Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet utazásra (21 db)

Hol lehet megnézni a Váratlan utazás mai részét?

Legjobb válasz: TV csatorna Dátum Idõ Cím STORY4 2012. augusztus 17. péntek 13:50 Váratlan utazás: Felix és Blackie (30. rész) STORY4 2012. augusztus 21. kedd 13:50 Váratlan utazás: Janet néni lázadása (31. rész) STORY4 2012. augusztus 22. szerda 13:50 Váratlan utazás: Új szemlélet (32. rész) STORY4 2012. augusztus 23. csütörtök 13:50 Váratlan utazás: Egy sötét és viharos éjszaka (33. rész) STORY4 2012. augusztus 24. péntek 13:50 Váratlan utazás: Elhallgatások (34. rész) Itt megtalálhatod a jövõben: http://tv.animare.hu/kereses.aspx

TV csatorna Dátum Idõ Cím STORY4 2012. augusztus 17. péntek 13:50 Váratlan utazás: Felix és Blackie (30. rész) STORY4 2012. augusztus 21. kedd 13:50 Váratlan utazás: Janet néni lázadása (31. rész) STORY4 2012. augusztus 22. szerda 13:50 Váratlan utazás: Új szemlélet (32. rész) STORY4 2012. augusztus 23. csütörtök 13:50 Váratlan utazás: Egy sötét és viharos éjszaka (33. rész) STORY4 2012. augusztus 24. péntek 13:50 Váratlan utazás: Elhallgatások (34. rész) Itt megtalálhatod a jövõben: http://tv.animare.hu/kereses.aspx
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. A mait nem lehet megnézni?
Ezek szerint ma volt 13:50-kor.
sorozatbarát

Hol lehet Római utazásra jelentkezni?

Július második fele, max 6-7 nap.

Legjobb válasz: Nézd meg a neten az utazási irodák ajánlatát, itt találsz jópárat az Utazási iroda dobozban: http://utazas.linkegyseg.hu/

Nézd meg a neten az utazási irodák ajánlatát, itt találsz jópárat az Utazási iroda dobozban: http://utazas.linkegyseg.hu/
http://www.utazas.lap.hu , http://www.roma.lap.hu meg bemehetsz az összes utadban lévö utazási irodában és kérj katalógust vagy ajánlatot.
Mi minden évben a Neckermann-nal utazunk és meg vagyunk vele elégedve. A http://www.neckermann.hu oldalon keresõbe be tudod állítani az adatokat és le is tudod foglalni a neten keresztül. Ha március 10.ig foglalsz akkor 10% kedvezményt adnak. Mi idén velük megyünk Bulgáriába is.


Ki tudja, hol lehet kapni Brendon Bays:Belső utazás c. könyvét?

Legjobb válasz: Szia! :) Találtam egy-két oldalt, ahol megrendelheted e könyvet. Illetve a 3 link egy antikváriumé, ahol jelenleg nincs raktáron a könyv, de elõjegyeztethetõ. Az online rendelés a legegyszerûbb szerintem, ezért is utolsóként említettem meg az antikváriumot, mint lehetõséget. Remélem, segítettem. Üdv! :) http://www.libri.hu/konyv/belso-utazas.html ***** http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=belso-utaza.. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szia! :) Találtam egy-két oldalt, ahol megrendelheted e könyvet. Illetve a 3 link egy antikváriumé, ahol jelenleg nincs raktáron a könyv, de elõjegyeztethetõ. Az online rendelés a legegyszerûbb szerintem, ezért is utolsóként említettem meg az antikváriumot, mint lehetõséget. Remélem, segítettem. Üdv! :) http://www.libri.hu/konyv/belso-utazas.html ***** http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=belso-utaza..* Automatikusan eltávolított tartalom.
*3. link, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Nincs mit! :)

Hol lehet találni olyan hozzám hasonló magányos embereket, akik eljönnének velem egy külföldi utazásra?

Kevés barátom van, ?k meg nem akarnak/tudnak jönni. Mindenképpen kellene valaki aki eljönne velem.

Legjobb válasz: Fizess be egy csoportos utazásra.

