Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet teát kapni (68 db)

Ajánlanátok fogyást elősegítő teákat? És hol lehet ilyet kapni?

Legjobb válasz: ilyeneket nem nagyon fognak ajánlani neked, max. ha valakinek teaültetvénye van. fogyásnak nem sok köze van teákhoz, nem tudom hol hallottál ilyet.

ilyeneket nem nagyon fognak ajánlani neked, max. ha valakinek teaültetvénye van. fogyásnak nem sok köze van teákhoz, nem tudom hol hallottál ilyet.
Kedves Kételkedõ! Nem tanulmányokat írok, hanem a saját tapasztalataimat írom le egyrészt, másrészt az 1000 éves orvostudomány véleményét stb. Szóval, ha van valami problémád akkor csak legyen. Én tudom hogy igazam van! Fogytam teákkal. Hiszen a tea a legõsibb gyógyszer, mindenre, szintén a fogyásra is.A tea alatt ne azt értsd amit citrommal és cukorral, vagy esetleg tejjel iszol (napi) általában. Gondolom Te is szereted, nem?! Szóval ezek a fogyasztó teák, amelyekben különféle gyógynövények, anyagok vannak, amik igenis segítenek! A
A tea neve: Wu Long, ANTI-ADIPOSIS TEA. Ez egy HULONG védjegyû tea. Lehetõleg, drogériákban, gyógyszertárakban szerezzed be! Ami a másik, nagy segítségemül szolgált, az egy rágótabletta. Neve: Pineapple + L-Carnitine Chewing Tablets! Bármi segítség kell, vagy információ, csak írj nyugodtan!
Aczél, miért vagy ennyire ellenére a fogyasztó teáknak?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Mária a válaszodat!!!!Nagy segítség volt!Aczél te meg köss bele mindenbe!
Ugye ezt a teát, minden étkezés elõtt kell meginni! Személy szerint, napi kétszer ittam, reggeli elõtt és vacsora elõtt. Szóval mielõtt nem kezdtem inni a teát, meg tudtam enni 3 szendvicset, vagy akár egy 5 tojásos reggelit, mellé még édesség stb.! Szóval, amikor megittam a teát, nem bírtam megenni még egy szendvicset sem, sõt szinte egész nap nem voltam éhes! Mellette jól érzetem magamat. Szerintem, igen is vannak ilyen "fogyasztó teák" ami nem azt jelenti, hogy iszod (mellette nem csinálsz semmit és lefogysz) és csoda történik! Nem :D Sok esetben az elhízás BETEGSÉG! Valaki egész nap zabál és úgy lesz mázsás, valaki pedig alig eszik és rettentõen elhízik! A tea igenis gyógyszer. Pl. anyukámnak rettentõen fájt a gyomra, hasa. A kertbõl hozott be mindennap citrom füvet, csalánt stb. minden nap itta és elmúlt neki! Régen nem voltak gyógyszerek, Mindent a gyógynövényekkel, gyógyteákkal csináltak! Hidd el, tapasztalatból mondom, fogyasztanak a teák. De persze itt kimondottan a fogyasztás segítõ teákra gondolok, hisz A gyógynövények nemcsak testsúlyodat csökkenthetik, de az elhízás szövõdményeit is gyógyítják. Lenmag, bolhafûmag, máriatövismag, articsókalevél, gyermekláncfûgyökér, fekete retek, kökényvirág, bodzavirág, kutyabengekéreg, szennalevél, köménymag, édesköménymag, ánizsmag és még sorolhatnám a végtelenségig! Nem értem, mi ez a kérdés hogy cukros tea? Mit akarsz ezzel mondani? Olvass utána, egyáltalán nincsen igazad. Olyan mintha, azt akarnád bebizonyítani, vagy azt állítanád hogy nem voltak õslények! Vicces :D Kérlek, fejezzd, mert nincsen igazad!
Itt minden a gyógynövényekrõl szól, annyi hogy tea formájában készíted el és fogyasztod! Ha meg valami nem rémlik a gyógynövények "varázserejérõl" akkor csak nyugodtan járj utána, és lásd be végre hogy NINCSEN IGAZAD!
"A tea alatt ne azt értsd amit citrommal és cukorral, vagy esetleg tejjel iszol (napi) általában." reakcióm (minimális és nem találó humorral) "mi az a cukros tea?" ugyan is én pl. nem nagyon eszem ipari finomított cukrot, és természetesen nem teába! ennél jóval kifinomultabb vagyok, bár persze nem egy keleti teakultúrát követõ emberhez képest.. "Olvass utána, egyáltalán nincsen igazad" le kell írjam, az álláspontom eléggé helytálló. "A tea igenis gyógyszer. Pl. anyukámnak rettentõen fájt a gyomra, hasa. A kertbõl hozott be.." nem, gyógyhatású, nem gyógyszer! lehet a köznyelv és a precízebb szóhasználat között erõs eltérés van, de én nem engedem meg magamnak ilyen témáknál bizonyos különbségek elfeledését. a gyógyszerek (elvileg) minden esetben mérgek, minden esetben mellékhatásokkal! ezek lehetnek elenyészõek. a citromfûnek, ha nem került rá permetszer, nem