Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet vásárolni (1001 db)

Június 2. vásároltunk személyautót lehet-e közlekedni az átírásig, és hol lehet vásárolni elakadásjelző háromszöget, és eü. Dobozt?

Legjobb válasz: Nem csak lehet, de szabad is közlekedned vele max. 15 napig, vagy ha írásban kaptál késõbbre idõpontot az okmányirodától, akkor addig. Háromszöget és eü. dobozt a "Tecsótól" az "ócsanon" át a sarki autósboltig sok felé lehet vásárolni.

Nem csak lehet, de szabad is közlekedned vele max. 15 napig, vagy ha írásban kaptál késõbbre idõpontot az okmányirodától, akkor addig. Háromszöget és eü. dobozt a "Tecsótól" az "ócsanon" át a sarki autósboltig sok felé lehet vásárolni.
Ja, persze mivel a biztosítás az adásvétel pillanatában megszûnik, ezért azt mindenképp kell kötnöd rá! Azért is kell rögtön kötni, mert már egy-két nap késedelem miatt is kivetik a fedezetlenségi díjat!

Hol lehet vásárolni ilyen ruhát?

Hol látott valaki mostanában ilyen kabátot?És kb. mennyiért?Köszi előre is!:) kép:

Legjobb válasz: Ha csak mûbõr (mondjuk látszik) akkor a plázákban lehet ilyen kabátokat kapni. Ár: olyan 3000 ft.-tól egészen több tíz ezer forintig lehet ilyen vásárolni.

Ha csak mûbõr (mondjuk látszik) akkor a plázákban lehet ilyen kabátokat kapni. Ár: olyan 3000 ft.-tól egészen több tíz ezer forintig lehet ilyen vásárolni.

Hol lehet vásárolni, olyan valamit, /jobb szavam nincs/ ami a Száguldó Vipera című sorozatban volt. A kocsi ráállt, és az a gép megfordíotta? Thát lehet olyat vásárolni? Mi a neve?

Legjobb válasz: Jóvolna tudni de szerintem ez bármikor kivitelezhetõ de mondok 1 jobbat: A Knight Rider 2008ban a kocsi ráhajt egy ehhez hasonló cuccra annyi különbséggel hogy ez nemcsak vizszintesen de függölegesen is forgatja egyszerre én inkább arra lennék kíváncsi:P

Jóvolna tudni de szerintem ez bármikor kivitelezhetõ de mondok 1 jobbat: A Knight Rider 2008ban a kocsi ráhajt egy ehhez hasonló cuccra annyi különbséggel hogy ez nemcsak vizszintesen de függölegesen is forgatja egyszerre én inkább arra lennék kíváncsi:P
A kérdező hozzászólása: Az még jobb lehet:P

Lángszórót hol lehet vásárolni?

Nem mintha ez lenne minden vágyam,de ha akarnék,akkor hol kellene keresni?Egyátalán legális egy lángszóró tartása???

Legjobb válasz: Nem lehet vásárolni.Nem is legális a tartása, mert szerintem jogilag ugyanolyan fegyvernek minõsül mint a pisztoly.

Nem lehet vásárolni.Nem is legális a tartása, mert szerintem jogilag ugyanolyan fegyvernek minõsül mint a pisztoly.
gázlángot viszont lehet bámeik mezõgazdasági boltba. kb 20-40cm.es lángja van, és ojan utántöltõvel mûködik. deh a legegyszerûbb a gyújtó+axe :D
A lángsazóró nem gáz halmazállapotú anyagot lövell ki, vásárolni nem lehet és illegális a tartása.
vízipisztoly + benzin Elé raksz egy égõ fadarabot, vagy öngyújtót és: hu húúú :D
it találsz eladó lángszórót http://www.flamethrowerplans.com/#!purchase/c1lt8

OTP egészségkártyával hol lehet vásárolni webshopon keresztül?