Fizess be egy csoportos utazásra.
A kérdező hozzászólása: Hol találok ilyeneket?
Írj privátot!
Melyik országba mennél, kor, nem.. ?
A kérdező hozzászólása: 26 F, 1-2 éven belül (tehát nem most), Mexikóváros vagy környéke
Áááá! Szívembõl szóltál! Mexikóváros a nagy álom! Viszont én viszem az egész pútyerkát! (2 gyerek 1 férj). Szállást találtam is "olcsót"...csak az a fránya repjegy. Ha kapsz valami hasznos információt..szívesen venném én is:)

Hol lehet, vagy érdemes feljelenteni az utazási irodát, hogy a tevékenységüket is megszüntessék?

Nyertem egy Nilusi hajóutat ingyen, de az iroda kikötötte, hogy csak náluk lehet mindent rendezni és ez kb 200.000,- Ft-ra rúgna, vagy vigyek egy második személyt és én akkor mehetek ingyen. Ez kész átverés!

Legjobb válasz: Ilyennel tutira megfoghatatlan egy iroda, nem hinném hogy megnyernéd a pert, minden második utazási irodának vannak ilyen nyereményjátékai, aminek a végén kiderül, hogy ez nem is akkora nyeremény, mint aminek látszik! :) Elõbb utána kell nézni, utána belelovalni magad, sajnos így más nem tehetsz semmit, mint hogy eltûröd hogy palira vettek!

Ilyennel tutira megfoghatatlan egy iroda, nem hinném hogy megnyernéd a pert, minden második utazási irodának vannak ilyen nyereményjátékai, aminek a végén kiderül, hogy ez nem is akkora nyeremény, mint aminek látszik! :) Elõbb utána kell nézni, utána belelovalni magad, sajnos így más nem tehetsz semmit, mint hogy eltûröd hogy palira vettek!

Két fő részére mindennel kb. mennyiből jön ki egy út Velence és környékére? Valaki valami olcsó, de jó utazási lehetőség, és hely hol lehet ezt szervezni? Olcsó szállás, meg bármi hasznos infó érdekel. Miket ajánlott elintézni (pl. biztosítás)?

Legjobb válasz: Mi tavaly augusztusban voltunk. A Wizzair-nek van járata Trevisoba, ami Velencétõl 25 perc vonattal (Velencében a vasútállomás a város kellõs közepén van, kimész és ott vagy a Gran Canale-nál), átlag 10ezer forintból meg lehet úszni egy oda-vissza jegyet. Mi Trevisoban szálltunk megy egy panzióban, 50 euró volt naponta a kétágyas szoba. Lehet Velencében is olcsó szállást találni, a www.hostelbookers.com-on kell körülnézni. Mi azért szálltunk meg Trevisoban, mert úgyis onnan ment a repülõgép, és nem akartunk az utolsó nap korán kelni.