hinném, hogy káros mellékhatása lenne! ésszerû mennyiségben fogyasztva. tehát a gyógyszer nem jó, legfeljebb látszólag szükséges, míg a gyógynövényeidre szerintem sokkal inkább illik a "jó" jelzõ :) és a LÉNYEG: étvágyat általában csak gyógyszerekkel (drogokkal) lehet elvenni. mint írtad, mûködhet gyógynövényekkel, teákkal is, persze ez már nem minden embernél mûködik. gyógyszerek azért nagyjából mûködnek, mint ahogy nincs olyan ember, aki bizonyos gyorsító drogokra immunis lenne, így az éhség központja is mindenkinek érintve lesz (gyógyszer által). amit Te írsz, az szimplán az éhség megelõzése. nyilván ha iszom egy liter vizet evés elõtt, kevesebbet fogok enni. de ez nem fogyáshoz kapcsolódik, hanem koplaláshoz. ha nem / vagy túl keveset eszem, akkor tápanyag hiány alakul(hat) ki, ami a zsír raktározásához, izomszövet lebontásához vezet. ha az általad használt teának valóban erõs étvágycsökkentõ hatása van (ezt nem tudom megcáfolni) és emiatt jelentõsen kevesebbet eszel, ez szimplán betegséghez vezet, hiszen nem eszel eleget. kicsit szélsõséges eseteket írtam, de egyáltalán nem irreálisan szélsõségeseket. tehát az étvágy csökkentése nem feltétlen függ össze a fogyással. amúgy sem feltétlen nagy étvágy miatt hízik el valaki, illetve az említett betegségek RITKÁK! megkockáztatom megfelelõ étrend mellett egy hormonproblémás ember testsúlya (és testzsírja is) kontroll alatt tartható. ezzel még foglalkozni fogok, hogy ne csak sejtésem legyen, hanem ismerjek tényeket a témával kapcsolatban. tehát étvágy csökkentés nem fogyás, nem fogyasztás, szimplán egy kevésbé tudatos lépés, ami kevéssé kiszámítható eredményekhez vezet. gyógynövények pedig nem gyógyszerek, nem azért, mert nem lehet gyógyítani velük, hanem mert nincsenek (elvileg) mellékhatásaik. igazán szívesen várok minden ellenvetést, jelenleg éppen eléggé ráérek.. az õshüllõ-tagadós analógia mókás volt :) bár nem érdemeltem meg :D
nem cáfoltam a gyógynövények jelentõségét és hatását (leszámítva a fogyasztó hatást) viszont fáradtságomban azt hiszem túl sok "szmájlival", kedvesen és humorosan próbáltam írni. nem fogok most stílust váltani, de ha ez a fogalmazás mód már nem tetszik, akkor nagyon sajnálom, mert nem szokásom ilyen baráti, kellemes - csevegõs hangnemben írni. szkepticizmus nem érv, nem vagyok szkeptikus a gyógyszerekkel szemben. eddig sem vitáztál, nem volt normális érved, csak eltértél a témától. semmi orvosi alapja nincsen fogyasztószereknek. mint írtam, étvágycsökkentés létezik akár gyógynövényekkel, akár drogokkal. a bemásolt szöveged pedig nem tényeket közöl, amíg "zsírégetõ fûszer és gyógynövény" szófordulatokkal él. megjegyzem még egyszer, bár fölöslegesen: nem vitatkozol, mert az nem érv, hogy a zsálya zsírégetõ hatású növény. ergó válaszolhatsz, mert tényleg érdekel valamelyest a Te hited alapja, de eddig csak két dolgot tudtunk meg: hogy én szkeptikus vagyok a gyógynövényekkel kapcsolatban (tagadom) illetve, hogy zsírt lehet égetni növényekkel - cáfolja a világ, az emberi szervezet mûködése! ezeket tanulság miatt írom, természetesen egy zsírégetõ fanatikust nem áll szándékomban meggyõzni semmirõl, de visszaolvasva a leírtakat tanulságos fórumtopic kerekedik ki, pl Kérdezõ számára.
Sziasztok! Én teljesen egyetértek Aczél válaszával! Sajnos én is súlytöbblettel küzdöttem, de a napi 30 perc tornánál nincs hatékonyabb erre a problémára. Lehet hinni különféle "csodaszerekben" de a végeredmény nem az lesz amit az ember vár! Az tény, hogyha evés elõtt iszol egy bögre teát kevesebbet fog tudni enni, de ez a felhalmozott zsírt (fenéken, hason, combon) le nem szedi!! Csak a mozgás! És mozgásnak van egy nagyon pozitív "mellékhatása", jobban fogod érezni magad tõle! :)
Én Bio-CLA kapszulát szedtem. A heti futás és a rendszeres tornakazetták mellett, nekem bevált. Ha jól tudom 30 és 60 db-os kiszerelésben lehet kapni. Az ára kb. 2000-4000 Ft. A combom feszesebb lett a hasam izmosabb. Nádszál azért nem lettem, mert imádok enni :) ! Egy jó tanács: nyáron könnyebb fogyni :)
A kérdező hozzászólása: Igen írhac nyugdtan
inkább tanulmányt írj, ami ezeket alátámasztja, Kedves Márta! :)
