Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet terhességi tesztet venni (12 db)

Hol lehet terhessegi tesztet venni gyogyszertaron kivül?

dm,müller,rossmann? mindegyik drogeriaba lehet kapni? ha ogen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Drogériákban, kb 700 Ft...

Drogériákban, kb 700 Ft...
Mindegyik drogériában, és gyógynövényboltban, hypermarketben. Kb. 500 ft-tól
dm, rossmann, tesco stb. kaphatsz 350-400 forinttól is már...
és lehet rendelni a netrõl...
meg a tesco, spar egyebekben.
Igen, minden drogériában és nagyobb szupermarketben kapható (tesco, auchan, interspar). Legolcsóbb x-epil 4-500 ft és kettõ csík van benne, mindenféle mûanyag kazetta és hasonló nélkül.
Vaterán rendeltem nagy köteggel. Nagyon alacsony áron volt, nagyon érzékeny (10-es) és teljesen jól bevált. Sosem vennék több százért tesztet, nekünk ez megfelel a jövõben is, kistesóknál.
nekem az e-bay-es teszt is bevált, és az is olcsó volt :) igaz a nõvérem hozott haza, angliába ingyenesen szállítják, ide már lehet hogy nem mindenhonnan
Rossmann, DM, a legolcsóbb 1 darabos kb. 500 ft, de az X epil sem kerül sokkal többe. Ezek mind 25-ös érzékenységûek. Netrõl is tudsz rendelni, vateráról már vásároltam én is, fastest.hu, vagy lhcg.hu

Hol lehet terhességi tesztet venni?

gyógyszertár?

Legjobb válasz: Igen ott

Igen ott
A kérdező hozzászólása: köszi:)
vagy dm, rossmann
dm-ben, rossmann-ban is
Sarki kóterbe ahol a lángos sütik.

Hol lehet terhességi tesztet venni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: gyogyszertár 500tol 4000ig gugli van? használd

gyogyszertár 500tol 4000ig gugli van? használd
patikában!

Hol lehet terhességi tesztet venni? És mennyiért?

Legjobb válasz: Gyógyszertár,drogéria!Kb 1000ft!

Gyógyszertár, drogéria!Kb 1000ft!
Minden gyógyszertárban, DM-ben, Tesco-ban, Rossmann-ban. 400-1200 Ft-ig változik az ára, vagy rendelsz netrõl 80-ért: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/gyogyaszati_segedeszkoz/te..
Szinte mindenhol... :) Patika, drogériák (DM, Rossmann), nagyobb üzletek (Tesco, Cora). Kb. 1000 Ft, márkától függ.

Hol lehet pontosan terhességi tesztet venni és mennyiért?

Gondolom Rossmann, DM, de ott merrefelé, milyen termékeknél keressem? Lehet nagyáruházakban is kapni (pl. Tesco), ott merre? Mennyibe kerülnek és milyen márkájút érdemes venni? Reggel érdemes tesztelni vagy napközben is jó?

Legjobb válasz: Drogériákban általában az intim betétek vagy az óvszerek, síkosítók környékén szoktak lenni. Itt lehet venni olcsóbb, de azért megbízható márkákat venni, amik nem mûanyagkazettásak, csak maga a tesztcsík, semmi csillivilli, ilyen asszem az X-Epil (remélem, jól emlékszem). De vannak drágább, puccosabb kivitelûek is, mint a Clearblue. Amúgy nekem a legszimpatikusabbak a Gabriel márkájú tesztek, kazettásak, áruk középkategóriás, és megbízhatóak. Lehet venni gyógyszertárban is, ott is talán a Gabriel a legelterjedtebb. Azt nem tudom, hiperekben lehet-e kapni, mert ott még soha nem kerestem. Az árak változóak, valahol 500-1500Ft között mozognak. Bár a tesztekre az van írva, hogy bármely napszakban elvégezhetõek, azért a legbiztosabb a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni.

