Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet venni és mennyiért Mi (15 db)

drogériába, nem tudom mennyiért, meg kell nézni az árat.
Én himalája sószappant használok az arcomra, és tökéletesen használ.Drogériákban lehet kapni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
nekem a teafa olaj vált be rossman 900ft :)
Keverj ossze olívaolajat tengerisoval. 1 hetig minden nap borradirozz vele, majd egyre ritkabban :)
nekem az idõ jött be, 14-15 éves koromig nagyon csunya gyulladt nagy pattik voltak fõleg az arcomon, sok el is fertõzõdõtt akkor a fél arcom vörös színekben pompázott. teafa olaj kicsit enyhítette, de semmlyen kence fice nem segített, se tonik, se hámlasztó, most vagyok 17 éves és nem figyelek oda hogy tisztítsam az arcom csak fürdésnél mosom meg tusfürdõvel, és nagyon ritka már hogy kijön egy kis patti..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mindenképp kipróbálom mindkét ötletet! :)

Cink tablettát hol lehet venni és mennyiért? Pontosan mire jó ez? Pattanásokra?

Drogériákban kapható? Vagy gyógyszertár? Vagy hol?

Legjobb válasz: Dm-ben is lehet kapni, meg gondolom patikában is, és igen nagyon jó a pattanásos bõrre.

Dm-ben is lehet kapni, meg gondolom patikában is, és igen nagyon jó a pattanásos bõrre.
Off: Ági, hadd kérdezzem meg, a cink tabletta a felnõttkori pattanásokra is jó lehet? On: szerintem bármelyik drogériában, herbáriában vagy gyógyszertárban megkapod. Drogériában a magnéziumtabik mellett kell lennie, múltkori vásárlásnál úgy láttam, arra van.
Igen, hatásos mindenképp bõr szépítõ hatása van.
Én szedtem, de sajna semmit sem ért.

Nyuszi ketrecet hol érdemes venni és mennyiért? Mire van szüksége egy nyuszinak? 5000 FT-nál olcsóbban lehet kapni a kisállat kereskedésben (nyulat)?

Legjobb válasz: Szerintem ne a nyuszi árán akarj spórolni..inkább vedd megbízható tenyésztõtõl kicsit drágábban. Hiába olcsó a nyuszi, ezek általában megbízhatatlan helyrõl is vannak és jóval több pénzt kell majd orvosra költened, mint, amit a nyuszi árán spóroltál..

Szerintem ne a nyuszi árán akarj spórolni..inkább vedd megbízható tenyésztõtõl kicsit drágábban. Hiába olcsó a nyuszi, ezek általában megbízhatatlan helyrõl is vannak és jóval több pénzt kell majd orvosra költened, mint, amit a nyuszi árán spóroltál..
Nyuszit ne kisállatkereskedésbõl evgyél hanem magánszemélytõl.Náluk már kapsz 1500-2000FT-ért is nyuszkót.Kecót pedig én bolhapiacon vettem 5000Ft-ért semmi baja nem volt 120x60asat csak koszos volt.De vatera, apród, jófogás, stb töredékéért kaphatsz pár hónapos alig használt kecókat is.
Nyuszi kisállatker.-ben 3000 körül is van.. :) (Törpi) Nyuszi kecót meg vaterán, expresszen, jófogáson, apródon.. :) Azon kívül szénára, gondoskodásra, oltásokra, zöldségekre... És nemtudom... Nem értek a nyuszikhoz igazán.. :/
Szerintem ne állat boltban vegyél nyuszit, hanem tenyésztõnél, és ugyanannyiba kerül. Ha ketrecet akarsz venni: Használtat: jófogás, apród, vatera Újat:centrumzoo, zooplus
A kérdező hozzászólása: Van remény, eddig anyáék nem is akkartak hallani róla, de most már szerintem, kezdenek meg barátkozni a gondolattal, egyáltalán nem követelõztem, csak elmeséltem néhány nyuszis élményeimet, és meg ismerkedtek Bolyhossal, az uncsi tesómék nyuszijával :) Hogy érdemes és mennyiért ketrecet venni? Használt vagy új? Törpe nyúl vagy sima?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem lesz nyuszim :( még12 éves vagyok és aszüleim nem igazánengedik, apa falun nõttfel, tudja milyen, akár mennyire is szeretnék, de azért köszönöm a válaszokat :)
Széna nekem 500 ft évente mivel kisbálát veszek és erkélyen tárolom.
(utolsó elõtti vagyok) Így van igaza van az utolsó válaszolónak. a Kezdés az sokba fog neked kerülni. persze attól füg.. Ha magad csinálod a ketrecet akkor nyilván olcsóbb lesz, de ha újonnan veszel nyilván drágább. Szerintem ha újonnan veszel ketrecet akkor a kezdés benne lesz egy 20 ezerbe. Ketrec: 10 ezer nyúl: 3-4 ezer Oltás: 3-4 ezer, Itató, apróságok: 4 ezer. Szóval ha veszel ketrecet akkro inkább 20 lesz! Meg igazából nem rossz a fa ketrec, csak azért jobb a mûanyag, tisztítás és higénia miatt is:/ Sok sikert mindenhez:)
Szia. Igaz ez a ketrec amit ajánlani fogok 10 ezer forint, viszont nekem ilyenem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minõségi, és imádom. Elõnye: Nincs kiszállítási díj, teljesen fen van szerelve (szénatartó, itató, hatalmas búvóhely) Ha most vennél például a veterán mondjuk 5 ezerért. Kapsz 5 ért egy üres már használt ketrecet, neked kell majd állni majd a kiszállítást. Venned kell búvóhelyet, itatót, stb.. És akkor megint csak ott vagy hogy költöttél 10 ezret... Egyébként egy nagyon jó minõségû nagy itatót adnak hozzá, 1 litereset, iszonyat jó... Én nem akarlak semmire rá venni de azért én meggondolnám hoy használtat vennék vagy inkább újat. http://www.acanashop.hu/webaruhaz/ferplast-rabbit-100-nyulke..
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ez mit jelent? Milyen eszköz? Hol lehet venni, és mennyiért?