Mi tavaly augusztusban voltunk. A Wizzair-nek van járata Trevisoba, ami Velencétõl 25 perc vonattal (Velencében a vasútállomás a város kellõs közepén van, kimész és ott vagy a Gran Canale-nál), átlag 10ezer forintból meg lehet úszni egy oda-vissza jegyet. Mi Trevisoban szálltunk megy egy panzióban, 50 euró volt naponta a kétágyas szoba. Lehet Velencében is olcsó szállást találni, a http://www.hostelbookers.com-on kell körülnézni. Mi azért szálltunk meg Trevisoban, mert úgyis onnan ment a repülõgép, és nem akartunk az utolsó nap korán kelni.
A repülõ oda-vissza 45 ezer Ft / fõ Apartman 1 személynek 6 ezer/éj Elmentek mondjuk 1 hétre, akkor kell napi 10 ezer Ft = 70 ezer 45 + 45 = 90 7 x 12 = 84 7 x 10 = 70 1 hétre utazással, szállással, költõpénzzel együtt 250 ezer Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mind a kettõtöknek. Várom a további válaszokat! 2. válaszoló: az írt úti ktg. az a repülõ, vagy a vonat, vagy a repülõ+vonat?
Ez a repülõjegy ára. A vonat ára 2 euró körül volt.
Mi a múlt hétvégén voltunk Velencében a párommal. 3 éjszaka 3 csillagos hotelben, reggelivel, repülõvel kb. 76.000, -Ft volt kettõnknek. A repülõ Wizz Bp. Ferihegy 1-rõl Trevisoba 30.000, -Ft (ez úgy jön össze, hogy mi adtunk fel 1 poggyászt kb. 3000, -Ft ha jól emlékszem + 1.000, -Ft a szervízdíj, mert banki átutalással fizettünk)a többi a szállás. A hotel Trevisoban volt, szerintem teljesen korrekt, tiszta, a személyzet egész tûrhetõen beszélt angolul (az olaszok nagy részére nem jellemzõ!!!!). Innen Velence 30-35 perc vonattal, ami oda-vissza 10 Euróba került 2 fõ részére. A vonatok félóránként közlekednek mindkét irányba. Mi még Veronában voltunk vonattal, ez Trevisotól 130 km, a jegy 33 Euró volt(ez csak egy bizonyos járatra ennyi, egyébként kb. 80 Euró oda-vissza két fõnek!). Nagyon szép város nekünk jobban tetszett mint Velence (érdemes Verona Cardot venni a vasútállomáson ami 10 Euró fejenkénet. 10 múzeumot, látványosságot lehet vele megnézni. Ha mindenütt belépõt vennél az sehol nem olcsóbb 5 Eurónál fejenként, ergo legalább 50 Eurót/ fõ spórolsz!!!). Tervisora is érdemes egy fél napot szánni, tartományi megyeszékhely, nekünk tetszett. A vasútállomás, illetve a repülõtér a hoteltól busszal közelíthetõ meg, a buszjegy elõvételben 1 Euró, a sofõrtõl vásárolva 2 Euró. A vasútállomáson biztosan lehet venni, a reptéren nem tudom. Egyébként megjegyzendõ, hogy egyéni szervezéssel és szállásfoglalással ez a szoba 75 Euró/ éj + 8.30 Euró a reggeli!! (A hotelben ez volt kiírva)Ahol mi intéztük az úgy találod meg, hogy beírod a keresõbe a következõt: triplanet. Remélem ez nem számít reklámnak. Mi mindent itt intéztünk, teljesen korrektek. A vonatokról itt érdemes tájékozódni: http://www.trenitalia.com.(a nyelvet át lehet állítani angolra). Biztosítást szerintem mindenképpen kössetek, ahol mi kötöttük erre a 4 napra kettõnknek 3.500, -Ft volt. Nem érdemes ezen spórolni, mert elég nagyot lehet bukni, ha nincs és történik valami.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi, hogy ilyen részletesen leírtad (utolsó)! Az olasz nyelv nálunk nem gond, szóval nem fontos, hogy angolul beszéljenek, vagy olvashassuk a web oldalt, sõt még olaszul jobb. Köszi! Bármilyen olaszországi nyaralás érdekel ilyen téren, mert még nem tuti, hogy Velence és környéke lesz...jövõre tervezzük. :)
Szia! Nem tudom mennyire aktuális még, de gondoltam én is írok. Mi párommal júliusra tervezünk egy 4 éjszakás Velencei utazást. Úgy terveztük 3 éjszakát töltünk egy Velencétõl 30 percre levõ kempingben. 2 személyes kis bungallowban, ami 3000Ft/fõ/éj, a buszjegy 2 euró oda-vissza Velencébe. Egyik napot mindenképpen Velencében szeretnénk eltölteni, aztán jó lenne a tengerben fürödni egyet, és esetleg egy másik közelebbi várost megnézni, vagy Velencébe mennénk még egyszer, ha úgy tartja kedvünk. Repülõvel megyünk, a wizzairnél ahogy mondta már valaki 7-8 ezer ft-ból ki lehet hozni egy oda-visszát, csak sûrûn kell figyelni a honlapjukat, 3 naponta változnak az árak. Én tavaly utaztam velük, szerintem nagyon korrektek az árhoz képest :) Más nem is nagyon van, tehát mi úgy számoltuk 25 ezerbõl kijönnek a kötelezõ költségek egy fõre, és akkor még ennünk kell valamit, illetve belépõk, vizibusz ha úgy hozza kedvünk, ilyesmik... :)

Meg tudná nekem írni valaki, hogy lehet igényelni 90%-os utazási kedvezményt? Mi a feltétele, hol lehet igénylőlaphoz jutni, mi a folyamata és ki a felelős szerv?

