Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet szoptatós (34 db)

Hol lehet szoptatós pólót venni (internetes rendelésen kívül)?

Rövid ujjúra gondoltam. Mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: (Tudom, írtad, hogy mit keresel, de halk tipp: vállpántos top és rá elöl nyíló gombos vagy zipzáros blúz, kardigán stb. Bocsi az offért.)

(Tudom, írtad, hogy mit keresel, de halk tipp: vállpántos top és rá elöl nyíló gombos vagy zipzáros blúz, kardigán stb. Bocsi az offért.)
Kínaiba kapsz ilyen pólókat, nem kell kifejezetten szoptatós pólónak lennie, semmi különbség nincs köztük. Ugyanitt kapsz szoptatós melltartót is, olcsóbban mint kismama boltokban.
A kérdező hozzászólása: Kifejezetten szoptatós pólót keresek. Brendonban volt pár, de nem volt a méretemben. H&M-ben, C&A-ban nem volt, csak sima kismama felsõk.
Elsõ vagyok, a brendonban lehet rendelni. Nem ajánlották fel?
A kérdező hozzászólása: Mondták, hogy hamarosan jön többféle és méretben is lesz választék, mert most nagyon kifogytak. Viszont nekem sürgõs lenne, mert karácsonyra kellett volna.
Itt egy netes bolt, de Bp-n van üzletük, XIII. ker Tátra utca. http://www.mamamibolt.hu/webbolt/ruhazat/242-szoptatos-rovid..
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
H§M-nél érdemes több boltba bemenni, mert nem mindehol ugyan az a választék.

Hol lehet szoptatós melltartót kapni, ahol nem 6-9 ezer, de nem is a sima kínai?

A kínaival sincs semmi bajom, tiszta pamut és kényelmes is, csak olyat is szeretnék, ami "néz is ki valahogy".

Legjobb válasz: Szia! Auchanba vettem 2500-ért kb.

Szia! Auchanba vettem 2500-ért kb.
Én anno az Intersparban vettem 1990 ft volt darabja. 20 hónapja szotatok, szoktam még itthonra hordani. pedig vagy ezerszer kimostam már õket. vettemegy triumph-ot is ezer forinttal drágábban, de azt nem szerettem ha "néz is ki valahogy"-at akarsz, azok drágábbak
Múltkor láttam a Müllerben, kb. 2500-3000 Ft volt darabja. Hogy mennyire jó, azt nem tudom, mert nekem még nem kell, de láttam, hogy van. Több színben és fazonban is.
Nekem van egy teljesen új annó vettem de nem lett jó, mekkora méreted van?megegyezünk(töredékéért!
http://www.scamp.hu Triumph melltartokat arulnak, szerintem egesz jo aron, es a napokban van nekik a sportmelltartokra akciojuk is.Erdemes megnezni.
Felesleges a szoptatós meltartó. Vegyél csak simát-azt is le lehet húzni, vagy felhajtani. Olcsóbb és szebb is.
Most látom hogy ami néz is ki valahogy az enyém egyszerû:(Sok sikert a keresgéléshez..sajnos nem olcsók:(
Szia! Én is a H&M-et tudom ajánlani neked. 3000 forintért nagyon szépet lehet ott kapni. Vettem is volna kapásból 3 is, de nem volt jó rám az E kosaras melltartó. Nagyobb meg nem volt. Azaz jó volt pont, csak, h. még nem szültem meg, és tuti ha belövell a tejem, nem lesz jó rám. Azért meg felesleges venni. 35hkm
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
Tescoban F&F márkájú, tiszta pamut, elég jó fazon, van nagy méret is!85e kosárig!Nem elmékszem pontosan 1900 v.2500ft!De tényleg jó fazon!(fehérnemû boltban dolgozom, de ennek jobb az anyaga és fazonja is, mint amit mi árulunk)
Nekem nagy a mellem, elég nehéz lenne elképzelni szoptatós melltartó nélkül az életet. Van, amit a h&m-ben vettem, azok 3000-4000 ft-ba kerülnek http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_ALL&shopty.. van a müllerben is, kb 2500 Ft, jól néznek ki, de csak átlagos méretben vannak, pl b max c kosár
Én nem rég rendeltem a vataráról 600 Ft volt darabja. (teljesen új). Ott találsz több kategóriásat is. Nézz szét hátha...
igen ott. Én is onnan rendeltem, postai utánvéttel. Nagyon jó minõséget kaptam, meg vagyok elégedve!
Építõipari boltokban-lerakatokban is van polisztirol gyöngy és sokkal olcsóbb, ,


Hol lehet olcsón szoptatós melltartót venni?