a zöld tea kapszula a legjobb. én szedtem egy darabig, elég jó volt. bár mellette csak párolt zöldséget ettem
A kérdező hozzászólása: elsõnek : Nagyon is sok helyen hallottam már!!!Amúgy te mért mindig ilyen flegmatikusan válaszolsz minden kérdésre?????Normálisan nem tudnál válaszolni??
A kérdező hozzászólása: Másodiknak köszi a választ!És eszt a kapszulát patikában vetted?
leírtam körülbelül a valóságot Neked. "fogyásnak nem sok köze van teákhoz" nem tehetek róla, hogy ez rossz hír, vagy hogy nem tetszik, mint ahogy az sem érdekel, hogy alkimisták nem tudnak aranyat létrehozni, és a többi hívõ ember csalódása sem rám tartozik. feltettél egy kérdést, én megkíméltelek nagy mennyiségû táplálkozástudományi tény megtanulásától, és egyszerûen leírtam a konklúziót. a sokkal érdekesebb kérdés szerintem az, hogy ha több hasonló kérdést is tettél már fel, feltehetõen már ismerned kéne ezeket a dolgokat, hiszen látom, hogy szinte minden kérdést megválaszolnak, Te miért teákkal foglalkozol még? mivel válaszoltam, de nem hiszel nekem, viszont nem a válaszom hitelességére vagy kíváncsi hanem a stílusom érdekes, ezért jogosan vonom le azt a következtetést, hogy nem is igazi a kérdésed, nem is információra van szükséged, hanem megerõsítésre vágysz hogy ha teát fogyasztasz az a súlykontrollban segíteni fog vagy hasonló.. de ez egyszerûen nem így mûködik.
A Második válaszoló is leírta: "PÁROLT ZÖLDSÉGET EVETT". Én javasolnék mellé egy kis testmozgást. Nem kell szobakerékpár, nem kell kondigép, konditerem, Egyszerûen intenzív tornára van szükség, akár a lakáson belül. De ha azt várod, hogy olyan válasz érkezzen, amit SZÍVESEBBEN hallanál, akkor itt van: Nyugodtan ehetsz szalonnás zsíros-kenyeret, mert az X-Y tea nem enged elhízni.
BÓTBAAA
Szia! Én most fogyi elõtt méregtelenitõ és salaktalanitó teát iszok.EGYIK A BORSMENTA MÁSIK A CSALÁN TEA.
A kérdező hozzászólása: Szerintem én egy szóval sem írtam aszt, hogy szalonnát meg zsíros kenyeret akarok enni fogyókúra közben!És szoktam járni futni is.Csupán arra voltam kíváncsi, hogy esetleg segíthetnek -e ezek a teák ennyiiiiii.
le lett írva a válaaaaaasz.
Sziasztok :) Lehet ide írni márka neveket? Amúgy meg vannak fogyasztó, vagy fogyasztás segítõ teák. De ez nem azt jelenti hogy csodát tesz. Inkább még, a teán kívül egy kapszulát ajánlanék, ami segít! Na meg persze akkor egy teát is! Ezeket mind patikákban is be lehet szerezni! Amit tudok étrended kiegészítéséhez ajánlani: avokádó, dió, ananász (nem konzerves)! Szóval, írhatok neveket?
Mindenkinek más. Mindenki mástól fogy :D Nem vagyunk egyformák. Nem azt írtam itt ez a tea, idd és fogysz. Persze hogy kell mellette mozogni is, meg egészségesen vagy egészségesebben élni. Nekem ez segített. Másrészt nem csak a fogyásra jó! A Wu Long egyike a legrégebbi idõktõl termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy elõszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. A Wu Long Anti-Adiposis tea ennek a teának különleges gonddal készített, könnyû ízû, tiszta tükrû, zöld változata, amely a Wu Long hagyományát egyesíti a zöld teák kiemelkedõ egészségmegõrzõ hatásával. A Wu Long gyógyhatása mindenek elõtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhetõ. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt - még a hagyományosan nehéz magyar konyhán élõket is - javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet. A Wu Long tea számos más betegség megelõzõ hatása miatt is közkedvelt a Távol-Keleten és világszerte. A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentõként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitûnõ. Bizonyított, hogy rendszeres fogyasztásával csökken a szívkoszorúér betegségek kialakulása. Általános közérzetjavító és öregedés lassító hatását nemzetközi vizsgálatok igazolják. Évszázados receptek útmutatása alapján természetes alapanyagokból készült teakeverék. A benne lévõ növények segítenek az Ön természetes belsõ és külsõ szépségének érvényesülésében. Tartalma: 30db 4g-os teafilter Készült: zöld tea, lótuszlevél, útifûlevél Elkészítés: 1 filtert 3 dl vízzel leforrázunk, és állni hagyjuk 10 percen át. Naponta kétszer, étkezés elõtt fogyasszuk.

