Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet venni és (1862 db)

Hol tudok venni szőlőtőkét? Magról esélytelen, hogy kicsírázzon, szóval hol lehet venni és kb mennyi az ára?

Legjobb válasz: Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.

Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.
Mi a lemetszett vékony töveket dugványoztuk el, de még nem hajtottak ki a sok locsolás ellenére sem. Lehet mégiscsak venni kell.
Sorry, a fele mégis megeredt a tõkék közül.

Debrecenben agámát, leguánt hol lehet venni? és mennyi úgy általában ezeknek az állatoknak az ára?

Legjobb válasz: Hogy hol lehet venni pontosan, azt nem tudom, de mindenféle képpen tenyésztõtõl vedd. Állatkereskedésbõl nem ajánlott mert még a nemét sem tudják megmondani, meg lehet, hogy beteg stb stb... Agáma az jó választás kezdõknek, kicsi ,könnyen tartható(viszonylag). Mivel Én is kezdõ hüllõ tartó vok, 2500 Ft-ért vettem megbízható tenyésztõtõl, nagyon szép kiscsaj, október 12-én vettem, kb akkor volt 1 hónapos. Sok szerencsét!

Hogy hol lehet venni pontosan, azt nem tudom, de mindenféle képpen tenyésztõtõl vedd. Állatkereskedésbõl nem ajánlott mert még a nemét sem tudják megmondani, meg lehet, hogy beteg stb stb... Agáma az jó választás kezdõknek, kicsi , könnyen tartható(viszonylag). Mivel Én is kezdõ hüllõ tartó vok, 2500 Ft-ért vettem megbízható tenyésztõtõl, nagyon szép kiscsaj, október 12-én vettem, kb akkor volt 1 hónapos. Sok szerencsét!
agámák közül is szakállas agáma* arra gondoltam. Cuki egy pofa...
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat;)

Hol lehet venni és mennyiért csocsóasztalt am jól csúszik, és golfkesztyűt csocsózáshoz nyíregyháza környékén?

Pls olyan asztal kéne , amelyben a rudak jól csúsznak, otthoni használatra, golfkeszty?b?l jobb az olcsó, ami jó arra h ne csússzon annyira a kezem játék közben :D

Legjobb válasz: tesco,auchan vagy netrõl rendelsz:vatera,teszvesz attól függ hol veszed 10.000 körül már lehet kapni újat és otthoni játszásra megfelelõt persze biztos lehet olcsóbbért is...

tesco, auchan vagy netrõl rendelsz:vatera, teszvesz attól függ hol veszed 10.000 körül már lehet kapni újat és otthoni játszásra megfelelõt persze biztos lehet olcsóbbért is...
Én nem értek hozzá, én is szeretnék asztalt vásárolni, de azt biztosan állíthatom, hogy a két felsorolt áruházból még csak véletlenül se vegyünk semmilyen elektronikai, vagy szakértelmet kívánó egységet.


Kerti szerszámra való nyelet hol lehet venni, és mennyiért?

Baumax-ba obiba árusítanak nyelet, vagy ásót,gereblyét...stb nyéllel együtt? Mert a reklám újságban sosem látom.

Legjobb válasz: Lehet. Az ár attól függ mihez kell, de max. 1000 Ft. Piacokon is lehet venni nyelet.

Lehet. Az ár attól függ mihez kell, de max. 1000 Ft. Piacokon is lehet venni nyelet.
Gazdaboltban lehet venni, ilyenek sok helyen vannak.
Ugye ez most nem komoly kérdés?
A kérdező hozzászólása: #3 De komoly. Tudod nem mindenki a mezõgazdasági bolt szomszédságában lakik. Gyerekként nem érdekelt, hogy honnan van és mennyiért a szerszám, csak használtam. Most újra vidékre költözünk a fõvárosból és szeretnék saját szerszámokat, és jó lenne tudni, hogy kb. mennyiért, hol szerezhetõ be. Arról nem is beszélve, hogy olyan városba költözünk, amit egyáltalán nem ismerek (még), hogy mi hol van. Ha egy mód van rá, még a pesti ittlét alatt beszereznék mindent, amíg minden a számba van.
Javasolnék neked néhány oldalt: [link] [link] [link] [link]
Múlt héten vettünk Bauhausban, 600.- ért. Van a Baumaxban is, meg Obiban is. Nyél is, meg nyéllel együtt szerszám is. Meg gazdaboltokban. Nálunk a piacon 1200-ért akarták adni...

