Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet tanfolyamot (114 db)

Hol lehet jelentkezni JEDI tanfolyamra? Hol indul? Mennyibe kerül? Aki elvégzi kap OKJ-s bizonyítványt?

Legjobb válasz: A Jedi tanfolyamot Yoda mester szervezi,nála lehet jelentkezni.Kapsz róla bizonyítványt is.Chewbacca fogja tartani az órákat.

A Jedi tanfolyamot Yoda mester szervezi, nála lehet jelentkezni.Kapsz róla bizonyítványt is.Chewbacca fogja tartani az órákat.
Telepátiával
A kérdező hozzászólása: De nincs ott telefonszám...akkor hogy jelentkezzek?:S
Nézd meg a linket itt indul a Jedi tanfolyam: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2010/04/F%C3%A9ny..
XD ez nagyon nagy de am igazatok van xD
csak ûrhajóval tudsz odamenni
A kérdező hozzászólása: De nekem nincs autom. Eljutok oda busszal is?
A Jedi templomban a Coruscant bolygón.
A jedi tanfolyam hülyeség. Maga a sötét oldal kapuja. Ha jedi akarsz lenni menj a Yavin nevû bolygóra, és az ottani Jedi Akadémiára majd ott kitanítanak egy jelentõs pénzösszeg fejében meg ha meg van benned az erõ.


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, vagy Borsod megyében hol lehet nehézgép-kezelői tanfolyamra beiratkozni? Nem targoncára gondolok!

Legjobb válasz: Ha munkanélküli központok szoktak ilyen tanfolyamot indítani ingyenes, ha meg nem vagy munkanélküli akkor is jó kiindulópont hogy megnézed hogy ezt a tanfolyamot kik szervezik részletes tájékoztatón rajta van és náluk beiratkozol.

Ha munkanélküli központok szoktak ilyen tanfolyamot indítani ingyenes, ha meg nem vagy munkanélküli akkor is jó kiindulópont hogy megnézed hogy ezt a tanfolyamot kik szervezik részletes tájékoztatón rajta van és náluk beiratkozol.

Valkai megtudná mondani hogy hol lehet targoncás tanfolyamot elvégezni?

Mennyi ideig tart? Mennyibe kerül? Lehet vele munkát taláni és kb mekkora a fizetés?

Legjobb válasz: Kb. 1,5 hónap a tanfolyam. Kb. 70 ezer (vizsgával) + NK vizsga (25 ezer). Összesen kb 100 rugó. Az NK vizsga azt jelenti, hogy közúti forgalomban vezetheted. Nem kötelezõ, de pl: kamionról nem pakolhatsz le árút nélküle. Ha megteheted csináld meg, de ha külföldre mész, akkor nem kell! Én külföldre megyek, így nem csinálom meg. A munkalehetõség szar. Pl: Nyíregyen lakos és tegnap meghirdettek egy targoncás állást, amire 500-an jelentkeztek. A fizu 80 felett van általában, attól függ, hogy raktáros is vagy-e egyben, mert akkor a csillagos ég is lehet, de olyan helyet nehéz találni. Iskola: Educar kft például + 100 helyen legalább.

Kb. 1, 5 hónap a tanfolyam. Kb. 70 ezer (vizsgával) + NK vizsga (25 ezer). Összesen kb 100 rugó. Az NK vizsga azt jelenti, hogy közúti forgalomban vezetheted. Nem kötelezõ, de pl: kamionról nem pakolhatsz le árút nélküle. Ha megteheted csináld meg, de ha külföldre mész, akkor nem kell! Én külföldre megyek, így nem csinálom meg. A munkalehetõség szar. Pl: Nyíregyen lakos és tegnap meghirdettek egy targoncás állást, amire 500-an jelentkeztek. A fizu 80 felett van általában, attól függ, hogy raktáros is vagy-e egyben, mert akkor a csillagos ég is lehet, de olyan helyet nehéz találni. Iskola: Educar kft például + 100 helyen legalább.
Bocs, de rosszul mondtam, mert a sima targoncás vizsga 70 helyett 50-60 ezer között van.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Gyógymasszőr tanfolyamot szeretnék elvégezni. Ezt hol lehet? És ha van ilyen tanfolyam mennyi az esélye arra, hogy el lehet vele helyezkedni?

Legjobb válasz: Kapos, Oktáv, Masszázsakadémia. Kb. ezek az ismertebb komoly helyek. Esetleg a Gizella stúdió.

Kapos, Oktáv, Masszázsakadémia. Kb. ezek az ismertebb komoly helyek. Esetleg a Gizella stúdió.

Debrecenben hol lehet szülésfelkészítő tanfolyamra jelentkezni?

Legjobb válasz: Szia, a Klinikán van, a védõnõ szólt , vagyis nem szólt hanem én kérdeztem rá, azt mondta ekkor meg ekkor el lehet menni a klinikára, végig vezetnek apukával együtt és kb ennyi..én apuka nélkül mentem, végigrohantak velünk a szülészeten és a koraszülött osztályon , mondtak pár szót és ez volt a tanfolyam..pf..

Szia, a Klinikán van, a védõnõ szólt , vagyis nem szólt hanem én kérdeztem rá, azt mondta ekkor meg ekkor el lehet menni a klinikára, végig vezetnek apukával együtt és kb ennyi..én apuka nélkül mentem, végigrohantak velünk a szülészeten és a koraszülött osztályon , mondtak pár szót és ez volt a tanfolyam..pf..

Kézápoló és mükörömépítõ tanfolyamra a nails.hu-n, mukorom.hu-n kivûl, hol lehet találni hírdetést?

gondolok itt más oldalakra is, ami felsorolásban nincs, de aktívan szoktak kiírni oda is.

Legjobb válasz: probald a "KAPOS FELNOTTKEPZO" tanfolyamait megkeresni vagy hasonlo oldalakat. A google biztosan kidob tobbet is ha beirod "mukoromepito tanfolyam"

probald a "KAPOS FELNOTTKEPZO" tanfolyamait megkeresni vagy hasonlo oldalakat. A google biztosan kidob tobbet is ha beirod "mukoromepito tanfolyam"

Budapesten (IX. Kerülethez minél közelebb) hol lehet airsoftra járni? Gyerek tanfolyam érdekelne, tehát teljesen kezdő.

Tudtok írni akár általatok is ajánlott airsoft egyesületet?

Legjobb válasz: Az airsoftban nincs tanfolyam. megkeresed a hozzád legközelebb fekvõ airsoft csapatot és szólsz hogy szeretnél hozzájuk járni. A szükséges felszerelés beszerzése után idõvel felfejlõdsz

Az airsoftban nincs tanfolyam. megkeresed a hozzád legközelebb fekvõ airsoft csapatot és szólsz hogy szeretnél hozzájuk járni. A szükséges felszerelés beszerzése után idõvel felfejlõdsz

Meg tudnátok mondani nekem, hogy Kecskeméten hol lehet elvégezni csecsemő elsősegély nyújtási tanfolyamot? Nemsokára babánk születik és szeretnénk elvégezni a tanfolyamot.

Legjobb válasz: Én egy olyanon voltam még Budapesten, amit a Vöröskereszt szervezett. Hívd fel õket, hogy tartanak-e Kecskeméten is.

Én egy olyanon voltam még Budapesten, amit a Vöröskereszt szervezett. Hívd fel õket, hogy tartanak-e Kecskeméten is.
azt hiszem a Mûvelõdési központban szoktak lenni idõnként ilyen elõadások.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!