Drogériákban általában az intim betétek vagy az óvszerek, síkosítók környékén szoktak lenni. Itt lehet venni olcsóbb, de azért megbízható márkákat venni, amik nem mûanyagkazettásak, csak maga a tesztcsík, semmi csillivilli, ilyen asszem az X-Epil (remélem, jól emlékszem). De vannak drágább, puccosabb kivitelûek is, mint a Clearblue. Amúgy nekem a legszimpatikusabbak a Gabriel márkájú tesztek, kazettásak, áruk középkategóriás, és megbízhatóak. Lehet venni gyógyszertárban is, ott is talán a Gabriel a legelterjedtebb. Azt nem tudom, hiperekben lehet-e kapni, mert ott még soha nem kerestem. Az árak változóak, valahol 500-1500Ft között mozognak. Bár a tesztekre az van írva, hogy bármely napszakban elvégezhetõek, azért a legbiztosabb a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni.
az összes drogériában óvszerek mellett , szupermarketben vagy a babás osztályon, v a kondomok mellett , meg gyógyszertárban. kérni kell
Auchanban láttam nagy választékban. A dunakesziben és az aquincumiban tutira van :)
Drogériában az óvszerek mellett van nálunk is.

Hol lehet medilab terhességi tesztet venni?

Azt hallottam,h ez elég érzékeny,de nem tudom,hogy esetleg m,elyik drogériában vehetnék,mert a gyógyszertárban pont ez a fajta nem volt.El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Ez a fajta teszt tényleg nagyon érzékeny...de az összes többi fajta is jó! Ha terhes vagy elméletileg az összesnek ki kell muttatnia ha elég a HCG hormon a szervezetedben! Én ilyen tesztet a Rossmanban vettem. Drukkolok neked a babához!!!

Szia! Ez a fajta teszt tényleg nagyon érzékeny...de az összes többi fajta is jó! Ha terhes vagy elméletileg az összesnek ki kell muttatnia ha elég a HCG hormon a szervezetedben! Én ilyen tesztet a Rossmanban vettem. Drukkolok neked a babához!!!
Szia!Én Gabriel-t használtam eddig, ezt patikában lehet kapni, az biztos, hogy a Medilab-ról is jókat hallottam, de a drogériában kapható másfajta tesztek érzékenysége lehet kisebb, ezért lehet ál-negatív a teszt.Én patikában vennék.Sok sikert.Egy öreg róka
Tesco-ban is lehet kapni.
Az esti hõ nem igazán mérvadó. Megnyugtató, hogy reggel alacsony volt. Mikor kellett volna megjönnie?
Tescoban biztosan van. Én ott vettem x-epilt, és teljesen megbízható volt!Ára olyan 7-800ft.
A kérdező hozzászólása: kb. 20-21.-én .... vettem tesztet...eddig negatív
Dm, Tesco, sõt már nálunk a benzinkúton is lehet.
Tesco-ban. Szerintem ilyenkor dm, rossmann nincs már nyitva...
Megírod majd hogy mi lett az eredmény? Drukkolok annak amit szeretnétek.
Én is ma vettem a Tesco-ban. Korai volt... sajnos beköszöntöttek a piros betûs napok. Pedig úgy reménykedtem :(
Semmi, nagycsaládosok lesztek :) Egy szintén leendõ nagycsaládos 34 hkm :)
Rossman
Na, megvetted?Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem jutottam el odáig, a lányok nem akartak az istennek se elaludni, utána meg már én is fáradt voltam. Talán majd ma megjön....emlékeim szerint a terhesség alatt állandóan 37 körül volt a hõm, most este magas, reggel 36, 2.....lesz ami lesz...
Majd azért írd már meg, mi lett.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Ebben nem voltam biztos.
A kérdező hozzászólása: Az ilyenkor az esti órákat értettem. Dm, Rossman kilõve...Tesco-ba lehet elugrok.. Pánik helyzet van.... nem terveztünk harmadikat...:-/ 32 napnál járok, estére 36, 8 a hõm....eddig 36, 2 volt....jesszus mi lesz velem!!!? :-/

Hol lehet 10 érzékenységű terhességi tesztet venni? Dm-ben vagy Rossmann-ban kapható? Mennyibe kerül?

Szeretnék tesztelni de nem tudom hogy hol tudok ilyet venni.Válaszotokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: ha sürgõs, akkor inkább a patikában próbálkoznék, amúgy interneten lehet a legolcsóbban beszerezni.

