Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet terhességi tesztet (30 db)

Hol lehet terhessegi tesztet venni gyogyszertaron kivül?

dm,müller,rossmann? mindegyik drogeriaba lehet kapni? ha ogen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Drogériákban, kb 700 Ft...

Drogériákban, kb 700 Ft...
Mindegyik drogériában, és gyógynövényboltban, hypermarketben. Kb. 500 ft-tól
dm, rossmann, tesco stb. kaphatsz 350-400 forinttól is már...
és lehet rendelni a netrõl...
meg a tesco, spar egyebekben.
Igen, minden drogériában és nagyobb szupermarketben kapható (tesco, auchan, interspar). Legolcsóbb x-epil 4-500 ft és kettõ csík van benne, mindenféle mûanyag kazetta és hasonló nélkül.
Vaterán rendeltem nagy köteggel. Nagyon alacsony áron volt, nagyon érzékeny (10-es) és teljesen jól bevált. Sosem vennék több százért tesztet, nekünk ez megfelel a jövõben is, kistesóknál.
nekem az e-bay-es teszt is bevált, és az is olcsó volt :) igaz a nõvérem hozott haza, angliába ingyenesen szállítják, ide már lehet hogy nem mindenhonnan
Rossmann, DM, a legolcsóbb 1 darabos kb. 500 ft, de az X epil sem kerül sokkal többe. Ezek mind 25-ös érzékenységûek. Netrõl is tudsz rendelni, vateráról már vásároltam én is, fastest.hu, vagy lhcg.hu

Hol lehet terhességi tesztet venni?

gyógyszertár?

Legjobb válasz: Igen ott

Igen ott
A kérdező hozzászólása: köszi:)
vagy dm, rossmann
dm-ben, rossmann-ban is
Sarki kóterbe ahol a lángos sütik.

Hol lehet terhességi tesztet venni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: gyogyszertár 500tol 4000ig gugli van? használd

gyogyszertár 500tol 4000ig gugli van? használd
patikában!

Hol lehet terhességi tesztet venni? És mennyiért?

Legjobb válasz: Gyógyszertár,drogéria!Kb 1000ft!

Gyógyszertár, drogéria!Kb 1000ft!
Minden gyógyszertárban, DM-ben, Tesco-ban, Rossmann-ban. 400-1200 Ft-ig változik az ára, vagy rendelsz netrõl 80-ért: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/gyogyaszati_segedeszkoz/te..
Szinte mindenhol... :) Patika, drogériák (DM, Rossmann), nagyobb üzletek (Tesco, Cora). Kb. 1000 Ft, márkától függ.

Hol lehet Clearblue terhességi tesztet beszerezni?

Legjobb válasz: DM -ben lehet venni Clearblue terhességi tesztet.

DM -ben lehet venni Clearblue terhességi tesztet.
én is ott vettem ma, kb 1800 ft....
Jó nektek, én kinn Görögországban 13 euróért veszem:(

Hol lehet pontosan terhességi tesztet venni és mennyiért?

Gondolom Rossmann, DM, de ott merrefelé, milyen termékeknél keressem? Lehet nagyáruházakban is kapni (pl. Tesco), ott merre? Mennyibe kerülnek és milyen márkájút érdemes venni? Reggel érdemes tesztelni vagy napközben is jó?

Legjobb válasz: Drogériákban általában az intim betétek vagy az óvszerek, síkosítók környékén szoktak lenni. Itt lehet venni olcsóbb, de azért megbízható márkákat venni, amik nem mûanyagkazettásak, csak maga a tesztcsík, semmi csillivilli, ilyen asszem az X-Epil (remélem, jól emlékszem). De vannak drágább, puccosabb kivitelûek is, mint a Clearblue. Amúgy nekem a legszimpatikusabbak a Gabriel márkájú tesztek, kazettásak, áruk középkategóriás, és megbízhatóak. Lehet venni gyógyszertárban is, ott is talán a Gabriel a legelterjedtebb. Azt nem tudom, hiperekben lehet-e kapni, mert ott még soha nem kerestem. Az árak változóak, valahol 500-1500Ft között mozognak. Bár a tesztekre az van írva, hogy bármely napszakban elvégezhetõek, azért a legbiztosabb a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni.

Drogériákban általában az intim betétek vagy az óvszerek, síkosítók környékén szoktak lenni. Itt lehet venni olcsóbb, de azért megbízható márkákat venni, amik nem mûanyagkazettásak, csak maga a tesztcsík, semmi csillivilli, ilyen asszem az X-Epil (remélem, jól emlékszem). De vannak drágább, puccosabb kivitelûek is, mint a Clearblue. Amúgy nekem a legszimpatikusabbak a Gabriel márkájú tesztek, kazettásak, áruk középkategóriás, és megbízhatóak. Lehet venni gyógyszertárban is, ott is talán a Gabriel a legelterjedtebb. Azt nem tudom, hiperekben lehet-e kapni, mert ott még soha nem kerestem. Az árak változóak, valahol 500-1500Ft között mozognak. Bár a tesztekre az van írva, hogy bármely napszakban elvégezhetõek, azért a legbiztosabb a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni.
az összes drogériában óvszerek mellett , szupermarketben vagy a babás osztályon, v a kondomok mellett , meg gyógyszertárban. kérni kell
Auchanban láttam nagy választékban. A dunakesziben és az aquincumiban tutira van :)
Drogériában az óvszerek mellett van nálunk is.

Hol lehet ne kapni 10-es érzékenységű (laboros) terhességi tesztet?

Azt hiszem hexagon hcg a neve.Neten árulnak valahol?

Legjobb válasz: én a mindennonek.hu-ról rendeltem terhességi tesztjeimet. Nekik sok fajta van. nézz náluk körül..

én a mindennonek.hu-ról rendeltem terhességi tesztjeimet. Nekik sok fajta van. nézz náluk körül..
Patika? En ott vettem.
Vaterán is van 10es érzékenységû, 50Ft-ért

Qupido terhességi tesztet hol lehet kapni?

Legjobb válasz: http://www.enpatikam.hu/diagnosztika-tesztek-terhessegi-tesz..

xd, egy kis maaalac töff töff töff... :P
A mennyben...de te pokolra jutsz
A kérdező hozzászólása: takarodj anyádba
Bármelyik gyógyszertárban kapsz, csak mondd, hogy név szerint ezt szeretnéd.
Én még csak neten láttam ezeket a márkákat, én is onnan rendeltem.

Hol lehet medilab terhességi tesztet venni?

Azt hallottam,h ez elég érzékeny,de nem tudom,hogy esetleg m,elyik drogériában vehetnék,mert a gyógyszertárban pont ez a fajta nem volt.El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Ez a fajta teszt tényleg nagyon érzékeny...de az összes többi fajta is jó! Ha terhes vagy elméletileg az összesnek ki kell muttatnia ha elég a HCG hormon a szervezetedben! Én ilyen tesztet a Rossmanban vettem. Drukkolok neked a babához!!!

Szia! Ez a fajta teszt tényleg nagyon érzékeny...de az összes többi fajta is jó! Ha terhes vagy elméletileg az összesnek ki kell muttatnia ha elég a HCG hormon a szervezetedben! Én ilyen tesztet a Rossmanban vettem. Drukkolok neked a babához!!!
Szia!Én Gabriel-t használtam eddig, ezt patikában lehet kapni, az biztos, hogy a Medilab-ról is jókat hallottam, de a drogériában kapható másfajta tesztek érzékenysége lehet kisebb, ezért lehet ál-negatív a teszt.Én patikában vennék.Sok sikert.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!