Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet terhestornához és (3 db)

Terhestornára, és szülést könnyítő légzésgyakorlatra, hol lehet jelentkezni, és kell-e érte fizetni?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a védõnõdet, nekem is õ segített. Õ fogja tudni. Nálunk ingyenes.

Kérdezd meg a védõnõdet, nekem is õ segített. Õ fogja tudni. Nálunk ingyenes.
Szia, nekem is a védõnõm adott tippet. Nálunk fizetni kell, kemény 1500 Ft / alkalom (eddg 1200 volt, de most más terembe mentünk és itt magasabb a bérleti díj). Ilyet még nem is hallottam, hogy ingyenes volna - de jó Neked, elsõ válaszoló. :-)
http://babastart.kismamablog.hu/szulesfelkeszito-tanfolyam ezt nézd meg, hátha ez elérhetõbb ha nincs más megoldás. Remélem segíthettem :)
Szegeden van ingyenes és fizetõs is- a védõnõm szerint, én még nem próbáltam.

Érdemes elkezdeni terhestornára járni és hol lehet utána nézni, hogy az István kórházba van e?

Legjobb válasz: Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája

Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája

Hol lehet a terhestornához és a szüléshez is használható nagyméretű gumilabdát venni?

Legjobb válasz: Próbálkozzál sportáruházakban,az igazán nagyokban. (Dechatlon) Vagy babaáruházakban. De neten is találsz biztos. Talán a Brendon honlapján láttam,de nem esküdnék meg rá!

Próbálkozzál sportáruházakban, az igazán nagyokban. (Dechatlon) Vagy babaáruházakban. De neten is találsz biztos. Talán a Brendon honlapján láttam, de nem esküdnék meg rá!
Mi a Dechatlonban vettük, két méretben is volt.Kellemes babavárást!
Tesco, Auchan
Szia. Mi is régebben vettünk egyet tornázáshoz a Tesco-ban. Elég nagyot vettünk, nem is tudom talán 2000-3000 ft.- között mozgott az ára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!