Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet venni (10604 db)

bemész az elsõ ruhaboltba
H&M, New Yorker. Szánj rá egy délutánt és nézz körbe a Camponában, Alee-ban vagy az Arena plazaban.(amelyik közelebb van hozzád) Ott aztán vannak boltok, válogathatsz kedvedre.:)
New Yorker, Tacco, C&A
Cheap Monday. Nem tudom, Magyarországon lehet-e kapni, nem hiszem, de neten tudsz rendelni. Nem mondom, hogy olcsók a farmerok (bár ha leárazva veszed, még postával is kb.ott fogsz tartani, mint egy otthoni jobb minõségûvel), de olyan kényelmesek, mintha nem lenne rajtad semmi. :) A barátomnak van sok, ehhez hasonló is. Nekem is van nõiben. A pólót nem tudom, de nem tûnik ritkának ez a fazon.
Nadrág Pull&Bear Póló ZARA Nadrág olyan 10.000 póló meg 3.000-4.000 Nekem is ilyesmi stílusom van:) 16/f
A kérdező hozzászólása: mno én meg 19 vagyok :) divat az elsõ :)
A kérdező hozzászólása: segítsetek pls
vagyánykodni akarsz?
Vodafone-ba bemész és megmondod, hogy bemutató telót szeretnék venni.

Hol tudok venni szőlőtőkét? Magról esélytelen, hogy kicsírázzon, szóval hol lehet venni és kb mennyi az ára?

Legjobb válasz: Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.

Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.
Mi a lemetszett vékony töveket dugványoztuk el, de még nem hajtottak ki a sok locsolás ellenére sem. Lehet mégiscsak venni kell.
Sorry, a fele mégis megeredt a tõkék közül.


Hol lehet venni ilyet?

Légyszi segitsetek, ha láttátok már ilyet, szoljatok fontos lenne

Legjobb válasz: Gõzöm sincs, hol lehet ilyet venni de baromi egyszerû elkészíteni. Szerintem te is meg tudod csinálni, de ha te nem az elsõ varrónõ megcsinálja hozott anyagból is akár. ami azért lenne izgalmas, mert az teljesen egyedi lehet. ha szánsz rá egy kis pénzt, akár fénykép is lehet.

Gõzöm sincs, hol lehet ilyet venni de baromi egyszerû elkészíteni. Szerintem te is meg tudod csinálni, de ha te nem az elsõ varrónõ megcsinálja hozott anyagból is akár. ami azért lenne izgalmas, mert az teljesen egyedi lehet. ha szánsz rá egy kis pénzt, akár fénykép is lehet.

Hol lehet venni Scooti márkájú Parboiled zacskós rízst?

A dobozban 4 zacskó van és a fakanálra lehet ráhúzni.Régen a CBA-ban vettem,de már nem látok.

Legjobb válasz: Nem tudom Scottit hol lehet venni,de szerintem mindegyik zacskós fajtában 4db van,és mindegyiket rá lehet húzni fakanálra . :)

Nem tudom Scottit hol lehet venni, de szerintem mindegyik zacskós fajtában 4db van, és mindegyiket rá lehet húzni fakanálra . :)

Hol lehet venni madaraknak nem ártalmas natúr vagy madaraknak nem ártalmas festékkel festett fakockákat, fagyöngyöket, fahengereket, stb?

Legjobb válasz: Szerintem, ha bemész egy állateledel boltba akkor ott tudsz venni, vagy ott megtudják mondani hol is tudnál venni.

Szerintem, ha bemész egy állateledel boltba akkor ott tudsz venni, vagy ott megtudják mondani hol is tudnál venni.

Szeretnék venni egy egykerekü biciklit ( mononciklit ) lehetőleg olcsón. Budapesten hol lehet venni legolcsóbban új egykereküt? Nem trükközni, csak menni vele

Legjobb válasz: Lehetõleg oldal címet, vagy sima címet is adhattok hogy hol lehet kapni olcsón. Elõre is köszi.

A kérdező hozzászólása: Lehetõleg oldal címet, vagy sima címet is adhattok hogy hol lehet kapni olcsón. Elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: Úgyis jó, hogyha használt, de újszerû állapotban legyen lehetõleg.
Szia! Érdeklõdni szeretnék, hogy sikerült-e találnod olcsón monociklit és ha igen hol, engem is érdekelne :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sikerült sportapro-n. Azt ajánlom ha komoly a szándék, akkor egy komolyabb egykereküt vegyünk mert nehéz eladni a kezdõ egykereküket.

Hol lehet venni jó PS3-at? Itt Szegeden

Legjobb válasz: Hol lehet venni rossz ps3-mat? Meg ki az aki rossz ps3-mat megvenne? Amúgy google segítségével rögtön találtam, nem tudom miért nem ismerik még mai napig a google-t. http://www.fulemuledvd.hu/console/index.php?main=listConsole.. 72k-ért van a 160 gigás slim ez Bp-n akár 66k-ért is van, de azért még nem olyan vészes az ára, az átlag kb 70k lehet. Vagy bemész egy nagy multiba, bár ott általában még drágább

Hol lehet venni rossz ps3-mat? Meg ki az aki rossz ps3-mat megvenne? Amúgy google segítségével rögtön találtam, nem tudom miért nem ismerik még mai napig a google-t. http://www.fulemuledvd.hu/console/index.php?main=listConsole.. 72k-ért van a 160 gigás slim ez Bp-n akár 66k-ért is van, de azért még nem olyan vészes az ára, az átlag kb 70k lehet. Vagy bemész egy nagy multiba, bár ott általában még drágább

Debrecenben agámát, leguánt hol lehet venni? és mennyi úgy általában ezeknek az állatoknak az ára?

Legjobb válasz: Hogy hol lehet venni pontosan, azt nem tudom, de mindenféle képpen tenyésztõtõl vedd. Állatkereskedésbõl nem ajánlott mert még a nemét sem tudják megmondani, meg lehet, hogy beteg stb stb... Agáma az jó választás kezdõknek, kicsi ,könnyen tartható(viszonylag). Mivel Én is kezdõ hüllõ tartó vok, 2500 Ft-ért vettem megbízható tenyésztõtõl, nagyon szép kiscsaj, október 12-én vettem, kb akkor volt 1 hónapos. Sok szerencsét!

Hogy hol lehet venni pontosan, azt nem tudom, de mindenféle képpen tenyésztõtõl vedd. Állatkereskedésbõl nem ajánlott mert még a nemét sem tudják megmondani, meg lehet, hogy beteg stb stb... Agáma az jó választás kezdõknek, kicsi , könnyen tartható(viszonylag). Mivel Én is kezdõ hüllõ tartó vok, 2500 Ft-ért vettem megbízható tenyésztõtõl, nagyon szép kiscsaj, október 12-én vettem, kb akkor volt 1 hónapos. Sok szerencsét!
agámák közül is szakállas agáma* arra gondoltam. Cuki egy pofa...
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!