Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet vagy sárga, (14 db)

Magyarországon hol lehet kapni Nokia Lumia 520 telefont sárga színben? Vagy ha nincs, sárga hátlapot honnan tudok szerezni hozzá?

Legjobb válasz: Használt telefonosnál, mobil szolgáltatóknál. De szerintem a használt jobb mert õ is úgy rendeli meg egy cégtõl csak õ nem biztos, hogy ugyan annyi hasznot tesz rá mint a mobil szolgáltatónál kaphatók.

Használt telefonosnál, mobil szolgáltatóknál. De szerintem a használt jobb mert õ is úgy rendeli meg egy cégtõl csak õ nem biztos, hogy ugyan annyi hasznot tesz rá mint a mobil szolgáltatónál kaphatók.
Ja de amúgy szerintem bemész bármeik mobilszólgáltatóhoz megkérdezed, hogy van-e abban a színben és ha nincs akkor szerintem megrendelik párnap múlva visszamész ugyan oda és megveszed a sárga telefonodat. De ha nem akarsz várni a telefon vásárlással megveszed és bemész bemész egy telefon boltba (használt vagy szolgáltató mindegy) és ott megrendeled hozzá a hátlapot. És akkor így legalább lesz egy tartalék hátlapod is ha valameikkel történne valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)

Hol lehet narancssárga, vagy sárga, matt szemhéjpúdert, vagy szemceruzát venni?

Legjobb válasz: Hát én még narancs- vagy citromsárga szemceruzát nem találtam sehol...sõt nem is láttam még olyat!:D De am ha avon vagy oriflame katalógust nézel lehet találsz szemhéjpúdert:) Vagy vmelyik üzletben belefuthatsz ilyenekbe:)

Hát én még narancs- vagy citromsárga szemceruzát nem találtam sehol...sõt nem is láttam még olyat!:D De am ha avon vagy oriflame katalógust nézel lehet találsz szemhéjpúdert:) Vagy vmelyik üzletben belefuthatsz ilyenekbe:)
a Macben és a Kryolanban láttam több árnyalatot is. Isadoranak is van egy palettája amin van mind a két szín.
A Kryolan Cityben a Kryolan márka 1000 kb. 1 szín (+- 100 ft).Van minden... Budapesten van az Ó utcában.
A kérdező hozzászólása: köszi:) amúgy szerintem van MAC szemhéjpúder
A kérdező hozzászólása: és abban a ká betûsben olcsóbb? csak mert állítolag egy szemhélypúder a macben 4-5ezer Ft


Google és airsoft nak hivják vagy játék bolt ban

Hol lehet kapni monster (kék, zöld, sárgán kívül) rockstar, nos, full throttle, darkdog, gilroy vagy valami jó külföldi energiaitalt amit csak ott lehet kapni?

igazából csak a doboz miatt kéne mert gyűjtöm de nem veszek simán dobozt!rendelés nem nagyon érdekel de ha olcsó akkor igen.

Legjobb válasz: Ázsia centerben van egy Monsteres bolt, ott biztosan lehet kapni Monster Khaost, meg lehetséges hogy Rockstart, de Khaost biztosan. Gilroyt meg a Müllerben láttam.

Ázsia centerben van egy Monsteres bolt, ott biztosan lehet kapni Monster Khaost, meg lehetséges hogy Rockstart, de Khaost biztosan. Gilroyt meg a Müllerben láttam.
Én Lengyelországban láttam Monster energiaitalt ami nincs itt Magyarországon de ott sokkal drágább mint itt.
dark dog-ot karácsonykor kaptam keresztapámtól egy ugyanolyan dark dog parfümmel együtt.. Franciában dolgozott gondolom onnan van:D

Hol lehet ilyet kapni? Hová tegyem a vizbe, vagy az akvárium fölé? Milyen szinü a megfelelő kék sárga?

Kalászhalas akváriumhoz szeretnék éjszakai led világitást, hogy ne ugráljanak ki. Sajnos kettő már kiugrott lámpaoltás után. Nagyon szeretném ha a többi megmaradna, gyönyörű halacskák. Nagyon várom hozzáértők segitségét.

Legjobb válasz: Esetleg ha vágatnál rá egy üvegtetõt, vagy tennél rá egy hálót, megelõzhetnéd a kiugrást. Az éjszakai világítás nem akadályozza meg a halak kiugrását.

Esetleg ha vágatnál rá egy üvegtetõt, vagy tennél rá egy hálót, megelõzhetnéd a kiugrást. Az éjszakai világítás nem akadályozza meg a halak kiugrását.
Nem azért ugranak ki, mert félnek a sötétben, hanem mert ki tudnak ugrani. Ha nagyon nem akarsz tetõt, akkor szívd lejjebb a vizet. Illetve azt is megpróbálhatod, hogy csak a sarkait takarod le, mert az ilyen kis halak úgy szoktak kiugrani, hogy megindulnak az akáriumban, siklanak a víz tetején egy kicsit, majd azt hiszik, hogy a szélénél tovább tudnak úszni és ott ugranak egyet. Legalábbis a normani halak nálam ezt játszották.
A kérdező hozzászólása: A led világitásról irna valaki?

Hol lehet venni Mo. -n azt a régi Nintendo játékkonzolt, és hozzá azokat a sárga játékkazettákat? Józsefvárosi piac esetleg? Vagy hogy tudok hozzájutni?

Legjobb válasz: Ha érdekel még a válasz,igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene,de sajnos én nem vagyok Pesti,de mikor voltunk Józsefvárosin láttam,csak nem vettük mert egyrészt drága volt,másrészt ha elromlik,nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Ha érdekel még a válasz, igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene, de sajnos én nem vagyok Pesti, de mikor voltunk Józsefvárosin láttam, csak nem vettük mert egyrészt drága volt, másrészt ha elromlik, nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Milyen grafitot vagy mit kell tenni a hajfestékhez hogy ne legyen a hajam sárga vörös? Mi is ez pontosan, és hol lehet ilyet kapni?

8.31 oliát használok, de 2 hét után vörös meg kicsit narancssárga. Próbáltam már ezt a hajhamvasítót, de nem használ, olyan mintha foszforeszkálna a hajam. már az egyik ismerõsöm azt kérdezte, hogy perwollal mosom a hajam, hogy ilyen???

Legjobb válasz: válassz másik árnyalatot. ha ragaszkodsz az oliához akkor a 8.1-esre. a lényeg, hogy a pont után 1-es legyen mert az hamvas. ha az se jó, akkor egy csepp fekete festék is jól hamvasít, de akkor az is olia legyen.

válassz másik árnyalatot. ha ragaszkodsz az oliához akkor a 8.1-esre. a lényeg, hogy a pont után 1-es legyen mert az hamvas. ha az se jó, akkor egy csepp fekete festék is jól hamvasít, de akkor az is olia legyen.

Hol lehet sárga és lila vagy kék supra cipöt veni? Bármilyen áronj jó

Tudjátok hol lehet sárga és lila vagy kék supra cipöt veni? Bármilyen jó lenne

Legjobb válasz: garagestore.hu :)

garagestore.hu :)
A kérdező hozzászólása: Nem ott nem lehet mert csak fehér és piros van meg fekete
markastermekek.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!