Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet vicces (24 db)

Hol lehet vicces /mintás/ cicagatyákat venni?

Egy barátnőmnek szeretnék venni cicagatyát. Nagyon jól áll rajta és láttam egész jókat fogalmam nincs hogy hol lehetne venni...

Legjobb válasz: Szerintem nézz körül a New Yorker-be, ott szoktak lenni. :)

Szerintem nézz körül a New Yorker-be, ott szoktak lenni. :)
new yorker, cosmos city :)

Szerintetek létezik olyan pasi, akisàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben? Hol lehet velük talàlkozni/ismerkedni!

Ja és kb 18-20 éves.;-)

Legjobb válasz: Én például kétszeresen is ilyen vagyok! Sármos, helyes, kedves, vicces, és kétszer is 20... :-D Sõt, már két és félszer is... :-( Pedro

Én például kétszeresen is ilyen vagyok! Sármos, helyes, kedves, vicces, és kétszer is 20... :-D Sõt, már két és félszer is... :-( Pedro
létezik, a párom, de Õ még családcentrikus, bátor, magabiztos, talpraesett, optimista, olykor komoly, segítõkész, megbízható, szereti a gyerekeket és hatalmas szíve van ♥ de Õt nem adom senkinek 19/L
Ha nem nézzük , hogy kedves és hûséges, úgy már elég sokat találni ! :D
Elsõ: a kérdezõ se nézi, szal ok :D
A kérdező hozzászólása: 20:47es vàlaszolò!!Hàny éves vagy??:-) Egyébként még én sem vagyok 18, csak majdnem:-P
A párom ! A legtökéletesebb számomra és a legmázlistábbnak érzem magam, és mások is külsõ szemmel megvesznek érte :) ÉS elképesztõen okos :) Persze ha egy ilyen pasit akarsz neked is rendelkezned kell hasonló tulajdonságokkal :) És munkahelyen ismerkedtünk meg :)
Létezik, de az ilyeneknek már mind van pasijuk. Muhahah, ez egy szakállas vicc, de nem bírtam kihagyni.
A kérdező hozzászólása: A hasonló tulajdonságok megvannak nekem is.;-)
van eszem, vicces vagyok, sármos az nem biztos...kedves..és még sportoltam isxDja, ésmár helyesnek is mondtak már:P
Nálam már megbuktál. Ha hasonlóan sármos vagy, izmos és helyes akkor kár de mi nem passzolunk össze. Kicsi, ronda és nagyon büdös is vagyok. Ha mind ez kicsit is felizgatott ne habozz írj nekem ímélt, csókolj meg és lehet megszépülök a sármodtól ;)
Tudod, ebben az az érdekes, hogy a nõknél a szerelem a választóvonal. Ha belezúgsz egy fickóba, akkor az okos, sármos, izmos, kedves és k*rvára tökéletes (ahogy olvasod is, mindenkinek csak a párja ilyen), a valóságtól totál függetlenül. Amíg nem, addig nem. Tökéletes emberek nincsenek, csak a rózsaszín felhõk homályosítják el a szerelmesek látását. A nagy felismerésekbõl aztán jönnek a nagyon véres veszekedések/szakítások. Amúgy simán léteznek olyan srácok, akikre ezt valamennyire mind rá lehet húzni, számodra - és más lányoknak - mégsem lesznek érdekesek, állnak csaj nélkül, és nem értik, mi van. Ezen kívül sok olyan csaj, aki éppen elmondja, hogy az õ fickója definiatív értékkel bír a tökéletes férfira nézve, mindeközben egy buta, pózer nyálgéppel jár, akit, ha megismersz, csak pislogsz, hogy ennek õ miért örül. Teljesen hülyeség álomképeket kergetni, ismerkedj emberekkel, és az embert keresd, ne a tökéletességet; a szõke herceg is csak csajozni használná a fehér lovát...
Létezik, mert kb ilyen vagyok én is. Sármos (ezt sokan mondták már, de én átlagosnak tartom magam külsõre), kedves, hûséges, vicces és sportos is vagyok, 3 évig karatéztam. Ha az okos azt értetted, hogy olvasott és mûvelt, akkor az is jellemzõ rám. Csak két bökkenõ van: 180 cm magas vagyok ( nem tudom, hogy mennyire lehet magas nálad a pasi) és 22 éves vagyok.
22 Vagyok sportos, (kicsit már inkább a kigyurtabb kategória/mondják/) Empatikus, Hüséges, életvidám, tarsosági lény, nagyon tudok szeretni, és lass csodát mégis egyedül vagyok. :p
Hát ez mostmár egyre jobban hasonlít egy társkeresõ rovatra :-D Azért majd szóljatok, ha valakinek összejött, meg kellene ünnepelni! És az esküvõre is elvárjuk ám a meghívót! Pedro
barátom ilyen: sármos, helyes (ahhh...!), kedves (néha nekem kínos, milyen jó dolgom van), sportos (mellizmok! ;)), hûséges és jó a humorérzéke. ja, és ami a legfontosabb: õrülten tud szeretni!
Álmodban...
és 19/F elõzõ vagyok:)
Milyen magas legyen?
de létezik, persze , csak bunkó, olyan értelemben, hogy buta, tényleg. legtöbb spotoló szerintem ilyen : sàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hûséges és vicces egyben az a baj, hogy hiába néz ki jól, meg minden, ha üres a buksi...az ilyeneket csak nézni jó. Allergiás vagyok az ilyenekre...
A kérdező hozzászólása: Nàlam igenis nagyon fontos egy fiùban, hogy kedves és hûséges legyen.;-)Nyilvàn nagyon örülnék, ha mellette még okos is lenne.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsò!Hol ismerkedtél meg vele?
A kérdező hozzászólása: Szàmomra a magassàg nem olyan fontos, max annyi, hogy egy kicsivel legyen magasabb nàlam legalàbb.Èn 168cm vagyok.:-)
Nincs sehol se ilyen...
én azvok de még nemvok 18 :D
A WOW-ban
Hol lehet velük találkozni? A lányregényekben. Na meg mondhatnám, hogy itt vagyok én, de engem az oroszlán is csak sírva enne meg, sportos se vagyok, akisármos se (meg sármos se), kedves... hááát... mikor milyen kedvem van. Na és már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szóval abszolút nem vagyok ideális jelölt, de azért örülök, hogy mindezeket leírhattam ide, köszönöm szépen a lehetõséget. :)
Hát én megközelítõleg ilyen vagyok, a sármos kicsit necces, de a többi az megvan:D
Nem küldök nevjegyet


