Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet tanulni (664 db)

Természetes lókiképzést hol lehet tanulni? Most gimibe járok, de a lovak természetes kiképzésével akarok foglalkozni, tehát a Parelli módszert akarom használni. Lovat így akarok kiképezni és nem zablával. Ilyent hol tanítanak? Van erre iskola?

Legjobb válasz: gGimiben van egy olyan óra, hogy biológia, valamikor azon belül van olyan, hogy etológia. A természetes kiképzés szín tisztán etológia. Másrészt idomítani nem lehet tanulni, ez olyan, amit csinálni kell és úgy jön a tapaszatat. Harmadrészt ki kell ábrándítasalak, nem hiszem, hogy te valaha idomár leszel, az idomítás ugyanis agymunka, neked kell kigondolni hogyan magyarázod el az állatnak amit akarsz és aktívan módosítani a módszered útközben attól függõen mit jelez vissza az állat és mit kíván meg. Ezzel szemben te mástól akarod megtanulni a "receptet". Te nem idomítani akarsz, hanem másokat majmolni, az két külön dolog.

gGimiben van egy olyan óra, hogy biológia, valamikor azon belül van olyan, hogy etológia. A természetes kiképzés szín tisztán etológia. Másrészt idomítani nem lehet tanulni, ez olyan, amit csinálni kell és úgy jön a tapaszatat. Harmadrészt ki kell ábrándítasalak, nem hiszem, hogy te valaha idomár leszel, az idomítás ugyanis agymunka, neked kell kigondolni hogyan magyarázod el az állatnak amit akarsz és aktívan módosítani a módszered útközben attól függõen mit jelez vissza az állat és mit kíván meg. Ezzel szemben te mástól akarod megtanulni a "receptet". Te nem idomítani akarsz, hanem másokat majmolni, az két külön dolog.
A kérdező hozzászólása: Elsos vagyok es segitseget kertem! Azt hittem van valahol elmelet, mikor milyen jelekre figyeljunk ilyenek. A lovamat sajat magam kepeztem ki parelli 7 jatekara.
Parelli is használ zablát, az meg csak kivégzi a lovat, ha abszolút minden nélkül dolgoztatod hátasként napi szinten (ugyebár a nyereg eloszlatja a súlyt, szõrén ülve meg akárhogy ülsz, szétviszed a hátát...). Pár tízezerért (kb. 1, 5× annyi tízezres, mint ahány nap...) mindig szoktak lenni táborok, kurzusok, ilyesmik, ha meg tudod fizetni, akkor mehet, ha nem, akkor keresel egy instruktort és megpróbálsz valahogy megegyezni vele. (OFF - A hét játék nem lókiképzés még, csak egy alap, ha kiképezni akarnád, simán el lehet rontani komolyabb háttértudás nélkül).
Elõzõ válaszoló elég részletesen írt, de van sok kisebb edzõ is, aki foglalkozik ilyennel, ha Szentendre környékén laksz, tudom ajánlani egy régi edzõmet, fantasztikus tanár, mind lónak, mind embernek. Kifejezetten erre szakosodott iskoláról nem tudok.
A Parelli módszer amúgy nem arról szól, hogy nem zablával képzed ki a lovat. Eleve az a követendõ, ha azzal képzed ki, de a képzettség olyan fokára juttatod, ahol ez már elhanyagolható. A nyereg elhagyható a nélkül is, annál tényleg teljesen mindegy, mikor hagyod el, semmikor sem lesz a lónak jó... Konkrét iskola MO-n biztosan nincs, csak elszórtan tanárok, instruktorok, esetleg táborok, azt mondjuk úgy számold, hogy 2-3 hónapig tartod bértartásban (alsó/közép árkat.) a lovad VAGY elvégzel egy egyhetes tábort, és árban ugyanott vagy...

Cukrászatot hol lehet tanulni vagy hol a legjobb?

Jövõre fogok érettségizni és még nem találtam ki mit szeretnék csak így körvonalakban! nagyon szeretek sütni és erõsen hajlok a cukrászat felé!

Legjobb válasz: Nagyon megfogod utálni miután elkezded tanulni :D én 2 évig vendéglátós suliba jártam. Elõtte imádtam fõzni, sütni akár ipari mennyiségben is. Aztán kiverték belõlem a fõzni akarást és mostmár rá se tudok nézni a tûzhelyre. :D na de nem ez a téma, lényeg vendéglátós sulit keress. Olyan h legjobb szerintem nem nagyon van ebben a szakmában. Én az egri Szent Lõrincbe jártam ott nagyon jó a cukrász képzés azt tudom.

