Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet tartalmi (3 db)

A 18 plussz tartalmak szűrését hol lehet visszakapcsolni?

Legjobb válasz: Nekem meg pont az ellenkezõje kellene. Én be szeretném kapcsolni a felnõtt tartalmak szûrését csak nem tudom hogyan kell. Egyébként Windows 7 ultimate operációs rendszerem van.

Nekem meg pont az ellenkezõje kellene. Én be szeretném kapcsolni a felnõtt tartalmak szûrését csak nem tudom hogyan kell. Egyébként Windows 7 ultimate operációs rendszerem van.
Vezérlõpult -> felhasználi fiókok és családbiztonság -> szülõi felügyelet. Kérdezõ : ha le van jelszavazva, akkor nem sok esélyed van :) 1.válaszoló: itt be tudod kapcsolni:) kell hozzá mégegy fel.hasz.fiók + érdemes lejelszavazni, különben simán kikapcsolhatja bárki.
Elsõ válaszoló vagyok. Köszönöm!
Szívesen :)

Hol lehet filmek tartalmi leírásaiban böngészni?

Eddig az a tapasztalatom, hogy sehol. Vagy vágod a film címét vagy mehetsz a levesbe.

Legjobb válasz: Hát nézd, a port.hu-n majdnem minden film fentvan, de szerintem ahhoz, hogy tartalmilag keress rá egy-egy filmre, ahhoz is be kell valamit írnod. Szóval csak úgy nem fognak le jönni sehol a leírások... Látod majd a címeket, és nézegetheted amelyik érdekel. :) Sok ilyen weblap van, ahol csak a címek listája van, dehát ezeket se ismered, szóval ha rámész, ugyanúgy böngészel. :)

Hát nézd, a port.hu-n majdnem minden film fentvan, de szerintem ahhoz, hogy tartalmilag keress rá egy-egy filmre, ahhoz is be kell valamit írnod. Szóval csak úgy nem fognak le jönni sehol a leírások... Látod majd a címeket, és nézegetheted amelyik érdekel. :) Sok ilyen weblap van, ahol csak a címek listája van, dehát ezeket se ismered, szóval ha rámész, ugyanúgy böngészel. :)
http://www.filmkatalogus.hu Részletes keresés. Egyébként meg Google-t használhatod még erre a célra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!