"Emiatt, érdemes elgondolkozni küls? akkumulátor tölt?n."

Legjobb válasz: http://mobilarena.hu/hir/mophie_juice_pack_a_mobil_toltoallo.. http://mobilarena.hu/teszt/ghoo_power_kulso_akkumulatorok_be.. http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=arti..

Hol lehet madárpókot venni és mennyiért? Mi kell hozzá? Mit eszik?

kiskorom óta szeretnék egyet

Legjobb válasz: Mindenképp valami szelíd, és igénytelenebb fajt válassz elsõre! Nekem Br. emilia volt az elsõ, semmi gondom nem volt vele, inkább hisztis mint agresszív, és nincsenek különleges igényei. A Br. albo-t, illetve a G. rosea-t szokták még kifejezetten ajánlani kezdõknek.

Mindenképp valami szelíd, és igénytelenebb fajt válassz elsõre! Nekem Br. emilia volt az elsõ, semmi gondom nem volt vele, inkább hisztis mint agresszív, és nincsenek különleges igényei. A Br. albo-t, illetve a G. rosea-t szokták még kifejezetten ajánlani kezdõknek.
A legtöbb kisállatkereskedésben van, de nem mindegy hogy hol veszed.Ezzel kapcsolatban rengeteg infót találsz neten, csak keressél, mert egy madárpók igényesebb mint a halak.Nem mindegy a páratartalom, a kaja mennyisége stb... Elég hosszadalmas lenne mindent leírni, meg elég rég nem foglalkoztat a téma.Google és írd be madárpók.Egyszer találtam valami pókbarátok oldalt, ahol minden részeletesen le volt írva a gondozásukról.
Ezt az oldalt nézd meg, nagyon érdekes és sok mindenre találsz választ is: http://www.madarpok.hu

Hol lehet jó palacsintasütőt venni? Mik a jó márkák és hol lehet ezeket kapni? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nekem Tefal van, nagyon szeretem. Bármelyik áruházláncban kapsz, nagyjából 3000 Ft-ért.

Nekem Tefal van, nagyon szeretem. Bármelyik áruházláncban kapsz, nagyjából 3000 Ft-ért.
szerintem is, sima palacsinta sütõnek a tefal tökéletes elég
Egyetértek. Külön, csak erre használd, nem kell elmosni, csak papírtörlõvel kitörölni, legalábbis a nagyok így csinálják. (én meg követem õket.D)

A lúgos víz az mit takar? Esetleg hol lehet venni lúgos vizet (és mennyiért)? Otthon nem lehet előállítani?

Legjobb válasz: Magas a pH-ja. itt találsz róla anyagot: http://www.furedilugos.hu/ http://vitalshop.intranet.hu/index.php?cPath=7 http://www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu/ Most azon gondolkodtam, mi az ami lúgosít. Szerintem a szóda-bikarbóna :)

Magas a pH-ja. itt találsz róla anyagot: http://www.furedilugos.hu/ http://vitalshop.intranet.hu/index.php?cPath=7 http://www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu/ Most azon gondolkodtam, mi az ami lúgosít. Szerintem a szóda-bikarbóna :)
A lúgos víz egy újabb átverés a pi-víz nyomán. A legtöbbnek nem is lúgos a pH-ja (amit vettünk annál 7.2-t mértünk.. a csapvízé is ennyi), aminek pedig mégis, annak 9 körüli, ami pedig nem túl hasznos a nyelõcsõnek, és a gyomorban (pH: 1-2) úgyis megsavanyodik. Savas refluxxal gastroenterológust érdemes felkeresni, aki valószínûleg proton-pumpa-gtálót fog felírni.
Vannak átverések is. Ki kell próbálni két hétig a Peridot természetesen lúgos ásványvizet. Én január óta iszom - jó és mûködik:)

Ti miben tároljátok a kutyatápot? Hol lehet tárolódobozt venni és mennyiért?