Nagyon megfogod utálni miután elkezded tanulni :D én 2 évig vendéglátós suliba jártam. Elõtte imádtam fõzni, sütni akár ipari mennyiségben is. Aztán kiverték belõlem a fõzni akarást és mostmár rá se tudok nézni a tûzhelyre. :D na de nem ez a téma, lényeg vendéglátós sulit keress. Olyan h legjobb szerintem nem nagyon van ebben a szakmában. Én az egri Szent Lõrincbe jártam ott nagyon jó a cukrász képzés azt tudom.

Budapesten hol lehet tanulni?

Könyvtárra, hasonló helyre gondolok. Olyan lenne az ideális, ami hétvégén is nyitva van, s hétköznap meg sokáig. ( Ha Móriczhoz közel, akkor meg több mint ideális)

Legjobb válasz: A belváros tele van könyvtárakkal, mivel rengeteg az egyetem. A Kálvinon pl. van Szabó Ervin, meg egyetemi könyvtárak is. De kávézókban is jól lehet tanulni, vagy akár bemész egy egyetemre, mindig van valami büfé, vagy elõtér, ahol le lehet ülni, és a kutya nem fog tõled kérdezni semmit, mivel úgysem tudják, ki jár oda, és ki nem.

A belváros tele van könyvtárakkal, mivel rengeteg az egyetem. A Kálvinon pl. van Szabó Ervin, meg egyetemi könyvtárak is. De kávézókban is jól lehet tanulni, vagy akár bemész egy egyetemre, mindig van valami büfé, vagy elõtér, ahol le lehet ülni, és a kutya nem fog tõled kérdezni semmit, mivel úgysem tudják, ki jár oda, és ki nem.


Szexuálpszichológusnak hol lehet tanulni? Milyen tantárgyai vannak? Nehéz, sokat kell tanulni?

Legjobb válasz: Gondolom, pszichológián lehet szakosodni. Nem hiszem, hogy nehéz maga a szak, inkább csak bekerülni nehéz.

Gondolom, pszichológián lehet szakosodni. Nem hiszem, hogy nehéz maga a szak, inkább csak bekerülni nehéz.

Fizikai antropológiát hol lehet tanulni?

Legjobb válasz: Kulturális antropológia, köze nincs a fizikaihoz. Nem értem mért kéne utánanéznie. Egyébként lehet fizikai antropológiát tanulni. Biológia szak, majd humánbiológia és idegtudomány szakirány.

Kulturális antropológia, köze nincs a fizikaihoz. Nem értem mért kéne utánanéznie. Egyébként lehet fizikai antropológiát tanulni. Biológia szak, majd humánbiológia és idegtudomány szakirány.
Fizikai antropológiát sehol nem lehet Magyarországon tanulni, Miskolcon van kulturális antropológia szak annak nézz utána.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:)

Esztergályos, vagy Cnc-t, hol lehet tanulni Nyíregyházán?

Legjobb válasz: A 110-es suliban hogy pontosan mi a neve nem tudom rá kell keresni. Én csak így ismerem, de több ismerõss járt oda és ott lehet esztergályos szakmát is tanulni.

A 110-es suliban hogy pontosan mi a neve nem tudom rá kell keresni. Én csak így ismerem, de több ismerõss járt oda és ott lehet esztergályos szakmát is tanulni.

Rendezvényszervezőnek hol lehet tanulni?

Milyen érettségi kell hozzá?

Legjobb válasz: Mindegy milyen érettségi, csak legyen. 1-2 éves iskolákban lehet ilyet tanulni, OKJ-s végzettséget ad. Talán még tanfolyamon is, de az biztosan fizetõs.

Mindegy milyen érettségi, csak legyen. 1-2 éves iskolákban lehet ilyet tanulni, OKJ-s végzettséget ad. Talán még tanfolyamon is, de az biztosan fizetõs.

Hol lehet "tanulni" első szex előtt?

úgy értem, neten vmi oldal, ahol leírják, hogy mire figyeljek, mit hogy kéne stb..?

Legjobb válasz: Mit akarsz te tanulni olyan dologrol amit mindenki másképp él meg? Attol nem lesz jobb ha elolvasod. Olyan mint a kereskedelembe hiába tanulod meg hogy adjál el egy mosogépet ha az életben meg nem tuds a vevokkel kommunikálni!Egyszeruen csak lazulj el és élvezd minden pillanatát és csináld azt amit akkor érzel, minden menni fog magatol ezt nem lehet elolvasni vagy megtalnulni! De biztos lesz valaki aki mond neked olyan oldalt!