Hiába néztem interneten, csak általános cikkeket találtam a keresőprogram segítségével. Nekem arra lenne szükségem, hogy pontosan megtudjam, hogy mi a pontos feltétele annak, hogy helyi és helyközi kedvezményben részesüljek. Tudom, hogy itt egészségügyi problémáknak kellene fennállniuk, de nem mindegy, mi az, amit annak vesznek és mi az, amit nem. A segítséget, esetleges linket stb. előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha olyan EÜ. problémád lenne, az orvos tájékoztatna, és adna igazolást.

Ha olyan EÜ. problémád lenne, az orvos tájékoztatna, és adna igazolást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. de amikor kiderült, hogy maradandó a betegségem, még nem volt efféle kedvezmény, ezért is kérdem.
Ha van maradandó betegséged, akkor nyilván a háziorvosod meg tudja mondani, vagy az a szakorvos, aki adott papírt a betegségedrõl.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Gondolod, ez akkor is így van, ha az igazolást a 80as években kaptam?

Miért nem kap a fiam 90%-kos utazási kedvezményt, amikor beteg volt most rengeteg allergiát kapott. Dolgoznia hol lehet?

Németh Gabriella és mivel a fiam most végzett miért is nem jár NEKI az utiköltség segitség?!

Legjobb válasz: allergiára nem adnak kedvezményt dolgozni ott lehet ahol alkalmazzák

allergiára nem adnak kedvezményt dolgozni ott lehet ahol alkalmazzák
Tartós betegségre kap kedvezményt! Mint Pl:asztma, epilepszia, down szindróma, autizmus spektrum zavar. Örülj neki hogy csak allergiás a gyereked! Én mit ne adnék, hogy ha csak allergiás lenne a fiam! Fizetném inkább a teljes árú jegyet.
"Németh Gabriella és mivel a fiam most végzett miért is nem jár NEKI az utiköltség segitség?" Ki az a Németh Gabriella?? Nem értem a kérdésedet! Hol végzett a fiad? Eddig járt az utazási kedvezmény? Különben a MÁK-nál kell érdeklõdni szerintem. A törvényekrõl sokat tudunk, de melyikre gondolsz? Fogalmazd át a kérdésedet, hogy meg lehessen érteni és hogy tudjunk rá válaszolni! Ez így elég általános és zagyva!
Én is voltam beteg és én sem kaptam! Pedig engem is Némethnek hívnak. Lehet, hogy ezért?
És NEKEM miért nem jár? Nem vagyok allergiás, de több mint egymillió ft adót befizetek évente. A szomszéd kisgyerek sûrûn köhög, neki jár? Ébresztõõõõ!
oszt.társam kapott egyet, mert "gerincferdülése van" és heti 1-2 alkalommal gyógytornára kellet menni 2-3 hónapig. node a kedvezmény tovább tartott :D:D
Ha már végzett, de nem dolgozik, hova kell neki utaznia, amire kedvezmény járna? És nem mindegy, hogy beteg VOLT, vagy még most is az. Egyébként semmilyen törvény nem írja elõ, hogy ha valaki allergiát kap, akkor 90%-os utazási kedvezményre lenne jogosult.
Leukémiás vagyok , és nagyon sokat kell utaznom ahhoz , hogy éljek , de nekem sem jár :(
allergiára semmit nem adnak...én asztmás is vagyok mellé, mégsem tudtam õket meggyõzni, hogy állítsák ki azt a szerencsétlen papírt

90%-kos utazási kedvezmény jegy vásárlára jár- e és hol lehet elinditani? Tejérzékenység, rozspollen, dermatophagoides, 5 fű keverék, Hisztamin. Másik ugyanez a kérdés:Hisztamin és Éger+nyirfa keverék.

Deszkr?l Szegedre napi szinten kell bejárni.

Legjobb válasz: 90%os nem állandó csak 1 pár alkalommal használható...1ébként a magyar államkincstárnál lehet ilyet intézni

90%os nem állandó csak 1 pár alkalommal használható...1ébként a magyar államkincstárnál lehet ilyet intézni
Ezekre nem kapsz 90%-os kedvezményt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!