Hol lehet venni szurkolói eszközöket, pl. zászlót, vicces sapkát, kereplőt, dudát, stb.?

Legjobb válasz: Nálunk Veszprémben az MKB kézilabda csapat játszik, és az õ szurkolói dolgait a csarnokukban/arénájukban lehet megvenni szurkolói shoppban. Szerintem máshol is így van..

Nálunk Veszprémben az MKB kézilabda csapat játszik, és az õ szurkolói dolgait a csarnokukban/arénájukban lehet megvenni szurkolói shoppban. Szerintem máshol is így van..
Debrecenben a Hal közben MODS STORE nevû bolt, a "lelátói viseletek boltja".
szurkolói boltokban, sportboltokban, neten

Hol lehet ingyen ilyen vicces képeslapot csinálni?

Láttam valahol egy vicces e-cardos arcbehelyettesítő elküldhető videót.
És? A hangolókulcs azért van, hogy tekergessék.
Vigyázz arra, hogy ha rendelsz, be kell írni megjegyzésbe, milyen színû kell.
A kérdező hozzászólása: ez az!köszönöm!:)
http://www.ebay.co.uk/itm/SET-OF-3-PER-SIDE-GROVER-ROTOMATIC.. De nem garantálom, hogy ez van a tiéden, hasonlítsd össze.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs, hogy hozta össze...konkrétan az a felállás most, hogy csavarom, de a húrt nem tekeri
Gyúr a kishúgod? Azt nem olyan egyszerû eltörni... Biztos, hogy eltörött? Nem csak kilazult valami csavar rajta?
A kérdező hozzászólása: valahogy eltörte a hangolókulcsot, az a lényeg
Grover kulcsok vannak rajta, nem tudom, árulja-e valaki Magyarországon, de eBayrõl könnyedén megveheted.
Bocs haver de ezt én se vágom. Attól hogy tekergeti a hangolókulcsokat mi bajuk lesz? Legfeljebb elszakad a húr, azt meg könnyen lehet cserélni.
Venni akarsz a hugodnak hangolókulcsokat, hogy játsszon vele? Szerintem nem fogja felismerni, hogy schecter-t kap-e, vagy valami mást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)

Hol lehet 17-18év közti kedves, aranyos, megértő, vicces lányokkal ismerkedni?

Legjobb válasz: mit vársz h leírjuk h a sarki kínaiba vagy a tescoba megtalálod õket? komolyan mit vársz mit írjunk?:D

mit vársz h leírjuk h a sarki kínaiba vagy a tescoba megtalálod õket? komolyan mit vársz mit írjunk?:D
menny végtelen + 999999 km ert az ûrben 1 irányba míg a föld pontos másához nem érsz na ott....
A kérdező hozzászólása: senkinek semmi ötlete?
google-n találtam: http://www.smithwebshop.hu/Ferfi_fehernemu/Boxer_alsonadrago.. Szexelõ ördögök, ilyenre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: azóta vettem párat az amazon.co.uk-ról :) köszi azért a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!