Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet vagy letölteni (297 db)

Hol lehet ingyen letölteni mp3 zenéket mindenféle akadály nélkül? Legtöbbször valahol mindig megakadok, még a regisztráció hagyján, de végül mindig kiderük, hogy még fizetni is kell érte vagy valami más problémával találkozom.

Legjobb válasz: A 'Cabos' nevû program ingyen letölthetõ, és regisztrálni sem kell. A program angol nyelvû, állítsd be, hova mentse a letöltött zenéket. Csak beírod, mit keresel, és kiad egy listát, általában azokat célszerû letölteni, amelyiknél a 'time' oszlopba van valami idõ írva, de ha nincs, az se baj, csak azok tuti nem hibásak.

A 'Cabos' nevû program ingyen letölthetõ, és regisztrálni sem kell. A program angol nyelvû, állítsd be, hova mentse a letöltött zenéket. Csak beírod, mit keresel, és kiad egy listát, általában azokat célszerû letölteni, amelyiknél a 'time' oszlopba van valami idõ írva, de ha nincs, az se baj, csak azok tuti nem hibásak.
torrent oldalak, ingyen vannak csak regisztrálni kell oldalakon, és letöltõ kliens kell hozzá, www.bittorent.lap.hu itt nézz szét sok magyar és külföldi oldal van
kohit.net
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
http://www.mp3000.net, limewire progi
Ehhez nem kell program. Csak megkeresed a YouTube -on a zenét, az URL címet bemásolod és konvertálja mp3 -ra, majd pedig letöltöd.
Az elõzõ vagyok. Bocsi, a link lemaradt! :D ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Hol tanulhatok vietnámiul, és mennyibe kerülne? Vagy tankönyvet hol lehet kapni/letölteni? (Budapesten)

(Van lehetőségem vietnámiakkal beszélni, de nem tudok kimenni Vietnámba.)

Legjobb válasz: A követségen kérdezd meg

A követségen kérdezd meg
Talán valami könyv kéne hozzá
Hozass az ismerõseiddel
Én a (vietnami)isemrõssel hozatnék (Kérd meg a vietnami ismerõsöd, h hozzon neked V-ból) Adj neki pénzt (erre a célra)
uz-translations.net

Richard Matheson - Legenda Vagyok Hol lehet magyarul letölteni vagy elolvasni?

Legjobb válasz: ***** Itt meg lehet nézni online.De lehet hogy regisztrálni kell hozzá. * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Itt meg lehet nézni online.De lehet hogy regisztrálni kell hozzá.* Automatikusan eltávolított tartalom.


Hogy lehet leszedni az ütemet a zenéről (instrumental)? Vagy ha van olyan program hol lehet ingyen letölteni?

Legjobb válasz: az "éneket" akarod leszedni? mert ez így nagyjából lehetetlen

az "éneket" akarod leszedni? mert ez így nagyjából lehetetlen
A kérdező hozzászólása: akkor ilyet nem is lehet? akkor hogy csinálják? hallottam már sok bonyolult dolgot de nem ment azért kérdeztem a progit hogy hátha van
Ez csak a filmekben van így, h bármilyen képet fel lehet nagyítani hibátlanul, bármilyen hangot észrevétel nélkül el lehet tüntetni, megváltoztatni. zenérõl így leszedni sehogyan sem lehet az éneket, úgy, hogy a zene maradjon, mivel egyben van. Ez olyan, hogy egy képrõl sem tudsz pl egy fát eltüntetni, hogy a mögötte lévõ terület megmaradjon(kivéve, ha külön rétegeken van:) ))

Hol lehet megnézni/letölteni a Beyblade 2. évadát és a 3. at magyarul vagy felirattal?

Legjobb válasz: Zsákutca. Ha az RTL klub sugározta akkor nekik megvan az archivumban... Azt meg nem nagyon adják ki. Az ilyen sorozatokkal az a baj, hogy nem nagyon fordítják (felirat). A fordítócsapatok többnyire a 12 vagy 26 részes ÚJ animékre vannak ráállva. Új anime... ami kb egy éven belül volt sugározva. Mit tehetsz? 1. Megkeresed angol, égetett felirattal... (gondolom nem erre van szükséged)... 2. Felmész sok sok fórumra és körbekérdezel, hogy nem rögzítette-e valaki TVrõl 3. Budapest nagy város :) Sok üzlet van filmekkel és DVDkkel, ha nagyon mázlid van találsz pár DVDt

Zsákutca. Ha az RTL klub sugározta akkor nekik megvan az archivumban... Azt meg nem nagyon adják ki. Az ilyen sorozatokkal az a baj, hogy nem nagyon fordítják (felirat). A fordítócsapatok többnyire a 12 vagy 26 részes ÚJ animékre vannak ráállva. Új anime... ami kb egy éven belül volt sugározva. Mit tehetsz? 1. Megkeresed angol, égetett felirattal... (gondolom nem erre van szükséged)... 2. Felmész sok sok fórumra és körbekérdezel, hogy nem rögzítette-e valaki TVrõl 3. Budapest nagy város :) Sok üzlet van filmekkel és DVDkkel, ha nagyon mázlid van találsz pár DVDt

Hol lehet ingyen letölteni a switchbot 1. 0. 0.4, vagy ami 1. valami nevü programot ez egy opt hack somt-hoz metin2 höz?

vagy bármilyen ilyen opt hack ami kipróbáltan jó a somt nevû játékhoz minden érdekel.

Legjobb válasz: mondjuk ez itt? [link]

mondjuk ez itt? [link]

Hol lehet díjlovasprogramokat letölteni gyakorláshoz? Vagy megnézni, hogy melyik szinten mit kérnek?

Érdekelne, hogy milyen szinten milyen feladatok vannak. Hol lehetne versenyprogramokat letölteni?

Legjobb válasz: Itt találod a programgyûjteményt: http://dijlovaglas.lovasszovetseg.hu/

Itt találod a programgyûjteményt: http://dijlovaglas.lovasszovetseg.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!

Dell N5040 laptop touchpad-je nem működik, az Fn+F3 gombra nem jelenik meg semmi a képernyőn, hardver hiba vagy a driver rossz? Ha a driver, akkor hol lehet frisset letölteni?

köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/D.. Ez a driver van hozzá, de mi történt, hogy nem mûködik, korábban jó volt, esetleg újratelepítetted a rendszert?

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/D.. Ez a driver van hozzá, de mi történt, hogy nem mûködik, korábban jó volt, esetleg újratelepítetted a rendszert?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ezt próbáltam már feltelepíteni, de továbbra sem mûködik. Korábban is gondok voltak vele, de a driver újbóli telepítése után rendbejött. Lehet ennek köze ahhoz, hogy a windows nem eredeti, az okozhat ilyen gondot?
Nem igazán, ha csak nem valami agyon módosított verzió. Ha sima érintetlen oprendszer van rajta akkor nem biztos hogy nem az a baja.
*biztos hogy nem akart lenni, szóval nem az oprendszer a baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!