Ha a babám nem fogad el semmit inni vizet, teát akkor probálhatom ugy adni a teát neki hogy rakok bele egy kis szölöcukrot? Hol lehet ilyet kapni, dm, rossman? Vagy mivel kináljam? Tápszeres és már hozzátáplálunk, 5 honapos.

Legjobb válasz: Mecsek baby,pickwick gyerektea,kamilla tea,hippes termékminta banan alma tea,de semmi nem volt jo,miböl itatod a babádat és hány hos?

A kérdező hozzászólása: Mecsek baby, pickwick gyerektea, kamilla tea, hippes termékminta banan alma tea, de semmi nem volt jo, miböl itatod a babádat és hány hos?
hippes málna -csipkebogyo tea vált be!!
Nálunk is így volt, de a Hipp málna-csipkebogyó teát végre elfogadja! Milyen teát próbáltál eddig? Szõlõcukrot én a Spar-ban is láttam, meg a Tesco-ban is.
4 hós, cumisüvegbõl kapja, mert tápis. A Mecsek baby teát nem fogadta el, a vízre szintén húzta a száját. Kamillát csak akkor adok, ha nem tud kakilni, mert az gyógyszernek minõsül. Ez a málna-csipke vált be, nem csak nekünk, de a barátnõm 5, 5 hós kislányának is.
Szia!Az én babám elmúlt 2 hónapos, és eleinte sokat sírt, nyugtalan volt, de ez elmúlt amióta felfedeztem a Tescoban(!) a Babapocak teát.Már a 2.dobozzal vettem Neki, igaz nem minden nap kap.Anyatejes, de szívesen iszik teát cumisüvegbõl, és nagyon szépen szopizik ennek ellenére. :) Szép Napot!
A kérdező hozzászólása: A szölöcukrot adhatom neki vagy nem?A hippesteákban van cukor az nem baj?

Teherbeesést segítik a kecskerutafű tea és a búzacsíra, de hol lehet ilyeneket kapni Budapesten?