ha sürgõs, akkor inkább a patikában próbálkoznék, amúgy interneten lehet a legolcsóbban beszerezni.
Kb 1600-1700ft, és patikába kapható, tudtommal ez a legérzékenyebb---10es.
Bocsi az elõzõ vagyok a Qupido az :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm , akkor ott probálkozom.
Írd be a keresõbe EARLY DETECTION tergességi teszt! Én múlt hónapban rendeltem 5db 2200ft. postaköltséggel és két nap alatt megkapod!
A kérdező hozzászólása: Szia. Annyira nem sürgõs mert még csak a 25. napom. Majd 3-4 nap múlva kellene.
A kérdező hozzászólása: Ahh akkor már a nevét is tudom ez igazán kedves tõled még egyszer köszike :-)
Gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Azért majd írj, hogy mi lett!Szerintem egyébként nekem sem fog ez a hónap sikerülni, de amíg nem jön meg addig van remény! Ne add fel, mert sokan azt mondják hogy amikor babásak lettek ugyan úgy fájt a mellük és meg fog jönni érzésük volt...tehát lehet ebbõl még bármi...!Szurkolok!
Szia! Hát mondtam hogy nem sikerül ez a hónap.. megjött sajna.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem is....majd legközelebb...:)
Egyébként megrendeltem a vaterás 10-es érzékenységû tesztet, hétfõn postázzák, 65ft/db áron vettem 10-et.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!Szerintem én is rendelni fogok!:)
Szia! Ma megérkeztek a tesztjeim! Csütörtökön rendeltem, pénteken utaltam a pénzt :)
A kérdező hozzászólása: Ebben a hónapban mikorra nem várod?Dokihoz jársz?
Óhh még most múlt el, pé okt 7.-e körül lesz, de majd ovutesztezek, meg van hõgörbém is. Még nem voltam dokinál mert még nagyon az elején vagyunk a baba projectnek, ez lesz a 3. próbálkozós hónap. De indítottam egy topicot, ahol sokan vagyunk már, akik babát szeretnének és ott dumálgatunk, támogatjuk 1mást. Van, aki Pco-s, van akinek semmi baja, egy a lényeg babát szeretne mindenki.. Ha gondolod írhatsz oda is :) Ha érdekel belinkelem majd.
Szurkolok neked nagyon :) Én feladom erre a hónapra mert érzem hogy megjön, de új ciklus új remény :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk ez az 5.hónap, de nagyon nehéz...ez a sok csalódás!Az én férjemnek is a jövõ hónapban lesz a szülinapja, én is gondoltam rá hogy szép kis ajándék lenne....:) Meglátjuk, az a lényeg hogy ne adjuk fel, amúgy én Clostit szedek.
Még nem régóta csak 3 hónapja, igazság szerint a tünetekre nem nagyon adok mert kissé hajlamos vagyok képzelegni.. De a mellem is fáj, de mensi elõtt is szokott.. Majd megírom :) Bár nem hinném hogy sikerült, de nem vagyok szomorú mert jövõhónapban lesz a férjem szülinapja, milyen szép kis ajándék lenne ha akkor sikerülne :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg......:)
Hát erre én is kiváncsi lennék mert a legtöbb gyógyszertári 25-ös... Én is debreceni vagyok, de még 20-as tesztet nem tudtam sehol se venni, nemhogy 10-est. Én vateráról fogok rendelni, mert ott olcsóbb sokkal..
A kérdező hozzászólása: Remélem lesz olyan aki tud nekünk segíteni!Nem értem miért olyan nehéz beszerezni!
Tudod valójában mi vagyunk türelmetlenek.. Mert ha baba van kimutatja a 25-ös is. De sajna én is türelmetlen vagyok.. Még amit nagyon dicsérnek clearblue teszt, az is 25-ös a múlt hónapba vettem, bár minden fórumon azt írják 50-es, de a tájékoztató szerint 25!!
A kérdező hozzászólása: Én tegnap teszteltem a Gabriellel ami 25ös a nemvárt napján és nega lett.Arra gondoltam ha a hétvégén nem jön meg akkor tesztelek egy jobbal.Te mikorra nem várod?
Vasárnapra, de szerintem megjön mert görcsölget a hasam. Szorítok neked majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem fáj nagyon és egy pár napja szúrkál a hasam, remélem nem jön meg.Neked vannak más tüneteid?Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked hogy ne jöjjön meg, majd te is írd meg mindenképp mi lett!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Érdekel!!!:) )))))

Hol lehet venni terhességi tesztet? Csak gyógyszertárban?

Legjobb válasz: gyógyszertár, rossmann, dm-ben is lehet hogy lehet arról nemtudok, de én rossmann ba vettem :)

gyógyszertár, rossmann, dm-ben is lehet hogy lehet arról nemtudok, de én rossmann ba vettem :)
Nem, Tesco, DM, Rossmann.
tesco, dm, rossmann...
A kérdező hozzászólása: köszi köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!