Szeretnék itthonról, kényelmesen a neten vásárolni vele de nem találok ilyen netes boltot. El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ezzel a neten sajnos nem tudsz vásárolni.

Ezzel a neten sajnos nem tudsz vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Cipő sarok flekket hol lehet vásárolni?

Legjobb válasz: Fölösleges vásárolni, nem tudod rendesen rárakni, és nem is jó minõségû. Vidd el cipészhez, õ tud rá gumi, vagy fém flekket tenni, 500-1000Ft.

Fölösleges vásárolni, nem tudod rendesen rárakni, és nem is jó minõségû. Vidd el cipészhez, õ tud rá gumi, vagy fém flekket tenni, 500-1000Ft.
A kérdező hozzászólása: Nem véletlenül (és nem szórakozásból) tettem fel így a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazából õket már megtaláltam (google-n én is rákerestem), de nekik csak egy ágú flekkjük van - abból sincs olyan méret amilyen nekem kellene -amúgyis két ágú kellene. Megköszönném elsõsorban az olyan címeket amik nincsenek fent a neten (keresni én is tudok azon:) ), hanem olyanokra gondoltam Bp-en ahol vannak eldugott cipészek (nem a fõutcákon, hanem a mellékutcákban), aki nem hirdetik magukat a neten, és ahol van lehetõség ilyet beszerezni. Akár 1%-os esély is van rá, nyugodtan írjátok meg, majd megnézem! (ja és nem fogok haragudni, ha esetleg mégsem lehet majd nála kapni)
Üdv! Nekem van pár flekkem, ha még aktuális, és ha pont ilyen kéne esetleg. http://wolfman666.uw.hu/IMG_4665.jpg http://wolfman666.uw.hu/IMG_4667.jpg http://wolfman666.uw.hu/IMG_4669.jpg Remélem nem zavartam. Üdv!
Sziasztok! Én elvittem cipészhez a téli magassarkú csizmámat, és kértem, hogy cserélje ki a sarkát gumi flekkre. Azt reméltem, hogy majd tompább lesz a hangja, amikor használom, de ugyanolyan. A 158 cm-s magasságomhoz 44kg nem nevezhetõ kövérnek, mégis olyan vagyok azzal a csizmával mint egy elefánt. 1km-rõl hallani. Utálom!

Mandalafestményt hol lehet vásárolni?

Legjobb válasz: Néha lehet találni teaházak boltrészében ilyesmiket ( ha nincs, de hasonló jellegû tárgyak vannak, szerintem ha mondod beszereznek neked ) vagy vannak ilyen indiai-kínai dolgokat áruló boltok, ahol füstölõk, meg mindenféle kendõk vannak. Belvárosban Budapesten szerintem lehet találni ilyen boltokat, talán Wesselényi utca környékét próbáld meg, sajnos már nem emlékszem pontosan hol láttam ilyen boltokat.

Néha lehet találni teaházak boltrészében ilyesmiket ( ha nincs, de hasonló jellegû tárgyak vannak, szerintem ha mondod beszereznek neked ) vagy vannak ilyen indiai-kínai dolgokat áruló boltok, ahol füstölõk, meg mindenféle kendõk vannak. Belvárosban Budapesten szerintem lehet találni ilyen boltokat, talán Wesselényi utca környékét próbáld meg, sajnos már nem emlékszem pontosan hol láttam ilyen boltokat.
A kérdező hozzászólása: köszi!:)

Hol lehet vásárolni olcsó játékokat, olyanokat pl amiket 10-15 évvel ezelőtt, nem retróra gondolok súlyos ezrekért, nem is zenélő, beszélő márkás játékokra? Hozzá teszem Nagykanizsán lakom. Építő rakosgató stb-re gondolok.

