Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet zenekaros posztert venni (1 db)

Hol lehet nem zenekaros posztert venni a falra dísznek?

Legjobb válasz: Papír-írószer boltokban biztosan, de lehet, hogy lakberendezési boltokban is, és a nagy hipermarketekben is.

Papír-írószer boltokban biztosan, de lehet, hogy lakberendezési boltokban is, és a nagy hipermarketekben is.
Ha jól emlékszem, akkor az OBI-ban láttam. De biztosan van más nagyobb ilyen típusú áruházban is.
Nalunk (Baja) az egyik iroszerben tuti van. Ha nalunk van, akkor mas telepuleseken is biztos van.
A Deák téren, a Poszterházban.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beépíthető-, árban középkategórás elektromos főzőlapot, sütőt, hatásos páraelszívót, mosogatógépet- ( ez utóbbi 45 cm) mit ajánlanátok? Mit ne?

Nincs szükségem extra funkciókra, ami sohasem használnék.
Ami fontos: korrekt szervízhálózat,jó garanciális jellemzők,INOX kivitel, könnyű kezelhetőség
Elektroluxot nézegettem.
AEG? Más?
Köszönöm a válaszokat!

1

Hol lehet 90x200x12-es matrachuzatot kapni?

0

Mennyire jó a mágneses szunyogháló, amit ajtóra lehet felszerelni?

A teraszajtóra szeretném feltenni, de lehet rendesen használni? nem zavar a ki-be járásban? Macska ki tud szökni?
Előre is köszi a válaszokat azoktól, akik használják.

0

Konyhabútornak mi a jobb, a tömörfa vagy a préselt fa?

1

Google képeket általában lehet nagyobb falikép méretűre nagyítani? Pixeles lesz, vagy nem?

Tehát:
Szeretnék kb 90 X 60 cm-es modern faliképeket készíteni.Ehhez gondoltam a google képekből bármit,ami tetszik.De nem tudom,hogy ekkorára nagyítani lehet e úgy,hogy jó minőségű maradjon,illetve kinyomtatni.
(Keretezést,meg üvegezést én megcsinálnám.)
A képnek van e valami olyan adata,amiből meg lehet állapítani ezt,illetve Budapesten tud e Valaki ilyen nyomtatós helyet?

6

Hogyan tudom a szobámat rockosabbá tenni?

Szóval kezdjük ott, sárga a fal, zöld szekrénysor. (Ez így eleve nem tetszik, de a szüleim nem hajlandóak ezt lecserélni, mert a dédnagymamámtól kapott pénzből vették a szüleim elég régen és sokat jelent számukra.) Ahogy belépünk a szobába szemben 2 ablak, középen konvektor, és jobb oldalt az íróasztalom. Bal oldalt az ágyam, és a bal falon még van egy ablak. A konvektor fölött és a bal oldali ablak mellett vannak rockposzterek, és a szekrény üveges részén is (de ott csak nyomtatott képek). Az ajtó mellett egy fotel jobbra, mellette egy műanyag kisasztal (lomok tárolására..), és jobb oldalon a kiságyam (szintén lomok tárolására). Ez így egyáltalán nem tükrözi a személyiségemet.. Szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogyan tehetném egyedibbé a szobámat, hogy nekem is tetsszen.
Arra gondoltam, hogy lecserélem a sötétítőket és esetleg a függönyt is. (Most egy világosabb bordó színű virágmintás sötétítőm van..) És sajnos az egész házban itt van szekrénysor, tehát az egész család ruhája az én szobámban van. Meg minden porcelán meg dísztányérok a szekrényen és az üveges részben. De oda inkább tenném a cuccaimat, mert hogy én meg nem férek el az asztalom fiókjában... Azt mondták a szüleim, veszünk egy szekrénysort tesóm szobájába is, de az nagyon messze van még, addig meg nem igazán bírom elviselni hogy mindenki ide jár be. (Mert 1-2 éve ez az én szobám, azelőtt vendégszoba volt, csak meguntam hogy a tesómmal kellett egy szobában lennem, így fogtam az asztalomat és átköltöztem ide.)
Köszönöm szépen előre is.

8

A kikából lehet online rendelni?

1

Napelemes billegő virágot hol lehet vásárolni?

Erre a virágra gondolok: Melyik boltokban kapható? Esetleg Miskolcon tudtok olyan helyet, ahol lehet ilyet vásárolni?

3

Decoupagehoz nagy méretű papírt hol lehet rendelni? Van ötletetek?

http://creamania.hu/otletek/2011/oktober/otletek_oktober.html Ilyesmit szeretnék, ill. szekrényre is szeretnék, de sajnos sehol nem találok ilyen fajta papírt, és olyat se amelyik nagyobb méretű lenne.

1

Mit lehet tenni a "felpúposodott" szőnyeggel, és mitől púposodik ennyire?

A szobámban több helyen púposodott a szőnyeg, de víz nem érte, meg semmi, szóval nem tudom, hogy miért. Mit lehet ezzel csinálni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!