Köszi! Eddig neten láttam, de két különböz? helyen, és a két 200 Ft-os terméket nem akarom 2X1000 Ft-ért megrendelni.

Legjobb válasz: Én a kecskerutafû teát tejszaporításra használtam, és patikában vettem.

Én a kecskerutafû teát tejszaporításra használtam, és patikában vettem.
Igen az tejszaporításra ajánlott mármint a kecskerutafû, ugyanis a növényi hormon ami benne van hasonló a prolaktin hormonhoz ami a szoptató anyákban van, meg persze a meddõ nõkben is magas, na a lényege, hogy ezt a prolaktin szintet emeli ami teherbe esni vágyó nõknél épp, hogy nem kéne! Búzacsíra bármelyik bio boltba van egy zacskó kétszáz forint körüli.

Fém dobozkát teához hol lehet olcsón kapni?

Különleges teafű keverékeket szeretnék ajándékozni. Szeretném szép teás dobozba rakni őke. Én már kaptam ilyenben teát, egy négyzet alapú, magasított fém dobozkákban. Nem ragaszkodom a szögleteshez, kerek is jó. Néhány teás boltban láttam, de kissé borsosnak találom az árukat. Olyan kb 50 gr tea tárolására alkalmas dobozokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Háztartási boltokban néz körül..

Háztartási boltokban néz körül..
Hát olcsón szerintem a Kikben találsz, bár nem tudom most éppen milyen mintájúakat lehet kapni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma voltam Butlersben, Cserépvárosban meg néhány teaboltban... de a Butlersben csak 1000 ft-ért volt a legolcsóbb, teaboltban meg 700 ft körül a legkisebb és nekem eggyel nagyobb kellene... :/ a Cserépvárosban inkább porcelánból volt ilyesmi, ami ahhoz képest nem vészes valahogy 1500 ft körül volt, de hát azt talán mégsem... De még megpróbálom mondjuk Eurós boltokban vagy ilyesmi...

Mire jó a pásztortáska tea? Hol lehet ilyet kapni?

Legjobb válasz: Gyógynövényboltban. Például állítólag csökkenthetõ vele a mensi mennyisége vagy ideje..

Gyógynövényboltban. Például állítólag csökkenthetõ vele a mensi mennyisége vagy ideje..
Szia!A pásztortáska teája mindenféle belsõ vérzés megállitására jó.Terhes nõk, 5 éven aluli gyerekek és infarktuson átesettek nem fogyaszthatják!

Hol lehet venni málnalevél teát, hogyan kell használni és mikortól? Esetleg tudtok ajánlani valamilyen olajat a gát masszírozásához, hányszor kell alkalmazni és szintén hol lehet kapni?

Köszi a válaszokat. 26h km

Legjobb válasz: Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1,5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!

Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1, 5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!
Málnalevél teát gyógyszertárban vettem, kb 200 Ft egy 40 g-os zacskó, az durván 3 hétre elég. Gátmasszázsolajat dm-ben vettem 2700 Ft-ért, 50 ml. Lassan fogy, talán ha a harmada elment eddig, pedig 1-2 naponta használjuk - ha jól rémlik, a 35., vagy 36. héttõl. Valóban kellemetlen, sõt, fáj, ha úgy csinálod, ahogy kell (neten van róla egy leírás, ábrával), de egy idõ után kilazul, meg tudatosan is lazítani kell. Nekem Apa szokta masszírozni, mert magamnak egyrészt kényelmetlen, nem igazán érem jól el, másrészt ha fáj, akkor én abbahagynám, de õ nem, így legalább hatékonyabb. :) Homeós bogyókat is szedek, szüésznõi "receptre". Meglátjuk, hogy használnak-e.
15.21 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy most vasárnap jár le az idõnk, szóval pár nap és kiderül, hasznosak voltak-e az "elõkészületek".
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg hogy ment:)
15:21 vagyok. Május 28.-án született meg a kölök. Éjjel fél egykor 5 perces fájásoknál még 2110 volt a méhszáj, akkor elkezdtem félóránként felváltva szedni a homeós bogyeszokat, és reggel fél 8-ra 4 ujjnyira nyíltam ki, úgyhogy azonnal küldtek a szülõszobába. Onnantól negyed óránként felváltva szedtem, 10.10-re lett meg a baba, gátmetszés nélkül, kicsi hámsérüléssel. Szóval mindenkinek ajánlom, a szülésznõk szerint nagyban segítettek a bogyók, meg az otthon végzett gátmasszázs is.

