválnak az a világon a legnagyobb olyan rendszer. Persze nem csak itthon van irodájuk. De az emberekre is igaz, nem csak a cégekre. Ha a magyart és a külföldit nézed, a magyar mindenbõl alkudni próbál, a külföldi nem. A magyar a kiskaput keresi, a külföldi enm. persze lehetne leleményességnek is hívni, de nem az. itthon az ilyenre azt mondjuk, hogy cigánykodik.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ma 13:30 Dehogy nincs saját véleményem. Csak ez a válasz vetette fel benne a kérdést. Pl az alkalmazottakkal is cigányabbul bánnak. Én régebben dolgoztam még után nyáron mezõgazdasági munkában. ugyanazon a nyáron dolgoztam magyar és egy amerikai cégnél ugyanott. Ég és föld volt a különbség. Mind a két munka kukoricásban történt, persze a feladat más volt, más kellet velük csinálni, de a munkakörnyezet ugyanaz. A magyar: Mivel törvény kötelezi melegben biztosítania kell vizet. Na ezt õk meg is tették. Egy öreg lajtos kocsi, amiben ihatatlan víz volt. Konkrétan zöld volt a színe. Na õk ezt letudták, van víz, az hogy nem iszol belõle mert nem akarsz megbetegedni már a te bajod. Az órabér természetesen a minimális volt. Itt a munkavégzésben semmi szervezés nem volt. Volt egy öreg faszi és õ mondta ki hol kezdjen dolgozni, de úgy hogy ajj ne keljen neki sétálnia meg kellet várni a csapatoknak egymást ás így volt, hogy negyed óra semmittevés volt a napon. Az amerikai cég aminek itt volt területe: Kezdjük a vízzel. NAp elején akinél nem volt palack adtak neki egy ásványvizet bontatlanul. Majd ha kifogy mehetett utánatölteni a jó minõségû nem undorító vízzel. HA kellet szünetben berakhattad a fagyasztóládába lehûteni. A táskákat enm magunkkal kellet hordani hanem erre volt egy külön tároló minden csapatnak. A szünet se úgy volt min t a magyarnál, hogy most megállunk és ki a napra leülni a földre azt egyél. Hanem visszamentünk a központi sátorhoz ott sörpadok, stb. Biztonsági kiírások. A védõ felszerelés használata kötelezõ volt. (a magyarnál el se várták hogy akár magaddal hozz) Õk adták a sapkát ami a napsütés ellen volt kitalálva, úgy volt kialakítva, õk adták a védõ szemüveget, mely a nap ellen is véd. Adnak rovarriasztót, naptejet. És fokozottan elmondták, hogy használni kell. Az emberek akik voltak sokkal kedvesebbek voltak. Ezen felül a melegebb napokon adtak izotóniás italokat. Már ezek miatt is megéri ezt választani, persze akkor egy diáknak az is jó volt, hogy 20%-al magasabb volt a bérezés mint máshol. A szervezés emg kidolgozott volt. Nem együtt haladtak csapatok, hanem (mivel egy jól kialakított terület volt, területekre szépen szétbontva) megadva hogy kinek melyik területet kell végigvinnie. Szünetekben pedig ellenõrizték, hogy mi az ami kész van a többieknél, ha a végére valaki rosszul állt azoknak besegítettek és nem várták hogy végezzenek. Azért vannak ám különbségek.
Nem. Van sok cég, ahol rosszul végzik a munkát, igen, de vannak ahol jól. Mi jól végezzük, ezért is van elég sok ügyfelünk.
Magyarul azt mondod, hogy a külföldi, európai cégek szar munkát végeznek?
Mert talán jól végezzük a munkánkat. Tudod, van ahol az is számít.
És minek jönnek ide, ha ti európai áron dolgoztok, nem úgy mint a csúnya magyarok?
Nem véletlenül van kevesebb magyar ügyfelünk itthon, Magyarországon, mint ahány külföldi...
Jaj hagyjuk már ezt a kajlit:D Annyira látszik, h neked is önálló véleményed nincs, nem véletlen másolod be másét. Egyébként én meg pont az, h nagyon nem látok különbséget. Másrészt, ha támadva van a külföldi multi akkor azzal jöttök, h mert elsõ a profit. Hát tessék, ezek szerint náluk is elsõ a profit. Csak nem visszanyalt a fagyi? Az elsõ válaszolónak meg szintén csak a szokásosat tudom mondani: Ha nem tetszik nem kell csinálni, mindenkivel annyit lehet, amennyit hagy;)
Még egy kis adalék, ami szintén a magyar megbízókra jellemzõ, hogy bármikor amikor kedvük támad kérdeznek/írnak és azonnal várják a választ. Nem gáz, hogy hajnali 2 van, vagy esetleg szombat vagy vasárnap. Ha nem válaszol az ember nekik pár órán belül, akkor jön a leszólás. Ha meg persze tõlük kérdez az ember valami fontosat, akkor 2-3 nap "átfutási idõ" biztosan van. Még akkor is ez van, ha emiatt áll a munka, de persze ez a 2-3 napot õk ledolgozottnak tekintik. Plusz elõszeretettel szólnak az üzemeltetéssel kapcsolatos dologért is, amit mi nem vállaltunk, de ez nekik evidens, hogy az is a mi dolgunk.
A kérdező hozzászólása: Amit kifelejtettem, hogy az amerikai cégnél még heti 2-3X gyümölcsöt is hoztak az alkalmazottaknak.

