Találatok a következő kifejezésre: Hol lehetne éves lányokkal ismerkedni (9 db)

Hol lehetne 18-22 éves lányokkal ismerkedni (a neten kívül!)?

Mi jön be egyáltalán ennek a korosztálynak? Nagy hátrány ha valaki nem jár discoba?

Legjobb válasz: Én ugyan 24 vagyok, de nálam kifejezetten pozitív dolog ha egy srác nem jár discoba. Nyáron fesztiválok, koncertek, vagy nyaraláskor jól lehet ismerkedni.

Én ugyan 24 vagyok, de nálam kifejezetten pozitív dolog ha egy srác nem jár discoba. Nyáron fesztiválok, koncertek, vagy nyaraláskor jól lehet ismerkedni.
Szia! A 22 éves lánnyal értek egyet. 21 éves vagyok, és tényleg ilyen pasikat keresünk, aki "szórakoztató" és akármirõl lehet vele beszélgetni, kedves, megbízható, és nem partyállat, aki buliból buliba megy a héten (nekem volt ilyen, és vége lett). Hol? Könyvtárat én is hallottam - akkor menj oda lányhoz, amikor mondjuk könyvet keres, nem éppen tanul, vagy magol. Egyetemi rendezvények, most szünetelnek, de õsztõl lesznek gólyáknak rendezvények, oda jelentkezz segítõnek, nekünk õsztõl mentorprogram lesz, én arra jelentkeztem mentornak. Lesznek egyetemi körök, klubok õsztõl stb. Nyáron marad a strand, kávézók, parkok. vagy ha ajánlhatok valamit ELTÉ-n lesz 26-án azt hiszem egész napos strand-party. Én mennék, csak akkor már dolgozom. http://ppkhok.elte.hu/kozelet/2008/06/12/elte-beach/ Ennyi tippem van ;)
Uez a problémám nekem is :( 22 éves lány vagyok (4 napja 22 :) ), szintén egyetemista, és mivel nem szeretek bulizni, igen csak szûkre szabottak a lehetõségek az ismerkedésre... Igaz, nálunk vannak fiúk az egyetemen (BTK-ra járok), de magyar szakon pl. meglehetõsen kevesen vannak és sokan közülük már foglaltak... De hogy vmi ötletet is adjak: sokan esküsznek a könyvtárakra (pl. a Szabó Ervin nagyon jó!), az egyetemi rendezvényekre - ahova ugye más egyetemekrõl is jöhet bárki -, illetve az egyetemek körüli teázókra, stb., ahova rengeteg lány jár - és nem feltétlenül fiúkkal mennek. Nem tudom, általában a lányoknak mi jön be, de magyar szakon azt tapasztalom, hogy a konzervatív(abb), megbízható fiúkat keresik/keressük. Legyen intelligens, humoros, és ne aludjon meg a szájában a tej :) ... Szóval, nem egy hátrány, ha "szórakoztató vagy", (majdnem) bármilyen témához hozzá tudsz szólni és szeretsz kimozdulni otthoról... - nem bulizni, hanem kirándulni járni, múzeumba, ilyesmi. ... Elsõ körben ennyi jutott eszembe :) Talán több a semminél :)
Mozdulj ki a geped elol.A lanyok szeretnek szorakozni, bulizni....nezz korbe...a bulikon mindig tobb a lany...ok nem ulnek egesz napa gep elott. Ugyhogy irany a szabad, akar a strand...ahol csk jol esik.... ...de azt ne felejtsd h nem szeretik a bunko nyomulast... Udv:1 csajszi
Hát, figyelj, és is 21 éve egyetemista srác vagyok, és is olyan karon, ahol alig van csaj. Mi a megoldás? egyetemi klubbok, rendezvények. Pl. BME-napok, BME vegyész koli, vagy a csajos helyek klubjai. Pl. a SOTE-nek van a Rezsõ klub, sajna csak a szemeszterek alatt van nyitva, de ott világbajnok csajok vannak mindig, és még aranyosak is. Sõt, az disconak sem mondható, mert nem tücc-tücc zenét nyomnak. Na meg persze a fesztiválok, ki nem hagynám az EFOTT-ot sem, semmi pénzért :) Szét kell nézni a sulid körül ;)
Az utcán :)
Csak nem villamosmernoki vagy informatikai szakra jarsz? :D Ott el tudom kepzelni, hogy 0-hoz tart a lanyok szama. Ha vannak mas, kevesbe ferfi-centrikus szakra jaro haverjaid, akkor csinalj veluk programokat, jarj be koleszokba, egyetem utan menjetek el ide-oda. Az o ismeroseik kozott biztos lesz par egyedulallo lany. S mivel Nalad gondolom szamit az intelligencia is, itt valoban "ertelmisegi" lanyokkal tudsz megismerkedni. A BME-n egyebkent csomo fakultativ kozossegepito programot is szerveznek. A kevesbe bulizos tipusoknak peldaul rendszeresen szerveznek turakat a hegyekbe. Tok jo ismerkedesi lehetoseg!!!