Hol lehet kapni görögszénamag teát? És körülbelül mennyibe kerül?

Köszönöm:)

Legjobb válasz: Nem tudom biztosan, h ilyen teát lehet-e ott kapni de érdemes megnézni a Fõvámtéri vásárcsarnok melletti ázsiai boltot! Nagyon klassz és rengeteg féle tea van! (nem csak ázsiaiak)

Nem tudom biztosan, h ilyen teát lehet-e ott kapni de érdemes megnézni a Fõvámtéri vásárcsarnok melletti ázsiai boltot! Nagyon klassz és rengeteg féle tea van! (nem csak ázsiaiak)
Én gyógynövényes boltban vettem:) árat hiába mondok, mert nem magyarországi vagyok...

Gőrőgszénamag teát hol lehet kapni? Attól nem fájhat a baba hasa?

A laktherbet nem ihatom mert fáj t?le a babóm hasa,ett?l is szokott a babák hasa fájni?

Legjobb válasz: patikában vehetsz magot, abból kell teát fõznöd. nekünk nem fájt tõle a baba hasa, igaz nem is vált be. de egyébként lehet kapni asszem kapszullát is és akkor nem kell a teával szórakozni.

patikában vehetsz magot, abból kell teát fõznöd. nekünk nem fájt tõle a baba hasa, igaz nem is vált be. de egyébként lehet kapni asszem kapszullát is és akkor nem kell a teával szórakozni.
More Milch kapszulában is görögszénamag van. Amugy meg a gyógyszertárakban, Herbáriákban vagy sima Bioboltokban is van.
Mindenesetre semmiképpen se vegyetek nejlonzacskóba csomagolt "kitudja honnan származó görögszéna terméket" mivel azok nincsenek bevizsgálva, és akár olyan szennyezõdést is tartalmazhat ami az egészségre ártalmas. A csíráztatásra forgalmazott görögszénamag... kizárólag csiráztatásra használható, hasonló okok miatt. Az interneten is lehet rendelni drmakai görögszéna termékeket, de meglehet nézni gyógynövényboltokban ill. gyógyszertárakban.

Budapesten hol lehet kapni Mecsek tejszaporító teát?

Legjobb válasz: Lehet, hülyeséget írok, de tudtommal a Mecsek baby tea babáknak való hasfájásra. Tejszaporító a Laktoherb tea, ami minden gyógyszertárban tuti van.

Lehet, hülyeséget írok, de tudtommal a Mecsek baby tea babáknak való hasfájásra. Tejszaporító a Laktoherb tea, ami minden gyógyszertárban tuti van.
Van a Mecseknek tejszaporító teája is!!!! Szerintem gyógyszertárban, gyógynövényboltban lehet kapni!
Bármelyik gyógyszertárban! Sok sikert a tejszaporításhoz! Én most kezdtem a More Milk tabit, remélem használ!
én találkoztam vele Rossmannba is
A kérdező hozzászólása: 4 gyógyszertárban egy rossmannban és egy dmben jártunk, sehol nem volt:(
Ó:( 2. vagyok, melyik kerület? Ha gondolod körülnézek itt a 18.ban és írok ha találtam.
én a Rossmannos vagyok, ha kell én is megnézem hnap, h van-e és írok! Kispesti centrumos Rossmannba láttam múltkor!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, nagyon rendesek vagytok, de sajna tõlem ezek a részek nagyon messze esnek (4. kerületi vagyok). Viszont találtam egy bioboltot a 13. kerületben a Frangepán utcában, és ott van:)

Citromfű teát hol lehet kapni?

DM-ben esetleg rossmann-ban lehet kapni? És mennyibe kerül kb? 18 év alattiaknak is kiadják?

Legjobb válasz: DM-ben vagy Rossmann-ban biztosan lehet kapni és pár száz forintnál nem hinném, hogy drágább lenne. 18 év alatt is megveheted tuti, hisz ez csak gyógytea.

DM-ben vagy Rossmann-ban biztosan lehet kapni és pár száz forintnál nem hinném, hogy drágább lenne. 18 év alatt is megveheted tuti, hisz ez csak gyógytea.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!