Budapest 12. ker közelében hol van a legolcsóbb uszoda, konditerem, és hol lehet futni ahol nem kavics van? és hol lehetne a közelben zumbázni vagy tornázni?

Diák vagyok és bár már egy idöt eltölöttem pesten nemigen találtam számomra elfogadható árú helyet. Nagyon nagy szükségem van a mozgásra mind pszichés mind fizikai okokból. köszönöm

Legjobb válasz: Ki tudsz menni futni a TF pályára a Csörsz utcában. Elvileg fizetni kell érte, de nem nagyon nézik hogy ki megy be.

Ki tudsz menni futni a TF pályára a Csörsz utcában. Elvileg fizetni kell érte, de nem nagyon nézik hogy ki megy be.
ha az olcsóságot nézzük, akkor a csaba utcai uszoda tuti hogy a legolcsóbb, bár nem a legjobb. a tf-re pedig tényleg be tudsz menni futni, ha valaki megállítana a kapunál, mondd h tf-es vagy, de egyébként csak sétálj be nagyon céltudatosan :)
konditeremnek a mirror fitness-t ajánlom, diákoknak elég ócsó. csak pöttyet kicsi.
Bárhol
hol laksz? korod?
Irj
Én is érdeklõdõ vok!
én is
ez engem is érdekel
engem is nagyon izgat a téma :)


Hol lehetne a neten megvenni 1-7 az összes Szent Johanna Gimi kötete?

Nem baj ha használt! Csak 1-7 az összes kötetet szeretném megvásárolni! Ha valaki tudja hogy hol lehetne az lécci írjon vag linkeljen oldalt!Köszi

Legjobb válasz: Privátban.

Privátban.

Imádok rajzolni, és érdekelne hogy hogy hol lehetne a jövőben ezt tovább fojtatnom. Tovább tanulni vagy csak valami hely ahol kezdhetek vele valamit?

Legjobb válasz: Vannak grafikus,mozgó- és animációkészítõ képzések..szerintem ilyeneket simán megpróbálhatnál

Vannak grafikus, mozgó- és animációkészítõ képzések..szerintem ilyeneket simán megpróbálhatnál

Hol lehetne a Blue Drop anime részeit megnézni vagy letölteni?

Mielőtt valaki leszólna,a Google-ba már beírtam,de ott nem találom.

Legjobb válasz: ***** talán * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** talán* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ok.megpróbálom onnan leszedni.Am kösz a választ!
A kérdező hozzászólása: hát...sajna itt nem lehet:(. végûl is én nem tudom hogy lehetni :(

Rubik kocka szerintetek jó ajándék? Hol lehetne a neten rendelni?

Arra gondoltam karácsonyra ez jó lenne, olyan nem korhoz kötött dolog. De nem tudom hol tudnék rendelni a neten.

Legjobb válasz: Én örülnék neki, nekem sosem volt. :/ Amúgy nem tudom, írd be keresõbe hogy rubik kocka webshop, vagy valami ilyesmit.

Én örülnék neki, nekem sosem volt. :/ Amúgy nem tudom, írd be keresõbe hogy rubik kocka webshop, vagy valami ilyesmit.
Szerintem az egyik legjobb ajándék. =] http://www.google.hu/search?client=opera&rls=hu&q=rubik+kock..
A kérdező hozzászólása: Akkor ez lesz :) Köszi a linkeket :)
reflexshop.hu
Bármelyik játékboltba bemész találhatsz valamilyen Rubik játékot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!