Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet venni Atkins (1 db)

Hol lehet ketoncsíkot venni Atkins diétához?

Legjobb válasz: Ketoncsíkot nagyobb gyógyszertárban lehet venni, ha nincs készletükben, megrendelik. Neve: Ketophan diagnosztikai csík. Jelenleg 1000 Ft és 50 db van benne. Reggelizés elõtt kell rápisilni, de úgy hogy 3-4 órával elõtte ki kell üríteni a hólyagot, tehát másodszori vizeletbõl kell a mintát venni.

Ketoncsíkot nagyobb gyógyszertárban lehet venni, ha nincs készletükben, megrendelik. Neve: Ketophan diagnosztikai csík. Jelenleg 1000 Ft és 50 db van benne. Reggelizés elõtt kell rápisilni, de úgy hogy 3-4 órával elõtte ki kell üríteni a hólyagot, tehát másodszori vizeletbõl kell a mintát venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi legyen a gyümölccsel?

Sziasztok! A szénhidrát szegény diéta alatt a gyümölcsök fogyasztásáról olvasok ezt is, azt is, és mára már végképp nem tudom, hogy mi az igazság. A kérdésem: akár South-Beach, akár Low-Carb, akár Atkins, vagy akár bármelyik diéta során, hogy, és mennyi gyümölcsöt szabad fogyasztani?

2

162 cm 52kg vagyok. A combomat elég kövérnek találom. Hogy tudnék lefogyni?

14

Mennyi ideig tartanak a szakaszok?

Elkezdeném ezt a fogyókúrát de sehol sem írják azt hogy meddig tart egy-egy szakasz:S

3

Első szakasz - mi legyen a tejjel?

pár napja kezdtem bele a South Beach diétába, mely nagyon hasonlít az Atkinsra, mondhatni, ugyan az. reggelente nem tudom elhagyni a kávét, amit persze cukorpótlóval fogyasztok, és egy nagyon-nagyon kevés, 1.5%-os tejjel (ez max fél dl). szerinetetek ez belefér? olvastam ezt is, azt is. vki azt írja, lehet zsírszegény tejet fogyasztani, mértékkel, vki azt, hogy egyáltalán nem. ennél a mennyiségnél többet nem innék tejb?l. köszönöm!!

3

Muszáj tornázni vagy annélkül is lehet fogyni?

9

Heti 1 gyümölcsnapot lehet tartani a szénhidrát mentes fogyókúrákban?

Vagy a gyümölcs tiltólistás?

5

Ezzel a módszerrel mennyi idő alatt megy le 3-4 kiló?

Soha nem fogyóztam még, de az egyetemi évek, a sok ülés tanulás megtette a hatását és nem lapos a pocim és n?tt a fenekem. Egy jó kis H1N1nek köszönhet?en 3 kiló lement, még 4et szeretnék. 58.5 vagyok most.

8

Van-e otthon bevált low carbos lisztkeveréketek. Ha van megosztanátok velem is?

3

Van ilyen diétás étrend?

Olyan érdekelne ami egy hétre van összeállítva,reggel,ebéd,vacsora formájában!Tudtok adni linket vagy hol találok ilyen étrendeket?

1

Hogyan lehet gyorsan, olcson, látványosan fogyni?

Rövid id? allat szeretnék fogyni de olcsón is:)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!