Legjobb válasz: Ami nekem a soraid alapján eszembe jutott (mik voltak anno az oviban) az a Tüske építõ, Java építõ, fa építõkocka, korongjáték, duplo, sima mûanyag építõkocka. http://www.regiojatek.hu/termek-14084-tuske_epitojatek.html http://www.regiojatek.hu/termek-37599-java_3_epitojatek.html http://fakopancs.hu/epitkocka-4-cm-es-natur.html http://www.regiojatek.hu/termek-14357-dorka_epito_apro_eleme.. www.ilse.hu Hogy Nagykanizsán hol árulják ezeket, azt sajnos nem tudom, de akár webáruházakból is beszerezheted ezeket. Érdemes több helyet is megnézni, több ezer forint eltérés is lehet az árak között.

Ami nekem a soraid alapján eszembe jutott (mik voltak anno az oviban) az a Tüske építõ, Java építõ, fa építõkocka, korongjáték, duplo, sima mûanyag építõkocka. http://www.regiojatek.hu/termek-14084-tuske_epitojatek.html http://www.regiojatek.hu/termek-37599-java_3_epitojatek.html http://fakopancs.hu/epitkocka-4-cm-es-natur.html http://www.regiojatek.hu/termek-14357-dorka_epito_apro_eleme.. http://www.ilse.hu Hogy Nagykanizsán hol árulják ezeket, azt sajnos nem tudom, de akár webáruházakból is beszerezheted ezeket. Érdemes több helyet is megnézni, több ezer forint eltérés is lehet az árak között.
Szia! Én most vettem a lányomnak Pötyi játékot, mert emlékszem, hogy az oviban olyannal játszottunk. 500 ft-ért vettem Cba Centben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm pont ezekre gondoltam sokat segítettetek :)

Hol. Lehet. Vásárolni. Péniszpumpát?

Legjobb válasz: na szerinted hol? szexshopban. de biztos lehet rendelni is online, öt percet kutakodsz tuti találsz az nem arra való, hogy felállítsa a férfinak? vagy valami ilyesmi asszem

na szerinted hol? szexshopban. de biztos lehet rendelni is online, öt percet kutakodsz tuti találsz az nem arra való, hogy felállítsa a férfinak? vagy valami ilyesmi asszem
sexshopba?
én ilyen pumpát nem ismerek. de biciklipumpát viszont igen, és azt szerintem vehetsz a tescosa, vagy biciklis boltokba. szerintem jó a biciklipumpa is.
LOL az mire való?????? megfej??
Hosszabb és vastagabb (magamon tapasztaltam).és olcsón tudok, ismerem a problémádat nekem is ilyen volt de megváltoztatta.így sokkal jobb élni:) méghozzá a bnõmnek is bejön úgyhogy mégjobb:D
A kérdező hozzászólása: és.ettöl.vastagabb.lesz.vagy.hosszab?
LOL nem.:D
ha túlpumpálod felrobbansz?
Vagy írj privibe. nekem használt de bárhonnan veszed, vigyázz ne pumpáld túl
Tudok Neked egy 20cm eset és egy 30, 87 cmeset. A nagyobbik szelepje kicsit sérült de tökéletesen lehet használni.(a henger végérõl leveszed a csövet)ha érdekel akkor írd ide commentbe :)
barátnõm apjának is van :D:D vérbõséget okoz, gondolom jobban áll, vagy jobban élvezi a dolgokat. nem tom amúgy xD
bemész tesco ba és megkérdezed egy eladótól
És hülyeség az, hogy kissebb tõle

Assassin's Creed 3ban hol lehet vásárolni fegyvert, ruhát, nyilat stb?

Legjobb válasz: Attól függ hol vagy,általában vannak ½½házalók½½,meg boltok.A térképen a pénzjegy jelöli,egy font a jele,amivel fizetsz is,ja és ha sok pénz kell akkor vadássz sokat és add el! ;)

Attól függ hol vagy, általában vannak ½½házalók½½, meg boltok.A térképen a pénzjegy jelöli, egy font a jele, amivel fizetsz is, ja és ha sok pénz kell akkor vadássz sokat és add el! ;)
A kérdező hozzászólása: értem köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!