jaj kedves kerítõ nagyon aranyos vagy:) mondjuk én nem u.az a lány vok, aki a 17.29-eset írta... meg én pesten tanulok, õ meg úgy vettem ki, h kisebb városban... és nekem be is va nkapcsolva a privátom:DD :) )... ? ? ? :)
Na, akkor reméljük, hogy a kolléga ír valakinek, én a helyében nem hagynám ki... :) a kerítõ voltam xD
Nem kell sirni. Nalunk 440-bol kb 15 a lany. Es senkinek sem kopog a szeme.
Én vagyok a kerítõ. Te lány, kapcsold már be légyszi a privátot, hogy a kolléga tudjon neked írni, ne hagyjátok már ki eymást, ha ennyire nehezen találtok párt, most meg itt egy ilyen ziccer :) Szorítok nektek ;) xD
"de tényleg mit csináljon az, aki "értelmes" pasikkal akar ismerkedni, d e az évfolyamán a 160emberbõl 6 fiú van :((( nem vicc! :((" Nálam ugyanez van, csak fordítva. De ez felvet egy kérdést: Hova van írva, hogy az évfolyamodból kell ismerkedni? Sõt, ez még rosszabbul is elsülhet, mint egy külsõs dolog, mert ha: megismerkedsz, összejössz egy évfolyamtársaddal. Nagyon jól elvagytok, minden. Aztán egyszercsak vége, neked nagyon hiányzik, de el szeretnéd felejteni. Na, erre rájön az, hogy minden nap látod, minden nap találkoztok, akarva-akaratlanul is... Szerinted? Minden egyetem környéke, meg a nagyvárosok tele vannak jobbnál jobb helyekkel. Csak az nem tud csajozni/pasizni aki nem akar. Ha nem disco, akkor teaház, park, villamos, stb... Járjatok már nyitott szemmel.. ;)
de tényleg mit csináljon az, aki "értelmes" pasikkal akar ismerkedni, d e az évfolyamán a 160emberbõl 6 fiú van :((( nem vicc! :((
halihó! ELTE-s vok, s nem tom, h kinek mond vmit, h Kandósok vagyunk mi fasza gyeekek, s kiabáljuk, h czi-czi-Bárczi! :) ) vagyis van olyan, ahol a gólyatábor, gólyabál együtt van...nagy élmény:) :P:P nem lehet kihagyni...s szerintem ha vki nagyon akar, akkor el mehet felsõbbévesként is majd...jó tudom soká lesz még...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 17:29es lány: örömmel jelzek ha lesz vki! Utolsó kerítõ: írnék én szívesen privátot, de ne mindenkinél van beállítva, úgy mint nálad!:) :p
Na, kolléga, ha a 17:29-esnek nem írsz privátot, akkor meg is érdemled a sorsod.... xD
Én egy 20 éves lány vagyok.. és közgázra járok..a sulink 70%a lány..ami borzasztó:) A fiúk válogathatnak..és meg is teszik:( és általában "partyállatok" (csak h egy elõttem szólót idézzek:) és ez nem feltétlenül jön be mindenkinek!Nekem pl egyáltalán nem. Fõleg, h általában egy éjszakára akarnak felcsípni..én meg nem vagyok az a fajta lány.. LeJárok a fõsulis kocsmába meccset nézni:) kéváházba, könyvtárba.. eljárok szakestekre.. ha bulizás, akk mondjuk [email protected]:) Szóval ezzel csak azt akartam mondani, h én épp az ellenkezõ gödörben vagyok..és én sem találok párt:( Ráadásul egy kisebb városban, ahol a fõsulisokon kívül mással nem igazán lehet találkozni:/ De hajrá! És ha megoldást találtál akk jelezd lécci:)
az elte-beaches hozzászóló vagyok: Hát úgy látszik, jobban kellene szorgalmazni az elte-bme összeruccanásokat, mert egyre több embertõl hallom ezt.
A kérdező hozzászólása: Villamosmérnök, talált süllyedt-pedig akárhova mehettem volna, már ezerszer megbántam, mostmár mind1.Mindenféle mérnök haverom is van, egy részük "partyállat", de én nem látom értelmét a heti 3-4 beb*szásnak. Nyáron a strand sztem is jó, volt már ott sikerélményem.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy kimozdulnék otthonról, de ha nincs kivel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Könyvtárat már mondták nekem is, régen sokat jártam, de az egyetemen teljesen leszoktam róla. Oda általában tanulni mennek az emberek, nem lenne bunkóság ott zavarni õket? Utolsó válaszoló: Jártam én be eleget a suliba, minden órára, lehet h az volt a baj
iskolába kell járni
hûû.. rég jártam itt (a 17.29-es vagyok:) beállítottam a pivátot!:)

