Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet szoptatós párnát venni (4 db)

igen ott. Én is onnan rendeltem, postai utánvéttel. Nagyon jó minõséget kaptam, meg vagyok elégedve!
Építõipari boltokban-lerakatokban is van polisztirol gyöngy és sokkal olcsóbb, ,

Hol lehet iker szoptatós párnát venni?

Legjobb válasz: A Brendon áruházakban tudomásom szerint szokott lenni.

A Brendon áruházakban tudomásom szerint szokott lenni.
http://www.szopiparna.hu Nagyon ajánlom: árban jók, minõségben és ügyintézésben szuperek. Nézd meg a termékekiket! Grat a bébikhez!
http://www.szopiparna.hu, tényleg nagyon jó, igaz nekem a standard van-egy babához való de teljesen bejött, 20hetes korom óta alszok vele arra is nagyon jó szolgálatot tett.És sztem itt a legolcsóbb.Jó tanács rendelj hozzá póthuzatot is és egy adag utántöltõ golyócskát(nem drága)gratulálok a babákhoz:)

Szoptatós párnába való gyöngyöt hol lehet venni/rendelni?

Az itt már korábban említett helyeken (szopipárna.hu, Elefáni bababolt) nem találtam...

Legjobb válasz: http://hungarocell.shp.hu/hpc/web.php?a=hungarocell&o=aU6AEi.. Építõanyagot áruló helyeken. Az építõiparban szigetelõanyagként használják a polisztirol (ismertebb nevén hungarocell) gyöngyöt.

http://hungarocell.shp.hu/hpc/web.php?a=hungarocell&o=aU6AEi.. Építõanyagot áruló helyeken. Az építõiparban szigetelõanyagként használják a polisztirol (ismertebb nevén hungarocell) gyöngyöt.
vaterán tesz-veszen is láttam.


Székesfehérváron hol lehet venni szoptatós párnát olcsón? Vagy esetleg valakinek ha már nem kell...

Legjobb válasz: Én nem tudok ajànlani üzletet,de miért nem varrsz egyet,vagy varratol? Olcsobban kijönne szerintem,legalàbbis nekem varratva lesz!

Én nem tudok ajànlani üzletet, de miért nem varrsz egyet, vagy varratol? Olcsobban kijönne szerintem, legalàbbis nekem varratva lesz!
Szia! Nekem van egy vadi új amit nem használtam, szerdán este megyek Székesfehérvár felé ha érdekel, 3000.- forintért meghirdettem már de ha neked kell akkor elvisszük házhoz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válszoló, ez olyan amin terhesség alatt si tudok pihenni mert nekem egyenlõre arra kell, nagyon rosszul alszom 4 párnával kitámasztva?A másik hogy konkrétan nem Fehérváron lakom Polgárdiban és szerdán este biztos nem tudok bemenni, ha ez is útba esik akkor én benne vagyok az üzletben.
A kérdező hozzászólása: Privit mostmár tudsz írni mert beállítottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!