Legjobb válasz: Anno mikor tápoztam a tesco-ba vettem ilyen játéktartó mûanyag dobozt aminek zárható volt a teteje 2000ft körül volt azt hiszem. A táptartók meg 8000-10.000 körül vannak :D

Anno mikor tápoztam a tesco-ba vettem ilyen játéktartó mûanyag dobozt aminek zárható volt a teteje 2000ft körül volt azt hiszem. A táptartók meg 8000-10.000 körül vannak :D
Én sem találom. Elnézést, akkor valószínû, hogy kifogytak belõle/leálltak a gyártással.
A kérdező hozzászólása: Csak drágát találtam itt :( http://www.acanashop.hu/
Regisztrálsz az Acanashop.hu-ra, és ott tudsz rendelni táptartót 900 forintért.Hatalmas, zárható a teteje (légmentesen), könnyû mûanyagból van.Nekem nagyon bejött, felborítani lehetetlen.
Elõzõt kiegészíteném, hogy a linken látható doboz 5 literes, ebbe nem tudom mennyi fér, az enyém nagyobb.
Én az IKEA-ban vettem anno mûanyag tároló doboz, árára már nem emlékszem, de nem volt drága és majdnem 10 kiló belefér. Ilyesmi: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70102972/
Én is a zacskójában tárolom. A joserának zárható, a britet meg lehajtom és kész.
ha rendszeresen egy helyen veszed, akkor kérd meg az eladót, hogy szerezzen neked egyet. Mi is szoktunk kapni a táp mellé. és õk ingyen kapják.
Nekem cipzáros a táposzacskóm (Josera), úgyhogy nem tárolom semmiben. A kicsi Britet kap, az nem cipzáros, annak a tetejére rárakok egy edényt, hogy ne legyen tápszag az elõszobában.
Tárolódobozt ne vegyél az drága. Bármi aminek a teteje zárható, és az elõtte lévõ dolgot ki tudod belõle maximálisan tisztítani megfelelõ erre.
Milyen táppal etetsz?

Sövénykúti kecsketejes szappant hol lehet venni? Mennyiért? és mire való?

Legjobb válasz: Itt vannak róla vélemények: http://kremmania.hu/kremek/kecsketejfurdo-kecsketejsavos-sov.. és még ezt találtam: Kiss Mihály szappanfõzõ mester álatl készített szappancsalád a Kecsketejfürdõ, mely a mester szépanyjának 200 éves receptjei alapján, különös gonddal, kézi erõvel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag természetes alapanyagokból készül. A Kecsketej szappancsaládnak két fõ fajtája van: a kecsketejsavós és a joghurtos. A Kecsketejfürdõ szappanok megvásárolhatók gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bioboltokban, gyógynövény boltokban, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdõkben, egészségcentrumokban, múzeum falvakban,szatócs boltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban.

Itt vannak róla vélemények: http://kremmania.hu/kremek/kecsketejfurdo-kecsketejsavos-sov.. és még ezt találtam: Kiss Mihály szappanfõzõ mester álatl készített szappancsalád a Kecsketejfürdõ, mely a mester szépanyjának 200 éves receptjei alapján, különös gonddal, kézi erõvel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag természetes alapanyagokból készül. A Kecsketej szappancsaládnak két fõ fajtája van: a kecsketejsavós és a joghurtos. A Kecsketejfürdõ szappanok megvásárolhatók gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bioboltokban, gyógynövény boltokban, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdõkben, egészségcentrumokban, múzeum falvakban, szatócs boltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban.
A Sövénykúti kecsketejes szappant Budapesten, 13. kerületben, Vitalabc, Árboc u. 2. sz. alatt megtudod venni. Részeleteket megnézheted a vitalabc.hu oldalon a kapcsolatoknál.

Mi a neve ennek a pulcsinak és hol lehet venni, mennyiér? : DDDD

Ami a csajon van.

Legjobb válasz: a tipikus amerikai lányok, akik elkérik a rögbis fiúk pulcsiját:D H&M-ben már láttam :)

a tipikus amerikai lányok, akik elkérik a rögbis fiúk pulcsiját:D H&M-ben már láttam :)
A kérdező hozzászólása: ÉS hol tudnám megrendelni?:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) ))
varsity jacket
New Yorker baseball pulcsi
Gneth&Jeans
c&a-ban is van, 6000 ft körül :-)
Én a NewYorkerben leárazva láttam 3 ezerért, de sztem már nincs.
nevét nem tudom olyan 3000-5000 között lehet:)
A kérdező hozzászólása: és mi a neve??
A kérdező hozzászólása: igen igen:) de szerintem nagyon jól néz ki:D köszönöm:) és mennyi volt azt nem láttad? : ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!