Hol lehet venni és mennyiért ilyen lenge, fekete, hosszú mellényt amit minden pólóra fel lehet venni? Nem pont ilyenre csak ilyesmire gondoltam:

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://n2.vatera.hu/photo..

Legjobb válasz: Két hete láttam ausztriában (bolt nevét nemtudom) hasonlót, az sötétkék volt, és Esprit márkájú.. Talán igy a márka alapján már el tudsz indulni valamerre :DD

Két hete láttam ausztriában (bolt nevét nemtudom) hasonlót, az sötétkék volt, és Esprit márkájú.. Talán igy a márka alapján már el tudsz indulni valamerre :DD
A kérdező hozzászólása: Köszii :D

Olvastam itt, hogy lehet venni olyan készüléket amivel a baba szívhangját otthol is meg lehet hallgatni. Hol lehet venni és mennyebe kerül?

Legjobb válasz: Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama

Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama
AngelSounds szívhang figyelõ készülék. lehet félre írta az elõzõ válaszoló :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Neked is boldog babavárást! És fájdalommentes szülést!
http://www.impakt.hu/webshop 9.900ft boldog babavárást

Mandula olajat hol lehet venni? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Bioboltban lehet venni, az ára függ a márkától is. Nõvérem Aromax márkától vett, azt hiszem egy ezres körül volt. Ahhoz képest egyébként nem egy nagy kiszerelés :/ bár az Aromaxnak elég drága dolgai vannak, az illóolajai is hasonló árban fekszenek. Viszont sztem egy eléggé megbízható márka is egyben.

Bioboltban lehet venni, az ára függ a márkától is. Nõvérem Aromax márkától vett, azt hiszem egy ezres körül volt. Ahhoz képest egyébként nem egy nagy kiszerelés :/ bár az Aromaxnak elég drága dolgai vannak, az illóolajai is hasonló árban fekszenek. Viszont sztem egy eléggé megbízható márka is egyben.

Hajra hennát hol lehet venni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Bioboltban, vagy esetleg indiai boltban leginkább. A sima vörös hennapor (amit szerintem a legérdemesebb venni) valahol 1000-1500 forint között van, a színezettek ettõl fölfelé. Néhol lehet kapni cseh hennát (mármint amit ott csomagoltak), azt hiszem az kevesebbe kerül.

Bioboltban, vagy esetleg indiai boltban leginkább. A sima vörös hennapor (amit szerintem a legérdemesebb venni) valahol 1000-1500 forint között van, a színezettek ettõl fölfelé. Néhol lehet kapni cseh hennát (mármint amit ott csomagoltak), azt hiszem az kevesebbe kerül.
Én is úgy tudom a színezett nem olyan jó (elsõ voltam), de elsõsorban a fekete henna, kerülendõ, mert az nagyon káros. A többirõl nem tudok sokat. A tiszta henna biztonságos, ami ugyanolyan mint amit testfestésre is használnak. Sötét hajra is jó, lehet hogy nem lesz feltûnõ a színváltozás, csak ad egy vöröses árnyalatot, viszont erõsíti a hajat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Hát végülis egy próbát megér. A vörös árnyalatot meg amúgy is szeretem :) Egyébként te is használod? Ha igen, hogy készíted el? Mert neten olvastam, írtak egy pár dolgot, hogy mit kell beletenni...
A kérdező hozzászólása: Köszi! De azt olvastam, hogy a szinezett nem jó, mert abba vannak vegyi anyagok is.... sötét barna/feketés barna hajam van. Arra is jó a vörös henna por?
Én a Venita Henna Colort használom, ez nem ilyen kevergetõs hennapor, hanem egy tartós, hennatartalmú színezõ zselé. Sokáig használtam rendes festéket, amitõl nagyon roncsolódott a hajam, de amióta ezt használom, azóta egészséges a hajam :) Teszveszrõl szoktam rendelni, 700 forint egy dobozzal.
A kérdező hozzászólása: hát én arra gondoltam, hogy ne csak hennatartalmú legyen, hanem az egész henna, mert sok jót olvastam róla, mint például hogy nem kopik ki a színe. A színezettekrõl meg azt olvastam, hogy károsítják ugyanúgy a hajat. De ha neked ez a tapasztalatod, hogy egészséges marad a haj, akkor köszönöm hogy megírtad:) még nem tudom melyik variációt próbálom ki, tény hogy amit te használsz, egyszerûbb :D De az ugyanúgy kopik mint a festék? vagy az is tartja a színét, csak a lenövéseket kell festeni? sötét barna/feketés barna hajam van. Arra is jó a vörös henna por?
Nem szoktam túl sok mindent beletenni... A hennát összekeverem forró vízzel és némi citromlével vagy ecettel (találomra, nem nagyon tudok mennyiséget mondani, mert csak a hajtövemet festem már utána jó ideje). Ennek a keveréknek kb. joghurt sûrûségûnek érdemes lennie, amit aztán legalább két óráig, de inkább tovább állni hagyok. (Én szoktam bele kakaóport is tenni, úgy vettem észre hogy tompítja kicsit a vöröset, nekem világosbarna hajam van)
A kérdező hozzászólása: Értem! Hát én arra gondoltam, hogy kávét teszek bele. Egyik oldalon írták, hogy a sötét hajúak kávét használhatnak ahhoz, hogy árnyalatokkal sötétítsék a hajukat, és a henna hajfestés összetevõi közé is odaírták. A citromlérõl azt olvastam, hogy a szõkéknek világosabb hajszínt eredményez, úgyhogy azt én kihagyom :) Hát, remélem, hogy egy két árnyalatot én is tudok sötétíteni a lenövésemen (2 - 3 centi), mert az inkább olyan középbarna, lent pedig feketés barna, de már matt, kopott. Jó lenne, ha felfrissítené, élénkítené, az árnyalat megmaradhat :)