Hol lehetne 16 éves lányokkal ismerkedni?

Legjobb válasz: az iskolában

az iskolában
hát a legkönyebben ott
15 túl fiatal?
A kérdező hozzászólása: nem :)
Hát pl itt :) Amúgy az iskolának mindjárt vége... vagyis nekem már nincs :D

Hol lehetne 15-16 éves lányokkal ismerkedni?

15/F

Legjobb válasz: Középiskolákban

Középiskolákban
Gyerekmegörzõbe pici fiam!
Diszkókban
normálissal? sehol!
akár hol de normálissal sehol az a faj már kiöregedett ebbõl 5-10 éve :D
Bordélyházakban.
Nekem írhatsz! :)
Iskola.
A Föld nevû bolygón.
facebook, pláza, counter strike, ask
a 14 már nem jó?:/ :D
mindenhol:)
aha.. 16/f vagy.. peeersze :) pedomaci akcióba lendült :) Amúgy itt is lehet GYK-n is.
ha mar megkellett kerdezned, van egy rossz hirem szamodra..
itt is, meg facebook, meg plázák, meg vonat, busz, villamos.. meg kb mindenhol:) )
Kedves utolsó...akkor neked sincs valami sok tapasztalatod, ha ezt így látod.
állítólagon a hangsúly.
már ne haragudj, de egy 14-16 éves kislány és egy 19-20-21 éves fiatal nõ neked egy lapra kerül?? de most komolyan mindegy hogy kislány vagy már fiatal felnõtt?? te beteg vagy!
nem beteg, igénytelen, mert a kertitörpe hátrányos helyzetû
Ha válogatunk akkor az a baj, ha meg nem, akkor az a baj.... Megjegyzem egy 16 és egy 21 éves csaj között egyetlen különbség van az érettségi megléte, agyilag tök egyformák.
Hány éves vagy kérdezõ?
Akinek szeretet kell, nem akad le a külsõségeken! : ) Majd ha megérdemled, és eljön az ideje, találsz valakit, addig meg ülj meg a golyóidon.
Alacsony (159 cm) vagyok és normális, a két megadott korhatár között helyezkedek el, vékonynak nem lehet nevezni, de (már) kimondottan dagadtnak sem, maradjunk a teltnél. Alapjáraton emberi hangnemet ütök meg az ismerõseimmel beszélvén, mindazonáltal hajlamos vagyok ironikusan, kissé gúnyolódva megnyilvánulni hülye kérdések esetén, ezalapján döntsd el te magad, mennyire tartasz kedvesnek. Egyébként ismerek pár hozzám hasonlót, csak minket nem akartok észrevenni TI, FIÚK (ha már mindenáron generalizálni akarunk).
1) a 165 az nem magas, de még csak nem is átlagos, hanem KICSI! 2) egy dolog hogy mit mondanak a lányok, egy egészen más hogy mit gondolnak! Ha helyesnek mondanak akkor vajon miért nem járnak veled? Na ezen gondolkozzál inkább el!
Sajna én is alacsony vagyok.163 cm és 18 éves. Nekem is írhatok csajok :P
üzii :)
A kérdező hozzászólása: ma 15:30 akkor is biztos, nem sok lány van, aki elfogad a magasságom miatt, mert volt bizony már olyan lány, akinek addig én voltam a tökély pasi, amíg meg nem tudtam, hogy milyen alacsony vagyok
Ma voltam ügyintézni meg boltban és két nagyon alacsony pasit is láttam barátnõvel, mindannyian 160 körül lehettek. Már direkt figyelem az ilyesmit emiatt az oldal miatt és kezdek mindenkire úgy nézni, mintha õ tenne fel itt kérdést és megnézem, hogy van e rajta valami, ami miatt biztosan nem járnék vele, az eredmény az, hogy általában nincs.
A kérdező hozzászólása: ma 14:38 amíg nem siránkoztam addig sem kellettem nektek Lányok!! nem is szoktam siránkozni mások elõtt, de itt legalább kiadhatom azt a sok évnyi magányt, ami már kezd egyre nehezebben elviselhetõ lenni
08:58 vagyok és lány Szerintem nagyobb probléma is van a magasságnál, pl. a mikropénisz vagy elég, ha egyszerûen a csajok 99%-ához kicsi a p*csöd és átlagos a külsõd. Akkor a nehezen felszedett lányok nagyrésze el fog hagyni az apró micsodád miatt. Nézzél már körül, naponta 20-an szenvednek itt valami miatt, nem csak neked nem jön össze egy lány, mert nem csak az alacsony kertitörpe nem kell nekik/nekünk, hanem egyetlen vinnyogó, önsajnáltató problémás eset sem. Felõlem nézhetsz ki istenkirályul, ha közben sírsz, nem fogsz kelleni. Egy magabiztos törpével viszont járnék.
ne általánosíts.lehet lány vagyok, de eddig 2 emberrel feküdtem le, és abból az egyik a võlegényem... 08.32es vagyok
A kérdező hozzászólása: ma 08:58 ne sértegess! attól, hogy egy te egy hatalmas dagadt állattá nõttél meg nem kell lenézni az alacsonyabbat ja persze neked könnyû dolgod van, hisz csak felmutatod az izmaidat vagy a bunkóságodat és máris teszik szét a lábukat a nõk
A kérdező hozzászólása: ma 10:12 az elsõ felével egyetértek a második már általánosítás, tudok én olyan 15 éves lányról is, aki értelmesebb, mint némelyik 19 éves... ... és ez fordítva is érvényes
A kérdező hozzászólása: ma 08:32 nem vagyok beteg, csak szeretetre vágyom és a lányok beszélnek a legkönnyebben, akik minden héten mással fekszenek le bulihelyeken... egy lánynak könnyû dolga van, ha párt keres, ellenben nekünk fiúknak ha nem vagyunk magasak, akkor bizony várhatunk a csodára, mert a kutyának sem kellünk
Szerintem küldj képet itt pár lánynak, õk nem fognak neked hazudni mint a személyes ismerõseid. Gyanús, hogy csak állítólag vagy jóképû..
rosszlanyok.hu ott tuti sikered lesz!
A kérdező hozzászólása: ma 02:59 úgy értem, hogy én nem hiszem el, de lányok már írták nekem többen is
Helloo ittvagyok:D