Szolnok környékén

Legjobb válasz: Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.

Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.
Én a kínaiban vettem párszáz forintért. Nem adtam ki ezreket, és tökéletesen megfelelt a célra.
Ja, és 2.000-3.000 Ft között van az ára.
Az elsõ válaszhoz, azaz a Dorina melltartóhoz írtam, hogy 2.000-3.000 között van az ára! :-)
Kínaiba lehet kapni 1500 ft-ért
A kérdező hozzászólása: A kínaiban is van szoptatós melltartó? Vagy a sima melltartóra gondoltok?
Tesco!!!1990ft!Tiszta pamut!!!!!És minden méret van!Én imádom!Vettem is vagy 4-et!
Én a vaterán vettem (újonnan, címkéset, mert cég árulta), 990 ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Bibi3: Melyik tescoban vetted? A fehérnemû osztályon? A szolnokiban nincs.

Hol lehet Tatabányán szoptatós melltartót kapni?

Nem els?sorban fehérnem? üzletekre gondolok, mert tegnap megnéztem és mindenhol 10.000,- Forint körüli árak voltak.

Legjobb válasz: Ázsia Kincse áruházban vannak szuper pamut szoptatós melltartók,700-900 ft ért! Gondolom tudod merre van:régi piac tér,Móci bababolt,régi buszvég.

Ázsia Kincse áruházban vannak szuper pamut szoptatós melltartók, 700-900 ft ért! Gondolom tudod merre van:régi piac tér, Móci bababolt, régi buszvég.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyszerû.

Hol lehet olyan varrónőt találni, aki szoptatós vagy bármilyen melltartót varrna? Esetleg házhoz is jönne. Egy telefonszám már sokat segítene.

Egy helyen lehet csak kapni nagyon nagy méret? melltartót, de nagyon drága - Anita fehérnem? boltban.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem varrónõk nem igen vállalnak melltartó varrást, s ha mégis, akkor nem lenne olcsóbb mint a kész. Kínai piacon, vagy boltban nézd meg, én ott láttam szoptatós melltartót, 1000 Ft kb, s nagy méretben is vannak.

Szia! Szerintem varrónõk nem igen vállalnak melltartó varrást, s ha mégis, akkor nem lenne olcsóbb mint a kész. Kínai piacon, vagy boltban nézd meg, én ott láttam szoptatós melltartót, 1000 Ft kb, s nagy méretben is vannak.
Szia én Miskolcon a Müller-ben vettem nagy méretû szoptatós melltartót, nagyon jó minõségû jól tartja a mellem. 2500Ft-ba került.Pedig én már sok márkát kipróbáltam de eddig ez a legjobb.95 D-set vettem de volt nagyobb méret is.
A kérdező hozzászólása: 75I-s melltartóra lenne szükségem. Se a kínain nincs ekkora, se a Tescoban. Ekkora csak az Anitában kapható, de jó lenne másfajta is azért.
Én a brendonban vettem 3700ért, de vettem már a brumi maciban is 2500ért.Az anita nagyon drága és nem is tiszta pamut mind.
A kérdező hozzászólása: A Brendonban van ilyen nagy méret? I-set talán nem láttam a neten a kínálatuknál.

Hol lehet Bp. -en extra méretű akár szoptatós melltartót - de bármilyen jó - kapni? 75G, de inkább H-ra lenne szükségem. Vagy esetleg fehérnemű-varrónő....?

Legjobb válasz: Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.

Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.
Ja..fehérnemû varrónõtazért nem javaslom, mert tuti teleteszi varrással és az már nem lesz kényelmes...
Bp. 19. kerület, Europark, Második emelet, Aranypók. Külön részleg van, H kosárig. a másik Anita kismama-fehérnemû, 1123 Bp. Kékgolyó u. 22. szintén h kosárig van választék.
Ha nem csak szoptatós melltartó kell akkor a Bella fehérnemû üzletek is nagyon ók (75F simán van náluk, tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: Az F nem elég... Bella fehérnemû üzletet nem ismertem, arra még rákeresek, köszönöm. Az I-s melltartón kívül van még méret??:)
Hû, te jó isten... fénykép?
Szerintem I-nél nincs nagyobb, én úgy tudtam csak H-ig gyártanak, nézz körbe vagy megbízható varrónõ :S
Anitában van I-s is..egyébként nem tudom a 75-ösnél hová kell csatolnod a kapcsot, de ha esetleg középre, akkor megpróbálhatsz egy 80-asat az legkisebbe kapcsolni. Annak ugyebár az I kosara nagyobb, mint a 75-ösé és így jó lehet. Érdemes kipróbálni, hátha beválik.
A kérdező hozzászólása: Voltam Anitában, 75H-sat vettem, de kicsi. A 80-as körméret nagy, nem kényelmes, próbáltam (legszorosabb kapocs). 75I-s kell, ez már fix. Nem igaz, hogy csak õk gondolnak nagyméretûekre. Jó lenne, ha a nagyobb fehérbemûgyártók is gondolnának. Írtam nekik, hogy jó lenne I-set rendelni, én potenciális vevõ lennék:) Varrónõt tud vki esetleg? Köszönöm az eddigi válaszokat!

Hol lehet Bp. -n olyan szoptatos ( elol kigombolhato) haloinget venni, ami idealis a korhazi napokra?

Ezt ugy ertem,hogy nem atlatszo,kenyelmes,nem oreges stb. Ket darabot szeretnek venni,ezert jo lenne,ha kijonne 3-4 ezerbol darabja. Mar csomo helyen neztem,es vagy nagyon oregasszonyos volt,vagy nagyon atlatszott (lehet ez csak engem zavar,es hulyeseg,de en olyat szeretnek,amiben nem erzem magam "meztelennek"). Elore is koszonom a valaszokat,remelem lesz valakinek valami jo tippje :-) 36 hkm

Legjobb válasz: Én kínaiban vettem, mert úgyis csak a kórházba kell arra a pár napra, arra meg jó. Egy olyat amin elöl van 5 gomb, meg egy olyat, amin két oldalt lehet az elejét legombolni. 1800 Ft volt mindkettõ. Nem látszanak át, szerintem nem rossz az anyaguk sem, és cuki maci/cica minták vannak rajta :)

Én kínaiban vettem, mert úgyis csak a kórházba kell arra a pár napra, arra meg jó. Egy olyat amin elöl van 5 gomb, meg egy olyat, amin két oldalt lehet az elejét legombolni. 1800 Ft volt mindkettõ. Nem látszanak át, szerintem nem rossz az anyaguk sem, és cuki maci/cica minták vannak rajta :)
Én C&A-bam vettem. Biopamut és elöl gombos.
Én pedig az Ázsia centerben vettem és 1000 alatt volt mindegyik...
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen :-)
sárkánycenter
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. :-) Ti melyik kinaiban vettetek? Ami nalunk van ket kinai, ott nem volt semmi normalis, csak ilyen atlatszo anyaguak es raadasul az egyik helyen 2400 , a masikon 2700 volt darabja...Ami meg nem lett volna akkora baj, ha legalabb nem annyit takar, mint egy nylon zacsko xD
brendonban. én ott vettem.
Elsõ vagyok, ilyesmi volt az egyik (csak fele áron) http://kismamamodi.data-park.hu/index.php/webaruhaz/2013-osz..
Én is kínaiban vettem, szintén elõl középen gombos és két oldalt legombolhatót is, mindkettõ fiatalos stílusú, normális anyagú...
A kérdező hozzászólása: Koszonom, szetnezek az altalatok irt uzletekben.