Mit akarsz te tanulni olyan dologrol amit mindenki másképp él meg? Attol nem lesz jobb ha elolvasod. Olyan mint a kereskedelembe hiába tanulod meg hogy adjál el egy mosogépet ha az életben meg nem tuds a vevokkel kommunikálni!Egyszeruen csak lazulj el és élvezd minden pillanatát és csináld azt amit akkor érzel, minden menni fog magatol ezt nem lehet elolvasni vagy megtalnulni! De biztos lesz valaki aki mond neked olyan oldalt!
Talán a legfontosabb tanulnivaló: http://www.trendifogamzasgatlas.hu/fogamzasgatlo_modszerek A többi meg jön magától, de a léyneg, hogy türelmes legyen az ember, és odafigyeljen a másikra.
Tanulni szerintem már akkor tudsz, ha van barátnõd. Akkor vele ugye pettingelés alatt tudsz gyakorolni, hogy mikor, hogy jó neki/neked. És szerintem sokat kell beszélgetni, mert sok kapcsolat a kommunikáció és õszintéség hiányában bukik meg.
http://www.femina.hu/szex Én innen tanultam minden praktikát, nomeg késõbb a páromtól.
igen, tanulni fontos, persze jobb, ha mar akkor amikor van baratod vagy baratnod. En az elso szex elott olvagattam itt, a teherbeesesrol, vedekezesrol az interneten, google-be beirod, es csomo cikket talalsz.

Fehér Daru kung-fut hol lehet tanulni?

Hol lehet ilyet tanulni? És aki jár ilyen edzésre, az mondja legyen szíves írja le, hogy milyen.

Legjobb válasz: Bocs ezt muszáj utálom ha valaki feltesz egy kérdést és az a sok gyökér azthiszi hogy menö ha valami hülyeséget ir ide mert csak lejàrattatják magukat amugy énis tanulni akarok ijen harcmûlvészetet mert parkourhoz illih monydjuk egy elõreszalto kungfu kõzbe jo lenne xd

Bocs ezt muszáj utálom ha valaki feltesz egy kérdést és az a sok gyökér azthiszi hogy menö ha valami hülyeséget ir ide mert csak lejàrattatják magukat amugy énis tanulni akarok ijen harcmûlvészetet mert parkourhoz illih monydjuk egy elõreszalto kungfu kõzbe jo lenne xd
a Kungfu (kínaiul kemény munka, a kínai harcmûvészetekre a helyes gyûjtõnév a Wushu, és nem mint egy küzdõsport "sport Wushu", hanem mint 'harcmûvészetek' értendõ) a Indiából Kínába kerülõ harc és ideológia rendszerek összessége, amelyet támadókkal szemben gyilkolásra, illetve az egészség megõrzésére fejlesztették ki. Harcmûvészetekben nincsen szaltó, mivel az se nem harc technika, se nem egészségmegõrzõ gyakorlat.
Kínában
valószínûleg.. nincs a közeledben, ha egy ritka kungfu stílusról van szó. nézd meg milyen harcmûvészeteket tanítanak a közeledben, és válaszd ki a legkevésbé átverést. merre laksz?

Génsebésznek hol lehet tanulni?

És a génsebész és a genetikus az ugyanaz?

Legjobb válasz: Hogy lenne már ugyanaz?:D Minek akarsz génsebészetet tanulni, ha azt sem tudod, hogy mit jelent? Üsd be a google-be, és megtudod, h mit jelentenek

Hogy lenne már ugyanaz?:D Minek akarsz génsebészetet tanulni, ha azt sem tudod, hogy mit jelent? Üsd be a google-be, és megtudod, h mit jelentenek
Elõször orvosi egyetem, majd szakosodás, stb. Orvosi van Bp.-en , Szegeden, én ezekrõl tudok, de biztos an még az országban (talán Debrecenben is de nem vagyok biztos benne)
Ahogy az elõzõ is írta, biológia szak, majd molekuláris-, immun-, és mikrobiológia szakirány, vagy molekuláris genetika, sejt- és fejlõdéstudomány. Illetve egy PhD-sem árt.
A kérdező hozzászólása: De hol lehet annak tanulni? Egyébként nem akarok az lenni, csak érdekel.
A kérdező hozzászólása: Jó köszi :)
Úristen, az elõzõ válaszoló. A génszebészetnek és a sebészetnek az égegyadta világon semmi köze egymáshoz. Angolul genetic engineering, tehát a magyar fordítás eleve hibás. A génsebészet lényege, hogy a DNS-bõl bizonyos darabokat kivág és új DNS-szakaszokat, új géneket tapaszt be-egyszerûen fogalmazva. Ez szerintem a mikrobiológia, sejtbiológia tárgykörébe tartozik, tehát mindenképp biológia alapszakot kell választanod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Ha Szegedet nézzük, akkor Sejt- és molekuláris szakirány van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!