Homeos bogyó kérdés? Miket kell szedni hogy könnyebb legyen, mennyibe kerülnek, mennyit kellene venni, és hol lehet venni? És a gátmasszázs olaj is érdekelne.

Legjobb válasz: Én málnalevél teát ittam napi 2 csészét a 35 héttõl, segíti a tágulást és medence izmainak ellazulását. Nagyon gyorsan tágultam, ( 4 óra ) gyorsan gyógyultam. Gátmasszázsra Orbáncfûolajjal készültem, de végül lett gátmetszés mert nagyon gyorsan szültem és nagy volt a fiam.

Én málnalevél teát ittam napi 2 csészét a 35 héttõl, segíti a tágulást és medence izmainak ellazulását. Nagyon gyorsan tágultam, ( 4 óra ) gyorsan gyógyultam. Gátmasszázsra Orbáncfûolajjal készültem, de végül lett gátmetszés mert nagyon gyorsan szültem és nagy volt a fiam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a felvilágositást!! Sokat segitettetek!!! Remélem nekem is segiteni fog mint neked kedves utolsó! Üdv nektek
Barátnõm nem rég szült, én meg nem sokára fogok. Ezeket õ mondta nekem: 36. héttõl A nap: Cimicifuga recemmosa 3x5 golyó B nap: Caulophyllum thalictroides 3x5 golyó Szülés alatt: Arnica montana - vajudás elején 1x5 golyó, szülés után 1x5 golyó, majd 1 héten keresztül 1x5golyó/nap Amnica szedése után pedig 5 napig: Delphinium staphisagria 2x5 golyó/nap Patikákban lehet kapni, nem tudom mennyibe kerül. (Tavaly 5-600 ft körül voltak, ha jól olvastam.) Még én sem kezdtem el szedni. Sajnos a gátmasszázsolajról nem tudok semmit. 33 heteske
Elõzõ vagyok: Itt böngészhetsz ezt-azt a homeós bogyókról: http://homeopatia.info.hu/ Nekem a Felicitas ajándékcsomagban (amit a harmadik harmadban lehet átvenni), volt egy nagyon hasznos kisfüzet, amiben a homeós szerekrõl írtak.
Utolsó vagyok!Gátmasszázsra nem használtam semmit, mert tuti volt hogy vágni kell, 36-os fejkörfogat, meg hát õ maga is szép nagy volt!Nem is bírtam vlna visszatartani amikor a szülésznõ mondta volna, mert annyira akarhattam hogy kijöjjön, hogy 3*10 másodperc helyett 1 tolófájás alatt 4*10 másodpercig nyomtam!mert nekem így volt jó!A doki mindig mondta hogy pihenjek...de nekem nyomnom kellett, azt hiszem ezt mondtam legtöbbször szülés alatt! :)

Székesfehérvárról mennénk Budapestre az M7esen, ezért kellene venni matricát az autópályára. Hol lehet venni és mennyibe kerül?

Csak 1 napra kéne.

Legjobb válasz: Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro

Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro
SMS-en és a neten is megveheted
én arra a 60 km-re nem venném meg. 20 percet nyersz vele, ha nem mész végig a 70-es fõúton. a 70-es az M1-M7 közös szakaszába torkollik bele, tehát ugyanott vagy.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nem akarta bonyolítani, ezrét vettünk. Köszi mindenkinek a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!