Hol lehet olcsó szoptatós melltartót kapni Budapesten? 34hkm

Legjobb válasz: A Brendonban pl. lehet, de én sosem hordtam végül, mert borzasztó csúnyácskák, és eleinte a mellemen lévõ sebek miatt semmit nem tudtam felvenni, majd a normál melltartó is OK volt. Szerintem nem fontos, persze ez csak az én álláspontom. :) Sok boldogságot!

A Brendonban pl. lehet, de én sosem hordtam végül, mert borzasztó csúnyácskák, és eleinte a mellemen lévõ sebek miatt semmit nem tudtam felvenni, majd a normál melltartó is OK volt. Szerintem nem fontos, persze ez csak az én álláspontom. :) Sok boldogságot!
Lemilla üzletben vettem Újpesten 800ft-ért!
Én egy kínai boltban vettem, 750 Ft volt, de ezt is felesleges volt, mert gyorsabb kibújtatni felül az egész cicit, mint kapcsolgatni :)

Hol lehet kapni szoptatós melltartót, aminek nincs horror ára, és nagy méretű?

A testalkatom átlagos,de mindig nagy mellem volt,terhesség alatt már E-s méret?,ha tejcsi is lesz,nem tudom mekkora méretem lesz.Nem szeretnék drága szoptatós melltartót venni,kínaiba,piacon,találtam nem márkás,de jó min?ség?t,de kizárólag c-s méretig!(890Ft) Ez szabály,hogy szoptató anyukáknak nem lehet c méretnél nagyobb mellük?Vagy miért nem lehet a nem tízezres melltartókból méretet kapni? Ti hol vásároltatok elérhet? áron?

Legjobb válasz: Ha pesti vagy, akkor nézz be a Mária Bababoltba, ott én 200 Ft-ért vettem D kosarast, de úgy láttam van nagyobb is (E kosaras), amúgy a D kosaras is még jól tágult, és ennek sem volt azért horror ára. Azt hiszem neten is lehet tõlük rendelni, ha nem tudsz elmenni a boltba. http://www.bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&prod..

Ha pesti vagy, akkor nézz be a Mária Bababoltba, ott én 200 Ft-ért vettem D kosarast, de úgy láttam van nagyobb is (E kosaras), amúgy a D kosaras is még jól tágult, és ennek sem volt azért horror ára. Azt hiszem neten is lehet tõlük rendelni, ha nem tudsz elmenni a boltba. http://www.bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&prod..
Kínaiban 750ért vettem :) .
Tescoban vettem szuper pamut F&F márkájú 2300 ft volt és nem mûszál hanem tiszta pamut és jó fazon, jó tartás , nekem 85E kell.
Krisztina moda.Bécsi úton.Nekem is ez a problémám és nekik szinte csak nagy méret van darabja 1300 forint.
Tescoban, Auchanben, Corában árulnak egy Dorina márkájú szoptatós melltartót mindenféle méretben és kb 2000 ft-os áron. Én ezt használtam az elsõ gyermekemnél is és most is. Kényelmes, tiszta pamut, jó a formája. A vaterásnak nekem egyáltalán nem tetszik a formája. Egyébként én is kipróbáltam olcsóbbat, ami a kukában végezte, azóta maradok a jól beváltnál.
A kínaiban vettem, ott is van nagy méret 690 ft.
690 ott a link
ÉN a vaterán láttam nagy kosarasokat, sõt a nõ aki árulja külön méretre is készít ha kell. Nem volt 1000ft darabja. Írd be a vatera keresõbe, hogy szoptatós melltartó.
Nem 200 Ft, hanem 2000 Ft! jó is lett volna 200-ért :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Hát lányok, sajna az általatok eddig felsoroltaknál nem találtam csak C-D kosarasat (tesco, vatera 690-estõl rá is kérdeztem).De ma rátaláltam 990-ért tiszta pamut, 85 DD-re, ez E nek felel meg (nem értem akkor miért nem E?), de rögtön vettem 4 db-ot!Köszi mindenkinek!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!