Hol lehetne ismerkedni 16 éves lányokkal?

Legjobb válasz: az a baj, hogy csak azokkal lehet szinte

az a baj, hogy csak azokkal lehet szinte
Van valami LivingRoom vagy valami ilyesmi nevû szórakozó hely.Elképesztõen sok 16-17 éves lány jár oda.
Szerintem állj ki egy gimi elé, és a nagy számok törvénye alapján: garantált a siker.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Az osztálytársaim a Living Roomba járnak (17), de én még nem vettem rá magam :D 16/L

A honfoglaló chaten kívül milyen más oldalak vannak, hol sok 12-14 éves lánnyal lehetne ismerkedni?

Legjobb válasz: "Sajnos még nem érkezett válasz." meg is értem xDDD

"Sajnos még nem érkezett válasz." meg is értem xDDD
http://mesetv.hu/chat720/ régebben én is itt chateltem.:)
Komoly kapcsolatra?Sehol
pont 3 kérdéssel lejjebb fiam. am ismerõsök /havercsajok mindig jó prédák értelmes kapcsolatra.
Ha van kedved írhatsz privit. 15L
bárhooool fõleg itt ^^
ha van kedved írj üzit :) 17/L
neten vannak weboldalak.pl.:tinirandi.hu 14/l
2! Jó lenne...
itt nem.
ismerõseid között, neten
Fáni te vagy az?
akár itt is :) 15, 5L
facebookon
Az iskolában, sportpályán, vagy a hasonló korosztálynak megfelelõ helyeken. Ha fiatal Vagy Te is, akkor ezeket úgyis tudod, ha pedig csak pedofilkodni szeretnél, akkor a nagy része úgyis elhajt!
Bocs elõzõ én fiú iskolába járok és hát nem gondolom hogy itt lehetne ismerkedni:)
Jogos, átérzem a helyzeted! :) Mindig ott vannak még akkor a helyi vidéki diszkók péntekjei. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!